Gość: xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:23 mojego związku jakąś ładną inteligentną i wrażliwą kobietę gwarantuję 100% satysfakcji i kilkumiesięcną rozpacz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:26 masz moje blogoslawienstwo, bo juz nie mozna z nimi wytrzymac:))) wez tylko ktoras ze stalych forumowiczek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bł.xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:30 dzięki. jednak stosując prawo kto pierwszy ten lepszy, a długo w domu nie usiedzę, nie wiem czy któraś stąd się załapie :) k... jakie emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:28 jak Xp takie smutki pierniczy, to rece same za tepa zyletke chwytaja! gdzie ten podreczniki 'Moja pierwsza sekcja'? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:31 Ty, mathi! To nie smutki tylko desperacja i świadomość, co zrobię :) Próbujesz się wymigać:) ? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:33 czy ktoś tutaj zamawiał laurę ? podlec jeden z drugim a ja ciężko pracuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bł. xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:34 no laura! chodź! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:38 Gość portalu: bł. xp napisał(a): > no laura! chodź! idę, ale na razie nie tu tylko tam spotkamy się później tutam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:34 ja sie załamałem...nastepny desperat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:39 nie pękaj Belbo! czyli nie załamuj się szybko się pocieszę :) (a zarazem - nigdy, ale tak jest - zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:42 i dobrze!.. z kobietami trzeba krótko ( cokolwiek to znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:46 w jednym znaczeniu - ja wolę długo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:47 w jednym..wyjatek potwierdza regułę. Znajdz sobie kure domową. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:53 Belbo, co Ty wiesz o ... nie wiesz, że kobiety wolą długo ??? nawet X wie i to wykorzystuje i przez to oszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:54 wiemże nic nie wiem........ A to juz duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:57 nie belbo! to jest nic! wciąz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:00 Żyje trochę i co nieco niby wiem ale ..w tak na prawdę to nic nie wiem. ( czy pisane razem czy osobno). Nie masz monopolu na związek z pierdyknieciem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:04 no pewnie i nie pretenduję ale kura domowa? no co Ty! :) nic nie wiesz :) kurom nie! ogniom tak! gospodynie są do nabycia po 12PLN/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:09 ale kura Cię nie zostawi.. Obiadek, posprzątane..... Ja tez na to nie reflektuje ale tak na zdrowy rozum to ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:13 to Ty myślisz, że zostałem zostawiony? nie! jest prawie odwrotnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:17 właśnie ..prawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:20 to wspólna decyzja z mojej inicjatywy, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:29 To cos taki zawiedziony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:38 w psychofizlologii widzenia to sie nazywa kotrast brzegowy na granicy dwóch pól (np szachownicy) jasny sie rozjaśnia ciemny ciemnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: 195.116.222.* 25.03.02, 17:42 A ja ide na obiad. Bawią mnie te niezrozumiałe definicje prostych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:35 Ty sie Iksik nie produkuj na daremno, bo Ci maseczke z glupim jasiem naloze! qurna, jaka Ty masz owlosiona klate?! trzeba bedzie najsamwprzod ogolic.... brzytwe, mydlo, pedzel i 'golarza' do pomocy poprosze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:41 mathi nadaremno chyba razem? się pisze? jak w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:42 a może osobno jak w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:44 nadaremno! razem! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:52 Word to zadna wyrocznia;) sprawdz w slowniku, bo razem to cus mi zle wyglada.... ale Ty mnie nie zagaduj! i tak zajrze Ci do srodka; ciekawe jaki porzadek tam zastane? alfanumeryczny? alfabetyczny? balagan artystyczny? Gość portalu: xp napisał(a): > nadaremno! > razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:56 venus.ci.uw.edu.pl/~milek/cgi-bin/ortograf.cgi?ORTO=nadaremno Word nie. Chcesz zajrzeć do środka? nie wyszłabyś przez dwa lata! moje ja miesza w głowach kontakt ze mną to iluzja alfanumeryczna jak w matrixie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: there is no spoon, 25.03.02, 16:59 Xp, pamietaj! a jestem wybrancem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: there is no spoon, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:02 :)))))) w ostatniej scenie włożysz okularki agenta :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: there is no spoon, 25.03.02, 17:06 Smith'sy juz mnie podrabiaja:( uciekam na 13. pietro, tam tez jest matrix, ale lagodniejszy....... Gość portalu: xp napisał(a): > :)))))) w ostatniej scenie włożysz okularki agenta :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: there is no spoon, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:11 13 piętro oczym mowa? pracujesz w wieżowcu czy liczysz z parterem? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: there is no spoon, 25.03.02, 17:13 smigaj Iksik do wypozyczalni i to juz! Matrix widziales, a 13. pietro nie??? to taki zwielokrotniony Matrix - podpowiem Ci, nie bede taka;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:46 Xsik- ciezko Ci, a moze chcesz o tym porozmawiac. Doktor od zlamanych serc MP chetnie zajmie sie Twoja rogata dusza :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:53 MP? Kto to? O ciężkości nie ma co gadać! Muszę szybko stworzyć nowy model życia i sensu. (Aha!) W zasadzie sens jest we wszystkim. Zatem muszę sobie skołować jakąś atrakcyjną koleżankę, trochę poudawać i jakoś będzie to szło. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 16:56 A moze zastosuj juz ktorys ze znanych ci i tradycyjnie sprawdzonych modeli. Na poszukiwaniach mozesz stracic czas potrzebny na zakochanie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:00 jakie poszukiwania jestem w stanie takiej hipnozy, że chyba w ciągu pięciu zadanych pytań umówię się z jakąś bystrą istotą. oczywiście zakochany, a ta frajeerka w to uwierzy taka perfidnie beztroska ta moja rozpacz, fe fe jestem zły :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:03 wiesz kobiety lubia zlych zakochanych. Taka juz przewrotna w nich natura. Zawsze od wielkiego serca wola raczej wielkiego chu... uduchowienie jest na tyle wazne- o ile nie przeszkadza w cielesnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:07 ja tam mam średniego! jak rzekł Deryl Van horn w filmie Czarownice z Eastwick ale znam sztuczki, które doprowadzają do efektu bez zagłębiania się wielkiego, ale to niełatwa sztuka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:07 nie sprowadzajmy wszystkiego do ch... po prostu: w zdrowym ciele, zdrowy duch;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:09 o ile się znam na skorpionach, to wiesz co mówisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:12 mowiac 'o ile sie znam' wez pod uwage, ze mala liczebnosc Twojej proby (no bo ile? ile tych skorpionow?:)) prowadzi Cie do spaczonych wnioskow, zupelnie Ci nie przydatnych w zyciu doczesnym i pozniejszym..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:16 ile? skorpion to jakość nie ilość nie mogę tak liczbami operować :) 13 piętro to film? nie mam video w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp OSTATNI DZIEŃ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:22 Gdyby nadszedł Twój ostatni dzień co byś zrobił? Czy ktokolwiek pamiętałby o tym, by pamiętać Cię? Wytrwałeś czy upadłeś? Dałeś siebie całego? Czy kiedykolwiek odkryłeś przyczynę dlaczego musisz umrzeć? A może po prostu miałeś zamiar odejść bez zastanawiania się dlaczego? Czy wszystko było tym, czym wydawało się być? A może to odczuwało się jak sen? Poczułeś się zbawiony? Potrzebujemy przyjść razem, razem jako jedno Kochałeś kogoś, ale nie miałeś miłości w zamian? Zrozumiałeś prawdziwe znaczenie miłości? Że to po prostu jest i nigdy nie tęskni? Gdy nadejdzie prawda Będziesz stracony po drugie stronie? Będziesz wciąż żyw? Potrzebujemy przyjść razem, razem jako jedno W Twoim życiu dawałeś zwyczajnie troszkę czy dawałeś wszystko co miałeś? Byliśmy po prostu gdzieś pośrodku? Niezbyt dobrzy, niezbyt źli? Potrzebujemy przyjść razem, razem jako JEDNO Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:23 qurna, bajeruje mnie na moja jakosc;) Xp, doskonalosc nie zna nie tylko ceny, ale przede wszystkim miary! a najwazniejsza jest wyjatkowosc chwili... zaczynam lukrowane dywagacje, oj, niedobrze! i zyletka mi zaraz z reki wypadnie:( pacjent wciaz zyje - medycyna czasami jest bezsilna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XP Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:27 bo tu trzeba medycyny naturalnej filipńskich lekarzy! no, to jesteśmy umówieni, weź żyletki na wypadek nieporadności Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 25.03.02, 17:38 lepiej niech sie zaopatrzy w sierp i mlot. Efekt ten sam, a mozesz sie skarzyc jako przesladowany za przekonania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wykrzystam i oszukam 26.03.02, 09:24 Xp, narzedzia niepotrzebne - sama wygladam dzisiaj jak zyleta;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: znalazlam zyletki 26.03.02, 15:18 i podrecznik tez mam na podoredziu;) Xp, trzeba puscic zylety w ruch i rozlozyc co niektorych na czynniki pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
rnag_nolia Re: wykrzystam i oszukam w związku z pierdyknięciem 26.03.02, 11:28 czy.. to.. ten.. wątek?? Nic szczególnego... tu nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś