chiara76 05.05.04, 13:21 czy Wiesz, kto jest bohaterką filmu "Montser", to znaczy czy znasz jej imię i nazwisko? Chciałabym sobie poczytać na googlach o niej. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beauty_baby Re: do Malen_a ale nie tylko 05.05.04, 13:22 charlize theron - mam nadzieje, ze to dobrze napisalam, jesli nie to przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: do Malen_a ale nie tylko 05.05.04, 13:25 Beauty szukam danych kobiety o której powstał film (mam nadzieję, że nie pokręciłam i film naprawdę jest na bazie prawdziwych wydarzeń). Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby chiara 05.05.04, 13:30 przepraszam, nie zrozumialam pytania. film jest faktycznie oparty na prawdziwych zdarzeniach, czytalam jak nazywala sie ta prostytutka ale teraz nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: do Malen_a ale nie tylko 05.05.04, 13:28 cytat ze strony - "In a revelatory performance, Charlize Theron stars in the shocking and moving true-life story of Aileen Wuornos, a prostitute executed last year in Florida after being convicted of murdering six men. While Wuornos confessed to the six murders, including a policeman, she claimed to have killed only in self-defense, resisting violent assaults while working as a prostitute." Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 dziękuję Wam za pomoc:) 05.05.04, 13:36 szczególnie Tobie Gaggi, już sobie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
monisb widzialam wczoraj ten film 05.05.04, 13:39 Mialam zaproszenie na pokaz przedpremierowy. Niesamowite wrazenie na mnie zrobił. Charlize Theron gra rewelacyjnie (w pełni zasłużyła na Oscara), jest naprawde nie do poznania. Bardzo polecam film, chociaz jest okrutny i przygnębiający Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: do Malen_a ale nie tylko 05.05.04, 14:01 oops, za pozno sie pojawilam a jak cos to ja sie jeszcze chwale PINEZKA i soba na pinezce: www.pinezka.pl/content/view/224// Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: do Malen_a ale nie tylko 05.05.04, 14:55 Dla mnie jedynym plusem tego filmu byla wlasnie rola Theron. Najgorsze bylo zakonczenie, a moze sposob w jaki to zrobili, zupelnie bez sensu. Poza tym zastanawia mnie, ze w zadnej recenzji ktora czytalam, w zadnym opisie nie zauwazono Ch. Ricci... Odpowiedz Link Zgłoś