Dodaj do ulubionych

koncert życzeń

07.02.12, 12:12
co Waszym zdaniem powinno się znaleźć na nowej stronce
kalendarz
shoutbox
nowosci

itp itd :)
prace są już mocno zaawansowane ;D
Obserwuj wątek
    • zaciszanka30 Re: koncert życzeń 08.02.12, 10:46
      Blądynka jestem, więc nikogo to nie zdziwi ;)

Co to jest ten shoutbox ??

Jeżeli mogę wyrazić swoją opinię czego czy jakie działy chętnie znalazłabym na naszej nowej stronie to mi wystarczy kilka działów ( np. Dział " Turystyka" o podróżach, wycieczkach, "Spotkania" czyli umawianie się na spotkanie lokalne, nielokalne i BBZ ;) , dział "Techniczny" , "Kontakty" i ogólny z całą resztą ;) Trochę się obawiam, że większe rozdrobnienie spowoduje, że znowu będzie "martwo" ;) ale w sumie jaka nie będzie to będzie nasza nowiutka strona MiD :D
      • porzeczka00 Re: koncert życzeń 08.02.12, 10:51
        No masz a ja w innym wątku o to samo co Kasia pytam :), taki przekaz myśli chyba :). W odpowiedzi na pytanie to chyba kalendarz z urodzinami foremek byłby fajny , no chyba że niektóre wolą o swoich kolejnych 18-stkach nie pamietać :P.
        • zaciszanka30 Re: koncert życzeń 08.02.12, 10:57
          porzeczka00 napisała:
          No masz a ja w innym wątku o to samo co Kasia pytam :), taki przekaz myśli chyba :)

normalnie już się boję coś pomyśleć przez ten przekaz myśli :) w różnych wątkach, z różnych miejsc pisane, ale prawie w o tej samej porze: 10:46 i 10:47 :D
    • carrymoon Re: koncert życzeń 08.02.12, 10:55
      shoutbox - coś jak chat gdzie wszyscy naraz mogą pisać
      łatwe i proste narzędzie do szybkiej komunikacji

Podział będzie wedle życzenia, do zmiany w zasadzie w każdej chwili
      Mam nadzieje, że w poniedziałek już stronka ruszy i wtedy będziemy wspólnie ją jakoś urządzać :)
    • carrymoon Re: koncert życzeń 08.02.12, 11:04
      jeszcze jedna sprawa
      będę BARDZO mocno obstawała przy wymogu dosłania fotki z widoczną twarzą jako obowiązku przy rejestracji
      avatary przy profilach są z reguły bardzo małe, nie można ich powiększyć, po za tym niektórzy wolą znaczek niż swoją fotkę tam wstawić.
      Chciałabym stworzyć galerię ze zdjęciami użytkowniczek/użytkowników gdzie będzie można każdego z buzi zobaczyć.
      Dostęp do galerii będzie TYLKO dla zalogowanych (czyli tych, którzy swoją fotkę dosłali)
      Eliminuje to dosyć szybko osoby, które chcą być tylko gapiami, nie chcą tak na prawdę funkcjonowac na forum itp
      Przetestowałam to na innym forum i świetnie się sprawdza
      • zaciszanka30 Re: koncert życzeń 08.02.12, 11:07
        dobry pomysł
        • siostrakama Re: koncert życzeń 08.02.12, 14:23
          tez jestem za takim małym czatem :)
        • zaciszanka30 Re: koncert życzeń 08.02.12, 15:19
          dla jasności ;) dobry pomysł odnosi się tylko do zdjęć z buziami :)
      • draka00 Re: koncert życzeń 08.02.12, 11:17
        Jestem za widocznymi buziami w galerii. Często przed BZtami przeglądam fotki, jeśli którejś wybierającej się na imprezę MIDówki nie kojarzę z twarzy i nie da się ukryć że kask utrudnia rozpoznanie...
        • siostrakama Re: koncert życzeń 08.02.12, 14:22
          to jeden z lepszych pomysłów :) aby były widoczne nasze buzie...
          dokładnie nie bedzie problemu na zlocie z rozpoznaniem sie i zastanawiania się kto to jest :)
    • luk-kasia Re: koncert życzeń 08.02.12, 14:51
      Pomysł z avatarami w galerii jest super
      będzie się można rozpoznawać na BBZ-ach
      i innych spotkaniach, poza tym nowe osoby
      poczują się mniej ;) zagubione w natłoku
      nowych znajomości.

Co do czatu nie mam zdania, nigdy nie korzystałam,
      Może to być dobre rozwiązanie i przyspieszy komunikację
      Będzie łatwiej poczacić niż zakładać jakiś wątek, żeby
      tylko zagadać na szybko.

Mój koncert życzeń to:
      OGÓLNIAK, IMPREZOWNIA, PODRÓŻE, TECHNICZNE,
      RÓBTA CO CHCETA (humorystycznie)...
      • wiolaszpilazapominalska Re: koncert życzeń 08.02.12, 21:56
        Przyłączam się do avatarów z widoczną twarzą;-) oraz do czatu(o ile to nie zastopuje postów!!),kontakty to dobra sprawa oczywiście dla zalogowanych,miejsca odwiedzane i warte polecenia to świetny pomysł,nie tylko na wyjazdy weekendowe:-)
    • huggi Re: koncert życzeń 09.02.12, 09:50
      zdjęcia buziaków - fajnie
      a może zdjęcia naszych 2oo
      a może relacje z naszych wypraw i tym samym polecane miejsca
      kupię-sprzedam-zamienię
      a może to już było co wymieniłam :):):)
      • 1_leo Re: koncert życzeń 09.02.12, 13:30
        huggi napisała:
        > a może zdjęcia naszych 2oo

Fajny pomysł:)
        Może zatytułować - "Nasze sprzęty"?
        • termit16 Re: koncert życzeń 09.02.12, 19:37
          Zaraz ja czegoś nie rozumiem, ale kiedyś byłam blondynką a teraz jeszcze do tego z baaardzo krótką fryzurą. Forum miało być otwarte, a teraz będzie zamknięte czy ja coś pokręciłam?
          • carrymoon Re: koncert życzeń 10.02.12, 08:45
            termit16 napisała:

> Zaraz ja czegoś nie rozumiem, ale kiedyś byłam blondynką a teraz jeszcze do teg
            > o z baaardzo krótką fryzurą. Forum miało być otwarte, a teraz będzie zamknięte
            > czy ja coś pokręciłam?

Forum będzie otwarte ale część będzie tylko i wyłącznie dla zalogowanych użytkowników.
            Tak jak teraz fotki, adresy, ważne informacje będą chronione przed niepowołanymi oczami.

Na dzień dzisiejszy proponuje by dział Powitalnia był otwartą częścią forum gdzie każdy będzie mógł pisać.

Pozostałe części forum będą dozwolone do czytania lub czytania i pisania. Ustalimy to w trakcie.

Pamiętajmy, że takie zewnętrzne forum jest doskonałą pożywką dla wszelkiej maści spamerów, trolli itp. Na otwartej części pojawiać się będą komentarze, spamy itp. Zamknięcie części forum uchroni naszą prywatność przed wszelkiej maści cwaniaczkami i kombinatorami
    • paulina80s Re: koncert życzeń 10.02.12, 08:02
      jestem za kalendarzem, avatarkami i całą resztą :) wzbogaci to nasze forum a taki mini czat bardzo dobrze sie sprawdza ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka