Dodaj do ulubionych

wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:23
mojego związku jakąś ładną inteligentną i wrażliwą kobietę
gwarantuję 100% satysfakcji i kilkumiesięcną rozpacz!
Obserwuj wątek
    • emperor Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:26
      masz moje blogoslawienstwo, bo juz nie mozna z nimi wytrzymac:)))

wez tylko ktoras ze stalych forumowiczek:))))
      • Gość: bł.xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:30
        dzięki.
        jednak stosując prawo kto pierwszy ten lepszy, a długo w domu nie usiedzę,
        nie wiem czy któraś stąd się załapie :)
        k... jakie emocje.
    • mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:28
      jak Xp takie smutki pierniczy, to rece same za tepa zyletke chwytaja!
      gdzie ten podreczniki 'Moja pierwsza sekcja'?
      ;)
      • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:31
        Ty, mathi!
        To nie smutki tylko desperacja i świadomość, co zrobię :)
        Próbujesz się wymigać:) ?
        • laura! Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:33
          czy ktoś tutaj zamawiał laurę ?

podlec jeden z drugim
          a ja ciężko pracuję
          • Gość: bł. xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:34
            no laura! chodź!
            • laura! Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:38
              Gość portalu: bł. xp napisał(a):

> no laura! chodź!

idę, ale na razie
              nie tu
              tylko tam
              spotkamy się później tutam
          • Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:34
            ja sie załamałem...nastepny desperat.
            • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:39
              nie pękaj Belbo!
              czyli nie załamuj się
              szybko się pocieszę :)

(a zarazem - nigdy,
              ale tak jest - zawsze)
              • Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:42
                i dobrze!.. z kobietami trzeba krótko ( cokolwiek to znaczy)
                • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:46
                  w jednym znaczeniu - ja wolę długo!
                  :)
                  • Gość: belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:47
                    w jednym..wyjatek potwierdza regułę.
                    Znajdz sobie kure domową.
                    • laura! Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:53
                      Belbo, co Ty wiesz o ...
                      nie wiesz, że kobiety wolą długo ???

nawet X wie
                      i to wykorzystuje
                      i przez to oszukuje
                      • Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:54
                        wiemże nic nie wiem........ A to juz duzo
                        • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:57
                          nie belbo!
                          to jest nic!
                          wciąz!
                          • Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:00
                            Żyje trochę i co nieco niby wiem ale ..w tak na prawdę to nic nie wiem. ( czy
                            pisane razem czy osobno).
                            Nie masz monopolu na związek z pierdyknieciem!
                            • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:04
                              no pewnie i nie pretenduję
                              ale kura domowa?
                              no co Ty!
                              nic nie wiesz :)
                              kurom nie!
                              ogniom tak!
                              gospodynie są do nabycia po 12PLN/h
                              • Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:09
                                ale kura Cię nie zostawi..
                                Obiadek, posprzątane.....
                                Ja tez na to nie reflektuje ale tak na zdrowy rozum to ideał.
                                • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:13
                                  to Ty myślisz, że zostałem zostawiony? nie!
                                  jest prawie odwrotnie!
                                  • Gość: belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:17
                                    właśnie ..prawie:)
                                    • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:20
                                      to wspólna decyzja z mojej inicjatywy, no!
                                      • Gość: belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:29
                                        To cos taki zawiedziony?
                                        • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:38
                                          w psychofizlologii widzenia to sie nazywa kotrast brzegowy
                                          na granicy dwóch pól (np szachownicy) jasny sie rozjaśnia ciemny ciemnieje!
                                          • Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:42
                                            A ja ide na obiad.
                                            Bawią mnie te niezrozumiałe definicje prostych spraw.
        • mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:35
          Ty sie Iksik nie produkuj na daremno, bo Ci maseczke z glupim jasiem naloze!
          qurna, jaka Ty masz owlosiona klate?!
          trzeba bedzie najsamwprzod ogolic....
          brzytwe, mydlo, pedzel i 'golarza' do pomocy poprosze!
          ;)
          • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:41
            mathi
            nadaremno chyba razem?
            się pisze?
            jak w życiu!
            • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:42
              a może osobno
              jak w życiu?
              • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:44
                nadaremno!
                razem!
                • mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:52
                  Word to zadna wyrocznia;)
                  sprawdz w slowniku, bo razem to cus mi zle wyglada....

ale Ty mnie nie zagaduj! i tak zajrze Ci do srodka; ciekawe jaki porzadek tam
                  zastane?
                  alfanumeryczny? alfabetyczny? balagan artystyczny?

Gość portalu: xp napisał(a):

> nadaremno!
                  > razem!

• Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:56
                    venus.ci.uw.edu.pl/~milek/cgi-bin/ortograf.cgi?ORTO=nadaremno

Word nie.
                    Chcesz zajrzeć do środka?
                    nie wyszłabyś przez dwa lata!
                    moje ja miesza w głowach
                    kontakt ze mną to iluzja
                    alfanumeryczna
                    jak w matrixie :)
                    • mathildae Re: there is no spoon, 25.03.02, 16:59
                      Xp, pamietaj!

a jestem wybrancem;)
                      • Gość: xp Re: there is no spoon, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:02
                        :)))))) w ostatniej scenie włożysz okularki agenta :))))))
                        • mathildae Re: there is no spoon, 25.03.02, 17:06
                          Smith'sy juz mnie podrabiaja:(

uciekam na 13. pietro, tam tez jest matrix, ale lagodniejszy.......

Gość portalu: xp napisał(a):

> :)))))) w ostatniej scenie włożysz okularki agenta :))))))

• Gość: xp Re: there is no spoon, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:11
                            13 piętro oczym mowa?
                            pracujesz w wieżowcu
                            czy liczysz z parterem?
                            • mathildae Re: there is no spoon, 25.03.02, 17:13
                              smigaj Iksik do wypozyczalni i to juz!
                              Matrix widziales, a 13. pietro nie??? to taki zwielokrotniony Matrix - podpowiem
                              Ci, nie bede taka;)
    • mario2 Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:46
      Xsik- ciezko Ci, a moze chcesz o tym porozmawiac. Doktor od zlamanych serc MP
      chetnie zajmie sie Twoja rogata dusza :o))
      • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:53
        MP? Kto to?

O ciężkości nie ma co gadać! Muszę szybko stworzyć nowy model życia i sensu.
        (Aha!)
        W zasadzie sens jest we wszystkim. Zatem muszę sobie skołować jakąś atrakcyjną
        koleżankę, trochę poudawać i jakoś będzie to szło.
        • mario2 Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:56
          A moze zastosuj juz ktorys ze znanych ci i tradycyjnie sprawdzonych modeli. Na
          poszukiwaniach mozesz stracic czas potrzebny na zakochanie sie!
          • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:00
            jakie poszukiwania jestem w stanie takiej hipnozy,
            że chyba w ciągu pięciu zadanych pytań umówię się
            z jakąś bystrą istotą. oczywiście zakochany, a ta frajeerka w to uwierzy
            taka perfidnie beztroska ta moja rozpacz, fe fe jestem zły :) !
            • mario2 Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:03
              wiesz kobiety lubia zlych zakochanych. Taka juz przewrotna w nich natura.
              Zawsze od wielkiego serca wola raczej wielkiego chu...

uduchowienie jest na tyle wazne- o ile nie przeszkadza w cielesnosci!
              • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:07
                ja tam mam średniego!
                jak rzekł Deryl Van horn w filmie Czarownice z Eastwick
                ale znam sztuczki, które doprowadzają do efektu
                bez zagłębiania się wielkiego, ale to niełatwa sztuka!
              • mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:07
                nie sprowadzajmy wszystkiego do ch...
                po prostu: w zdrowym ciele, zdrowy duch;)
                • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:09
                  o ile się znam na skorpionach, to wiesz co mówisz :))
                  • mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:12
                    mowiac 'o ile sie znam' wez pod uwage, ze mala liczebnosc Twojej proby (no bo
                    ile? ile tych skorpionow?:)) prowadzi Cie do spaczonych wnioskow, zupelnie Ci nie
                    przydatnych w zyciu doczesnym i pozniejszym.....
                    ;)

• Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:16
                      ile?
                      skorpion to jakość nie ilość
                      nie mogę tak liczbami operować :)
                      13 piętro to film?
                      nie mam video w Wawie.
                      • Gość: xp OSTATNI DZIEŃ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:22
                        Gdyby nadszedł Twój ostatni dzień co byś zrobił?
                        Czy ktokolwiek pamiętałby o tym, by pamiętać Cię?
                        Wytrwałeś czy upadłeś?
                        Dałeś siebie całego?
                        Czy kiedykolwiek odkryłeś przyczynę dlaczego musisz umrzeć?
                        A może po prostu miałeś zamiar odejść bez zastanawiania się dlaczego?
                        Czy wszystko było tym, czym wydawało się być? A może to odczuwało się jak sen?
                        Poczułeś się zbawiony?

Potrzebujemy przyjść razem, razem jako jedno

Kochałeś kogoś, ale nie miałeś miłości w zamian?
                        Zrozumiałeś prawdziwe znaczenie miłości?
                        Że to po prostu jest i nigdy nie tęskni?

Gdy nadejdzie prawda
                        Będziesz stracony po drugie stronie?
                        Będziesz wciąż żyw?

Potrzebujemy przyjść razem, razem jako jedno

W Twoim życiu dawałeś zwyczajnie troszkę czy dawałeś wszystko co miałeś?
                        Byliśmy po prostu gdzieś pośrodku? Niezbyt dobrzy, niezbyt źli?

Potrzebujemy przyjść razem, razem jako JEDNO
                      • mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:23
                        qurna, bajeruje mnie na moja jakosc;)
                        Xp, doskonalosc nie zna nie tylko ceny, ale przede wszystkim miary!
                        a najwazniejsza jest wyjatkowosc chwili...
                        zaczynam lukrowane dywagacje, oj, niedobrze!
                        i zyletka mi zaraz z reki wypadnie:(
                        pacjent wciaz zyje - medycyna czasami jest bezsilna;)))
                        • Gość: XP Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:27
                          bo tu trzeba medycyny naturalnej
                          filipńskich lekarzy!
                          no, to jesteśmy umówieni, weź żyletki
                          na wypadek nieporadności
                          • mario2 Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:38
                            lepiej niech sie zaopatrzy w sierp i mlot. Efekt ten sam, a mozesz sie skarzyc
                            jako przesladowany za przekonania!
                            • Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:39
                              • mathildae Re: wykrzystam i oszukam 26.03.02, 09:24
                                Xp, narzedzia niepotrzebne - sama wygladam dzisiaj jak zyleta;)
                                • mathildae Re: znalazlam zyletki 26.03.02, 15:18
                                  i podrecznik tez mam na podoredziu;)
                                  Xp, trzeba puscic zylety w ruch i rozlozyc co niektorych na czynniki pierwsze...
    • rnag_nolia Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 26.03.02, 11:28
      czy.. to.. ten.. wątek??

Nic szczególnego... tu nie widzę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka