kasienka80 12.05.04, 10:18 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2068497.html Ja nie wiedzialam, ze Beger nie miala matury !!! Swiat sie do gory nogami przewraca...co za ludzie nami rzadza...jej nie matura, a kurwiki w glowie. jestem zdegustowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wakarpl Re: Matura Renaty Beger 12.05.04, 10:23 Slyszalem, ze ona gdzies studiowala, ale nawet nie wiedziala co, chyba gdzies w Przemyslu. Jeszcze Tygrys Michalczewski zdaje i cche na AWFiS pojsc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Matura Renaty Beger 12.05.04, 10:24 A jak mogla studiowac bez matury????? Chyba jakas szkola "PO" Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Matura Renaty Beger 12.05.04, 11:17 A co nam ta matura dała jak ktos był głupi to taki pozostał Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Matura Renaty Beger 12.05.04, 11:19 koaa napisał: > A co nam ta matura dała jak ktos był głupi to taki pozostał zgadzam się. Poza tym,kiedyone mialy czas chodzic do szkoly i sie czegos nauczyc, zeby przystapic do matury? en egzamin dojrzalosci w ich wydaniu to czysta fikcja. Straszne, smieszne, smutne i zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: Matura Renaty Beger 12.05.04, 11:59 W niektórych krajach jest tak, że, aby można było zostać posłem czy senatorem trzeba mieć wyższe wykształcenie. Chyba zrobie taką inicjatywe spoleczną. Poprawke do ordynacji wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 a Lepper? 12.05.04, 12:02 Tak sie zastanowilam, ze przeciez Walesa tez nie mial matury !! Tylko, ze on mial charyzme, wizje swojej polityki, a Beger? Ojojoj....swoja droga ciekawe na jakim poziomie edukacje zakonczy Lepper? Wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Matura Renaty Beger 12.05.04, 13:05 Ja bardzo chetnie bym przeczytala jej wypracowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cathe81 Re: Matura Renaty Beger 12.05.04, 19:27 w przypadku pewnych ludzi, m.in pani renaty, posiadanie matury lub nie, niczego nie zmienia:) zdegustowana tez jestem, ale czym innym:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czym? n/t 13.05.04, 14:48 www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html możecie poczytać! Odpowiedz Link Zgłoś