ayahuaska88 08.11.13, 21:33 Nudzi mi się. Ot tak po prostu. Ej, a jak się nudzi we dwoje to się dalej nudzi czy już nie nudzi? Sprawdzimy?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: przygarnij kropka;) 08.11.13, 21:47 nudzi się bardziej i jeszcze się jest wkurzonym bo się myśli,że samemu albo z kimś innym by się nie nudziło:) No! Odpowiedz Link Zgłoś
ayahuaska88 Re: przygarnij kropka;) 08.11.13, 22:11 jednym słowem - neverending story? (no dobra, słowa dwa) ale może chociaż masz zieleńszą trawę?;) ech. Odpowiedz Link Zgłoś
ayahuaska88 Re: przygarnij kropka;) 08.11.13, 22:23 głowy trawą porosłe? a to ci nowina;) mój brat kiedyś na 18tke dostał trawiastego Kermita (trzeba było podlewać i rosła na nim zielonizna) a ja jako ukochana młodsza siostrzyczka z lubością nożyczkami robiłam tam ciach-ciach. Może to jest sposób na nudę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: przygarnij kropka;) 08.11.13, 22:26 mechowate bym rzekła.. jak Ci pomaga ciachanie ciachaj ile wlezie:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: przygarnij kropka;) 24.01.14, 20:56 według potrzeb i upodobań, każdy może mieć swojego kropka, no i go przygarnąć oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: przygarnij kropka;) 24.01.14, 21:18 Kropek to chyba jest bratem tego,no ,jak mu tam...noooo.Jobelka. Jobelek tez jest bardzo dobry do przygarniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: przygarnij kropka;) 24.01.14, 21:39 czy ja wiem?? no chyba, ze jest tak samo mechaty..:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii ale to jest nuda tfurcza... 25.01.14, 16:06 viviene napisała: nudzi się bardziej i jeszcze się jest wkurzonym > bo się myśli, że samemu albo z kimś innym by się nie nudziło:) ale to jest nuda tfurcza... - gdyz udowadnia, ze ona jest w Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sliceoflife81 Re: ale to jest nuda tfurcza... 25.01.14, 16:08 a ja tam jak razem to bym sie nie nudził juz ja bym ten czas jakoś zmyślnie wykorzystal :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale to jest nuda tfurcza... 25.01.14, 16:12 sliceoflife81 napisał(a): > a ja tam jak razem to bym sie nie nudził juz ja bym ten czas jakoś zmyślnie wyk > orzystal :) i masz rację bo ja też ja też...itd Odpowiedz Link Zgłoś
hansii eeetam..... 25.01.14, 16:26 gdy sam dla siebie jestes nudny i trafisz na druga nudziare - to nie ma sily , by te nude rozwiac... a gdy sam ze soba sie nie nudzisz, to druga osoba do rozwiewania nudy Ci niepotrzebna, tylko do zupelnie czegos innego... _______________________________ Nuda jest zawsze w Nas, a nie obok. Mozemy ja tylko zabic :) - byle bezbolesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: eeetam..... 25.01.14, 16:27 hansii napisał: > gdy sam dla siebie jestes nudny i trafisz na druga nudziare - to nie ma sily , > by te nude rozwiac... > > a gdy sam ze soba sie nie nudzisz, to druga osoba do rozwiewania nudy Ci niepot > rzebna, tylko do zupelnie czegos innego... tosz mówię grzecznie że tak jest:) > > _______________________________ > Nuda jest zawsze w Nas, a nie obok. > Mozemy ja tylko zabic :) > - byle bezbolesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: eeetam..... 25.01.14, 16:30 viviene napisała: > tosz mówię grzecznie że tak jest:) grzeczna to Ty nie jezdes, bo nie czynisz tego, co Ci zalecilem onegdaj. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: eeetam..... 25.01.14, 21:21 hansii napisał: > viviene napisała: > > tosz mówię grzecznie że tak jest:) > > > grzeczna to Ty nie jezdes, bo nie czynisz tego, co Ci zalecilem onegdaj. jezdem jezdem tylko czasem tupiem nóżią :) takie tupanko po prostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale to jest nuda tfurcza... 25.01.14, 16:10 hansii napisał: > viviene napisała: > nudzi się bardziej i jeszcze się jest wkurzonym > > bo się myśli, że samemu albo z kimś innym by się nie nudziło:) > > > ale to jest nuda tfurcza... - gdyz udowadnia, ze ona jest w Tobie :) to nie ja się nudzę tylko ayahuaska88..No ! > Odpowiedz Link Zgłoś
sliceoflife81 Re: ale to jest nuda tfurcza... 25.01.14, 16:13 to zapraszam do Poznania to cos na to poradze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale to jest nuda tfurcza... 25.01.14, 16:16 aaaa bo Ty radca jesteś pewnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sliceoflife81 Re: ale to jest nuda tfurcza... 25.01.14, 16:17 jaki radca heheh cos mnie ominelo ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale to jest nuda tfurcza... 25.01.14, 16:21 jak chcesz " po radzić " to radca albo jak chcesz "u ratować " to ratownik albo co jeszcze innego w tym temacie.. tak czy siak nudzić się nie można:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Ale to nie bylo do Pani... :) 25.01.14, 16:29 viviene napisała: > to nie ja się nudzę tylko ayahuaska88..No ! ________________________________________ przychodzi pijana baba do lekarza: a na to lekarz (tez pijany): - muvilem, k... - by wchodzic mio tu pojedynczo, a nie po dwie ! a na to baba: - ale ja nie do Pana, ja do tego drugiego Pana... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ale to nie bylo do Pani... :) 25.01.14, 21:19 to ja poproszę o drugiego pana :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Ale to nie bylo do Pani... :) 27.01.14, 16:54 chetnie bym wszedl w jego skore, gdyby to tylko wobec Ciebie moglo mi pomoc... eehh.. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ale to nie bylo do Pani... :) 27.01.14, 19:54 hansii napisał: > chetnie bym wszedl w jego skore, gdyby to tylko wobec Ciebie moglo mi pomoc... > > eehh.. obiecanki cacanki a.......? czas leci i leci i leci... Odpowiedz Link Zgłoś