Dodaj do ulubionych

Historyjka jak najbardziej towarzyska

25.03.02, 21:29
Sebastian. Mężczyzna, który pokazał mi kwitnące magnolie.
Kiedyś tu bywał. Przychodził i rozmawiał. Dużo rozmawialiśmy, a gdy był
zmęczony rozmową, kładł się na łóżku w sypialni. Wtedy czułam, że i mnie
ogarnia zmęczenie. Przynosił kolorowe liście, kładł je na dywanie i mówił, ze
wyjdzie jak rozkruszę je stopami.
W cukiernicę wkładał skrawki papieru ze słodkimi wyznaniami. Wszystko było.
Skończyło się.
Zadzwonił niedawno. Drżącym głosem, załamanym w pochmurny sposób poprosił o
spotkanie. U mnie. Jaki piękny wieczór...gwiazdy oszalały, delikatnie muskające
podniebienie wino, rozpływająca się wokół muzyka, opary trawki jako źródło
argumentacji ostatecznej. Nie chcąc rozbijać wspaniałej atmosfery poczekałam aż
skończy się płyta i powiedziałam zdecydowane: nie pójdę z tobą do łóżka.

Okazało się, że zapomniał o jutrzejszej delegacji, wybiegł...
Ciekawe czy jeszcze przed północą zdąży tej innej pokazać kwitnące magnolie ?

Obserwuj wątek
    • Gość: belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 21:33
      A ta trawka to ta trawka?
      • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 21:40
        z roślin, mam w domu tylko kaktusa
        na dodatek z wełny mohairowej
        • Gość: Belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 21:44
          Może kiedyś pojedziemy na wydmy?
          • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 21:46
            Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Może kiedyś pojedziemy na wydmy?

tobie nigdy dosc, co?:)))

• Gość: belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 21:47
              czy teraz będzie tam gdzie ja tam i ty?
              • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 21:52
                Gość portalu: belbo napisał(a):

> czy teraz będzie tam gdzie ja tam i ty?

a co? juz mnie nie lubisz?
                a kto sie wtacal do watku: oddam w dobre rece?
          • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 21:49
            I co na tych wydmach ?
            pokażesz mi życie na pustyni
            czy oszalałe gwiazdy zazdrosne
            o te olśnienia w zakamarkach budynków
            za szerokimi konarami drzew
            w gęstych krzewach itp.....
            • Gość: belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 21:50
              tam sa fajne kolory.. nic nie bede pokazywał..popatrzysz sama..
              • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 21:54
                w takim razie
                chciałabym zobaczyć świat odbity w Twoich oczach
                na wydmach
                • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 21:57
                  laura! napisał(a):

> w takim razie
                  > chciałabym zobaczyć świat odbity w Twoich oczach
                  > na wydmach

oj uwazaj dziewczyno, zeby ci ten romantyzm nie wyszedl bokiem, tak jak ten
                  sebastian wybiegajacy na delegacje:)))
                  a poza tym narazasz sie, ze monika wstanie z ogrodka (przy wielkanocy) i bedzie
                  cie ganiac po wydmach:)))
                • rnario2 Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 21:57
                  cześć laura!
                  wiesz to ja jestem ta pierdoła która podrobiła xp
                  i mu powiedziałem jeszce że mój nick jest zastrzeżony
                  ale teraz to odszczekuję na próbę tralalala
                  • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 21:58
                    spadaj
                    nie rozmawiam bo się nogi rozjechały
                    szczególnie w twoim m

fak z Tobą!
                    • Gość: belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:01
                      Kurde jak tu wszędzie miło. Zaczynam się wczuwać , tylko jeszcze wrogów i
                      przyjaciół musze znaleźć.
                      • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:02

> Kurde jak tu wszędzie miło. Zaczynam się wczuwać , tylko jeszcze wrogów i
                        > przyjaciół musze znaleźć.

wrogow to juz masz misiu:)))
                        • Gość: Belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:04
                          i znowu jesteś przewidywalna.. ty jako wróg to przyjemność.. bo aż strach się
                          Cię bać.
                          • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:08

> i znowu jesteś przewidywalna.. ty jako wróg to przyjemność.. bo aż strach się
                            > Cię bać.

wcale nie jestem przewidywalna, a wcale ze nie!
                            • Gość: Belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:13
                              tak se tłumacz..
                              • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:16

> tak se tłumacz..

i tak "se" tlumacze, w koncu w tlumaczeniach jestem dobra:)))
                • Gość: Belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 21:58
                  Dużo to byś nie zobaczyła mam głęboko osadzone oczy.....
                  trzeba patrzeć samemu.. patrzeć w głąb siebie... i można tym się tym podzielić
                  z kimś jeszcze.
                  Ale to my tworzymy.
                  Potem noc na plaży..... szum fal kołysze do snu.. ( sielankę zakłócają tylko
                  komary).
                  • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:01
                    niektóre komary są nad wyraz dokuczliwe
                    szczególnie te wielkości człowieka
                    • Gość: belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:02
                      tych nie będzie.. no może rano ale w nocy tylko te latające, chyba ze spadnie
                      deszcz.. wtedy z noclegu na plaży nici(
                    • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:03
                      laura! napisał(a):

> niektóre komary są nad wyraz dokuczliwe
                      > szczególnie te wielkości człowieka

dobra, dobra, ignoruj moje ostrzezenia, ale potem nie przybiegaj z placzem:)))
                      nie pociesz i jeszcze powiem: a nie mowilam!:)
                      • Gość: Belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:05
                        messja! Skarbie!
                        • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:07
                          Messja, Belbo - nie mam zamiaru wkraczać w waszą miłość
                          naprawdę nie przeszkadzajcie sobie
                          kochajcie się
                          ja sobie tylko popatrzę
                          • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:09
                            laura! napisał(a):

> Messja, Belbo - nie mam zamiaru wkraczać w waszą miłość
                            > naprawdę nie przeszkadzajcie sobie
                            > kochajcie się
                            > ja sobie tylko popatrzę

patrz i sie ucz dziecino:))))))
                            • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:10
                              nic nie widzę ;)))))

a na dole mam napis
                              prosże nie regulowac odbiorników
                              • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:19
                                laura! napisał(a):

> nic nie widzę ;)))))
                                >
                                > a na dole mam napis
                                > prosże nie regulowac odbiorników

to nie reguluj, a kto ci kaze:)))
                          • Gość: Belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:10
                            nie nasza!
                            teraz tak na marginesie.
                            Znasz tu wszystkich?
                            Mi cos smierdzi.. na innym wątku. A ty w to jestes zamieszana jako ofiara chyba.
                            • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:17
                              nie znam tych, którzy mnie obrażają
                              bo jaja też trzeba mieć odpowiedniej wagi
                              niektórzy dociążają je sobie kosztem innych osób
                              • Gość: belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:19
                                Więc mi się nie wydawało..
                                A co z wydmami?
                                • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:21

> Więc mi się nie wydawało..
                                  > A co z wydmami?

wezcie monike, bedzie wam weselej:)))
                                  (tez jest niska jak laura, to sie dogadaja:)))
                                  • Gość: Belbo Messja! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:23
                                    Na dzisiaj u mnie masz ignora!
                                    A wiesz ty za co?
                                    Za niski poziom wypowiedzi i mniemanie iż jesteś pępkiem świata.
                                    nie wszystko co się pisze jest o tobie!
                                    • messja Re: Messja! 25.03.02, 22:31

> Na dzisiaj u mnie masz ignora!
                                      > A wiesz ty za co?
                                      > Za niski poziom wypowiedzi i mniemanie iż jesteś pępkiem świata.
                                      > nie wszystko co się pisze jest o tobie!

o? nie jestem?????? najpierw mnie na rekach nosisz, a teraz sie na mnie obrazasz?
                                      i to czemu? ze sie ujmuje za nieobecna? a punkty za kobieca solidarnosc? to co?!!!
                                      a co nie bylo o mnie?:)))))
                                      (a niski poziom wypowiedzi to wtedy, kiedy mowilam o niskich?:)))

• messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:20
                                laura! napisał(a):

> nie znam tych, którzy mnie obrażają
                                > bo jaja też trzeba mieć odpowiedniej wagi
                                > niektórzy dociążają je sobie kosztem innych osób

przepraszam, jesli uzylam jaj o zaduzej wadze:)))
                            • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:18

> nie nasza!
                              > teraz tak na marginesie.
                              > Znasz tu wszystkich?
                              > Mi cos smierdzi.. na innym wątku. A ty w to jestes zamieszana jako ofiara chyba
                              > .

jeszcze sie z nia nie spotkales, a juz zrobiles z niej ofiare... hmmm coraz
                              wieksze masz tepo:)))
                              a jak ci smierdzi, to moze majtki zmien:)))
                              • Gość: Belbo Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:20
                                Coś..... a bez komentarza nie warto.
                                • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:22

> Coś..... a bez komentarza nie warto.
                                  >

slow ci zabraklo skarbie? chyba to sobie w pamietniku zapisze...
                                  (a mowiles, ze jestem przewidywalna:))))
                                • laura! Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:22
                                  Messja, czy Ty przypadkiem nie jestes zazdrosna o Belbo
                                  Twoje wypowiedzi brzmią dosyć symptomatycznie
                                  • messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 25.03.02, 22:25
                                    laura! napisał(a):

> Messja, czy Ty przypadkiem nie jestes zazdrosna o Belbo
                                    > Twoje wypowiedzi brzmią dosyć symptomatycznie

etam, zaraz zazdrosna:)))
                                    my tu gadu, gadu, a zopmnielismy i bohaterze tego watku? co sie dzieje z
                                    sebastianem? moze teraz (skoro ty sie wybierasz na wydmy) ja sobie popale trawke
                                    i zobacze magnolie...
                                    daj mi znac, kiedy wroci z delegacji:)))
                                  • laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:28
                                    Messja, musisz to jakoś przeżyć
                                    gdy z Belbo nacieszymy się soba
                                    zaprosimy Cie do nas na wydmy w odwiedziny ;))))))

• Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:30
                                      Co ty pojedziemy do niej do Londynu.. Tam jest mgła:)
                                      • messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:33

> Co ty pojedziemy do niej do Londynu.. Tam jest mgła:)

chcialbys co?:)))
                                        • laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:37
                                          Messja zawsze ceniłam Cie za zimnokrwistość
                                          ale teraz widze, że to skutek jedynie zamglenia ;)))
                                          • messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:39
                                            laura! napisał(a):

> Messja zawsze ceniłam Cie za zimnokrwistość
                                            > ale teraz widze, że to skutek jedynie zamglenia ;)))

zimnokrwistosc? zamglenie? zwiazek logiczny?
                                            (ty juz tej trawki wiecej dziewczyno nie pal...:))
                                            • laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:45
                                              Kotku mydlisz ludziom oczy zimnokrwistością
                                              teraz jaśniej ?
                                              im bardziej się przed czymś bronisz
                                              tym bardziej potwierdzasz, ze to cie dotyczy
                                              • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:18
                                                laura! napisał(a):

> Kotku mydlisz ludziom oczy zimnokrwistością
                                                > teraz jaśniej ?
                                                > im bardziej się przed czymś bronisz
                                                > tym bardziej potwierdzasz, ze to cie dotyczy

to chyba tylko tobie mydle:))) bo nigdy nie twierdzilam, ze jestem zimnokrwista
                                                (wogole sie o mojej krwi malo tutaj dotad wypowiadalam:)))
                                                jesniej jedynie co do tego, ze u ciebie ciemno....:)))

• Gość: moonlite Re: historyjka IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.03.02, 22:37
                                        I bardzo dobrze mu powiedzialas!! Magnolie...
                                        Slusznie po stokroc slusznie, po coz mialabys sie nabierac na "atmosfere".
                                        Powiem Ci, ze znalam Ci ja tez takiego jednego Sebastiana, ale to chyba nie
                                        ten sam, bo ten to nie magnolie, ale czuje pewne podobienstwo typu...
                                        Pozdrawiam
                                        • laura! Re: historyjka 25.03.02, 22:47
                                          większość facetów ma na drugie Sebastian
                                          oprócz tych, którzy maja takie pierwsze imię
                                          ale tych łatwiej rozpoznać
                                          najgorsi są co kamuflujący się

• messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:36
                                      laura! napisał(a):

> Messja, musisz to jakoś przeżyć
                                      > gdy z Belbo nacieszymy się soba
                                      > zaprosimy Cie do nas na wydmy w odwiedziny ;))))))
                                      >

ja sie bede cieszyc z wami, caly czas:)))
                                      ale na twoim miejscu zajrzalabym na erotyczny. tam (ale ciiiii, to tajemnica)
                                      belbo podnieca sie na bardzo niezdrowych watkach....
                                      np. o ssaniu penisa itp.
                                      (ciekawe co on na tych wydmach bedzie z toba robil?:)))
                                      • Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:41
                                        miał być ignor ale od śmiechu się powstrzymać nie mogę.
                                        Ty nic a nic nie rozumiesz Messjo.

• Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:20

> miał być ignor ale od śmiechu się powstrzymać nie mogę.
                                          > Ty nic a nic nie rozumiesz Messjo.
                                          >
                                          bo ja jestem messja o malym rozumku:))) ty go nie masz wcale:)))

(twoje wypowiedzi na erotycznym faktycznie byly b. skomplikowane, przestudiuje
                                          sobie je w wolnej chcwili:))

• laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:41
                                        messja napisał(a):

> >
                                        >
                                        > ja sie bede cieszyc z wami, caly czas:)))
                                        > ale na twoim miejscu zajrzalabym na erotyczny. tam (ale ciiiii, to tajemnica)
                                        > belbo podnieca sie na bardzo niezdrowych watkach....
                                        > np. o ssaniu penisa itp.
                                        > (ciekawe co on na tych wydmach bedzie z toba robil?:)))

wiesz, to się dobrze składa
                                        ja tez sie podniecam gdy mowa o ssaniu penisa !

czuje, że będę ci miała wiele do pokazania na wydmach ;))))

• Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:44
                                          Lauro daruj jej.. prosze:))
                                          • laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:52
                                            oczywiscie , ze jej daruję
                                            a nawet wyślę jej kartke na święta
                                            z jajami ;))))
                                            • Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:55
                                              Cos mnie w tobie intryguje!
                                              • laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 22:57
                                                Uważaj, mów ciszej
                                                to grozi karą śmierci w Messjolandzie ;))))
                                                • Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 22:59
                                                  HEHEHEHE własnie to!
                                                  Ona sie obraziła i poszła sobie.
                                                  • laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 23:00
                                                    po prostu łamiesz kobietom serca
                                                    jak masz na imię?
                                                    he, nie Sebastian ?
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 23:03
                                                    Nie sebastian..nie lubie tego imienia.
                                                    A co do serc.. to raczej nie...
                                                  • laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 23:07
                                                    Ja tez nie lubię imienia Sebastian
                                                    coraz więcej nas łączy ;))
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 23:10
                                                    pomysl o wydnmach pódziemy na grzyby.........potem pokażesz mi swój swiat. (
                                                    bez podtekstów)
                                                  • laura! Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 25.03.02, 23:16
                                                    znowu ktos mnie atakuje na innym watku
                                                    podszywa sie pode mnie
                                                    idę spać
                                                    Dobranoc
                                                    Snów o wydmach
                                                    naszych
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 23:18
                                                    nie przejmuj sie to tylko net.
                                                    Mnie jeszce ( poz messją) nikt tu nie nęka:)
                                                    Dobranoc.
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:06

> nie przejmuj sie to tylko net.
                                                    > Mnie jeszce ( poz messją) nikt tu nie nęka:)
                                                    > Dobranoc.

juz nie bede... masz na co zasluzyles... znalazles tutaj b. inteligentna
                                                    kobiete:))))
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:39

> nie przejmuj sie to tylko net.
                                                    > Mnie jeszce ( poz messją) nikt tu nie nęka:)
                                                    > Dobranoc.

a na innym watku opowiadales jak to lubisz:))))
                                                    ty laurze nie zciemniaj, ze ci dokuczam, bo odkad to zauwazyles, wyjsc z forum
                                                    nie mozesz:))))
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:54
                                                    misiu jeszcze jedno... moge cie od dzisiaj nazywac sebastian? prawda, ze sie
                                                    zgaszasz? no to dobranoc kochanie...
                                                    p.s.
                                                    pozdrowienia dla moniki:)
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:37
                                                    laura! napisał(a):

> znowu ktos mnie atakuje na innym watku
                                                    > podszywa sie pode mnie
                                                    > idę spać
                                                    > Dobranoc
                                                    > Snów o wydmach
                                                    > naszych

biedactwo, ledwo pisac zaczela, a wszedzie ja atakuja...
                                                    na to najlepszy sen:))) wyspisz sie to przestana:)))
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:36

> pomysl o wydnmach pódziemy na grzyby.........potem pokażesz mi swój swiat. (
                                                    > bez podtekstów)

a w ubraniu?:))) (uwazaj na muchomorki:)))
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:34
                                                    laura! napisał(a):

> Ja tez nie lubię imienia Sebastian
                                                    > coraz więcej nas łączy ;))

jestem pod wrazeniem, ile was laczy:))
                                                    wystarczy tylko wyznaczyc teraz date slubu:)))
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:33

> Nie sebastian..nie lubie tego imienia.
                                                    > A co do serc.. to raczej nie...

pewno ze nie lamie, zakopuje w calosci w ogrodku:))
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:32
                                                    laura! napisał(a):

> po prostu łamiesz kobietom serca
                                                    > jak masz na imię?
                                                    > he, nie Sebastian ?

ale sebastiana godnie zastapi:)))
                                                    (nie? zreszta jak wrocicie z randki to wszystko nam powiecie:))
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:30

> HEHEHEHE własnie to!
                                                    > Ona sie obraziła i poszła sobie.

na ciebie misiu? jakbym mogla?:)))
                                                    tylko nadal nie rozumiem, dlaczego, za kazdym razem jak wspomne o monice, a
                                                    zwlaszcza o tym jak ona wyglada (wedlug ciebie oczywiscie) to sie obrazasza...
                                                    ciekawe...:)))
                                                • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:28
                                                  laura! napisał(a):

> Uważaj, mów ciszej
                                                  > to grozi karą śmierci w Messjolandzie ;))))

widzisz marek, nawet jak jestescie sami, to rozmawiacie o mnie:)))
                                                  a mowiles, ze nie wszystko mnie dotyczy:)))
                                                  nawet juz wyrazy nowe z moim nickiem powstaja:)))
                                              • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:26

> Cos mnie w tobie intryguje!

brak rozumku?:)))
                                                (nie dziekuj za pomoc:)))
                                                • Gość: messa Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:52
                                                  Gość portalu: messja napisał(a):

> Gość portalu: Belbo napisał(a):
                                                  >
                                                  > > Cos mnie w tobie intryguje!
                                                  >
                                                  > brak rozumku?:)))
                                                  > (nie dziekuj za pomoc:)))

po krotkim namysle: to moze byc brak rozumku i pociag do penisa... mezczyzni w
                                                  pokroju belbo lubia takie kombinacje:))) bedzie potem znowu mogl zalozyc watek o
                                                  zbyt latwych kobietach:))))
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: 195.116.222.* 26.03.02, 10:27
                                                    i to wszystko dla mnie.........
                                                    tyle sie napisałac skarbie.. z mojego powodu.......
                                                    Podziwiam:)
                                                    Chcesz to tez Ci zaczne w ogródku dołek kopać.
                                                  • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 14:01

> i to wszystko dla mnie.........
                                                    > tyle sie napisałac skarbie.. z mojego powodu.......
                                                    > Podziwiam:)
                                                    > Chcesz to tez Ci zaczne w ogródku dołek kopać.

kop misiu, kop... troche gimnastyki ci sie przyda:)))
                                            • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:26
                                              laura! napisał(a):

> oczywiscie , ze jej daruję
                                              > a nawet wyślę jej kartke na święta
                                              > z jajami ;))))

zdjecie twojej glowy wystarczy:)))

(sorki, wiem, ze to ponizej pasa, ale sama dziewczyno sie prosisz:)))
                                          • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:24

> Lauro daruj jej.. prosze:))

o jaki mily jestes, ze sie za mna wstawiasz:)))
                                            ale nie trzeba, laura i tak mi w swoim czasie podziekuje:)))
                                        • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 01:23
                                          laura! napisał(a):

> messja napisał(a):
                                          >
                                          >
                                          > > >
                                          > >
                                          > > ja sie bede cieszyc z wami, caly czas:)))
                                          > > ale na twoim miejscu zajrzalabym na erotyczny. tam (ale ciiiii, to tajemni
                                          > ca)
                                          > > belbo podnieca sie na bardzo niezdrowych watkach....
                                          > > np. o ssaniu penisa itp.
                                          > > (ciekawe co on na tych wydmach bedzie z toba robil?:)))
                                          >
                                          > wiesz, to się dobrze składa
                                          > ja tez sie podniecam gdy mowa o ssaniu penisa !
                                          >
                                          > czuje, że będę ci miała wiele do pokazania na wydmach ;))))
                                          >
                                          >

tylko nie zapomnijcie wszystkiego opowiedziedz, jak wrocicie, tak ja na randce w
                                          ciemno:)))
                                          • men_ Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! 26.03.02, 10:29
                                            znowu sama do siebie mówisz ?:)))
                                            ojejej
                                            • laura! Re: Messja, to do Ciebie 26.03.02, 11:58
                                              Kochanie strasznie się zamotałaś.
                                              Zapomniałaś chyba, że forum jest miejscem rozrywki, w większości swawolnych
                                              gier, rzadziej głębszych refleksji. Twoje pełne złośliwego jadu wystąpienia na
                                              tym wątku można wytłumaczyć dwuwariantowo:
                                              Albo przyjęłaś taka stylistykę prowadzenia rozmów na forum, żeby ściągnąć na
                                              siebie uwagę
                                              Albo jeszcze gorzej, twoja nienawiść ma znamiona autentyczności
                                              Jeden i drugi wariant nie zachęca do prowadzenia dalszego dialogu z Twoja
                                              osobą,
                                              Wyluzuj się dziewczyno... idź zabaw się w realu, pokochaj się z jakimś facetem
                                              i przestań wierzyć w miłość wyrażaną znakami ASCII i w Sebastianów (jedno i
                                              drugie jest fikcyjne).

• Gość: messja Re: Messja, to do Ciebie IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 13:59
                                                laura! napisał(a):

> Kochanie strasznie się zamotałaś.

widzisz belbo, od ciebie sie zaczelo i teraz mnie wszyscy kochaja:)))

> Zapomniałaś chyba, że forum jest miejscem rozrywki, w większości swawolnych
                                                > gier, rzadziej głębszych refleksji.

trudno o tym zapomniec... szczegolnie czytajac twoje wypowiedzi:)))
                                                Twoje pełne złośliwego jadu wystąpienia na
                                                > tym wątku można wytłumaczyć dwuwariantowo:
                                                > Albo przyjęłaś taka stylistykę prowadzenia rozmów na forum, żeby ściągnąć na
                                                > siebie uwagę

no i patrz, ile mam uwagi:)))

> Albo jeszcze gorzej, twoja nienawiść ma znamiona autentyczności

jak nienawisc nie ma znamion autentycznosci, to nie jest nienawisc...
                                                oj, kiedy wy wszyscy nauczycie sie myslec:)))

> Jeden i drugi wariant nie zachęca do prowadzenia dalszego dialogu z Twoja
                                                > osobą,

jak nie zacheca, to nie... prosic sie nie bede:)))
                                                > Wyluzuj się dziewczyno... idź zabaw się w realu, pokochaj się z jakimś facetem
                                                >
                                                > i przestań wierzyć w miłość wyrażaną znakami ASCII i w Sebastianów (jedno i
                                                > drugie jest fikcyjne).
                                                >
                                                za rady b dziekuje.
                                                1) jestem wyluzowana - szczegolnie dzisiaj, jest piekna wiosna w londynie, duzo
                                                slonca, spedzilam mile chwile w parku i spotkalam przypadkiem kogos znajomoego,
                                                bardzo przystojnego:))))

2)zabawiam sie caly czas, ale nie pokocham sie z"jakims" facetem (nie sypiam z
                                                byle kim:))))

3)etam.... belbo jest prawdziwy i od wczoraj jest dla mnie sebastianem:)))
                                            • Gość: messja Re: Belbo, jedziemy na wydmy !!! IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 13:48
                                              men_ napisał(a):

> znowu sama do siebie mówisz ?:)))
                                              > ojejej

i ty przeciwko mnie? a ja ci wczoraj takie ladne wyznanie na twoim watku
                                              zamiescilam... wstydz sie:)))
                                              • men_ Messyjko !!!!!!! 26.03.02, 14:08
                                                Jam na tym forum ostatim będę przeciwko Tobie :))))
                                                • Gość: messja Re: Messyjko !!!!!!! IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 14:10
                                                  men_ napisał(a):

> Jam na tym forum ostatim będę przeciwko Tobie :))))

i bardzo dobrze:)))
                                                  widze, ze w koncu zajales z gory upatrzona pozycje:)))
                                                  tak trzymaj:))
                                                  • men_ Re: Messyjko !!!!!!! 26.03.02, 14:11
                                                    Tak jest plosie pani :)))
                                                  • Gość: messja Re: Messyjko !!!!!!! IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 14:12
                                                    men_ napisał(a):

> Tak jest plosie pani :)))

nie seplen, sary kon przeciez jestes, nie wypada:)))
                                                  • men_ Re: Messyjko !!!!!!! 26.03.02, 15:54
                                                    To z wrażenia :))
                                                  • Gość: messja Re: Messyjko !!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 16:52
                                                    men_ napisał(a):

> To z wrażenia :))

oki:)))
    • saqqara Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 26.03.02, 13:17
      Jezu, czytam i ciezko uwierzyc.
      Belbo, wspolczuje, teraz wiem co mi sie nie podobalo w fatalnym zauroczeniu;)
      • Gość: messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 13:50
        saqqara napisał(a):

> Jezu, czytam i ciezko uwierzyc.
        > Belbo, wspolczuje, teraz wiem co mi sie nie podobalo w fatalnym zauroczeniu;)

ale ja nie wiem... co ci sie nie podobalo? bo mi tylek Daglasa:)))
        (ty go nie zaluj, pochowanych w ogrodku trzeba zalowac:)))
        • saqqara Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 26.03.02, 13:59
          nie wiem o co chodzi, nie moj biznes, ale wkurza mnie ze gdzie nie zajrze to
          widze belbo a za chwile Ciebie stukajaca na kazdy umieszczony przez niego post. i
          na towarzyskim i na romantice. juz mi sie ulewa. idzcie na priv albo na uklepana
          ziemie i walczcie w obronie tych zakopanych w ogrodku, cokolwiek by to mialo
          oznaczac.

nie masz juz dosc messja?
          • Gość: messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 14:06
            saqqara napisał(a):

> nie wiem o co chodzi, nie moj biznes, ale wkurza mnie ze gdzie nie zajrze to
            > widze belbo a za chwile Ciebie stukajaca na kazdy umieszczony przez niego post.
            > i
            > na towarzyskim i na romantice. juz mi sie ulewa. idzcie na priv albo na uklepan
            > a
            > ziemie i walczcie w obronie tych zakopanych w ogrodku, cokolwiek by to mialo
            > oznaczac.
            >
            > nie masz juz dosc messja?

1) faktycznie nie twoj biznes
            2)w kwesti formalnej: i on pojawia sie na watkach, na ktorych ja pojawilam sie
            pierwsza (patrz: "oddam w dobre rece" i wiele innych...
            3) nikt nie zmusza cie do czytania tych glupot
            4)nikt mi nie bedzie mowil gdzie mam/y isc

jak mam dosc, to odchodze od komputera:)
            • saqqara Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 26.03.02, 14:14
              nie lubie upierdliwych ludzi, inteligentny czlowiek wie kiedy powiedziec dosc i
              nie robic z siebie pajaca.

nie moj biznes, to fakt, ale mnie to wkurza a forum jest for all, wiec mam prawo
              wyrazic swoja opinie.
              nie obchodzi mnie gdzie ktore z Was sie pojawia, nie interesuje mnie po co i
              dlaczego. faktem jest ze na jego jeden post Ty odpisujesz 10-ma, a to juz chyba
              normalne nie jest.
              wiesz, logicznosci, twe imie jest kobieta, przed przeczytaniem mam wiedziec ze to
              glupoty? no chyba ze jako synonim Twojego nicka wezme slow "glupota" to
              rzeczywiscie nie bede czytac Twoich postow, ale to chyba nie o to chodzi..

nie mam zamiaru odchodzic od kompa tylko dlatego ze Tobie sie akurat chce
              duperele na kazdym watku pisac. cytuje Twoje slowa "nikt nie bedzie mi mowil
              gdzie mam isc"

zegnam, w odroznieniu od niektorych nie prowadze jalowych dyskusji prowadzacyh do
              nikad.
              • Gość: messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 14:27
                saqqara napisał(a):

> nie lubie upierdliwych ludzi, inteligentny czlowiek wie kiedy powiedziec dosc i
                >
                > nie robic z siebie pajaca.

dlaczego wiec nie powiedzialas sobie dosc? tylko mnie atakujesz? i po co? nawet
                cie nie znam... nie kojarze z zadnego watku...

>
                > nie moj biznes, to fakt, ale mnie to wkurza a forum jest for all, wiec mam praw
                > o
                > wyrazic swoja opinie.

ale co cie dokladnie wkurza? ze dwoje ludzi sie przkomarza? nie na twoim watku,
                ciebie nie dotyczy, nawet nikt o tobie nie wspomnial....jaki ty masz dziewczyno
                problem? lewa noga dzisiaj wstalas?

> nie obchodzi mnie gdzie ktore z Was sie pojawia, nie interesuje mnie po co i
                > dlaczego. faktem jest ze na jego jeden post Ty odpisujesz 10-ma,
                (liczylas? chyba nie... wiec idz i policz, a potem pisz:)))

a to juz chyba
                >
                > normalne nie jest.

a to, ze sie mnie uczepilas normalne jest:)) przeciez cie nawet nie znam...

> wiesz, logicznosci, twe imie jest kobieta, przed przeczytaniem mam wiedziec ze
                > to
                > glupoty? no chyba ze jako synonim Twojego nicka wezme slow "glupota" to
                > rzeczywiscie nie bede czytac Twoich postow, ale to chyba nie o to chodzi..

a o co ci chodzi? chyba o nic na dobra sprawe... a moj nick mozesz sobie brac za
                synonim czego ci dusza zapragnie... I don't care.
                > > "wiesz, logicznosci, twe imie jest kobieta," - co ma znaczyc to zdanie? jak
                chcesz sobie pogadac to dobrze, ale jak chcesz zebym cie brala serio, to zastanow
                sie co piszesz:)

> nie mam zamiaru odchodzic od kompa tylko dlatego ze Tobie sie akurat chce
                > duperele na kazdym watku pisac. cytuje Twoje slowa "nikt nie bedzie mi mowil
                > gdzie mam isc"
                >
                cztac nie umiesz czy co? mowilam, ze jak JA mam dosyc to odchodze od komputera:)))
                (och ludzie, klocic kazdy by chcial, ale z mysleniem to juz gorzej:)))

> zegnam, w odroznieniu od niektorych nie prowadze jalowych dyskusji prowadzacyh
                > do
                > nikad.

mam nadzieje, ze moge trzymac cie za slowo:)))
                chodz jak znam zycie, to sie tak latwo nie odczepisz:)))

• saqqara Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 26.03.02, 14:31

> chodz jak znam zycie, to sie tak latwo nie odczepisz:)))

pomarzyc zawsze mozna ;))))))))

• Gość: messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 14:34
                    saqqara napisał(a):

> Gość portalu: messja napisał(a):
                    >
                    > > chodz jak znam zycie, to sie tak latwo nie odczepisz:)))
                    >
                    > pomarzyc zawsze mozna ;))))))))
                    >

ale mi teraz powiedzialas... hmmm... faktycznie to bylo cos, az mnie zatkalo:)))
                    >
                    >

• saqqara Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 26.03.02, 14:34
                      odetkac? ;)))
                      • Gość: messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 14:38
                        saqqara napisał(a):

> odetkac? ;)))

lepiej nie, nie chce mi sie do ciebie pisac, nudna jestes:)
                        znacznie bardziej lubie anie-piranie, ona ma chociaz poczucie humoru. ciezkie bo
                        ciezkie, ale ma:)))
                        • saqqara Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska 26.03.02, 14:40
                          to mi ulzylo, bo juz sie balam ze zaczne robic za belbo2, a tego bym nie zniosla;)

FIN

• Gość: messja Re: Historyjka jak najbardziej towarzyska IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 14:52
                            saqqara napisał(a):

> to mi ulzylo, bo juz sie balam ze zaczne robic za belbo2, a tego bym nie zniosl
                            > a;)
                            >
                            > FIN
                            >

marne szanse... napewno nie jestes w polowie tak przystojna:)))

• oxymoron Re: laaaaaaurrrraaaaa!!!!!!!! pokazesz sie? 26.03.02, 17:40
                              laura! dear...
                              my lunch time girlfriend life time soul mate.

popatrz gdzie mnie bryja watkowickiego stawu wyniosla...
                              moj wyjatkowo dlugi dlugi weekend tak zamieszal mi
                              w glowie, ze stracilem zupelnie orietacje.
                              od samego rana krece sie po watkowicach w poszukwaniu
                              owej kruliczej norki czy chocby jakiegos malutkiego
                              wzgorka, o czym wspomnialas w poprzednim poscie,
                              ale po za wrogimi spojrzeniami okolicznych chlopow,
                              nie udalo mi sie na nic takiego trafic............................
                              wynurzam sie wiec z mojego, bujnego w faune i flore stawu...........
                              i oczom zamulonym nie wierze -watek romantyczno-towarzyski!!
                              ale mnie wynioslo -pomyslalem....
                              romantyczna laura!.........

ze lzami w oczach pozegnalem sie kilkoma zaprzyjaznionymi
                              pijawkami i wyjatkowo nachalna i perwersyjna euglena, ktore to
                              w ostatnich dniach wysysaly ze mnie krew juz tylko z nieokielznanej
                              do mnie........ milosci.
                              musze przyznac, ze mialem cicha ...o, romantyczna(!) nadzieje, ze
                              uronisz po moim zniknieciu chocby jedna mala 'towarzyska' lze....
                              nie wazna fasada! liczy sie to co w srodku!!!
                              dusze nasze sa blizej niz nasze ciala. tak powiedzialas...
                              za trzy dni jade sprawdzic sniezne stoki gor przyszlej potencjalnej
                              miejscowosci olimpijskiej. mam nadzieje, ze moze jeszcze zanim
                              pojade skrecic sobie kark uda ci sie wykorzystac moment
                              i zrzucic z siebie malutkie 'b' i 'c'.....
                              your one and only lunch time/life time mate
                              oxym

ps. zauwarzylem w przelocie (nie czytalem wszystkiego),
                              ze niejaka messja z misja robi mess w twoim watku...
                              kogos mi bardzo przypomina....
                              szkoda czasu....
                              • Gość: messja Re: laaaaaaurrrraaaaa!!!!!!!! pokazesz sie? IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 18:22

>
                                > ps. zauwarzylem w przelocie (nie czytalem wszystkiego),
                                > ze niejaka messja z misja robi mess w twoim watku...
                                > kogos mi bardzo przypomina....
                                > szkoda czasu....

jak sie ma misje, to czasami robi sie mess przy okazji, no coz... "gdzie drwa
                                robia...":)))
                                kogo? mam nadzieje, ze nikogo bliskiego...:)))
                                mojego czasu? tak wiem...:)))
                                dlatego ja krotko pisze:))))
                                • oxymoron Re: nutter!!!!!!! pokazesz sie? 26.03.02, 19:14
                                  jak to sie zyje z kwasem w zylach zamiast krwi, nutter!
                                  wiedzialem, ze sie nie powstrzymasz, mimo ze post nie byl
                                  skierowany do ciebie...
                                  pamietasz to? -get lost mug!

• Gość: messja Re: nutter!!!!!!! pokazesz sie? IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 19:46
                                    oxymoron napisał(a):

> jak to sie zyje z kwasem w zylach zamiast krwi, nutter!
                                    > wiedzialem, ze sie nie powstrzymasz, mimo ze post nie byl
                                    > skierowany do ciebie...
                                    > pamietasz to? -get lost mug!
                                    >
                                    >

stare dzieje:)))
                                    a ten zwrot to byl do ciebie?:)))
                                    co u mnie? dziekuje, wszystko dobrze, wiosna piekna w londynie:)))
                                    (kwasow nie pijam, wole piwo:)))
                                    • oxymoron Re: nutter!!!!!!! 26.03.02, 19:54
                                      dlaczego -get lost mug- bylo do mnie?
                                      mozesz to jakos uzasadnic? krotko oczywiscie.
                                      • Gość: messja Re: nutter!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 20:00
                                        oxymoron napisał(a):

> dlaczego -get lost mug- bylo do mnie?
                                        > mozesz to jakos uzasadnic? krotko oczywiscie.

nastepny, ktory ma problemy z czytaniem...
                                        ojej to chyba jakas epidemia:)))
                                        to bylo PYTANIE. pytalam czy zwrot: "get lost mug" bylo skierowane do ciebie...
                                        tamen post byl okolo rok temu... skad mam pamietac, kto wtedy byl :mug i dlaczego?
                                        skoro tak dobrze mnie i ten zwrot zapamietales, cos w tym musi byc:)))))
                                        • oxymoron Re: nutter!!!!!!! 26.03.02, 20:20
                                          oops.
                                          przepraszam. masz racje. tamto to bylo pytanie.
                                          wstydze sie bardziej juz za to, ze moje przeoczenie znaku zapytania,jakim
                                          okrasilas 'get lost gug' zdradzilo nieptrzebnie zupelnie nie prawdziwa pecepcje
                                          twojej osoby.
                                          nie, to 'get....' nie bylo skierowane do mnie. natrafilem kiedys na....ciebie,
                                          jezeli moge sie tak wyrazic, zupelnie przypadkowo. zapamietalem twoj styl.
                                          teraz po przeczytaniu kilku zdan twoich tutaj wypowiedzi dalem jeszcze raz nura
                                          w otchlanie 'watkowickiego' stawu i wydobylem pare starych ociekajacych mulem
                                          watkow....ot i wszystko
                                          • Gość: messja Re: nutter!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 02:03
                                            to jak jest ta "prawdziwa percepcja" mojej osoby?

oxymoron napisał(a):

> oops.
                                            > przepraszam. masz racje. tamto to bylo pytanie.
                                            > wstydze sie bardziej juz za to, ze moje przeoczenie znaku zapytania,jakim
                                            > okrasilas 'get lost gug' zdradzilo nieptrzebnie zupelnie nie prawdziwa pecepcje
                                            >
                                            > twojej osoby.
                                            > nie, to 'get....' nie bylo skierowane do mnie. natrafilem kiedys na....ciebie,
                                            > jezeli moge sie tak wyrazic, zupelnie przypadkowo. zapamietalem twoj styl.
                                            > teraz po przeczytaniu kilku zdan twoich tutaj wypowiedzi dalem jeszcze raz nura
                                            >
                                            > w otchlanie 'watkowickiego' stawu i wydobylem pare starych ociekajacych mulem
                                            > watkow....ot i wszystko

• oxymoron Re: nutter!!!!!!! 27.03.02, 15:57
                                              percepcja? kogo, kogo, kogo percepcja?
                                              just a little joke....
                                              percepcja nie moze byc byc 'prawdziwa' bowiem zawsze jest subiektywna...
                                              moze to tylko kliniczny przypadek moich tzw. 'wiednacych ust'.
                                              kiedys duzo lepiej udawalo mi sie utrzymac slowa za zebami.
                                              forum pelne jest stereotypow. odrazajaca bezmyslnosc
                                              niektorych z nich powoduje, ze troche ciezko jest mi strawic
                                              fakt wlasnej w tej dziedzinie tworczosci...
                                              juz cie za swoja pochopnosc przeprosilem, tak wiec pozwol,
                                              ze nie bedziemy juz o tym mowic.
                                              mozemy popracowac nad zupelnie nowa....percepcja...
                                              zcznijmy od tego, ze przestaniesz np. cytowac przy odpowiedzi i rozbieraniu
                                              slowa na czynniki pierwsze...
                                              • Gość: messja Re: nutter!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 18:46
                                                oxymoron napisał(a):

> percepcja? kogo, kogo, kogo percepcja?
                                                > just a little joke....
                                                > percepcja nie moze byc byc 'prawdziwa' bowiem zawsze jest subiektywna...
                                                > moze to tylko kliniczny przypadek moich tzw. 'wiednacych ust'.
                                                > kiedys duzo lepiej udawalo mi sie utrzymac slowa za zebami.
                                                > forum pelne jest stereotypow. odrazajaca bezmyslnosc
                                                > niektorych z nich powoduje, ze troche ciezko jest mi strawic
                                                > fakt wlasnej w tej dziedzinie tworczosci...
                                                > juz cie za swoja pochopnosc przeprosilem, tak wiec pozwol,
                                                > ze nie bedziemy juz o tym mowic.
                                                > mozemy popracowac nad zupelnie nowa....percepcja...
                                                > zcznijmy od tego, ze przestaniesz np. cytowac przy odpowiedzi i rozbieraniu
                                                > slowa na czynniki pierwsze...

no nie wiem, to sa pewne ograniczenia, stawiasz mi warunki...
                                                hmmm... musze sie zastanowic:)))
      • Gość: belbo to ja Belbo IP: 195.116.222.* 26.03.02, 17:47
        Jak mi miło, Jestem przystojny:)
        Dziewczyny czytałyście jestem przystojny:)
        HEHEHEHEHEHEHE
        a Belbo2 sobie wypraszam nie jestem filmem w odcinkach.. a jeśli nawet to Belbo
        jeszcze trwa.
        • Gość: messja Re: to ja Belbo IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 18:19

> Jak mi miło, Jestem przystojny:)
          > Dziewczyny czytałyście jestem przystojny:)
          > HEHEHEHEHEHEHE
          > a Belbo2 sobie wypraszam nie jestem filmem w odcinkach.. a jeśli nawet to Belbo
          >
          > jeszcze trwa.

wiedzialam misiu, ze sie bedziesz napinal i wypinal, jak to przeczytasz:)))
          taki twoja zarozumialca dola:))))
          ale ja to tylko tak napisalam, dla jaj, azeby tamta sie odczepila:))))
          • Gość: Belbo Re: to ja Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.03.02, 18:33
            Dobra dobra... szalejesz za mna:)
            • Gość: messja Re: to ja Belbo IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 19:49

> Dobra dobra... szalejesz za mna:)

a ty za mna:)))))
              • jasmina_tdi oboje zgloscie sie po recepte :)))) 26.03.02, 19:50
                • Gość: messja Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 19:51
                  jasmina_tdi napisał(a):

:)))))
                  wiosna piekna, zielona, slonce swieci... obejdzie sie bez recepty:)))
                  • jasmina_tdi Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) 26.03.02, 19:52
                    wypisze wam na przyszla zime :))))) tylko nie zezryjcie pod razu wszystkiego!

> jasmina_tdi napisał(a):
                    >
                    >
                    > :)))))
                    > wiosna piekna, zielona, slonce swieci... obejdzie sie bez recepty:)))

• Gość: messja Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 20:02
                      dzieki za troske, pozdrowienia, duzo slonca, musze teraz juz leciec, papatki:)))

jasmina_tdi napisał(a):

> wypisze wam na przyszla zime :))))) tylko nie zezryjcie pod razu wszystkiego!
                      >
                      >
                      > Gość portalu: messja napisał(a):
                      >
                      > > jasmina_tdi napisał(a):
                      > >
                      > >
                      > > :)))))
                      > > wiosna piekna, zielona, slonce swieci... obejdzie sie bez recepty:)))
                      >

• Gość: Belbo Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.acn.waw.pl 26.03.02, 22:02
                        Ja chce recepte.
                        A tak obiektywnie.. ona za mną szaleje ( Messja) no nie:)
                        • Gość: messja Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 10:44

> Ja chce recepte.
                          > A tak obiektywnie.. ona za mną szaleje ( Messja) no nie:)

ale jestes nachalny: dostales czerwone szpilki i jeszcze ci malo...:))
                          a co do mnie.... to zapomniales, ze przeciez ja cie znam sebastian:)))
                          • mefiston Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) 27.03.02, 11:33
                            zadałem sobie trochę trudu aby przeczytać do końca (!) ten interesujący wątek,
                            który rozpoczęła laura.
                            messja - please - przestań bić pianę - rzeczywiście - przejdź się może po SOHO,
                            przeczytaj gazetę, kup małego kotka, pomóż starej babci wynieść śmieci ale
                            przestań być taka nudna! Twoim jedeynym kontrargumentem jest zarzut "nie
                            myślenia" pozostałych uczestników dyskusji. Skoro Twój poziom intelektualny
                            plasujesz jako poziom "wyższego rzędu" powinnas wiedzieć, że na bełkot który
                            raczysz nam tu serwować - trudno odpowiedzieć inaczej ! proponuję kolację z
                            belbo w Mc Donald's a potem wspólne kino z filmami Walta Disneya.:)
                            Pzdr
                            • Gość: messja Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 12:20
                              mefiston napisał(a):

> zadałem sobie trochę trudu aby przeczytać do końca (!) ten interesujący wątek,
                              > który rozpoczęła laura.

wiem, ze interesujacy, dlatego sie tu znalazlam:))) trawka, sebastian, ktory
                              pokazuje magnolie, nagla delegacja -sama poezja:)))
                              > messja - please - przestań bić pianę - rzeczywiście - przejdź się może po SOHO,
                              >
                              > przeczytaj gazetę,

soho-dzisiaj nie mam czasu, moze jutro
                              gazeta-chetnie, moze w metrze
                              nie moge kupic kotka, chodz zaluje, kto by sie nim opiekowal, mnie calymi dniami
                              nie ma w domu...
                              nie znam zadnej starej babci, ktora by potrzebowala takiej pomocy, poki co
                              wynosze smieci z mojego domu

kup małego kotka, pomóż starej babci wynieść śmieci ale
                              > przestań być taka nudna! Twoim jedeynym kontrargumentem jest zarzut "nie
                              > myślenia" pozostałych uczestników dyskusji.

nie myslenie - zarzucilam jednej osobie i to nie bez powodu:))

Skoro Twój poziom intelektualny
                              > plasujesz jako poziom "wyższego rzędu" powinnas wiedzieć, że na bełkot który
                              > raczysz nam tu serwować - trudno odpowiedzieć inaczej !

jesli dla niektorych myslenie jest trudne - nic na to poradzic nie moge:)))

proponuję kolację z
                              > belbo w Mc Donald's a potem wspólne kino z filmami Walta Disneya.:)
                              > Pzdr

nie jadam junk food, a belbo jest w warszawie:)))
                              • mefiston Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) 27.03.02, 12:35
                                .. jeden plus - nie zaeragowałaś histerycznie - a to już coś.
                                robisz postępy Messja:)

pzdr
                                • Gość: messja Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.blueyonder.co.uk 27.03.02, 13:55
                                  mefiston napisał(a):

> .. jeden plus - nie zaeragowałaś histerycznie - a to już coś.
                                  > robisz postępy Messja:)
                                  >
                                  > pzdr

wiem, wiem, tak naprawde wszyscy sie we mnie kochacie...:)))
                                  a powaznie - nigdy nie reaguje histerycznie:))))
                                  staram sie o duza precyzje i jestem w tym dosc dobra (wcale nie dla tego, ze
                                  jestem strasznie inteligentna, poprostu lubie, kiedy wiem co mowie:)))
                                  (niektorym niestety trudno to zrozumiec:)))
                                  • Gość: Belbo Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 18:21
                                    Co gorsza niektórym trudno jest w to uwierzyć.
                            • Gość: messja Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.blueyonder.co.uk 27.03.02, 14:04

gdybys faktycznie uwazal ze jestem nudna to bys ziewal, a nie pisal liste
                              propozycji na wolne popoludnie i stek bzdurnych zarzutow, by mi dokopac....
                              (ja przynajmniej tak robie:)))

> zadałem sobie trochę trudu aby przeczytać do końca (!) ten interesujący wątek,
                              > który rozpoczęła laura.
                              > messja - please - przestań bić pianę - rzeczywiście - przejdź się może po SOHO,
                              >
                              > przeczytaj gazetę, kup małego kotka, pomóż starej babci wynieść śmieci ale
                              > przestań być taka nudna! Twoim jedeynym kontrargumentem jest zarzut "nie
                              > myślenia" pozostałych uczestników dyskusji. Skoro Twój poziom intelektualny
                              > plasujesz jako poziom "wyższego rzędu" powinnas wiedzieć, że na bełkot który
                              > raczysz nam tu serwować - trudno odpowiedzieć inaczej ! proponuję kolację z
                              > belbo w Mc Donald's a potem wspólne kino z filmami Walta Disneya.:)
                              > Pzdr

• mefiston Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) 27.03.02, 14:30
                                ależ droga messjo !

przede wszystkim - jak słusznie zauważyła laura - forum to zabawa, pluskanie
                                się, dyskusje, które mają na celu sprowokowanie do różnych wypowiedzi -
                                poznanie poglądów etc. To jest form GW - a zatem forum dla ludzi że tak powiem
                                rozgarniętych. Jesli uważasz że wątek laury - to jak "sarkastycznie" ujęłaś -
                                sama poezja - to wynika przede wszystkim z Twojej zwykłej zazdrości
                                dziewczynko. Myślę że wielu podzieli moje zdanie że jest po prostu
                                interesujący. Niestety na razie nie zaprezentowałaś nic innego poza infantylnym
                                przekomarzaniem się z belbo. twoja frustracja narastała z każdym bezpośrednio
                                skierowanym do Ciebie pytaniu laury. czyżby londyńskie powietrze nie służyło
                                poprawie humoru ? albo raczej poczuciu humoru ? messja - po prostu poznajemy
                                się po tym co piszemy, więc nie dziw się później że ktoś twierdzi że jesteś
                                nudna - skoro fascynuje Cię monotematyzm - zachwyty nad belbo.. pokaż coś
                                jeszcze - stać Cię na to ! przecież to FORUM a nie czat dla głupiutkich
                                piętnastolatek.

Pzdr
                                • Gość: laura! Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: 212.182.114.* 27.03.02, 14:39
                                  Mefiston, bez zbędnej czołobitności
                                  Podoba mi się Twoje stanowisko
                                  I jak zwykle nienaganny styl
                                  Daj sobie spokój z panią mess
                                  specjalność swojej osoby określiła dobitnie w swoim nicku
                                  na dodatek ta chorobliwa wręcz megalomania

a w wolnym czasie
                                  żeby zasmakować naszych klimatów
                                  proponuję Ci coś z klasyki
                                  Wielkie Żarcie..
                                  M. Ferreri oczywiście ;))))))
                                  • Gość: messja Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.blueyonder.co.uk 27.03.02, 15:03
                                    bez czolobitnosci i pewno jeszcze obiektywnie, nie:))))

Gość portalu: laura! napisał(a):

> Mefiston, bez zbędnej czołobitności
                                    > Podoba mi się Twoje stanowisko
                                    > I jak zwykle nienaganny styl
                                    > Daj sobie spokój z panią mess

i tu sie zgodze... daj mi spokoj!
                                    (coraz wiecej mammy ze soba wspolnego lauro:)))))

> specjalność swojej osoby określiła dobitnie w swoim nicku

wcale nie specjalnosc i wcale nie dobitnie - powiem dobitnie!!!!!!!!!

> na dodatek ta chorobliwa wręcz megalomania

co wy wszyscy dzisiaj z ta megalomania? wiem, ze to ladne slowo, ale nietrzeba go
                                    naduzywac:)))

> a w wolnym czasie
                                    > żeby zasmakować naszych klimatów
                                    > proponuję Ci coś z klasyki
                                    > Wielkie Żarcie..
                                    > M. Ferreri oczywiście ;))))))

• mefiston Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) 27.03.02, 15:10
                                    wielkie żarcie.. litości!
                                    pamiętam wyłączyłem po scenie w toalecie..
                                    uczucie nasycenia obrzydzeniem aż do stanu mdłości..
                                    wstręt nie odczuwany wcześniej z taką siłą..

zastanawiam się nad granicami sztuki..
                                    manipulowania obrazem na przewrażliwione zmysły widza..
                                    są granice.. są granice laura..
                                    nawet w etapowaniu ekstrementem ..

lecz z drugie strony każe się też zastanowić..
                                    przecież własnie mamy tu do czynienia z wyolbrzymieniem
                                    .. ludzkiego zezwierzęcenia..
                                    może tu jest ten element - którego szukamy w "wielkim żarciu"?

• Gość: messja Re: oboje zgloscie sie po recepte :)))) IP: *.blueyonder.co.uk 27.03.02, 14:58
                                  z szybkoscia wiatru odpisuje:))
                                  alez drogi mefisto:)))
                                  nadal uwazasz, ze jestem nudna i nadal poswiecasz mi wiele swojego czasu, coz za
                                  poswiecenie i kosekwencja:))))
                                  > ależ droga messjo !
                                  >
                                  > przede wszystkim - jak słusznie zauważyła laura - forum to zabawa, pluskanie
                                  > się, dyskusje, które mają na celu sprowokowanie do różnych wypowiedzi -

bardzo slusznie zauwazyla laura:)))
                                  > poznanie poglądów etc. To jest form GW - a zatem forum dla ludzi że tak powiem
                                  > rozgarniętych. Jesli uważasz że wątek laury - to jak "sarkastycznie" ujęłaś -
                                  > sama poezja - to wynika przede wszystkim z Twojej zwykłej zazdrości

i tu mnie masz:))) jestem niesamowicie zazdrosna:))) wlasnie widzialam jak na
                                  innym watku probowala lapac belbo za jaja... kto by nie byl:))))))

> dziewczynko. Myślę że wielu podzieli moje zdanie że jest po prostu
                                  > interesujący.

alez ja od poczatku podzielam:)))

Niestety na razie nie zaprezentowałaś nic innego poza infantylnym
                                  >
                                  > przekomarzaniem się z belbo.

a moze nie czytales wszystkich moich wypowiedzi? a moze czytasz tylko to co
                                  chcesz przeczytac... a moze znasz laure i tylko dlatego piszesz, ze ja uparcie
                                  bronisz... czy ja wiem? przeciez ci niczego nie bede udawadniac... prawde mowiac
                                  mnie to rybka czy ci sie wydaje infantylnym to co pisze, czy nie...:)

twoja frustracja narastała z każdym bezpośrednio
                                  > skierowanym do Ciebie pytaniu laury.

tak?????????? a o co ona mnie pytala, kiedy mi ta frustracja tak narastala?:)))

czyżby londyńskie powietrze nie służyło
                                  > poprawie humoru ? albo raczej poczuciu humoru ?

pochwale sie z przyjemnoscia, ze dzisiaj wyjatkowo sluzy jednemu i drugiem:)))
                                  chodz i w inne dnie tez nie narzekam:)))

messja - po prostu poznajemy
                                  > się po tym co piszemy, więc nie dziw się później że ktoś twierdzi że jesteś
                                  > nudna - skoro fascynuje Cię monotematyzm

a ciebie fascynuje duotematyzm? widzisz, to mam wlasnie na mysli, kiedy mowie o
                                  precyzji wypowiedzi... ech people...:)))

- zachwyty nad belbo.. pokaż coś
                                  > jeszcze - stać Cię na to ! przecież to FORUM a nie czat dla głupiutkich
                                  > piętnastolatek.
                                  >
                                  > Pzdr

na co mnie stac - nie bede ci pokazywac, nie znamy sie na tyle dobrze:)))
                                  to co to jest to FORUM? bo juz mnie zgubiles:))) mialo byc zabawa pluskaniem
                                  itp.:)))
                                  • oxymoron Re: .........laura!!!............... 27.03.02, 15:59
                                    laura....
                                    a ja?
                                    musze rzeczywiscie wygladac jak widmo,
                                    po tak dlugim czasie spedzonym na dnie watkowickiego
                                    stawu, skoro mnie nawet nie zauwazylas.....
                                    przyjdzie mi chyba dac sie skrzyzowac z pijawka i zanurzyc
                                    sie na dobre w czelusciach towarzyskiej bryi.....
                                    amen
                                    oxym
                                    • Gość: laura! Re: .........laura!!!............... IP: 212.182.114.* 27.03.02, 16:03
                                      oxymoron napisał(a):

> laura....
                                      > a ja?
                                      > musze rzeczywiscie wygladac jak widmo,
                                      > po tak dlugim czasie spedzonym na dnie watkowickiego
                                      > stawu, skoro mnie nawet nie zauwazylas.....
                                      > przyjdzie mi chyba dac sie skrzyzowac z pijawka i zanurzyc
                                      > sie na dobre w czelusciach towarzyskiej bryi.....
                                      > amen
                                      > oxym

MY DEAR
                                      dla Ciebie powstał oddzielny wątek
                                      zajrzyj do Króliczej nory
                                      tam serwuję dla Ciebie orzechy z miodem
                                      i coś jeszcze :)))))
                                      przybywaj ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka