ejno 14.06.04, 17:42 Normalnie mi dzis Pani pielegniarka powiedziala ze jestem okragla jak nie wiem co ( i nie chodzilo tu o moja tusze;). Wystajace lopatki i okragle plecy:) Jak nic na starosc nie bede sie musiala schylac zeby sznurowki zawiazac:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryza_malpa1 Re: Jestem garbata:/ 14.06.04, 19:09 Ja tez jestem okrągła ale mi przejdzie. Moze kpu sobie w tv markecie pajączka? Albo mniej pracuj? Tak!! Powiedz swojemu szefowi, ze nie mozesz tyle pracować, weź zaświoadczenie, że garb ci rośnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Jestem garbata:/ 14.06.04, 22:03 Polecam przyjąc tryb siedzący z tak zawanym "połkniętym kijem od szczotki", czyli z maksymalnie wyprostowanym kregosłupem. Sam staram się siędzieć w ten sposób gdy jestem na zajęciach lub gdy mam w domu do wykonania jakąś parcę na komputerze i muszę przyznać, że taka pozycja pozwala wydłużyć nieco parcę i mniej nadwyręża plecy. Ps. A garba też będę miał, bo często sam zapominam o tym do czego namawiam Ciebie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Jestem garbata:/ 14.06.04, 22:36 Co się przejmujesz Ejno? Przynajmniej możesz się fajowsko pobujać na boki na własnych pleckach... :-p Odpowiedz Link Zgłoś