Dodaj do ulubionych

szukam miłego faceta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 00:12
Witam forumowiczów! może wiecie, gdzie można znależć miłego faceta na wyjazd
w góry? Niestety jestem sama z dzieckiem / i kotem / i trochę się boję
długiej podróży samochodem bez męskiego ramienia...
Obserwuj wątek
    • Gość: kemoT_ Re: szukam miłego faceta IP: 10.121.0.* 01.07.04, 02:51
    • Gość: kemoT_ Re: szukam miłego faceta IP: 10.121.0.* 01.07.04, 02:51
      a kiedy by byla ta podroz????????? lubie gory:))
    • Gość: Romeo Re: szukam miłego faceta IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 01.07.04, 09:22
      Jesli wybierasz sie w Karkonosze to chetnie sluze pomoca.
      Milo pozdrawiam
      R
    • Gość: m Re: szukam miłego faceta IP: *.axone.fr 01.07.04, 10:40
      szkoda ze mieszkam tak daleko...
      ale zycze ci zebys go znalazla
    • elf44 Re: szukam miłego faceta 01.07.04, 10:55
      ...czy to ma być tylko kierowca?;)
    • chriskw1 Re: szukam miłego faceta 01.07.04, 11:56
      Witam! A kiedy jest ten wyjazd i na jak długo?
      • pepme Re: szukam miłego faceta 02.07.04, 11:43
        jestem uczulony na koty
      • wieslawm1 Re: szukam miłego faceta 05.07.04, 15:07
        podaj troche wiecej danych...pozdrawiam
    • Gość: bea Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:51
      Witam, nie spodziewałam się takiego zainteresowania...Jadę w Tatry w okresie
      koniec lipca-początek sierpnia, na 7-10 dni, ale dokładnie będę wiedziała w
      drugiej połowie lipca...Z reguły lubię wyjazdy typu "dziś sie pakuję, jutro
      wyjeżdżam", ale ostatecznie zadecydują sprawy w firmie/mam małą działalność/
      P.S. Jestem z Wa-wy
    • Gość: bea Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:55
      P.S. Nie szukam kierowcy /może tylko ewentualnie zmiennika/ i kogoś miłego, z
      kim można spędzić fajnie czas.
      I kto, oczywiście,lubi góry, jak ja. Pozdrawiam
      • Gość: Warszawiak Szukam miłego faceta IP: *.sympatico.ca 02.07.04, 04:58
        a czy seks jest wliczony w wycieczke ?
        • Gość: bea Re: Szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:27
          To niewykluczone...ale z reguły nie uprawiam tego sportu z nieznajomymi.Pozdr
          • Gość: Warszawiak Szukam miłego faceta IP: 216.13.13.* 02.07.04, 22:13
            ale dzieki takiemu sportu mozemy sie lepiej GLEBIEJ poznac a ile przy tym
            przyjemnosci
    • ksiegowymafii Re: szukam miłego faceta 02.07.04, 14:30
      Jesli nie obawiasz sie towarzystwa nieznajomego i wyjezdzamy z dzieckiem w
      gory...Sprobujmy!
      • Gość: bea Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:08
        Jesteś z "Pruszkowa" czy "Wołomina"?
        Soorki, żartuję...
    • Gość: bea Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:13
      Mam nadzieję, że wcześniej Cie trochę poznam...?masz maila?
      P.S. A Ty nie boisz się jechać z nieznajomą kobietą w podróż? Zawsze może
      przecież pojawić się damska "wersja" Kuby Rozpruwacza...haha...Też żartuję.Pozdr
    • Gość: leon1975 Re: szukam miłego faceta IP: *.globit / 217.98.57.* 03.07.04, 09:53
      moge byc twoj!
      • Gość: bea Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 20:29
        Chętnie, ale jestem starsza od ciebie...Nie wiem, czy lubisz "starsze" od
        siebie panie...
        • Gość: gitek leon lubi koty IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 20:33
          a kot chyba nie jest starszy od niego?
        • Gość: piecyk gazowy Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:01
          Fajnie się to wszystko rozwija. Powodzenia życzę, Beo. :-)
        • Gość: leon1975 Re: szukam miłego faceta IP: *.globit / 217.98.57.* 05.07.04, 14:56
          mysle ze wiek nie jest najwazniejszy!
          pozdrawiam
    • Gość: niunia Re: wybierz mojego braciszka gitka-kitka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:06
      on ci krzywdy z pewnością nie zrobi i też ma kota !:)
      • Gość: gitek a niunie, wez jako nianie dla malego... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:21
        tez ma malego,
        • Gość: bea Re: a niunie, wez jako nianie dla malego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:41
          a my wtedy...będziemy sami...ehhh...a co z kotem? on też lubi się przytulać,
          jak ja...
          • schizoo Re: a niunie, wez jako nianie dla malego... 04.07.04, 23:45
            nie lubie gór,nie lubie kotów...........
          • Gość: niunia Re: a kota wybijesz jemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:03
            z głowy :)

Gość portalu: bea napisał(a):

> a my wtedy...będziemy sami...ehhh...a co z kotem? on też lubi się przytulać,
            > jak ja...
            • Gość: bea Re: a kota wybijesz jemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:12
              Do schizoo : czemu nie lubisz gór i...kotów ? Góry nie sa dla wszystkich, to
              wyzwanie i wysiłek, a koty?...bywają niebezpieczne /jak góry/ ale jak nauczysz
              się z nimi obchodzić...
              Wszystko jest dla ludzi...
            • Gość: bea Re: a kota wybijesz jemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:19
              P.S. Ja lubie odrobine niebezpieczeństwa, jakie z sobą niosą góry - uczą
              szacunku do siebie i do życia, jeżdżę w Tatry od lat, i nie mogę się nimi
              nacieszyć...Koty bywają także tajemnicze i niebezpieczne...Sa indywidualistami,
              lubią spokój i ciszę /jak ja/, lubią kontakt z "wybranym" sobie
              człowiekiem...Podobno też widzą aurę człowieka, jeśli jest jasna, kot będzie
              sie czuł bezpieczny.../znam z autopsji/ Pozdrawiam sceptyków
              • Gość: only Re: a kota wybijesz jemu IP: *.kabel.telenet.be 05.07.04, 01:03
                widza aure???? dziwne troche...
                akurat mam tranzyt kotowy przez ogrodek, kiedys koty lubily korzystac z mojego
                worka na smieci jak nie pojawil sie w koncu pojemnik na te smiecie i moje
                wnioski z kotow sa takie jesli sama wystawie im zarcie:
                - jeden zna mnie bardzo dobrze, od kilku miesiecy przylazi, staje na terasie,
                nawet potrafi spac na nim pol godziny zanim mu zarcia nie wystawie. Kiedy
                wychyle jednak leb znad drzwi spieprza kilka bezpiecznych metrow dalej, nie
                podejdzie zanim drzwi bezpiecznie nie zamkne i dopiero sie zbliza do
                jedzenia....
                - jeden, a nawet przewazajaca ich wiekszosc spieprza bez myslenia o zarciu
                nawet jak ja do nich milutko kici kici wolam z dala
                - jak ten pierwszy nie zje wszystkiego to czasami cos w misce zostaje i
                przychodzi taki jeden...jak tylko zza zaslonki glowe wychyle to spierdala tak
                jakbym mu naprawde niezle kiedys przywalila ( nie przypominam sobie, poniewaz
                lubiem koty)...
                - jeden idzie na calego, kiedys jak pierwszy raz mnie zobaczyl to myslalam ze
                zaraz spieprzy jak inne, a ten nie, wesolo przybiegnal widzac czlowieka i
                wykorzystal obecnosc czlowiek dajac sie wyglaskac.....na poczatek wszedl do
                mieszkania i obejrzal wszystkie katy, przeglaskal sie przez meble oraz lodowke,
                ktora strasznie mu sie spodobala....oczywiscie wtedy wejscie do mieszkania
                ulatwily mu otwarte drzwi od tarasu.....ale nawet jak sa zamkniete nie stanowi
                to dla niego problemu bo wlazi przez otwarte okno straszac mnie okropnie bo cos
                nagle lazi po chalupie w srodku nocy niestety i niestety nie sa to omamy tylko
                normalny kot......no wlasnie sobie poszedl i nie wiadomo kiedy znow bedzie
                straszyl......
    • Gość: bea Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 01:23
      Do only: zastanawiające jest, że nigdy nie wyśmiewamy sie z miłośników psów,
      węży,gadów, ptaszków...zabawni są miłosnicy kotów...? i same koty? To taka sama
      miłość ,jak w innych przypadkach, ja koty dobrze rozumiem, miałam też psy, ale
      koty są bardziej przyjacielskie i wymagające...ich przyjażń się zdobywa dość
      długo...
      Mój kot ma własności terapeutyczne/bioenergia/,potrafi wyczuć mój zły stan
      zdrowia, przytula się i nie daje się ściągnąć...Uratował mnie kiedyś przed
      zawałem...Bioterapeuta, który u mnie wtedy był, powiedział o nim, że ma takie
      własności, ma energię...Ja też coś o sobie mogę powiedzieć: znajduję cieki,żyły
      wodne, określę ich kierunek...Mam intuicję co do miejsc pobytu konkertnych
      osób...Może ktoś powie, że to szarlataneria...ale to niestety jest faktem.
      Pozdrawiam sceptyków
      • hrabia_potocki Re: szukam miłego faceta 05.07.04, 15:08
        nie lubię gór zasłaniają widok!;-)
      • ksiegowymafii Re: szukam miłego faceta 05.07.04, 15:43
        Witam ponownie!
        Mail moj jest taki jak nick tutaj.Strachliwy nie jestem.Tajemnice lubie odkrywac
        na tle metafizycznym:/
        Poslij mi sms :O.m w j pOd wpp
        /O/....sa dwa zera a reszta to cyfry od pierwszych liter:/
        to proste:/
        To dobry pomysl by troche wiedziec o sobie wczesniej.
        Pozdrawiam
        Adam
        • hrabia_potocki Re: szukam miłego faceta 05.07.04, 15:56
          dostałeś urlop od bossa, księgowy?
    • Gość: czarny Re: szukam miłego faceta IP: 5.5R* / 195.33.105.* 05.07.04, 18:16
      Mam w tm czasie urlop i wybieram sie w tym okresie w Tatry, pewnie z noclegiem
      w Zakopanym. Jadę swoim samochodem. Jeśli nie znajdziesz towarzysza to daj znać.
      • Gość: bea Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:38
        Cze, możesz podać namiary do siebie? pozdr
        • Gość: czarny Re: szukam miłego faceta IP: 5.5R* / 195.33.105.* 08.07.04, 18:52
          pisz: angle3@interia.pl
    • sebekbiker Re: szukam miłego faceta 05.07.04, 20:35
      Heja! Oj z wielką chęcią bym się z tobą wybrał w góry, gdyz też chcę jechać ale
      samemu to mi się nie bardzo chce - zawsze raźniej z kims sie chodzi po
      górach :) Jakby co to daj znać na sebekfireman@poczta.onet.pl
      • Gość: bea Re: szukam miłego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:41
        Cze, pozdrawiam miłośnika gór...Mam dziecko 4-letnie/prawie/ więc bedzie opcja
        wędrówki w trójkę/dziecko w nosidle/
        Kota zostawimy na kwaterze.Pozdr
        • janrenovate Re: szukam miłego faceta 11.07.04, 08:29
          Ja też lubię góry:-)
    • mac11 Re: szukam miłego faceta 08.07.04, 20:08
      witam.jestem mily i chetny na twoje propozycje.czekam za odpowiedziom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka