Dodaj do ulubionych

wątek wędkarski.......

19.05.04, 10:55
jak złowić rybke znad Mozy???
no jak???
na co ta cholera bierze???
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: wątek wędkarski....... 19.05.04, 11:39
      a musisz wędką ??
      • schizoo paprykarz........... 19.05.04, 11:56
        podobno najlepszy............
        • Gość: wowa Re: paprykarz........... IP: 10.30.133.* 19.05.04, 12:14
          i dobry wabik
          schizoo napisała:

> podobno najlepszy............
    • men_ Re: To koneserka, 19.05.04, 12:57
      pizza i flaszka koniaku :)
      • schizoo mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 21:54
        pożycz na godzine.....hasło do konta gazetowego......
        i obejdzie się bez pizzy o koniaku nie wspominając
        • poo3 Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:00
          schizoo napisała:

> pożycz na godzine.....hasło do konta gazetowego......
          > i obejdzie się bez pizzy o koniaku nie wspominając

...Moza ..mejbi problem...cokolwiek:)
          • schizoo Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:05
            spróbuj jeszcze raz;)))
            • poo3 Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:08
              schizoo napisała:

> spróbuj jeszcze raz;)))

...Moza ...mejbi problem...coklowiek:)
              • schizoo Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:14
                coś nie jestem podatny na te reklamy przemysłu higienicznego...........
                • poo3 Re: mam lepszy pomysł..... 19.05.04, 22:29
                  schizoo napisała:

> coś nie jestem podatny na te reklamy przemysłu higienicznego...........

..ulegasz złym sugestiom...cokolwiek:)
        • men_ Re: ty schizolu faktycznie coś nie 19.05.04, 22:26
          kumasz za szybko - to jest talent, a nie tylko nick :)

schizoo napisała:

> pożycz na godzine.....hasło do konta gazetowego......
          > i obejdzie się bez pizzy o koniaku nie wspominając
          • schizoo to zaprezentuj swoją moc.......... 19.05.04, 22:38
            na libressce.......
            • poo3 Re: to zaprezentuj swoją moc.......... 19.05.04, 22:46
              schizoo napisała:

> na libressce.......

...schizoo,wasze dziwne wnioskowanie , jest dziwne...ja i beklla my frendy,ale
              nie do tego stopnia...ju biliw...dobra zabawa...cokolwiek:)
              • men_ Re: libressa, mimo wszystko, jest 19.05.04, 22:51
                "tylko" kobietką - spróbuj sam, ale najpierw zmień nicka :)
                • men_ Re: cholera ! to powyżej było do Schizolka :) ntx 19.05.04, 22:52
                  • poo3 Re: cholera ! to powyżej było do Schizolka :) nt 19.05.04, 22:58
                    ...ups!!!
                    • men_ Re: cokolwiek 19.05.04, 23:05
                      napiszesz, to zawsze jest śmieszne :)
                      • poo3 Re: cokolwiek 19.05.04, 23:08
                        men_ napisał:

> napiszesz, to zawsze jest śmieszne :)

...cokolwiek...raczej zenujace...wszyscy tu piszący to jakas trauma...ale ta
                        zółć...niebywałe...cokolwiek:)
                        • men_ Re: idź może do spowiedzi, 19.05.04, 23:10
                          bo wszędzie i we wszystkich widzisz diabła, kimkolwiek jeszcze jesteś :)

poo3 napisała:

> men_ napisał:
                          >
                          > > napiszesz, to zawsze jest śmieszne :)
                          >
                          >
                          > ...cokolwiek...raczej zenujace...wszyscy tu piszący to jakas trauma...ale ta
                          > zółć...niebywałe...cokolwiek:)
                          • poo3 Re: idź może do spowiedzi, 20.05.04, 12:10
                            ...jestem,jaka jestem...cokolwiek:)
                            • men_ Re: to w takim razie pozwól 20.05.04, 15:23
                              też innym być sobą..., cokolwiek tam widzisz u nich z dzieciństwa :)

poo3 napisała:

> ...jestem,jaka jestem...cokolwiek:)
                              • poo3 Re: to w takim razie pozwól 20.05.04, 17:34
                                ...to niech beda ...nikomu nie bronię...cokolwiek:)
                        • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 19.05.04, 23:13
                          no cokolwiek na reklamach farbuja poodpaski na niebiesko, a powinni cokolwiek
                          na.......?????
                          czyli cokolwiek to takie farbowane lisy, a la te zajace rodem z filmu "Mis"....
                          a kolezankom sie cokolwiek zolciutki kolorek nie podoba, hehe
                          • schizoo Re: cokolwiek 19.05.04, 23:16
                            a może na temat wątku byś się wypowiedziała.....???
                            • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 19.05.04, 23:21
                              my rybki lubimy plywac, cokolwiek....:)
                            • poo3 Re: cokolwiek 19.05.04, 23:27
                              schizoo napisała:

> a może na temat wątku byś się wypowiedziała.....???

...uwaga zaczynam...macie w sobie coś z przeszłosci...obarczacie tym
                              innych...po Co?..Carpe diem...to ja ,nie Libressa...dwa kroki do
                              przodu...p******ć, co było za...cokolwiek:)
                              • schizoo chyba siostro......... 19.05.04, 23:30
                                dzisiaj do kawki coś mocniejszego dolałaś...............;)
                                • poo3 Re: chyba siostro......... 19.05.04, 23:36
                                  schizoo napisała:

> dzisiaj do kawki coś mocniejszego dolałaś...............;)

...brandy i cygarko...cokolwiek..
                                  • Gość: only Re: chyba siostro......... IP: *.kabel.telenet.be 19.05.04, 23:39
                                    "...brandy i cygarko...cokolwiek.."

czyli w wolnym tlumaczeniu: Le Bimber et Le Skret....quelque chose....
                              • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 19.05.04, 23:31
                                a ty co biedna amnezje przeszlas cokolwiek????
                                • poo3 Re: cokolwiek 19.05.04, 23:37
                                  Gość portalu: only napisał(a):

> a ty co biedna amnezje przeszlas cokolwiek????

...mylisz sie.wszystko zapisane w mej
                                  • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 01:14
                                    a co to jest to "mej"????
                                    Mala encyklopedia jebnietych????
                                    no widzisz, a jednak czyms sie zasluzylas, cokolwiek...:)
                                    • poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 01:30

> a co to jest to "mej"????
                                      > Mala encyklopedia jebnietych????
                                      > no widzisz, a jednak czyms sie zasluzylas, cokolwiek...:)

...wydaje mi sie , ze juz Cię zdiagnozowałam,załosc mnie ogarnia i
                                      wspólczucie....cokolwiek:)
                                      • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 01:35
                                        to ty taki Kaszpirowski, co to przez monitor stawia diagnoze???
                                        tylko moze nie probuj mnie leczyc zadna woda zycia przez monitor, bo ci sie
                                        komputer zagotuje.....cokolwiek
                                        • poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 01:43

> to ty taki Kaszpirowski, co to przez monitor stawia diagnoze???
                                          > tylko moze nie probuj mnie leczyc zadna woda zycia przez monitor, bo ci sie
                                          > komputer zagotuje.....cokolwiek

..leczyc nie mam zamiaru,bo stajesz "okoniem",wspolczuję...a monitor to
                                          zabawa...nie mam powodów do depresji,juz na szczescie,wyluzuj ,to nic
                                          nie zmieni,tylko się osmieszasz....cokolwiek:)
                                          • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 01:46
                                            to tylko zabawa???? serio????
                                            to ty tak naprawde nie istniejesz cokolwiek, co???
                                            • poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 01:49

> to tylko zabawa???? serio????
                                              > to ty tak naprawde nie istniejesz cokolwiek, co???

...jak to Czarownica....cokolwiek:)
                                              • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:00
                                                tak??? a ja jestem kabouter Plop...
                                                • poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:12

> tak??? a ja jestem kabouter Plop...

...może jesteś , Skrzaty sa ,dziwne tak jak Czarownice...cokolwiek:)
                                                  • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:19
                                                    Skrzat to srodek higeniczny do szorowania garow....nie naleze do tej
                                                    rodziny.....
                                                  • poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:21

> Skrzat to srodek higeniczny do szorowania garow....nie naleze do tej
                                                    > rodziny.....

...lubisz byc Sama...Amen...cokolwiek...
                                                  • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:24
                                                    Nie znam zadnego Sama....no dobra, znam, ale on ma dopiero 5 lat kurna!
                                                  • poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:28
                                                    ...nie rozumiem Twojej agresji...tylko nie wypal z ....cokolwiek:)
                                                  • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:29
                                                    ty cokolwiek wielu rzeczy nie rozumiesz....ale nie boj, w twoim przypadku z
                                                    wiekiem ten brak rozumienia nie przejdzie.....
                                                  • poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:37

> ty cokolwiek wielu rzeczy nie rozumiesz....ale nie boj, w twoim przypadku z
                                                    > wiekiem ten brak rozumienia nie przejdzie.....

...mylisz się , z tym wiekiem to żarty,mniemam że jestem troche jakby bardziej
                                                    sędziwa niż Ty...braku rozumienia ta akurat nie mozesz mi zarzucić,dziwię się
                                                    czemu tak agresywnie reagujesz....co to ma zmienic...cokolwiek:)
                                                  • Gość: only Re: cokolwiek IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 02:43
                                                    czyli "sedziwa" znaczy stara i glupia???
                                                    dobra, zrobie sobie errate do encyklopedii.....
                                                  • poo3 Re: cokolwiek 20.05.04, 02:51
                                                    ...Twój wybór...do sędziwego wieku to jeszczee długa droga ...pozory myla
                                                    onlątko,uwazaj bo się w końcu Sama zniszczysz i zostanie obłe
                                                    wspomnienie...cokolwiek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka