schizoo 19.05.04, 10:55 jak złowić rybke znad Mozy??? no jak??? na co ta cholera bierze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowa Re: paprykarz........... IP: 10.30.133.* 19.05.04, 12:14 i dobry wabik schizoo napisała: > podobno najlepszy............ Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 21:54 pożycz na godzine.....hasło do konta gazetowego...... i obejdzie się bez pizzy o koniaku nie wspominając Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:00 schizoo napisała: > pożycz na godzine.....hasło do konta gazetowego...... > i obejdzie się bez pizzy o koniaku nie wspominając ...Moza ..mejbi problem...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:08 schizoo napisała: > spróbuj jeszcze raz;))) ...Moza ...mejbi problem...coklowiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:14 coś nie jestem podatny na te reklamy przemysłu higienicznego........... Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:29 schizoo napisała: > coś nie jestem podatny na te reklamy przemysłu higienicznego........... ..ulegasz złym sugestiom...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ty schizolu faktycznie coś nie 19.05.04, 22:26 kumasz za szybko - to jest talent, a nie tylko nick :) schizoo napisała: > pożycz na godzine.....hasło do konta gazetowego...... > i obejdzie się bez pizzy o koniaku nie wspominając Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: to zaprezentuj swoją moc.......... 19.05.04, 22:46 schizoo napisała: > na libressce....... ...schizoo,wasze dziwne wnioskowanie , jest dziwne...ja i beklla my frendy,ale nie do tego stopnia...ju biliw...dobra zabawa...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: libressa, mimo wszystko, jest 19.05.04, 22:51 "tylko" kobietką - spróbuj sam, ale najpierw zmień nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 19.05.04, 23:08 men_ napisał: > napiszesz, to zawsze jest śmieszne :) ...cokolwiek...raczej zenujace...wszyscy tu piszący to jakas trauma...ale ta zółć...niebywałe...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: idź może do spowiedzi, 19.05.04, 23:10 bo wszędzie i we wszystkich widzisz diabła, kimkolwiek jeszcze jesteś :) poo3 napisała: > men_ napisał: > > > napiszesz, to zawsze jest śmieszne :) > > > ...cokolwiek...raczej zenujace...wszyscy tu piszący to jakas trauma...ale ta > zółć...niebywałe...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: idź może do spowiedzi, 20.05.04, 12:10 ...jestem,jaka jestem...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to w takim razie pozwól 20.05.04, 15:23 też innym być sobą..., cokolwiek tam widzisz u nich z dzieciństwa :) poo3 napisała: > ...jestem,jaka jestem...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: to w takim razie pozwól 20.05.04, 17:34 ...to niech beda ...nikomu nie bronię...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 19.05.04, 23:13 no cokolwiek na reklamach farbuja poodpaski na niebiesko, a powinni cokolwiek na.......????? czyli cokolwiek to takie farbowane lisy, a la te zajace rodem z filmu "Mis".... a kolezankom sie cokolwiek zolciutki kolorek nie podoba, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: cokolwiek 19.05.04, 23:16 a może na temat wątku byś się wypowiedziała.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 19.05.04, 23:21 my rybki lubimy plywac, cokolwiek....:) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 19.05.04, 23:27 schizoo napisała: > a może na temat wątku byś się wypowiedziała.....??? ...uwaga zaczynam...macie w sobie coś z przeszłosci...obarczacie tym innych...po Co?..Carpe diem...to ja ,nie Libressa...dwa kroki do przodu...p******ć, co było za...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo chyba siostro......... 19.05.04, 23:30 dzisiaj do kawki coś mocniejszego dolałaś...............;) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: chyba siostro......... 19.05.04, 23:36 schizoo napisała: > dzisiaj do kawki coś mocniejszego dolałaś...............;) ...brandy i cygarko...cokolwiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: chyba siostro......... IP: *.kabel.telenet.be 19.05.04, 23:39 "...brandy i cygarko...cokolwiek.." czyli w wolnym tlumaczeniu: Le Bimber et Le Skret....quelque chose.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 19.05.04, 23:31 a ty co biedna amnezje przeszlas cokolwiek???? Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 19.05.04, 23:37 Gość portalu: only napisał(a): > a ty co biedna amnezje przeszlas cokolwiek???? ...mylisz sie.wszystko zapisane w mej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 01:14 a co to jest to "mej"???? Mala encyklopedia jebnietych???? no widzisz, a jednak czyms sie zasluzylas, cokolwiek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 01:30 Gość portalu: only napisał(a): > a co to jest to "mej"???? > Mala encyklopedia jebnietych???? > no widzisz, a jednak czyms sie zasluzylas, cokolwiek...:) ...wydaje mi sie , ze juz Cię zdiagnozowałam,załosc mnie ogarnia i wspólczucie....cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 01:35 to ty taki Kaszpirowski, co to przez monitor stawia diagnoze??? tylko moze nie probuj mnie leczyc zadna woda zycia przez monitor, bo ci sie komputer zagotuje.....cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 01:43 Gość portalu: only napisał(a): > to ty taki Kaszpirowski, co to przez monitor stawia diagnoze??? > tylko moze nie probuj mnie leczyc zadna woda zycia przez monitor, bo ci sie > komputer zagotuje.....cokolwiek ..leczyc nie mam zamiaru,bo stajesz "okoniem",wspolczuję...a monitor to zabawa...nie mam powodów do depresji,juz na szczescie,wyluzuj ,to nic nie zmieni,tylko się osmieszasz....cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 01:46 to tylko zabawa???? serio???? to ty tak naprawde nie istniejesz cokolwiek, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 01:49 Gość portalu: only napisał(a): > to tylko zabawa???? serio???? > to ty tak naprawde nie istniejesz cokolwiek, co??? ...jak to Czarownica....cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:00 tak??? a ja jestem kabouter Plop... Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:12 Gość portalu: only napisał(a): > tak??? a ja jestem kabouter Plop... ...może jesteś , Skrzaty sa ,dziwne tak jak Czarownice...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:19 Skrzat to srodek higeniczny do szorowania garow....nie naleze do tej rodziny..... Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:21 Gość portalu: only napisał(a): > Skrzat to srodek higeniczny do szorowania garow....nie naleze do tej > rodziny..... ...lubisz byc Sama...Amen...cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:24 Nie znam zadnego Sama....no dobra, znam, ale on ma dopiero 5 lat kurna! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:28 ...nie rozumiem Twojej agresji...tylko nie wypal z ....cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:29 ty cokolwiek wielu rzeczy nie rozumiesz....ale nie boj, w twoim przypadku z wiekiem ten brak rozumienia nie przejdzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:37 Gość portalu: only napisał(a): > ty cokolwiek wielu rzeczy nie rozumiesz....ale nie boj, w twoim przypadku z > wiekiem ten brak rozumienia nie przejdzie..... ...mylisz się , z tym wiekiem to żarty,mniemam że jestem troche jakby bardziej sędziwa niż Ty...braku rozumienia ta akurat nie mozesz mi zarzucić,dziwię się czemu tak agresywnie reagujesz....co to ma zmienic...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:43 czyli "sedziwa" znaczy stara i glupia??? dobra, zrobie sobie errate do encyklopedii..... Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:51 ...Twój wybór...do sędziwego wieku to jeszczee długa droga ...pozory myla onlątko,uwazaj bo się w końcu Sama zniszczysz i zostanie obłe wspomnienie...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś