oldpiernik 07.06.04, 12:48 słońce wyjrzało zza chmur ciepło i przyjemnie tylko po kiego grzyba ja siedzę w biurze? wyjaśni mi ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 07.06.04, 13:09 hehehe mam to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: tu..obsługa.. biurowa...:) 07.06.04, 13:54 ..co sobie panowie życzą..? grzybowa..czy gorący krupnik..?..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: tu..obsługa.. biurowa...:) 07.06.04, 15:23 gorące wywalenie za drzwi, jesli można :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 08.06.04, 14:45 Grzybowa ! grzybowa !! ... no to sie teraz głodny zrobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
oldkompleks Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 08.06.04, 15:45 zamiast obiadu uczta astronomiczna byłą przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ..tu..obsługa biurowa...;( 08.06.04, 17:11 wyrzucą mnie jak nic!..za taka obsługę.. opóźnienia duże.... grzyby w lesie.. kasza w polu.... drzwi się nie zamykają...:( Odpowiedz Link Zgłoś
axsa Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 12.06.04, 16:39 A ten, który się teraz kończy to dopiero się ciąnie. Soboa już była w środę i znowu jest dzisiaj. W czwartek była niedziela, a jutro też nadejdzie. Wtorku już nie pamiętam, a poniedziałku to tak, jakby wcale nie było, a może był dwa razy w zeszłym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 12.06.04, 16:59 axsa napisała: > a poniedziałku to tak, jakby wcale nie było a ktoś za nim tęskni??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
halina_77 Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 12.06.04, 18:57 urszulka_ma napisała: wyrzucą mnie jak nic!..za taka obsługę.. opóźnienia duże.... grzyby w lesie.. kasza w polu.... drzwi się nie zamykają...:( Wyrzucili Urszulkę?.Nic ostatnio nie pisze :)) rena_gd napisała: > axsa napisała: > > > a poniedziałku to tak, jakby wcale nie było > > a ktoś za nim tęskni??:)) Jutro niedziela przecież :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sirilla Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 12.06.04, 20:23 Właśnie, co Urszulką... Trochę się martwię, że się nie odzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
sirilla Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 12.06.04, 20:24 Miało być "co z Urszulką". Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 25.06.04, 22:25 sirilla napisała: > Miało być "co z Urszulką". Sirilla..z urszulką jest w miarę dobrze.. nie martw się..proszę..:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 25.06.04, 22:24 halina_77 napisała: > Wyrzucili Urszulkę?.Nic ostatnio nie pisze :)) > sama się wyrzuciłam na troszkę..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Da capo 14.06.04, 08:23 słońce wyjrzało zza chmur ciepło i przyjemnie tylko po kiego grzyba ja siedzę w biurze? wyjaśni mi ktoś? i nic się nie zmienia tydzień za tygodniem ten sam mam dylemat Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Da capo 15.06.04, 09:08 "... w gardle zaschło mi i butelka zupełnie zupełnie już pusta..." a to dopiero wtorek... wpadam w nałóg inny jakiś chyba Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Da capo 30.06.04, 09:58 oldpiernik napisał: > a to dopiero wtorek... > wpadam w nałóg inny jakiś chyba > zostałeś kalendarzem..?:)..dziś środa.. jutro zaczyna się lipiec..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 12.07.04, 15:42 niewiele się zmienia ciągnie się straszliwie anulowano mi wyjazd, pojedzie ktoś inny coż, może innym razem tydzień się wlecze a lata lecą nie ma sprawiedliwości na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 12.07.04, 18:26 Ano nie ma. Ale dobrze, że jesteś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 13.07.04, 11:39 hehe, gatto, jak miło Cię tu widzieć ;o) OLDPOGODNYJAKLATO hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 13.07.04, 19:51 No wiesz, ten uśmiech to byś mógł mieć mniej ironiczny. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik zero ironii 14.07.04, 09:08 :o)))))))))))))) :O)))))))))))) :0))))))))))) OLDPOGODNYJAKLATO??? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: zero ironii 14.07.04, 19:09 Bym się sobie czepiła, ale jakoś mi się nie chce. Zresztą to i tak nic nie da. ;) Równie pogodnie. Jak słońce którego nie ma. Jak deszcz który lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 02.08.04, 12:13 a za tygodniem nie ciągną goście forum usycha, mimo deszczowej aury może już czas... OLDSAMOTNIKFORUMNY Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: ciągnie sie ten tydzień niemożebnie 02.08.04, 12:21 Wszystkie fora cierpią na jakiś dziwny uwiąd. Zmęczenie materiału czy jak? pokłuta porannie kolczasta Odpowiedz Link Zgłoś