Dodaj do ulubionych

Totalnie nudne forum...

IP: *.rsk.pl 15.03.02, 09:49
Tak sobie dzis wszedlem tutaj pierwszy raz , poczytalem pare watkow i sie
zastanawiam czy w zyciu tez jestescie tacy nudni .Nie rozumiem jak caly czas
mozna mowic o tym , ktora godzina , ze pogoda brzydka , ze nie ma sie w co
ubrac , ze sie kawy nie pilo itp.itd. Czasem chcecie byc zabawni , ale w
przewazajacej wiekszosci jestescie tragiczni i zupelnie nieciekawi .
Jesli kogos obrazilem to przepraszam .
Obserwuj wątek
    • mathildae Re: Totalnie nudne forum... 15.03.02, 09:53
      no widzisz, bo my wszyscy starzy, brzydcy i nudni jestesmy. ale nam dobrze ze
      soba. kruk krukowi.... i jeszcze jesli wejdziesz miedzy wrony.... i nie
      wychylaj sie z szeregu.... i nie badz taki do przodu....;)
      a kolege Dude znasz?
      • emperor Re: Totalnie nudne forum... 15.03.02, 09:56
        prawda w oczy kole, ale po czesci ma racje
    • jasmina_tdi ciekawe o czym Ty gadasz ze swoimi znajomymi 15.03.02, 09:56
      pewnie spotykacie sie tylko po to, aby obalic teorie wzglednosci. Byc moze, gdyby
      chcialo ci sie wglebic DLACZEGO tak gadamy, mialbys na ten temat inny poglad
    • laelia Re: Totalnie nudne forum... 15.03.02, 09:58
      Jesteśmy ludźmi: raz weseli, raz smutni, raz ciekawi, raz nudni. Krytyka
      powinna być konstruktywna, nie uważasz? Chętnie przystąpimy do czegoś
      orginalnego i egzotycznego, czekam na propozycję. Bo chyba się nudzisz jeśli
      masz czas na przeglądanie tylu przeciętnych postów? Znasz ciekawsze forum?
      • mathildae Re: kochani, przeciez on nas regularnie podpuszcza 15.03.02, 10:03
        chcialby wejsc w watek, tylko nie zna ludzi, problemow, klimatow. wiec zaczyna
        od lekkiej prowokacji - wy to wszyscy nudni jestescie i o pierdolach gadacie.
        a mozna bylo - tylko wysilic sie trzeba - rzucic jakis interesujacy temat,
        lekki, bo to forum towarzyskie, albo wiekszego kalibru, ale potrakowac go lzej,
        i jeszcze na tyle intrygujacy by ktos chcial rozpoczac polemike.
        i tyle:)
        • jasmina_tdi Re: kochani, przeciez on nas regularnie podpuszcza 15.03.02, 10:04
          licealista na wagarach w internet cafe???????? bo taka sciemka to chyba ten
          przedzial wiekowy :)))
    • Gość: onlyania Re: Totalnie nudne forum... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 09:58
      nudzic sie w grupie jest zawsze razniej, nio nie......
      • Gość: tygrysek Re: Totalnie nudne forum.../Ravq IP: 9.67.96.* 15.03.02, 10:06
        ..nie pierdol!!!!...sam jesteś nudny do huja!!!!
        ..nie masz pomysłu na wątek to pierdolisz farmazony!!

tygrysek...
        • 9876aaww Re: Totalnie nudne forum.../Ravq 15.03.02, 10:46
          nie mów tak brzydko!!!! fe!!!!nie ładnie...
        • Gość: kubek Re: Totalnie nudne forum.../Ravq IP: 192.168.5.* 15.03.02, 10:53
          Nie wyrzucajcie go!
          Nudno jak cholera i tyle. Ma rację. Jak mozna wciąż gadać o tym o czym się tu
          gada. To nie ma sensu. Jest tyle wielkich, wspaniałych tematów, które warto
          podjąć. Co tam kawa z jakiegoś kubka, co tam rozmowa o kwiatach co zakwitły ,
          albo o kacu kogoś ze znajomych. W koncu po co wogóle ze soba gadać i kogo to
          obchodzi, że X. juz nie śpi , a Y. właśnie się będzie wybierał w weekendową
          przejażdżkę.
          Nuda, sakramencka nuda. Jak w polskim filmie.
          Trzeba ożywienia. Takich postów z opiniami, że nuda trzeba więcej. Najlepiej
          same takie posty, to nuda pryśnie i nigdy juz nie wróci.
          Ale zanim to nastąpi, proponuję coś wypić i sposobić się do kolejnego nudnego
          piatku...
          ;))kubek
          • Gość: xp Re: Totalnie nudne forum.../Ravq IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 10:56
            Podobno nic tak nie ożywia jak nekrolog

śP Forum Towarzyskie

pogrzeb odbędzie się

prosimy nie składać kondolencji
            (bo cięzko rozkładać je)
    • Gość: Pom Re: Totalnie nudne forum... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 11:22
      Pan Rawku zapewnie strzela dowcipem i polotem jak nikt i zawsze ma odkrywcze
      rzeczy do powiedzenia.
      No to siądźmy w kółeczko i posłuchajmy...
      • Gość: xp Re: Totalnie nudne forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:31
        fakt, że sam przynudził, zamiast wk...
        a siadanie w kółeczku brzmi inspirująco!
    • Gość: laura! Re: Totalnie nudne forum...do Autora IP: 212.182.114.* 15.03.02, 11:45

Tak sobie dzisiaj weszłam pierwszy raz na ten watek i sie
      zastanawiam czy w zyciu tez jestes taki nudny .
      Nie rozumiem jak caly czas mozna mowic o tym że jest totalnie nudno.
      Rozumiem, że ten wątek ma być zabawny , ale w przewazajacej wiekszosci jest
      tragiczny i zupelnie nieciekawy .
      Jesli kogos przedrzeźniłam to przepraszam .

• Gość: samanta Re: Totalnie nudne forum...do Autora IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:51
        tak sobie weszlam tu dzxisiaj pierwszy raz...i rece mi opadly. skad tylu
        malkontentow?
        • mathildae Re: Totalnie nudne forum...do Autora 15.03.02, 12:11
          przyganial pechowiec malkontentowi:)
        • Gość: gero Re: Totalnie nudne forum...do Autora IP: *.mcps.com 15.03.02, 12:12
          ja natomiast już drugi raz tu jestem i z przykrością musze zauważyc, że wątek
          ten nie zachwyca ciekawością. W dwunastostopniowej skali kreatywwności, daje mu
          1,945 i umieszczam trochę powyżej watków mena, którego twórczośc jest nudą
          absolutna i niedoścignioną.
          • Gość: samanta Re: Totalnie nudne forum...do Autora IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:14
            a to my sie mielismy tu popisywac elokwencja i poczuciem humoru? Noo..to ja nie
            wiedzialam. W takim razie gero zaczynaj a my tez pomyslimy jak zabawic naszego
            znudzonego autora
          • mathildae Re: Totalnie nudne forum... 15.03.02, 12:20
            gero to ravq!!!
            • Gość: samanta Re: Totalnie nudne forum... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:26
              nie czytalam tego watku szczerze mowiac oprocz wypowiedzi autora ,co nie
              zmienia faktu ze gero moze sam sie pozabawiac;)
              • Gość: gero Re: Totalnie nudne forum... IP: *.mcps.com 15.03.02, 12:31
                Ty samanta sama sie sama zabawiaj,
    • Gość: Ravq Re: Totalnie nudne forum... IP: *.rsk.pl 15.03.02, 14:01
      Dzieki ludziska nawet nie wiecie jak mi pomogliscie .Pisze prace dyplomowa i
      jednym z moich podtematow jest zbadanie zachowania sie ludzi roznych warstw
      spolecznych na krytyke .Zeby nie dostac po ryju wolalem ja przeprowadzic
      wirtualnie .Mathildae byla bardzo blisko prawdy - to byla podpucha w 100% :))
      Nie jestescie nudni , wrecz przeciwnie bardzo ciekawi , moze nawet bardziej
      niz zdajecie sobie z tego sprawe . Jak dostane piateczke to sie Wam pochwale :)
      Teraz zabieram sie do rozkladania Waszych wypowiedzi na czynniki
      pierwsze .Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje i przepraszam za prowokacje .
      • Gość: saqqara Re: Totalnie nudne forum... IP: 19.170.210.* 15.03.02, 14:33
        hehe, cyrk na kolkach, czekam az mnie jakis mlody ajnsztajn druty do mozgu
        podlaczy.
      • kitek1 a jak ktos olal twoja krytyke........... 15.03.02, 14:37
        to jak go analitycznie sklasyfikujesz:)
        • Gość: Pom Re: a jak ktos olal twoja krytyke........... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 14:39
          To będzie błąd statystyczny :)
          • Gość: Pom To mam lepszą zagwozdkę.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 14:42
            jak sklasyfikować kubka, ktory zgodził się z Rawkiem, kiedy
            Rawek wcale tak nie myślał.... hihihihi.:)))

Rawek, dla mnie to dobre na cały rozdział pracy:))))
          • laelia Re: a jak ktos olal twoja krytyke........... 15.03.02, 14:43
            On teraz robi badania nad tym, jak ludzie reagują na wazelinę.
            • Gość: Pom Re: a jak ktos olal twoja krytyke........... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 14:46
              Nie sądzę, aby wazeliniarzy musiał szukać na forum:)))
              • Gość: laura! Re: a jak ktos olal twoja krytyke........... IP: 212.182.114.* 15.03.02, 15:24
                Ravq – naprawdę wykazujesz brak dbałości o swoją karierę naukową, to Twoje
                błyskawiczne ujawnienie zamiarów nie wróży dobrze, rouzmiem że prace badawcze
                już zakończone ale....
                mogłeś zaatakować tu kogoś personalnie- na przykład stwierdzić, że jego głupota
                jest progresywna, przyczepić się choćby do niespójnego nicka, zwrócić uwage
                na używanie przez kogoś zbyt czarnej kropki ...
                rozpętałaby się burza, 10 wpisów na godzinę i do jutra miałbyś materiał nie do
                pracy dyplomowej a doktorskiej ;)
                • oxymoron Re: krytyke?........... 15.03.02, 16:11
                  laura!?
                  czy ty to ty? czy moglabys potwierdzic to wpisem ze swoim gazetowym adresem?
                  styl tego co piszesz odbiega nieco od laury, ktora pamietam...np.zaczynasz
                  tutaj nowe zdanie z malej litey; cos zupelnie niespotykanego u
                  'laura!@poczta.gazeta.pl.
                  ten prowokator/ka, to ktos z 'towarzystwa', usilnie starajacy sie rozruszac
                  okoliczna stagnacje, ktorej jest swiadom/a...robi to jednak dosc nieudolnie,
                  bowiem, tak jak 'laura!' zauwarzyla, rezygnuje dosc szybko z celu, ktory,
                  jezeli by wierzyc intencjom, nie moze byc zrealizowany po paru marnych
                  wypowiedziach kilku zaledwie osob. jakie badania naukowe? wypracowanie z
                  jakiego przedmiotu? piateczki nie bedzie, chocby za marna interpunkcje!!!
                  obojetnie kto jest autorem tego watku, nalezaloby sie zgodzic mysla w nim
                  zawarta...
                  pozdrawiam
                  oxym
                  • laura! Re: krytyke?........... 15.03.02, 16:23
                    oxymoron napisał(a):

> laura!?
                    > czy ty to ty? czy moglabys potwierdzic to wpisem ze swoim gazetowym adresem?
                    > styl tego co piszesz odbiega nieco od laury, ktora pamietam...np.zaczynasz
                    > tutaj nowe zdanie z malej litey; cos zupelnie niespotykanego u
                    > 'laura!@poczta.gazeta.pl.
                    >

specjalnie dla Ciebie, na potwierdzenie moich słów, tym razem z konta gazetowego
                    co prawda zbija mnie z pantałyku to niedowierzanie co do autorstwa mojego
                    poprzedniego postu... czyżby poprzednio było aż tak źle ;))))
                    nie trzymam się jednego stylu tak smao jak nosze różne sukienki i w różny sposób
                    je zdejmuję w zależności od sytuacji ;)))))))
                    pozdrawiam
                    laura!

> oxym

• oxymoron Re: krytyke?........... 15.03.02, 16:48
                      dzieki za gest, laura! mozesz mi wierzyc, ze doceniam to.
                      w moim wpisie, jezeli z jakiegos powodu przeoczylas, byl w gruncie rzeczy
                      zawarty komplement.
                      porownanie sukienek do jezyka jakim sie poslugujemy nie bardzo mi sie podoba,
                      ale coz ja moge powiedziec jak tam ktos chce sie 'nosic'. niech bedzie jak
                      mowisz.
                      tutaj na forum, po za nick'kami, poznajemy sie tez po sylu.
                      jeszcze raz dzieki.
                      popatrz! i juz nie jest tak nudnie.
                      a moze jakies inne badanie naukowe...
                      np. zabawa w stylistyke i dialektyke?
                      nudne, nie?
                      oxym
                  • Gość: Ravq Re: Do oxymorona IP: *.rsk.pl 15.03.02, 19:51
                    oxymoron napisał(a):

> ten prowokator/ka, to ktos z 'towarzystwa', usilnie starajacy sie rozruszac
                    > okoliczna stagnacje, ktorej jest swiadom/a...robi to jednak dosc nieudolnie,
                    > bowiem, tak jak 'laura!' zauwarzyla, rezygnuje dosc szybko z celu, ktory,
                    > jezeli by wierzyc intencjom, nie moze byc zrealizowany po paru marnych
                    > wypowiedziach kilku zaledwie osob. jakie badania naukowe? wypracowanie z
                    > jakiego przedmiotu? piateczki nie bedzie, chocby za marna interpunkcje!!!
                    > obojetnie kto jest autorem tego watku, nalezaloby sie zgodzic mysla w nim
                    > zawarta...
                    > pozdrawiam
                    > oxymoron

Przyganial kociol ... Po Twoim "zauwarzyla" widze , ze moim profesorem raczej nie
                    jestes (na szczescie).Z towarzycha tez nie jestem (w tym przypadku nie wiem czy
                    na szczescie czy na nieszczescie).Nie robie zadnych badan naukowych , jestem
                    tylko "srednio wydajnym " studentem , a liczba dwudziestu kilku "reakcji" i tak w
                    polowie przekraczala minimum .Choc musialem troche pofantazjowac , bo przeciez
                    nie znam , ani jednego z forumowiczow i nie wiem kim sa. Najciezszy przypadek to
                    tygrysek .Moze to byc student srednio ciezkiego kierunku lub zadufany w
                    sobie "krawat" .Oxymoron pierdyknales najbardziej powazna do tej pory wypowiedz
                    jaka dzis czytalem , nie wiem wyluzuj troche idz na spacer lub na piwko ,
                    ewentualnie jakis szybki numerek z jakas fajna babka.Pozdrawiam .Ravq
                    • Gość: wrew Re: Do Ravq IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 15.03.02, 20:55
                      Gość portalu: Ravq napisał(a):

> Przyganial kociol ... Po Twoim "zauwarzyla" widze , ze moim profesorem raczej n
                      > ie jestes (na szczescie).Z towarzycha tez nie jestem (w tym przypadku nie wiem
                      > czy na szczescie czy na nieszczescie).Nie robie zadnych badan naukowych ,
                      > jestem tylko "srednio wydajnym " studentem , a liczba dwudziestu
                      > kilku "reakcji" i tak w polowie przekraczala minimum .Choc musialem troche
                      > pofantazjowac , bo przeciez nie znam , ani jednego z forumowiczow i nie wiem
                      > kim sa. Najciezszy przypadek to tygrysek .Moze to byc student srednio ciezkiego
                      > kierunku lub zadufany w sobie "krawat" .Oxymoron pierdyknales najbardziej
                      > powazna do tej pory wypowiedz jaka dzis czytalem , nie wiem wyluzuj troche idz
                      > na spacer lub na piwko , ewentualnie jakis szybki numerek z jakas fajna
                      > babka.Pozdrawiam .Ravq

Nie lekceważyłbym tego, co napisał oxymoron - choćby ze względu na znaczenie
                      słowa, jakie wybrał na swojego nicka. Ono mówi coś o człowieku...

Poza tym bez żadnego prowokowania mógłbyś na tym forum znaleźć dużo pasjonującego
                      materiału do swojej pracy. Prowokacja niepotrzebnie wprowadziła element
                      zniekształcający obraz, jaki chcesz sobie zbudować. Wystarczyło poczytać
                      wcześniejsze wątki, w których ludzie krytykują się na potęgę! A i reakcje na
                      krytyki są dużo bardziej zróżnicowane, niż te, które możesz zaobserwować w swoim
                      wątku. Nawiasem mówiąc, Twoja krytyka jest wątła i nietrafna. Wbrew wyrażanym tu
                      ostatnio opiniom to forum nie jest nudne, lecz fascynujące!

Może przyda Ci się jeszcze jedna uwaga... W Twoim poprzednim poście
                      przeczytałem: "jednym z moich podtematow jest zbadanie zachowania sie ludzi
                      roznych warstw spolecznych na krytyke". Jak zamierzasz ustalać przynależność
                      dyskutantów do różnych warstw społecznych? Wybacz, ale obawiam się, że jest to
                      zamiar niewykonalny. Na pewno fantazjowanie jest tu metodą absolutnie zawodną...

Pozdrawiam Cię i życzę powodzenia w Twoich studiach,

wrew
                      • Gość: kubek Re:o warstwach IP: 192.168.5.* 15.03.02, 21:03
                        A moze nie tyle społeczne warstwy co lokalizacja według używanej struktury
                        pojęć. To też interesujące. Np. używanie terminologii a deklarowana
                        przynależność społeczna, albo język elit
                        To całkiem zgrabne studiowanie
                        ;))kubek
                        • Gość: wrew Re:o warstwach - kubek IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 15.03.02, 22:30
                          Gość portalu: kubek napisał(a):

> A moze nie tyle społeczne warstwy co lokalizacja według używanej struktury
                          > pojęć. To też interesujące. Np. używanie terminologii a deklarowana
                          > przynależność społeczna, albo język elit
                          > To całkiem zgrabne studiowanie
                          > ;))kubek

Owszem - zgrabne i ciekawe. Zwłaszcza, że dotyczyłoby też zabaw i gier, w jakie
                          ludzie grają. Np. udawanie przynależności, ukrywanie jej itp. Ale to jakby inny
                          temat i nie sądzę, aby Ravq tym właśnie się zajmował. Chociaż?

Pozdrawiam :)))
                      • oxymoron Re: Do Ravq 15.03.02, 21:26

wrew, dzieki za dobre slowo!

nie planowany desrek dzisiaj na lunch mam ja!
                        'bardzoluznysredniinteligentny' do mnie napisl/a!
                        'sredniwydajny', "zauwarzyc" pochodzi od slowa - warzyc!
                        nie mam pojecia jak sie tam 'za' znalazlo...moze dlatego,
                        ze wpadam tu na pare chwil, a morze hvil, i w galopie probuje
                        tu i tam wtracic swoje trzy grosze.
                        musisz sie koniecznie podzielic z nami wynikami swoich
                        srednich badan.

juz musze pedzic do roboty...
                        -roboty-? to chyba przez 'b' z kropa'?
                        • Gość: wrew Re: Do Ravq IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 15.03.02, 22:44
                          Drobiazg! A "b" - otwarte ;)))
                          • Gość: xp Do Ravq IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 22:50
                            ravq
                            kłamiesz i tyle
                            :))))
    • phi_ Re: Totalnie nudne forum... 15.03.02, 23:36
      Mam przed sobą mierne skutki Twojego występu...
      Esz, esz... co za NUDA !
      ( nie-zwykła ! )

Rafałku,
      więcej fantazji, a wątek będzie egzystował w tak intensywny sposób, że wśród
      samych skutków nie zobaczysz przyczyn.
      E, nie-e... Ty niewątpliwie nie masz ku temu kompetencji :)
      :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka