drzewko_pigwy 09.08.04, 20:08 Wszystkich :) Kot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Pozdrawiam 10.08.04, 14:18 drzewko_pigwy napisała: > Wszystkich :) Wzajem :-) > Kot R też dzieciaty Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Pozdrawiam 10.08.04, 14:23 raduch napisał: > R też dzieciaty No właśnie zauważyliście, że nam się "przedszkole" robi ;-)) Olka, Mateuszek, Eliza i dwa kolejne Bobasy już za momencik ;-)) Ponderosa tego chyba już nie wytrzyma ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pozdrawiam 10.08.04, 14:34 > Ponderosa tego chyba już nie > wytrzyma ;-)) O ile mnie pamięć nie myli, to jakis czas temu napisałam, że Ponderosa nie wchodzi już w grę. Aha, i nie chcę być złośliwa, ale alternatywnych propozycji się nie doczekaliśmy. Mimo składanych deklaracji. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Pozdrawiam 10.08.04, 14:47 the_dzidka napisała: > O ile mnie pamięć nie myli, to jakis czas temu napisałam, że Ponderosa nie > wchodzi już w grę. Wiem pamiętam ;-) co nie zmienia faktu, że by nie wytzrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pozdrawiam 10.08.04, 14:52 > Wiem pamiętam ;-) co nie zmienia faktu, że by nie wytzrzymała. A drugą część mojego komentarza pominęło się milczeniem. Tjaaa.. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Pozdrawiam 10.08.04, 14:57 the_dzidka napisała: > A drugą część mojego komentarza pominęło się milczeniem. Tjaaa.. > A co mam Ci powiedzieć??? Że nie mam takich możliwości - ani czasowych, ani lokalizacyjnych, ani żadnych innych to się nie będę odzywaćć??? Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pozdrawiam 10.08.04, 15:05 > A co mam Ci powiedzieć??? Że nie mam takich możliwości - ani czasowych, ani > lokalizacyjnych, ani żadnych innych to się nie będę odzywaćć??? Proszę bardzo. No, ale to jest konkretna odpowiedź przecież :-))) A fakt, że nikomu nawet nie zależy na tym, żeby coś wymyślić (nawet gdyby na próbach wymyślania się skończyło) - to już zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś