slo-onko 16.07.04, 19:32 jutro :( ale nie ma:( a ja tak nie lubie kiedy ktos na ostatnia chwile sie rozmysla :( nastawilam sie na posiadowke i takie tam szalestwa a tu-klops :(((( moze powinnam to sobie czyms wynagrodzic?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick000 Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 19:37 slo-onko napisała: > moze powinnam to sobie czyms wynagrodzic?:) ...Slo szlachetna najlepsze są imprezki spontaniczne... ...nigdy nie wiadomo co przyniesie jutrzejszy dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 19:43 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > moze powinnam to sobie czyms wynagrodzic?:) > ...Slo szlachetna najlepsze są imprezki spontaniczne... > ...nigdy nie wiadomo co przyniesie jutrzejszy dzień... bo tak zawsze bylo. a tym razem umawialismy sie od miesiaca:( i nie doszlo do skutku:( Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 19:47 slo-onko napisała: > bo tak zawsze bylo. a tym razem umawialismy sie od miesiaca:( > i nie doszlo do skutku:( ...znam ten stan... ...następna szklaneczka też za Twoje zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 19:50 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > bo tak zawsze bylo. a tym razem umawialismy sie od miesiaca:( > > i nie doszlo do skutku:( > ...znam ten stan... > ...następna szklaneczka też za Twoje zdrowie... dzieki :))))) <szumi szumi szumi>;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 19:54 ...Slo szlachetna a jakie drinki preferujesz... ...mój ulubiony to czysta z odrobiną lodu... ...niezbyt to wymyślne ale skuteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 20:00 nick000 napisał: > ...Slo szlachetna a jakie drinki preferujesz... > ...mój ulubiony to czysta z odrobiną lodu... > ...niezbyt to wymyślne ale skuteczne... skuteczne na pewno i szybko dzialajace;-) ja jako kobieta oczywiscie bardzo delikatnie :) subtelny smak alkoholu. kiedys wspominalam koniak z sokiem cytrynowym lub jablkowym. albo jakis absolut z dobrym soczkiem-taki prosty:) ale zauwazylam,ze faceci lubia cos bardziej konkretnego. moj malzonek uwielbia z lodem ale albo stock albo whisky:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 20:03 ...a ja tam polskie tradycyjne zwyczje kultywuję... ...nasze rodzime wódeczki dobrze schłodzone, ekologiczne i krynicznie czyste... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 20:06 nick000 napisał: > ...a ja tam polskie tradycyjne zwyczje kultywuję... > ...nasze rodzime wódeczki dobrze schłodzone, ekologiczne i krynicznie czyste... tak prawdziwi smakosze chwala je sobie a po za tym na zachodzie rowniez sa znane i cenione:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 20:19 slo-onko napisała: > > tak prawdziwi smakosze chwala je sobie a po za tym na zachodzie rowniez sa > znane i cenione:) ...zachód wie co nam zawdzięcza... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 20:43 jak juz sobie drinkujecie, to ja do wodeczki orezadke poprosze.... pija u nas toto i nazywaja _grog_ Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 20:45 kendo napisała: > jak juz sobie drinkujecie, > to ja do wodeczki orezadke poprosze.... > pija u nas toto i nazywaja _grog_ ...grog uciekaj z tego dziwacznego kraju co w nim piją takie coś... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 20:46 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > jak juz sobie drinkujecie, > > to ja do wodeczki orezadke poprosze.... > > pija u nas toto i nazywaja _grog_ > ...grog uciekaj z tego dziwacznego kraju co w nim piją takie coś... z oranzada?????? a moze u Was jest jakas inna oranzada? bo ja to nawet smaku sobie wyobrazic nie umiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 20:56 sa rozne toniki,ktorych nie lubie a orezadki/wody sodowe o roznych smakach do wodeczki gejfrutowa i sytrynowa lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 22:11 Kendo napisała: > sa rozne toniki,ktorych nie lubie Eeech, kendo, kendo... I tu muszę zainterweniować. :) Co znaczy brak toniku w naszych szklankach bądź żołądkach. Cóż za ukłucie potworne czuję gdy czytam te słowa hańbiące.. Achhh... ;) -- Proponuję gin z tonikiem, ewentualnie czystą wódeczkę, najlepiej z rosyjskich "źródeł" - Golden Ring. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 21:10 slo-onko napisała: > z oranzada?????? > a moze u Was jest jakas inna oranzada? > bo ja to nawet smaku sobie wyobrazic nie umiem:) ...smak oranżady pamiętam z dzieciństwa coś słodko lepkiego... ...ach te smaki i zapachy z dawnych lat niezapomniane... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: miała być imprezka :(((((( 16.07.04, 21:25 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > z oranzada?????? > > a moze u Was jest jakas inna oranzada? > > bo ja to nawet smaku sobie wyobrazic nie umiem:) > ...smak oranżady pamiętam z dzieciństwa coś słodko lepkiego... > ...ach te smaki i zapachy z dawnych lat niezapomniane... **tak,w takich butelkach tak smiesznie zamykane niema juz takich zamkniec wszystko na kapselki.... tu pierwsza orezadke o smaku poziomkowym pilam hmmmmmmmmmmmmmm...mniamniusia.... kupie niraz dla przypomnienia smaku, bo wlasnie slodkie-lepiace.... Odpowiedz Link Zgłoś