Dodaj do ulubionych

DUDE !!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 22:57
Przeciez Ty nawet adresu nie masz bo sie nie logujesz!!!!!! Crimen bedzie najprawdopodobniej jechal autkiem wiec
moglibyscie razem jechac. Tyle ze nocleg musialbys jakis sobie zalatwic.Napisz do niego na skrzynke
crimen@poczta.gazeta.pl to umowicie sie na telefon.On wieczorem jutro bedzie juz w domu.
Obserwuj wątek
    • dude_ Witajcie, cześć i czołem 06.03.02, 23:38
      Samanto, miło mi (ponownie)że pamietasz, ale..no własnie, troche toto za późno
      wszystko się wyklarowało.Najwyraźniej musze częściej tu zaglądać, co by nastepnej
      takiej okazji nie przepuścić.I nie omieszkam spytać, czy wszystkie te spędy
      oszołomów (pzdr)są skazane na odbywanie sie w stolycy, czy jakieś inne
      lokalizacje brane są również pod uwage?
      Jeszcze raz dziękuje,mam szczerą nadzieje, ze następnym razem nie ominie mnie ta
      bezdyskusyjnie wspaniała przyjemność spotkania się z Szacowym Gremium.
      Tak więc duchem obecny będe, ciałem póki co nie dam rady, czego wielce załuje.

Ktos kiedyś wspominał o jakimś kilkudniowym wypadzie w miesiacu marcu , bodajze
      do Szcawnicy albo czegoś w tym stylu.Czy ten temat jest w dalszym ciągu aktualny?
      Mniemam również, ze propozycja Krakowa rzucona przez Czorta (pzdr)a tak głosno
      (jak widać wcale nie głosno) przeze mnie okrzykiwana, popierana znaczy sie, nie
      spotkała sie z aprobatą kofanych forumowiczów, a to qrewska szkoda, bo Krakuf to
      fajne miasto jest.
      I tym optymistycznym (?)akcentem kończe, zycząc przy tym wszystkim wesołych świąt
      i cego tam jeszcze tylkko sobie kcom.
      Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: czort Re: Witajcie, cześć i czołem IP: *.tkb.net.pl 07.03.02, 00:51
        dudus, ty z crimenem siem spiknij, bo 26,27,28 kwietnia w bialym imprezka na 24
        fajerki bedzie i zonkem swom obaczyc mogl bedziesz!!! crimen do mnie
        przyjedzie na 300% takze z wyprzedzeniem zapowiadam, cobys czas znalazl!!!!
        a bialy to oczywizda bialystok jezd.
        z krakowkiem siem nie udalo, bo to centusie som i juz.
        a to zarlo z watka ponizej to wlasnie w bialym bedzie - takze mozesz siem tyz
        popisywac!
        czort
        • dude_ Re: Witajcie, cześć i czołem 07.03.02, 01:02
          Jasnem cholera, toż te Białe to dalej niźle Warszawa leży.A wtedy to na mój gust
          bedzie ten długi łikend, i też dupa zbita wasza mać,bom w podróże sie wybierał
          bede; no w morde, zaraz zaczne wierzyć w jakąś teorie spiskową skrzętnie uknutą
          przeciwko mnie (jeśli założymy , ze Gremium wierzy w moje szczere chęci;-)
          Ale ja WAM nie popuszcze, nie ma to tamto
          Pozdrawiam serdecznie
          • czort Re: Witajcie, cześć i czołem 07.03.02, 14:27
            dobra, dudus, kurna olek! twoja starta jezd i juz! a z zonki ujrzenia tyz
            rezygnujesz??? to ta dfluzsza podroz do bialego moze byc, ni? ale jak stryjenka
            uważa:))
            i szyszka ci w dupem nie zadna teoria, a tym bardziej spiskowa!
            czort
            • Gość: dude Do Czorta;-) IP: *.rsk.pl 07.03.02, 14:31
              Uwierz Ty mi Czorcie w me intencyje czyste jak kryształ, ale w pyte nie
              moge,wybieram ci sie ja w wojaze na długi łikend w miesiącu maju.
              Szczerze załuje.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka