fietys 24.08.11, 20:01 Szczere moje pytanie, prosze o odpowiedź, zauważyłem gdzieś w reklamie że alkohol szkodzi zdrowiu więc pytam, co mi grozi jeżeli pije co drugi dzień 2 puszki piwa 6% ? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt grozi Ci zostanie przecietniakiem 24.08.11, 20:13 fietys napisał: > Szczere moje pytanie, prosze o odpowiedź, zauważyłem gdzieś w reklamie że alkoh > ol szkodzi zdrowiu więc pytam, co mi grozi jeżeli pije co drugi dzień 2 puszki > piwa 6% ? Dzięki. bo to zdaje sie polska norma. wez , hloopie, wykaz charakter i pij codziennie, albo zostan abstynentem. Odpowiedz Link Zgłoś
fietys Re: grozi Ci zostanie przecietniakiem 24.08.11, 21:33 ale co to za odpowiedź ? ja pytałem czy to groźne dla zdrowia ? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: grozi Ci zostanie przecietniakiem 28.08.11, 16:49 to srednia niemiecka, czeska, czy holenderska norma. slyszales, zeby to im zaszkodzilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
katikatja Re: prosto i na temat 24.08.11, 22:45 życie jest groźne dla zdrowia, się jest hipochondrykiem, to wręcz należy chmiel na uspokojenie spożywać Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: prosto i na temat 24.08.11, 23:03 Ja pije od dwudziestu lat codziennie. Wyniki mam bardzo dobre. Znam paru takich co nie pija i ciagle ich cos boli. Szkodliwa to moze byc bardziej nadmierna ciekawosc. Odpowiedz Link Zgłoś
antygona1.2 Re: prosto i na temat 26.08.11, 23:10 Chłopie ale masz problem,pomyśl o tych co wypijają co 2 dzień butelkę wódki Odpowiedz Link Zgłoś
oregano1 Re: prosto i na temat 27.08.11, 01:43 Oszczędzasz kaskę?i liczysz na sponsoring?otwarcie nas powiadom,myślę,że na "1"pywko,zrzucimy się,ale ALKOHOL-naprawdę szkodzi zdrowiu,PA Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: prosto i na temat 27.08.11, 11:15 Zdrowiu szkodzi takze i nieraz bardziej niz ankohol: -tesciowa w domu -puszczajaca sie zona -kot,pies -piecioro dzieci -wysokie zadluzenie -wieza koscielna z dzwonem przy domu -toksyczni krewni,pociotki i podobna swolocz To ja juz wole sie nagrzac niz z w/w miec do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 ale... 28.08.11, 16:52 gdy sie ma z powyzszym do czynienia to tym bardziej trzeba sie nagrzac Odpowiedz Link Zgłoś