Dodaj do ulubionych

Szukam ...

16.04.11, 21:40
ludzi zainteresowanych wymianą mniej lub bardziej oderwanych od rzeczywistości komentarzy:)
just for fun!
Obserwuj wątek
    • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:07
      to odrywam od rzeczywistości ten komentarz ;)
      • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:10
        pierwszy wyznawca!!!! hurra!:)
        • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:10
          oo nie wiedziałem że coś będziemy wyznawać ;)
          • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:13
            tylko mi tu bez ekshibicjonizmu!:)
            • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:15
              hahaha :) ja liczę na jakoś nagrodę ze to że jestem pierwszy;)
              • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:17
                nagroda została zdobyta a o wreczeniu pomyslimy biorac pod uwage zwyczajowe "z przyczyn niezależnych...":P
                • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:18
                  Ja liczę że nagrodą będzie coś cenniejszego niż uścisk dłoni :P
                  • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:20
                    uuu postawa roszczeniowa..... well well well......
                    • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:21
                      Roszczeniowa była by gdybym domagał się żółtego ferrari ;)
                      • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:25
                        żółte....hm....interesująca estetyka....
                        może jeszcze jakies demoniczne fiołki na błotnikach??
                        • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:26
                          Doskonały pomysł - psychodelia w stylu lat 60 :)
                          • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:34
                            lata latami ,ale bazowe poczucie estetyki miło mieć. Zółto-fioletowe autko..... ciężkostrawna rzecz:)
                            Wysiliłbyś się....
                            • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:37
                              Ja tych kolorów oglądać nie będę bo w środku będę siedział :P
                          • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:36
                            po głębszym zastanowieniu postanowiłem zrezygnować z tej nagrody :P
                            • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:37
                              tak łatwo sie poddałeś??????!!!!!
                              • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:38
                                Wiosna przyszła - wiec zamiast ferrari wolałbym żaglówkę :)
                              • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:39
                                ja mam tygrysa w sercu ja się nie poddaję!
                                • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:40
                                  wodny tygrys???

• wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:42
                                    tygrysy dobrze pływają ale mój jeszcze nigdy nie pływał żaglówką ale kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)
                                    • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:44
                                      mokre futro....to musi byc nieprzyjemne....
                                      • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:45
                                        nie właśnie jest na odwrót - poczuć deszcz na futrze to sama przyjemność a jak jest naprawdę mokre to można je wytrzepać
                                        • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:47
                                          i nawinąć na wałki......
                                          • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:48
                                            uhm żeby mieć przepiękne bujne loki ;)
                                            • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:50
                                              potem tylko manicure......i nic tylko szukac pieknej tygrysicy.....
                                              • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:52
                                                tygrysic coraz mniej jest na świecie - tygrysy to gatunek wymierający niestety :(
                                                • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 22:55
                                                  może by tak jakis unijny program ochronny?
                                                  a jak bardzo źle jest...to restytucja.....jakieś geny osobnika XX może się znajdzie.....
                                                  piszemy aplikacje??:)
                                                  • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 22:58
                                                    Zdecydowanie piszemy! Jestem pewny że odniesiemy sukces! Już oczami wyobraźni widzę tą moją tygrysicę ;)
                                                  • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 23:02
                                                    widzę sukces!!!!!:)
                                                    załapmy sie tylko na perspektywe do 2013.......
                                                  • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 23:04
                                                    2013? A nie da się jakoś szybciej?
                                                  • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 23:06
                                                    wszystko w Twoich rękach...to znaczy..łapach:)
                                                  • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 23:07
                                                    :) to do dzieła! piszemy! bo nie chce mi się czekać do 2013 na tygrysicę - do tego czasu mogę wylnieć i stracić pazur ;)
                                                  • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 23:09
                                                    jedz dużo skrzypovity:)
                                                    i pisz!!!!!!!
                                                  • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 23:11
                                                    okej - będę jadł :) ale od czego zacząć pisanie wniosku? że potrzebna jest dotacją na tygrysicę?
                                                  • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 23:13
                                                    na wstępie mojego listu...i dalej juz pojdzie. podeslij to moge troche podrasowac przed wysłaniem, tu i ówdzie dramatyzmu dodac....
                                                  • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 23:14
                                                    Ooo jak miło że deklarujesz chęć pomocy - na jaki adres mam go podesłać ;)
                                                  • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 23:17
                                                    tygrys spryciarz......
                                                    Intuito@interia.pl

...fakture przeslemy począ.....

• wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 23:24
                                                    poszło :)
                                                  • intu-ito Re: Szukam ... 16.04.11, 23:29
                                                    wyszło:)
                                                  • wrks Re: Szukam ... 16.04.11, 23:32
                                                    odpowiedziałem już ;)
    • aniaaa_00 Re: Szukam ... 19.04.11, 12:47
      Taaaaa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka