jasmina_tdi 29.03.02, 10:06 NIGDY W ZYCIU WIECEJ!!!!!!!!!!!!!!! Wielkanocna wydmuszka kurna mac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 10:07 Jasmina...mam nadzieje ,ze to kolejny wyglup?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:09 dowcipy sie jej trzymaja :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 10:10 a niech Was cholera !A juz sie zdenerwowalam !!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:10 Ty idz samanta na watek o blekitookiej krolewnie i zobacz co on zrobil!!! powiezialam ze jak to zrobi to pozaluje!!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > a niech Was cholera !A juz sie zdenerwowalam !!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:12 Nie bylo mowienia o obrazaniu sie- tylko o pozalowaniu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:11 Nie denerwuj sie- zmarszczek dostaniesz :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:12 martw sie o siebie zeby Ci sie nie marszczylo za czesto!!!! mario2 napisał(a): > Nie denerwuj sie- zmarszczek dostaniesz :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:13 to bylo do Samci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:09 no faktycznie - facet sie wyglupil i to niezle :(((( Gość portalu: samanta napisał(a): > Jasmina...mam nadzieje ,ze to kolejny wyglup?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:08 Wesolych Swiat JASMINKO :o))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:10 idz do diabla Kwoczko!!!!!!! mario2 napisał(a): > Wesolych Swiat JASMINKO :o))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:10 JA SMINKO- o co chodzi ? :o))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:11 Pozalujesz tego!!!!!!!! mario2 napisał(a): > JA SMINKO- o co chodzi ? :o))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:12 Klekam u stop i prosze wybaczenia!!! Jesli nie to sie znowu zaloguje :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:13 rob se co chcesz - ja sie wtedy tez odpowiednio zaloguje!!! mario2 napisał(a): > Klekam u stop i prosze wybaczenia!!! > Jesli nie to sie znowu zaloguje :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:14 to co robimy??? :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:15 nie zamierzam z Toba nigdy w zyciu wiecej rozmawiac. Pa! mario2 napisał(a): > to co robimy??? :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:16 a dlaczego ???? :o)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:28 domysl sie! ja sie nie odzywam!!!!!! mario2 napisał(a): > a dlaczego ???? :o)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:30 Chyba na przeproszenie terapie szokowa zastosuje. Mam juz pomysl :o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:33 NAWET O TYM NIE MYSL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mario2 napisał(a): > Chyba na przeproszenie terapie szokowa zastosuje. Mam juz pomysl :o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:46 to sie opanuj. bo naprawde TO zrobie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:08 zrob TO, zrob! poznasz mnie wtedy z tej lepszej strony! mario2 napisał(a): > to sie opanuj. bo naprawde TO zrobie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:30 Fajnie- bo juz 2 najnowsze pomysly z deski kreslarskiej zeszly :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:35 zajmij sie garami i trzepaniem dywanow! mario2 napisał(a): > Fajnie- bo juz 2 najnowsze pomysly z deski kreslarskiej zeszly :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:37 Tobie tylko trzepanie w glowie. A moze z okazji swiat choc raz po bozemu sprobujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:39 nie mam z kim :((((( nikt mnie nie kocha buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... mario2 napisał(a): > Tobie tylko trzepanie w glowie. > A moze z okazji swiat choc raz po bozemu sprobujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:42 mozecie sie sparzyc. Jeszcze jeden tutaj tak samo jeczy. Wiesz reka reka ... :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:44 ale jak reka tak wszystko to ja wcale nie chce :((((((( mario2 napisał(a): > mozecie sie sparzyc. Jeszcze jeden tutaj tak samo jeczy. Wiesz reka > reka ... :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:47 mozesz tez czym innym sprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:49 czym?????????????????????????????????????????? co to za syreny tak wyja??? slyszysz??? mario2 napisał(a): > mozesz tez czym innym sprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:58 Niczego nie slysze !!!!!!!! Masz juz halucynacje? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 10:27 :-********* men_ napisał(a): > .................... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:26 Ojejej, chyba znowu nie mogę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:36 to przez noge! men_ napisał(a): > Ojejej, chyba znowu nie mogę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:37 Przez kolano ?? Żeby za karę w pe wlać ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:40 oooooooooooooooooo..... to jednak nie wszystko od wczoraj zapomniales :)))) w tyleczek maialm Cie kopna c przeciez :)))) men_ napisał(a): > Przez kolano ?? Żeby za karę w pe wlać ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś