halina_77 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 18.06.04, 14:53 ...chęęęę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 18.06.04, 15:29 hmmmmmmmmm kupię? sprzedam? wydzierżawię? sfotografuję? cdn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 18.06.04, 17:16 przejechać się chce? (ja ostatnio polubiłam przejażdżki samochodem). Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 18.06.04, 22:46 Gablota wspomniana jest cytatem z literatury. :) Odpowiedz Link Zgłoś
elsevier Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 18.06.04, 22:48 ????? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 20.06.04, 13:25 elsevier napisał: > ????? :-) ??????? x 100, ale wiadomo, ja nieczytająca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niesmialek1 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 21.06.04, 10:02 rena_gd napisała: > ??????? x 100, ale wiadomo, ja nieczytająca:)) a ja niepiszący :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 21.06.04, 18:19 A ja nie forumująca. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niesmialek1 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 21.06.04, 18:48 No nie, nie forumujesz gatto13. Ty tylko zaznaczasz swoją obecność, ciepło bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
reklamowa_gablota Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 22.06.04, 20:48 Do usług. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atka99 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 01.08.04, 21:56 A masz lody? Albo 15 złotych? Albo chociaż 50 groszy? No bo, gdy mi Ciebie zabraknie........... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 02.08.04, 08:39 mam zamiar, a to już dużo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atka99 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 04.08.04, 09:33 masz zamiar podług sił, czy ten drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 03.08.04, 22:39 Udusić ją. Albo dziabnąć nożem. Długim, ostrym nożem. Najlepiej Gerlacha. ;)))) 50 groszy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 04.08.04, 07:48 co tu się planuje?..50 groszy zysku i kratki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
atka99 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 04.08.04, 09:28 Udusić! Ale tylko paskiem od fartucha służbowego i wszyscy będziecie podejrzani. Choć ze względu na pogodę wolałabym (mogę mieć preferencje w kwestii planowania własnego zejścia?) tego gronkowca w lodach. Tylko niech to będą te formą i treścią przypominające nieśmiertelne Bambino, pliiiz :))) 50 groszy miało byc na telefon, ale jak nie to 12 groszy, tylko nie płacz proszę. PS. Gatto, "reklamowa" jest tak strasznie zaraźliwa! I czepliwa ona jest także. Katuję nią bliźnich już kilka dni i sama polecę załozyć taki wątek na jakim innym forum, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 04.08.04, 11:34 duszone lody!!!! opera za trzy grosze pal licho reklamę zostawcie mi gablotę (a dowody rzeczowe bagażniku) OLDMATERIALISTA???! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 04.08.04, 21:19 Ale bambino to będzie ciężko wlać do opakowań z teczki. I nie mam dokumentów dla inwestora. Kochanie, przytul mnie... ostatni raz. Jesteś pewna, ze ma być gronkowiec, do tego gadający? 50 groszy, ryknął przeraźliwie. No i te włoskie buty. Zawsze pozostaje jeszcze niecko i gorme. Gablota jest okropna, jak się czepi, to już koniec. Pozdrawiam, Atko. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atka99 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 05.08.04, 08:25 A bo do myśli o gronkowcu ze starannie wytuszowanymi, długimi rzęsami już przywykłam. Ale skoro trudności obiektywne, to trudno... A może w tych okolicznościach przyrody w ogóle mi darujesz, bo przecież ja nie chcę nikomu przeszkadzać, ani grzębię , ani zieję. Jest tu Was osób mrowie a mrowie, może i ja się zmieszczę, o ile O'Grod Nick (Pierre Nique) pozwoli. Gdyby jednak mordercza żądza nie ustępowała, to proszę, nie planuj nic beze mnie. Zaprawdę na pamięć moją nie zaległo i chętnie wysłucham co ma mi do powiedzenia. Miłego dni wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 05.08.04, 10:13 Luuuubię looooody nawet bez reklamy :) OLDZBLADYMIRZĘSAMI Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 12.08.04, 19:11 Ostatnie dni pchają mnie powoli acz nieubłaganie do skonstruowania bomby, choćby miała być z budzika babci. Z pochodnią przed pociągiem lecieć nie będę. Z garbu też rezygnuję. Ale ta bomba... Odpowiedz Link Zgłoś
atka99 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 13.08.04, 08:07 Hm, Znamy się mało... ale pozwól, że zaproponuję Ci szkic scenariusza alternatywnego. Otóż: * zatrudniasz swojego sobowtóra * dbasz o właściwe rozmieszczenie pieprzyków i grzywek * zlecasz mu wykonanie za Ciebie bomby (w chwilach wolnych może flokować) * sama zaś wlewasz parę wanien do rozgwiazdy * i korzystając z pogody udajesz się w rejs po dowolnie wybranym morzu * wracając zwiedzasz zamki nad Loarą Na Twój powrót czeka Blondyn wieczorową porą i sobowtór z wykonaną bombą. Jeśli mimo wszystko pokusa użycia bomby nie minie, pisz, mam pewne doświadczenie z wyjeżdżania tyłem z bagna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 16.08.04, 14:40 bomba w górę! konie widziałem przepiękne i drooogie aż mnie korci odwiedzić pobliską stadninę może jakiś niewielki wyścig obejrzeć OLDGAP Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 22.08.04, 23:01 Mam jakąś głowę w bagażniku. I złote szachy w książce. ;) Pozdrawiam. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 23.08.04, 12:08 głowa w bagażniku? mój rozum chyba jeszcze ma wakacje :)) OLD Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 25.08.04, 20:17 Oldu drogi, po prostu masz braki w pewnej szczególnej literaturze. ;)) gatta_nadrabiająca Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 26.08.04, 09:16 ech, no, braki mam całkiem nieszczególne :( i to w każdej z możliwych literatur za to instrukcje mieszania klejów do glazury znam rewelacyjnie... OLDEEEECH Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Reeeeeklaaaaaamoooooowąąą gabloooootęęęęęe 26.08.04, 16:46 Nieszczególny to był Wieńczysław. I Bogumił Kadryl. To to już musiałeś czytać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Wieńczysław.... 27.08.04, 10:15 to dla mnie jednoznaczne skojarzenie Fikander w pętli czasu Gluś Filmowiec i moja ulubiona Bromba.... Chyba jednak czytałem nie to, albo i za mało... OLDZBITYZTROPU Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Wieńczysław.... 27.08.04, 20:18 No nieeeee. Nie czytałeś Marka Piegusa? Przeciez to "chłopacka" lektura. :)) A Gluś i Bromba z jakiej bajki? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atka99 Re: Wieńczysław.... 27.08.04, 22:04 Ojojojojj Old nie zna "chłopackich" bohaterów, Gatta nie kojarzy "dziewczyńskich" (w najpłytszej warstwie) lektur. I kto tu ma prawo być zbity z troppu (non troppo);) Dobrego łikendu wszystkim zeropowodowiczom:))) PS. Gatto, nie trzymaj tej głowy zbyt długo w bagażniku, to rozmnaża się przez pączkowanie, mogą Ci z tego wyrosnąć dwie głowy i jedna noga, chyba. A ostatnie tomy są jak te worki, nigdy nie wiesz co z nich wyciągniesz, złote szachy czy...bułgarski bloczek. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik jednak za mało... 30.08.04, 16:05 "chłopackie" i "dziewczyńskie"... ironia... światy, ba, galaktyki różne... nie czytałem też wielu innych "chłopackich" książek, znaczy, czytałem za mało :( OLDZBITYNIETYLKOZTROPU Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: jednak za mało... 30.08.04, 18:09 To może w zbijaka zagramy? Ktoś pamięta? Ja jeszcze mogę w "myszka Miki gra w guziki". Albo w guuuuuumę możemy poskakać. ;) Teraz nawet robią takie żarówiaste, za moich czasów były tylko białe majtkowe, związywane z kawałków. Towar mocno był deficytowy. ;) gatta_pozbijana_wspominkowo Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: jednak za mało... 31.08.04, 10:40 w "cymbergaja" na ławce z dziurą na kałamarz... OLDTEŻ Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: jednak za mało... 31.08.04, 20:12 Chyba przy najbliższych wyborach rozejrzę się po podstawówkowych klasach. Ciekawe jakie mają ławki. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: jednak za mało... 02.09.04, 15:18 ciekawe, co będzie prędzej wybory, czy wywiadówki ale dziur na kałamarze juz nie będzie :( OLDRODZIC Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: jednak za mało... 04.09.04, 11:58 Zrobić dziurę nie problem. Choćby na kałamarz. ;) Ale czy dzieci wiedzą, co to jest kałamarz? A wywiadówki już były chyba? gatta_nie_do_końca_w_temacie Odpowiedz Link Zgłoś
atka99 Re: jednak za mało... 04.09.04, 14:07 Na okoliczność ławek zeznaję, że u mojej córki w zerówce są takie nowe robione na stare tzn. siedzisko połączone z pulpitem i nawet jest....... wyżłobienie na długopisy. Brakuje tylko dziury na kałamarz, no chyba, że niedługo zastąpi ja dziura na puszkę ulubionego napoju:))) Jakem zobaczyła te ławki, to taka mię tkliwość zebrała, żem się próbowała tam wcisnąć mimo rzucającej się w oczu dysproporcji w rozmiarach :)) Cudne są i ciemnozielone tak jak te, w których sama siedziałam... eh... kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: jednak za mało... 06.09.04, 15:24 tylko jeszcze fartuszków z paskiem brakuje i znów mogliby chłopcy przywiązywac koleżnaki do ławek... fajnie było :)))) moje pociechy w wieku gimnazjalnym nie znaja tych uciech mają inne, tyle, że nie wiem jakie ;) OLDTATA Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Gablotka olimpijska 24.08.04, 13:33 jak się okazuje mocno przereklamowana reprezentacja nie zachwyca a przecież wystarczyło trzeźwo spojrzeć na życie OLDRADOŚNIEOLIMPIJSKI Odpowiedz Link Zgłoś