Gość: kasjo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 12:52 szukam wyjatkowej dziewczyny ,jesli mi sie spodobasz bedziesz miala wszystko prosze o oferty wylacznie ze zdjeciem na adres :kasjo@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poo3 Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete 03.05.04, 13:27 Gość portalu: kasjo napisał(a): > szukam wyjatkowej dziewczyny ,jesli mi sie spodobasz bedziesz miala wszystko > prosze o oferty wylacznie ze zdjeciem na adres :kasjo@o2.pl ...będziesz miała wszystko,to znaczy Co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete IP: *.visp.energis.pl 03.05.04, 13:28 Wszystko to znaczy nic! Jak ktoś Ci mówi: "Pozdrów wszystkich", to kogo pozdrawiasz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjo Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:48 wszystkich w zasiegu wzroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: a ty tutaj wystepujesz jako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 13:53 kobieta czy prostytutka ? Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a ty tutaj wystepujesz jako 03.05.04, 13:58 Gość portalu: abc napisał(a): > kobieta czy prostytutka ? ...jak ,miło że już jesteś,brakowało mi tej subtelności i własciwych interpretacji...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: a ty tutaj wystepujesz jako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 15:23 a mnie twojej (i twojej "przeuroczej" koleżanki) wnikliwości i właściwej oceny piszących tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a ty tutaj wystepujesz jako 03.05.04, 16:55 Gość portalu: abc napisał(a): > a mnie twojej (i twojej "przeuroczej" koleżanki) wnikliwości i właściwej oceny > piszących tutaj. ...lubisz prowokowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: a ty tutaj wystepujesz jako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 17:01 lubisz oceniać (albo, jak wolisz krytykować na niby).., cokolwiek to dla ciebie znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a ty tutaj wystepujesz jako 03.05.04, 17:08 Gość portalu: abc napisał(a): > lubisz oceniać (albo, jak wolisz krytykować na niby).., cokolwiek to dla ciebie > > znaczy! ...tak,jestem taką okropną analityczką,nie lubię chamstwa i głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: to podobnie jak ja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 17:58 tylko ja czasami staram się z tym coś robić, szczególnie z tą drugą, tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: to podobnie jak ja, 03.05.04, 18:01 Gość portalu: abc napisał(a): > tylko ja czasami staram się z tym coś robić, szczególnie z tą drugą, tutaj. ...szkoda ,ze jednak nie ma skrzydeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: to podobnie jak ja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:48 "Waszą" można nazwać już nie gołębicą, a anielicą - z uwagi na górnolotne zapędy. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: to podobnie jak ja, 03.05.04, 19:18 Gość portalu: abc napisał(a): > "Waszą" można nazwać już nie gołębicą, a anielicą - z uwagi na górnolotne > zapędy. ...nie ma rzeczy , pod kazdym względem błogosławionej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: to podobnie jak ja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 20:08 ...albo szalonej - tak też kiedyś nazywano nawiedzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: to podobnie jak ja, 03.05.04, 20:22 Gość portalu: abc napisał(a): > ...albo szalonej - tak też kiedyś nazywano nawiedzonych. ...na szczęscie ,szaleństwo kontrolowane i nieszkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: to podobnie jak ja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:37 że nieszkodliwe to fakt, ale kontrolowane - przez kogo, lub co ? Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: to podobnie jak ja, 03.05.04, 22:42 Gość portalu: abc napisał(a): > że nieszkodliwe to fakt, ale kontrolowane - przez kogo, lub co ? ...a jakie ,to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: to podobnie jak ja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:56 Niby nie ma znaczenia - ale po co potem czytać takie różne "poetyckie" słowa krytyki "kiepskiej widowni" ? Lepiej zawczasu dać po łapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: to podobnie jak ja, 03.05.04, 23:05 Gość portalu: abc napisał(a): > Niby nie ma znaczenia - ale po co potem czytać takie różne "poetyckie" słowa > krytyki "kiepskiej widowni" ? Lepiej zawczasu dać po łapkach. ...wydaje mi się ,iż jest to Forum ogolnodostępne i forma wypowiedzi indywidualna.Jesli ktoś uwaza ,te wypowiedzi są nazbyt górnolotne ,czy ,,poetyckie'' , przykro mi ale ,taki mama kaprys ,czy to się komuś podoba czy nie!Proponuje wczytac się w inne posty,będą bardziej zrozumiałe i przystępne.Miłej nocy,koszmarków/są mniej poetyckie/! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: to podobnie jak ja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:25 nikt nikomu niczego nie zabrania przecież - a swoją drogą takie czytanie jest "twórcze", można sobie też humor poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: to podobnie jak ja, 03.05.04, 23:43 Gość portalu: abc napisał(a): > nikt nikomu niczego nie zabrania przecież - a swoją drogą takie czytanie > jest "twórcze", można sobie też humor poprawić. ...humory miewamy rózne,a Twój sie zdecydowanie poprawia nocą.W takim razie,kolorowych snów,sabatu anielic !Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: to podobnie jak ja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:18 Słodkich snów - wznieś się na wyżyny, albo raczej wleć w chmury "swojej pasji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjo Re: a ty tutaj wystepujesz jako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:49 man Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:00 wszystko co mozna kupic!!!! czyli zero uczuc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjo Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:50 grubasa nie chce spadaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjo Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:48 wszystko o czym pomysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idz sobie na Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:50 amorek.com.pl tam znajdziesz calą kupę lasek po co tu pisac??? Odpowiedz Link Zgłoś
rajska-panna Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete 03.05.04, 19:23 hm malo cos powiedziales na temat tego jaka kobiete chcesz sponsorowac i na czym ma polegac jej wyjatkowosc zapewniam cie ze kazda kobieta na swoj wlasny sposob jest wyjatkowa:) a moze zaproponujesz jej zamiast tego piekne uczucie co??/ czy jak juz sie ma kase to nie ma uczuc???? mi osobiscie nie zalezy na niczym innym jak na uczuciu ok kasa jest fajna ale tylko obok obok serca i milosci nie chcialbys zamiast trzymac gotowe w reku potrzymac jej dloni??? poczuc jej cieplo??? uslyszec mily glos widziec ja kiedy wstajesz rano??? a jesli ja okaze sie wyjatkowa i zapragne czegos to mi to dasz??? dasz mi najpiekniejsze uczucie???? bedziesz umial??? a dasz mi gwiazde z nieba??? widzisz bardzo chcialabym dostac cos wyjatklowego ale oplecionego uczyuciem ja chce sie czuc wyjatkowo nie dzieki pieniadza bo one nie maja wartosci chce sie czuc wyjatkowo dzieki tehj drugiej osobie umiesz to dac????? jesli szukasz kobiety ktorej dasz wszystko tylko nie siebie to jaki to ma sens??? ja sie chyba pogubilam w tych czasach haha dasz lasce samochod??? od czasu do czasu podrzucisz kase??? jak kopciuszkowi?? zabierzesz do zamku i co jej dasz????? piekne ubrania???? luksus??? i co bedziesz z tego mial??? mechaniczny sex??? malo wartosciowe uwazam i wiesz co??? duzo jest lasejk ktore tak popropstu zglosza sie by dac ci to czego oczekujesz czyli zgarna twoja kase a za co?? zrobia to z czystej chceci posiadania ty posiadziesz ja w lozku taniej i szybciej bylo by ci znalezc sobie prostytutke ona przynajmniej wie za co bierze kase a ty wiesz za co placisz dasz kase i wszysto o czym pomyslisz pospolitej lalce barbi a ona jeszcze walnie cie po rogach kasjo pomysl o tym i jak masz odwage odpisz pozdrwaiam buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:16 Skoro musisz płacić za sex to chyba jesteś nieciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: zasponsoruje na stałe jedna kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:26 Zasponsoruj sobie na stałe psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś