Dodaj do ulubionych

MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!!

29.03.02, 10:06
NIGDY W ZYCIU WIECEJ!!!!!!!!!!!!!!!
Wielkanocna wydmuszka kurna mac!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 10:07
      Jasmina...mam nadzieje ,ze to kolejny wyglup??????????
      • mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:09
        dowcipy sie jej trzymaja :o))
        • Gość: samanta Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 10:10
          a niech Was cholera !A juz sie zdenerwowalam !!!!:)
          • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:10
            Ty idz samanta na watek o blekitookiej krolewnie i zobacz co on zrobil!!!
            powiezialam ze jak to zrobi to pozaluje!!!!!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> a niech Was cholera !A juz sie zdenerwowalam !!!!:)

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:12
              Nie bylo mowienia o obrazaniu sie- tylko o pozalowaniu :o))
          • mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:11
            Nie denerwuj sie- zmarszczek dostaniesz :o))))))
            • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:12
              martw sie o siebie zeby Ci sie nie marszczylo za czesto!!!!

mario2 napisał(a):

> Nie denerwuj sie- zmarszczek dostaniesz :o))))))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:13
                to bylo do Samci !!!
      • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:09
        no faktycznie - facet sie wyglupil i to niezle :((((

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Jasmina...mam nadzieje ,ze to kolejny wyglup??????????

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:08
      Wesolych Swiat JASMINKO :o)))))))))))))))))))))))))))))))
      • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:10
        idz do diabla Kwoczko!!!!!!!

mario2 napisał(a):

> Wesolych Swiat JASMINKO :o)))))))))))))))))))))))))))))))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:10
          JA SMINKO- o co chodzi ? :o)))))))))))))))))))))))))))))))
          • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:11
            Pozalujesz tego!!!!!!!!

mario2 napisał(a):

> JA SMINKO- o co chodzi ? :o)))))))))))))))))))))))))))))))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:12
              Klekam u stop i prosze wybaczenia!!!
              Jesli nie to sie znowu zaloguje :o)))))
              • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:13
                rob se co chcesz - ja sie wtedy tez odpowiednio zaloguje!!!

mario2 napisał(a):

> Klekam u stop i prosze wybaczenia!!!
                > Jesli nie to sie znowu zaloguje :o)))))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:14
                  to co robimy??? :o))))
                  • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:15
                    nie zamierzam z Toba nigdy w zyciu wiecej rozmawiac.
                    Pa!

mario2 napisał(a):

> to co robimy??? :o))))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:16
                      a dlaczego ???? :o))))))))))))
                      • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:28
                        domysl sie! ja sie nie odzywam!!!!!!

mario2 napisał(a):

> a dlaczego ???? :o))))))))))))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:30
                          Chyba na przeproszenie terapie szokowa zastosuje. Mam juz pomysl :o)))))))))
                          • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:33

NAWET O TYM NIE MYSL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mario2 napisał(a):

> Chyba na przeproszenie terapie szokowa zastosuje. Mam juz pomysl :o)))))))))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 10:46
                              to sie opanuj. bo naprawde TO zrobie :o))
                              • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:08
                                zrob TO, zrob! poznasz mnie wtedy z tej lepszej strony!

mario2 napisał(a):

> to sie opanuj. bo naprawde TO zrobie :o))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:30
                                  Fajnie- bo juz 2 najnowsze pomysly z deski kreslarskiej zeszly :o))
                                  • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:35
                                    zajmij sie garami i trzepaniem dywanow!

mario2 napisał(a):

> Fajnie- bo juz 2 najnowsze pomysly z deski kreslarskiej zeszly :o))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:37
                                      Tobie tylko trzepanie w glowie.
                                      A moze z okazji swiat choc raz po bozemu sprobujesz?
                                      • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:39
                                        nie mam z kim :((((( nikt mnie nie kocha buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

mario2 napisał(a):

> Tobie tylko trzepanie w glowie.
                                        > A moze z okazji swiat choc raz po bozemu sprobujesz?

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:42
                                          mozecie sie sparzyc. Jeszcze jeden tutaj tak samo jeczy. Wiesz reka
                                          reka ... :o))
                                          • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:44
                                            ale jak reka tak wszystko to ja wcale nie chce :(((((((

mario2 napisał(a):

> mozecie sie sparzyc. Jeszcze jeden tutaj tak samo jeczy. Wiesz reka
                                            > reka ... :o))

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:47
                                              mozesz tez czym innym sprobowac!
                                              • jasmina_tdi Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:49
                                                czym?????????????????????????????????????????? co to za syreny tak wyja???
                                                slyszysz???

mario2 napisał(a):

> mozesz tez czym innym sprobowac!

• mario2 Re: MARIO!!!!! NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE !!!!!!!! 29.03.02, 11:58
                                                  Niczego nie slysze !!!!!!!!
                                                  Masz juz halucynacje?
    • men_ A ja mogę ??:))) 29.03.02, 10:23
      ....................
      • jasmina_tdi a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 10:27
        :-*********

men_ napisał(a):

> ....................

• men_ Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:26
          Ojejej, chyba znowu nie mogę :))
          • jasmina_tdi Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:36
            to przez noge!

men_ napisał(a):

> Ojejej, chyba znowu nie mogę :))

• men_ Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:37
              Przez kolano ?? Żeby za karę w pe wlać ?:))
              • jasmina_tdi Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:40
                oooooooooooooooooo..... to jednak nie wszystko od wczoraj zapomniales :)))) w
                tyleczek maialm Cie kopna c przeciez :))))

men_ napisał(a):

> Przez kolano ?? Żeby za karę w pe wlać ?:))

• men_ Re: a TY mozesz cukiereczku :))))))) 29.03.02, 11:51
                  pamięć wybiórcza :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka