jasmina_tdi 21.03.02, 20:34 Wiosny oczywiscie... No na co nam ta wiosna,na co??? Zeby znow mi sie chcialo za siedem morz i siedem rzek???? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: SKUTKI UBOCZNE :((((( 21.03.02, 20:47 moim skutkiem ubocznym nadejscia dzisiaj wiosny sa oczy.... pieknie zaplakane....... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: SKUTKI UBOCZNE :((((( 21.03.02, 20:50 nie no a ta jeszcze ryczy!!!! no nie moge! co jest z ta wiosna??? onlyania napisał(a): > moim skutkiem ubocznym nadejscia dzisiaj wiosny sa oczy.... > pieknie zaplakane....... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: SKUTKI UBOCZNE :((((( 21.03.02, 20:53 nie wiem jasminko...... jakos tak mnie ta wiosna niemile przywitala......:((( druga z kolei....... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: SKUTKI UBOCZNE :((((( 21.03.02, 20:55 ja juz sie przyzwyczailam - wiosna do bani, walentynki do bani, wakacje do bani :)))) onlyania napisał(a): > nie wiem jasminko...... > jakos tak mnie ta wiosna niemile przywitala......:((( > druga z kolei....... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: SKUTKI UBOCZNE :((((( 21.03.02, 20:59 wszystko jest do bani....... moze wiec samemu sie w tej bani utopic, zamiast marzanny..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Czego znowu ryczycie ????? 21.03.02, 21:00 ja rycze bo nie mam cukiereczka a to mnie unieszczesliwia!!!!!!!!!!!:(((( men_ napisał(a): > tak dla tradycji ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czego znowu ryczycie ????? 21.03.02, 21:02 bo właściciel cukiereczka boi się Twojego wujcia groźnego Mario, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czego znowu ryczycie ????? 21.03.02, 21:03 to jasminka tez ryczy????? Odpowiedz Link Zgłoś