Dodaj do ulubionych

A tak tylko, dla pogadania przylazłam...

14.07.04, 17:18
... Jechała sobie dziś ulicami naszej kochanej stolicy. I co me pięknę oczęta
zaobserwowały... Ano właśnie to, że faceci nam chyba zdziewiczeli (no niech
będzie zdziwaczeli:)))) ) Młodzi yuppi w ufarbowanych włoskach, kolory różne,
od blondu, przez czerwone, do czarnych. No i oczywiście balejaże, pasemka (to
chyba już dawno wyszło z mody, ale może ja się nie znam)Ubiory hmmmmmmmmm
dobierene do kolorów włosów.Biżuteria, jeju tragedia.
Kurcze, a gdzie się podziali "faceci" ??? Tacy zwykli, normalni, wręcz
pospolici...w normalnie skrojonych garniturach, z własną czupryną (niekiedy
przypruszoną lekką siwizną) Wygineli??? Jezeli tak, to chyba świat się
kończy, Pani Popiołkowa...a szkoda.
Obserwuj wątek
    • slawek004 Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 17:28
      Witaj Randyjko, cos mimo głosiku dawno nie słyszałem :)
      Co u ciebie ? Szczęśliwasz rybeńko ?
    • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 17:31
      ...to tak chodzi sie w dzisiejszycz czasach po stolicy? ladnie, ladnie.....

a gdzie ci faceci? nie ma ich....siedza w biurach, bankach albo przy grillu....
      a co do czupryny.....to gdzies ja mialem.......szkoda
    • Gość: weronika Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... IP: *.pool8249.interbusiness.it 14.07.04, 17:46
      A to wszystko dlatego,ze nie ma w Polsce slonca i ludzie chca sie do niego
      upodobnic....
      • randia Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 19:08
        Sławuś słońce, już niedługo a na oczki mnie bedziesz oglądał, a i usłyszysz na
        pewno...:)))))

Szanowny peterli...To co chodzi po ulicach??? Przyszłość narodu??? Jejuuuuuuu
        to ja nie wiem czy chcę uczestniczyś w takim narodzie...:)

Weroniko...upodobnić do słońca farbując się na krwisto czerony kolor??? Chyba
        raczej upodobnić chcą się do pewnej hmmmm "gwiazdy" polskiej
        estrady.....hahahaha...:)))))
        • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 21:08
          randio.....nie martw sie....bedzie dobrze zobaczysz....pamietam te wilcze
          czasy.....
          • randia Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 22:36
            Czy ja się marwie?? Chyba nie, ale patrząc na tych cynicznych pajacy zal mnie
            bierze i tyle...Ciekawam za kim się oglądają teraz dziewczęta, skoro tyle tego
            dziwu na ulicach....:))))))
            • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 22:49
              to mi sie podoba...cyniczni pajace...niezle.....
              a co do dzisiejszych dziewczyn.......no niewiem moze to tylko te kolory je
              biara albo cos jest w powietrzu w stolicy.....

a tak a propo co slyczac nowego w stolicy.....chce przyjechac w sierpniu i
              troche polazic po starych katach...moze do jakiego pubu.....
            • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 22:52
              ah jeszcze zapomnialem.....a za kim ty sie ogladasz? mloda
              • Gość: samanta Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... IP: *.espol.com.pl 14.07.04, 23:00
                Cze corka...A ty cos tak zdziadzialas na tej prowincji,cio?;)) ja tam lubie
                kolorowe czupryny ,barwne szatki ,kolczyki etc. Precz z szarzyzna!:;))
                • Gość: piecyk gazowy Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 23:02
                  Cześć Samantka! :-) Ty to pewnie, z racji zawodu, na bieżąco jesteś? ;-)
                  • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:14
                    a jaki ona ma zawöd? ze tak na biezaco
                    • Gość: samanta Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... IP: *.espol.com.pl 14.07.04, 23:17
                      pracuje w zakladzie psychiatrycznym:-P
                      czesc piecyku . To nie kwestia zawodu a raczej posiadanie w sobie wewnetrznego
                      dziecka ,czego i Tobie zycze:)
                      • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:21
                        no to masz tam ladna klientele....i do tego mocne nerwy.....niezle.....
                    • randia Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:21
                      Witaj matuś!!!:))))))) Widać zdziczałam, cholera jasna. Ja też lubie kolorowe
                      czuprynki, kolczyki tu i tam...:))) Ale mówię tu o facetach z którymi
                      przyszłoby mi pracować, oczywiście gdybym pracowała aktualnie...:)))) A
                      najżałośniejsze jest to, ze im się wydaje, że są atrakcyjni i
                      powabni....hahahahahahaha.... cóż za paranoja...:))))))))))))

Młody, pytasz za kim ja się oglądam??? Za ludzmi, poprostu za ludzmi....to moje
                      hobby...:)))))
                      • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:25
                        ha....to sama widzisz ze kazdy facet chce byc atrakcyjny a ze nam to nie
                        wychodzi to juz inna para butöw.....takie zycie....ale nie paranoja......
                        ´
                        ladne masz hobby.....:-))
                        • randia Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:28
                          Rozbawia mnie jeszcze jedno...wszyscy, jak jeden mąż, posiadają cholernie
                          wysokie mniemanie o sobie...stąd cyniczni pajace...:)))
                          • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:30
                            no tak.....no to nie mam szans przeciwko tobie......upadam.....chociaz nie mam
                            cholernie wysokiego mniemania o sobie....bo nie mam powodu do tego....ale
                            cöz....
                            • randia Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:35
                              A skąd wiesz, ze mowa o tobie??? No chyba że sam tak czujesz, a ja już na to
                              nic nie poradze...:)))))
                              • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:37
                                nie, nie....nie czuuje tak ale sama wiesz jak to jest....faceci sa
                                skomplikowani i zakochani w sobie.....jak dzieci....o wlasnie jak dzieci....jak
                                znajda jakas zabawke to sa po prostu w raju....i wiek nie odgrywa wogöle zadnej
                                roli......

skad ja to znam....
                                • randia Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:43
                                  Nie zgodze się z tobą... faceci wcale nie są skomplikowani...:)
                                  Owszem są jak dzieci, a nawet czasem gorzej jak dzieci, ale takim "małym"
                                  chłopcom to tylko uroku dodaje, zwłaszcza dąsy...:)))))Co do zabawek...kazdy
                                  wie, ze chłopcy bawią się samochodami, telefonami, a dziewczynki...za wszelką
                                  cenę ze wszystkiego chcą
                                  zrobić........lalkę...:))))

• Gość: only Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... IP: *.kabel.telenet.be 14.07.04, 23:16
                  za toba randia jak kto nadazy to bedzie sukces....
                  • Gość: samanta Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... IP: *.espol.com.pl 14.07.04, 23:18
                    naukowcy juz pracuja nad super szybkim cyborgiem i jest szansa ,ze on nadazy;)
                    • Gość: only Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... IP: *.kabel.telenet.be 14.07.04, 23:20
                      czasu strata....za randia nie nadazy.....
                    • Gość: qtek a najbardziej samanatka lubi... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:20
                      umalowane fiootki,
                      oczywiscie:)
                      • Gość: samanta Re: a najbardziej samanatka lubi... IP: *.espol.com.pl 14.07.04, 23:22
                        a najbardziej nie lubi starych,zgorzknialych dziadkow
                        • Gość: qtek i za to im... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:27
                          graffiti robi na fiootkach:(
                          • peterli Re: i za to im... 14.07.04, 23:29
                            ladnie tu sobie dajecie do wiwatu.....i to tak pözno....
                      • Gość: only Re: a najbardziej samanatka lubi... IP: *.kabel.telenet.be 14.07.04, 23:23
                        no tak samo jak kitus, no i czego sie kitus z tym hobby tak tylko wychyla....
                        • randia Re: a najbardziej samanatka lubi... 14.07.04, 23:29
                          Olny, ja czasem samam za sobą nie nadażam... :)
                          • Gość: qtek obiecalas randyjko, ze znowu jakas wieze zaliczymy IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:39
                            a ja musialem sam z 31-go w forumie Ciebie wypatrywac,
                            • randia Re: wiem o tym... 14.07.04, 23:45
                              I strasznie nad tym ubolewam, ale mam nadzieję, ze moze niedługo okazja się
                              powtórzy..:))))
                              • Gość: qtek dzieki, poszukam jakas nowa wieze.... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:53
                                zeby sie spotkac znowu:)
                        • Gość: qtek only na czarno fiootki marze.... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:33
                          bo ma slabosc do black@menow,
    • peterli Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... 14.07.04, 23:41
      no tak....mimo naszych skrajnych röznic i pogladöw na temat wygladu panöw na
      ulicach stolicy.....zycze wam dobrej nocy i kolorowych snöw....

moze zobaczymy sie w stolicy niedlugo.....
    • Gość: W. Re: A tak tylko, dla pogadania przylazłam... IP: *.pekao.com.pl 16.07.04, 14:14
      no i dupa...
      wygląda na to, że herbatki z powidłami z róży nie budiet :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka