Dodaj do ulubionych

Zlot Amazonek

17.06.04, 09:19
Witam. W ubiegłym roku w czerwcu odbył sie zlot Amazonek w okolicach Nowego
Dworu Maz. A w tym roku nie ma go w spisie imprez, czy jest ale tylko dla
wtajemniczonych za zaproszeniami imiennymi? Nie byłem, ale koledzy mówili że
całkowicie inna atmosfera niż na innych zlotach. Chciałem jechać z żoną, a tu
lipa. Pozdr.
Obserwuj wątek
    • misiabella Re: Zlot Amazonek 06.07.04, 14:23
      Och,jakie tam z nas Amazonki,ani barw klubowych nie nosimy,ani chłopów nie
      bijemy,na ulicy nawet nikt by nie pomyślał...
      A na zlot Amazonek wybierałam się kiedyś,ale mnie koledzy wyśmiali i
      straszyli,że będę musiała silnikiem od Urala rzucać i gołych facetów oglądać.
      Już ja tam wolę piwko na Brodnicy popijać.Pozdr.
      • hun_xtz660 Re: Zlot Amazonek 06.07.04, 17:01
        misiabella napisała: Już ja tam wolę piwko na Brodnicy popijać.

A ja w Partęczynach: więcej wody i mniej ludzi. Właśnie wróciłem. Pozdr.
        • paprykova Re: Zlot Amazonek 15.07.04, 13:41
          wypowiem sie:))
          Mysle ze chodziło o zlot który organizowały Amazonki czyli Amazons Chapter
          Polanad w Kazuniu.
          No cóz nie odbył sie bo główna organizatorka nie miała czasu i checi
          organizowania. Z tego co wiem ma biznes "drewniany" i zaangażowała sie w
          zwiazek z innym mocyklistą, który dla niej (czytaj jej kasy) zostawił swoja
          rodzinę.
          • hun_xtz660 Re: Zlot Amazonek 15.07.04, 17:12
            Dokładnie o to chodziło. A można sie było tam przejechać bo w przeciwieństwie
            do innych zlotów żadne MC czy RR w michę nie klepało.
            • paprykova Re: Zlot Amazonek 16.07.04, 11:11
              hun_xtz660
              co do klepania zgadzam sie ale to tylko kwestaia czasu. Amazonki sciśle
              wspólpracuja z klubami mc i rr (np outlaws). Sporo ludzi z tych "klubów" bywa
              u amazonek i tylko moment a zaczną i tam rozwiazywac swoje ( i nie swoje)
              problemy kadrowe.
              samych suchych tras:)))
              • dj_tosia Re: Zlot Amazonek 18.07.04, 00:52
                Luudzie,te Amazonki (klub) to straszna lipa.Widziałam kiedyś jedną,siedziała
                przy wejściu na halę targów moto na swojej popierdółce(bodajże Virago
                250),kurtka czarna klubowa,barwy klubowe na plecach,wzrok dziki,suknia
                plugawa.Popatrzyła na mnie z pogardą-szłam z moim facetem ubrana normalnie,bo
                akurat byliśmy samochodem-myslała,że jedyna baba na świecie na motocyklu.Tylko
                jej wąsów brakowało.Jakoś od dziecka nie cierpię rozmaitych
                klubów,rytuałów,zmuszania się nawzajem do kiszenia we własnym sosie.Dodam,że
                jak widzę normalne dziewczyny na moto,to zachowują się na luzie,a nie jak
                nadęte makolągwy.Nie zamierzam pojawiać się na ich zlotach,jeszcze mi oczy
                wydrapią,albo co..Hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka