Dodaj do ulubionych

Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich...

29.03.02, 13:18
...Foremek i Forumowiczow...!!!:)))
Oby kazda z was zostala w poniedzialek Miss Mokrego Podkoszulka, a kazdy z
naszych milych Panow, natknął sie na takie cudo we własnej łazience ;))))

Ogolnie - smacznie, milo, kolorowo, spokojnie i przytulnie Wszystkim Wam.

jasmine
Obserwuj wątek
    • ronja Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:25
      Jasmino, rzuć ich na kolana w owej mokrej koszulce:)))
      • jasmina_tdi Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:40
        Ronja im rzuciloby sie wtedy na mozgi a nie na kolana :)))

ronja napisał(a):

> Jasmino, rzuć ich na kolana w owej mokrej koszulce:)))

• ronja Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:42
          Rzucenie na mózg rzuca na kolana - udowodnione naukowo:)
          • jasmina_tdi Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:47
            i co ja bym zrobila ze zwlokami,co??????? nawet swojej szafy juz nie mam
            hahahaha!!!!

ronja napisał(a):

> Rzucenie na mózg rzuca na kolana - udowodnione naukowo:)

• ronja Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:49
              Mogłabyś przekonać siebie, ze cierpisz na nekrofilię...
              A jak zwłoki będą atrakcyjne, z szeroką klatą, cudownie umięśnione...
              • jasmina_tdi Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:57
                stopstopstop!!!!!!!!!!!!!!!! auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! dawaj
                te zwloki!!!! alez Ty masz sile perswazji, Ronja!!!!

ronja napisał(a):

> Mogłabyś przekonać siebie, ze cierpisz na nekrofilię...
                > A jak zwłoki będą atrakcyjne, z szeroką klatą, cudownie umięśnione...

• mario2 Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:29
      pa ja śminko i tak bede o Tobie myslal :o))
      • jasmina_tdi Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:40
        tylko nie wymysl nic okropnego :)))))))

mario2 napisał(a):

> pa ja śminko i tak bede o Tobie myslal :o))

• leopard Re: Wesolych i kolorowych pisaneczek dla wszystkich... 29.03.02, 13:39
      Panie Boże daj Jasminkę i wiadro wody !!!!!!!!!!!
      • jasmina_tdi leo :))))... 29.03.02, 13:41
        chcesz mnie utopic?????:)

leopard napisał(a):

> Panie Boże daj Jasminkę i wiadro wody !!!!!!!!!!!

• leziox Re: leo :))))... 29.03.02, 13:49
          No jasne,wszyscy niby marza o wielkanocy,swietowaniu oraz kopsaniu dla ksiedza
          milionow a tace.A tak naprawde to przeciez tylko chuc wiosenna w powietrzu wisi
          i myslimy tylko aby sie z kims wydymac.Konkursy w moczeniu woda niewatpliwych
          wdziekow Jasminy sa tez tylko wstepem do tego,co nas,biednych facetow w
          najblizszym czasie czeka.Gwalty,ponizenia oraz pozwy do sadu w celu ustalenia
          wysokosci alimentow.Straszny czas nadchodzi,czas polowan na mezczyzn.Brrr!
          • jasmina_tdi leziu jak Ty wszystko dobrze wiesz :)))))) 29.03.02, 13:55
            Moje hormony dochodza juz do takiego stezenia, ze nie dlugo sama zaczne sie
            polewac i wyplacac samej sobie alimenty :))))))))

leziox napisał(a):

> No jasne,wszyscy niby marza o wielkanocy,swietowaniu oraz kopsaniu dla ksiedza
            > milionow a tace.A tak naprawde to przeciez tylko chuc wiosenna w powietrzu wisi
            >
            > i myslimy tylko aby sie z kims wydymac.Konkursy w moczeniu woda niewatpliwych
            > wdziekow Jasminy sa tez tylko wstepem do tego,co nas,biednych facetow w
            > najblizszym czasie czeka.Gwalty,ponizenia oraz pozwy do sadu w celu ustalenia
            > wysokosci alimentow.Straszny czas nadchodzi,czas polowan na mezczyzn.Brrr!

• leopard Re: leo :))))... 29.03.02, 13:57
            A my staramy się pewne kwestie ubrać w cudne słowa! Lezio, nie obnażaj
            wszystkiego tak poprostu. My nie ciemnota i umiemy uniknąć alimentów. Ale ta
            reszta jest OK!
          • Gość: onlyania Re: ociec... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 14:32
            a co do tych alimentow to ci ile na mnie dali, bo mnie nie starcza coby matce
            ten dom spokojnej starosci nad tym cholernym morzem polnocnym oplacic, co????
            oj, bo bedzie trzeba w pogon ruszyc, coby sciagnac co corce nalezne, he??
            :)))))
        • leopard Re: leo :))))... 29.03.02, 13:49
          Skądże znowu! Tylko zamieniłbym Twoją bieliznę w bardziej przylegającą do
          ciała. No, woda mogłaby być ciepła.
          • jasmina_tdi Re: leo :))))... 29.03.02, 13:56
            ta, ktora mam na sobie przylega bardzo dobrze :))))))

leopard napisał(a):

> Skądże znowu! Tylko zamieniłbym Twoją bieliznę w bardziej przylegającą do
            > ciała. No, woda mogłaby być ciepła.

• leopard Re: leo :))))... 29.03.02, 13:58
              Grasz mi na wyobraźni. Jeszcze troszkę a dowiem się coś więcej... Uwielbiam
              wielokropki!
              • jasmina_tdi Re: leo :))))... 29.03.02, 14:01
                myslalam,ze uwielbiasz przylegajaca bielizne :)))))

leopard napisał(a):

> Grasz mi na wyobraźni. Jeszcze troszkę a dowiem się coś więcej... Uwielbiam
                > wielokropki!

• leopard Re: leo :))))... 29.03.02, 14:05
                  Jestem w stanie udowodnić jak mogę jej nie lubić (jak za długo jest na swoim
                  miejscu):-)))))))))))))))))))
                  • jasmina_tdi Re: leo :))))... 29.03.02, 14:06
                    A Ty leo zajmujesz sie udowadnianiem teoretycznym czy praktycznym??????

leopard napisał(a):

> Jestem w stanie udowodnić jak mogę jej nie lubić (jak za długo jest na swoim
                    > miejscu):-)))))))))))))))))))

• leopard Re: leo :))))... 29.03.02, 14:11
                      Udowadniam tylko pragnącym dowodów (ale brzydkie zdanie!). Ale Ciebie będę
                      prosił, namawiał, nakłaniał, przekonywał (pierwsze zdanie traci moc).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka