malen_a 29.04.04, 20:37 .. dzis jakies paskudztwo wielkosci trzmiela w plecy ch.... j... boli to, swedzi i piecze @#$%&*^%$$ smaruje to i nic ;(((( musialam sie wyplakac ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: ugryzlo mnie .... 29.04.04, 20:49 Okład z postów forumowych powinien Ci pomóc:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylian Re: ugryzlo mnie .... 29.04.04, 22:07 malen_a napisała: > .. dzis jakies paskudztwo wielkosci trzmiela > w plecy A nie trochę większe? Takie bardziej jak krokodyl? Uśmiechnij się! Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: ugryzlo mnie .... 29.04.04, 23:32 No tak, wiosna ledwo sie zaczela, wiec i tego typu "uroki" nas czekaja. A moze masz jakies uczulenie na jad tego owada? W kazdym razie mnie przy tego typu ukaszeniach pomaga bardzo zel "Femoston" (czy jakos tak, w pomaranczowej tubce) Przynosi ulge, naprawde. Aha - i koniecznie pij wapno, bo mnie sie wydaje ze masz jednak jakies uczulenie Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: ugryzlo mnie .... 30.04.04, 07:37 ooj malenko! ja myśle,że okład z mlodych męskich plecków byłby na ta dolegliwość naj, naj,...najlepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: ugryzlo mnie .... 30.04.04, 08:03 a podobne do trzmiela czy tylko tak samo duze? Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: ugryzlo mnie .... 30.04.04, 08:09 Maleno, pij dużo wapna, wtedy nie będzie tak piekło i uczulenie się zmniejszy. Polecam Calcium w postaci tabletek musujących albo Zyrtec. Pomaga, sprawdziłam na sobie w ub.r. gdy ugryzło mnie dwie osy jednego dnia... Myślałam że umrę... ale jak widzisz żyję i mam się dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 ;( 30.04.04, 08:14 o kurde!! bidulka!!! ja mam na czole jakąs plame czy cos....w nocy cos mnie napadło, eh! Odpowiedz Link Zgłoś
aleffka fenistil 30.04.04, 09:38 zel, przynosi ulge od razu, do tego wapnoi powinno przejsc. tylko staraj sie tego nie drapac (wiem, ze to trudne) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: fenistil 30.04.04, 09:58 mam i ten zel i wapno pije kubkami dzis juz jest troche mniejsze,ale swedzi nadal przeokrutnie az sie ocieram plecami o fotle, zeby tego nie drapac :))) Koaa - nie wiem co to bylo dokladnie, bo jak wypadlo mi spod bluzki to odlecialo dranstwo, pewie szukac innego celu:) Odpowiedz Link Zgłoś