urszulka_ma 12.11.13, 14:14 ...kij wyrzucony? wiem, że to reklama była ale nam jako temat do rozmowy posłużyła dziwna sprawa hmm... ja jej nie wycinałam a Ty Halinko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: reklamujący... 13.11.13, 08:22 Nie.... Pucykij mógł się sam wyrzucić?Raczej nie. Urszulko ,JESTEŚMY ŚLEDZIONE...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: reklamujący... 14.11.13, 08:00 sam raczej nie,... może Ogrodnik zaglądał i postanowił wyrwać chwast?:) ps. ...ale śledziony mamy chyba ok?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: reklamujący... 14.11.13, 23:45 w niemalowane:) ale swoją drogą - to ciekawa sprawa z tym kijem:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: reklamujący... 15.11.13, 08:25 Pojawił się wreszcie jakiś kij a tu ktoś go kijem:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: reklamujący... 15.11.13, 21:10 reklamy czasem są naprawdę denerwujące ale żeby aż tak kijem?:) najśmieszniejsza to ta z Emmą i papierem toaletowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: reklamujący... 18.11.13, 09:07 Tak z mężczyznami trzeba? Jak z dziećmi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: reklamujący... 19.11.13, 20:26 ktoś mówił, że gorzej niż z dziećmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma reklama 21.11.13, 13:42 halina501 napisała: > Niewdzięczny temat...;))) czas na zmiany, czy może na reklamy?:) właściwie niewiele nasze forum było przez te wszystkie lata reklamowane Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: reklama 22.11.13, 10:25 Może to jest dobry czas.Czat zamknięty,ludziska "osieroceni";). Zresztą czy ja wiem.Mają swoje forum a tam też nie widać za wiele wpisów. Jeżeli masz jakiś pomysł ,reklamujmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: reklama 22.11.13, 22:11 ja tak tylko się zastanawiałam... myśle, że tyle lat bez reklamy sobie radziliśmy, że i teraz też damy radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: reklama 03.12.13, 09:46 .I choćby było wiele zer,bez nas na początku każdego zera też byłoby zero:) Na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: reklama 04.12.13, 11:41 Nieźle to brzmi:) Mógłby tu kto rzucić jakąś bombę:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: reklama 05.12.13, 15:45 zraz rzucę na wejście, niech sobie "bombowe" zero wisi:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: reklama 07.12.13, 10:08 Mikołajkowo się zrobiło:) Pogoda również zafundowała nam niezłą bombę. Ubiegłej nocy ok.3 nad ranem obudziły mnie grzmoty i błyskawice. Drobny,gęsty grad z całą mocą walił w okna i dach. Dzisiaj było spokojniej ale wiatr nie odpuszcza. Już chyba na stałe wpiszemy w nasz klimat te pogodowe kaprysy. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: reklama 08.12.13, 11:22 zmienność jest zaskakująca wcześniej pory roku stanowiły jakąś stabilność... jesien to była jesień zimna to zima a teraz w jednym tygodniu spotykają się czasem wszystkie pory roku Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: reklama 09.12.13, 10:00 To prawda. Zima ścinała mrozem i sypała gęsto śniegiem.Bywało,że tata robił rano tunele,żeby dojść do obory i do furtki. Na wiosnę śnieg topniał,spływał z pól i w miejscu,gdzie była droga płynęła rzeka. Latem i jesienią też było przepięknie.Czasami w sierpniu,gdy wieczór jest cichy i rozpalony słońcem a z pól unosi się zapach świeżo skoszonego zboża mimowolnie przenoszę się w świat dzieciństwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma świat dzieciństwa 10.12.13, 14:41 halina501 napisała: > To prawda. > Zima ścinała mrozem i sypała gęsto śniegiem.Bywało,że tata robił rano tunele,że by dojść > do obory i do furtki. > Na wiosnę śnieg topniał,spływał z pól i w miejscu,gdzie była droga płynęła rzeka. > Latem i jesienią też było przepięknie.Czasami w sierpniu,gdy wieczór jest cichy i rozpalony > słońcem a z pól unosi się zapach świeżo skoszonego zboża mimowolnie przenoszę się w > świat dzieciństwa:) jesteśmy w wątku z reklamą?:) Halnko myślałaś o pisaniu folderów turystycznych - reklamujących ? tak pieknie napisałaś, że przez chwile sama sie w Twojej krainie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: świat dzieciństwa 12.12.13, 11:19 Może kiedyś napiszę;)) (happy.may zamieścił link do strony o rozgrzewających potrawach. Wątek znowu został przez kogoś wykoszony.:) ) Przyprawy rozgrzewające w sam raz na tę porę roku. Dorzuciłabym jeszcze czosnek. Kogo jak kogo ale najbliższych na pewno rozgrzeje do czerwoności...zapach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świat dzieciństwa 12.12.13, 22:15 halina501 napisała: > > > Może kiedyś napiszę;)) > > (happy.may zamieścił link do strony o rozgrzewających potrawach. > Wątek znowu został przez kogoś wykoszony.:) ) > > Przyprawy rozgrzewające w sam raz na tę porę roku. > Dorzuciłabym jeszcze czosnek. > Kogo jak kogo ale najbliższych na pewno rozgrzeje do czerwoności...zapach;))) zapach niewyjściowy odrzuca wszystkie glowy w drugą stronę:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świat dzieciństwa 14.12.13, 09:59 nie mam zielonego pojęcia:) ale wygląda na to, że tak:) Odpowiedz Link Zgłoś