Dodaj do ulubionych

Kto ma ochote na wycieczke rowerowa?

01.04.02, 11:30
Pogoda jest rewelacyjna. Wszyscy powyjezdzali na swieta. Ja siedze w W-wie.
Hej! Kto ma ochote na wycieczke rowerowa? Wyruszam o 13.00:) Szybko sie
decydujcie, bedzie niezla jazda!!!!
Obserwuj wątek
    • smerf_maruda Re: Kto ma ochote na wycieczke rowerowa? 01.04.02, 11:32
      Odlotowa ?-:)
      • isabelle Re: Kto ma ochote na wycieczke rowerowa? 01.04.02, 11:34
        smerf_maruda napisał(a):

> Odlotowa ?-:)

'odlotowo-wybuchowo-czadowa'...
        Maruda masz jeszcze jakies pytania? Czy juz sie zdecydowales?

• smerf_maruda Re: Kto ma ochote na wycieczke rowerowa? 01.04.02, 12:21
          i tak się nie uda, nie mam dwóch dodatkowych bocznych kółek do roweru -:)
          • dyzio_marzyciel a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:23
            stara barowa alkoholiczka,
            pobicylowal:)
            • smerf_maruda Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:24
              weźmiesz ja na ramę ?-:)
              • dyzio_marzyciel Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:26
                trzymalbym ja za bicycle,
                zeby sie znowu nie zwalila:)
                • smerf_maruda Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:27
                  Ale będziecie jechać 'damką' ?-:)
                  • Gość: Belbo Re: a ja bym chetnie z isabelka............ IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 12:28
                    A daleko ta wycieczka? I zkąd i dokąd. Plan mi tu zaraz podać.
                  • dyzio_marzyciel Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:28
                    chodzi ci,
                    o ta rurke,
                    co mam przed siodelkiem:)
                    • smerf_maruda Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:31
                      Acha, to ty nie masz damki -:)
                      • dyzio_marzyciel Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:33
                        to zalezy,
                        w co sie isabelka ubierze:)
                        • smerf_maruda Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:34
                          Ale przed siodełkiem ? - to w końcu chodziło ci o ramę czy pompkę do gum ?-:)
                          • dyzio_marzyciel Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:36
                            rama, czy pompka,
                            co za roznica,
                            ale ty marudny jestes:)
                            • smerf_maruda Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:39
                              Rama zawsze sztywna, a pompka ..,-:)
                          • isabelle Re: a ja bym chetnie z isabelka............ 01.04.02, 12:38
                            smerf_maruda napisał(a):

> Ale przed siodełkiem ? - to w końcu chodziło ci o ramę czy pompkę do gum ?-:)

smerf i dyzio, marudzcie sobie milo, moze nawet umowicie w koncu i poogladacie
                            sobie wasze pompki, ramy i siodelka...ja juz znikam :P
                            • smerf_maruda O Izabelka sie wkurzyła ????-:) 01.04.02, 12:40
                              • dyzio_marzyciel i sama, tak szybko pojechala............... 01.04.02, 13:09
                                ze nawet siodelka nie wziela:)
                                • smerf_maruda Re: i sama, tak szybko pojechala............... 01.04.02, 14:29
                                  I pompki chyba - czym napompuje dziurawe gumy -:))
                                  • dyzio_marzyciel Re: i sama, tak szybko pojechala............... 01.04.02, 14:44
                                    ciekawe,
                                    jak jej sie jedzie po tych kocich lbach w grojcu,
                                    bez siodelka:)
                                    • smerf_maruda Re: i sama, tak szybko pojechala............... 01.04.02, 14:46
                                      A dlaczego do Grójca ? A nie np. na Belany ?-:)
    • Gość: dude Re: Kto ma ochote na wycieczke rowerowa? IP: *.rsk.pl 01.04.02, 12:56
      Ja chyba bym sie zdecydował...Jeśli teraz wyjade do Ciebie...pewnie dojade na
      nastepne swieta:o)
      • Gość: dude Re: Kto ma ochote na wycieczke rowerowa? IP: *.rsk.pl 01.04.02, 13:00
        Ciężko będzie, zwazywszy na fakt, iz nie posiadam takiego cuda jak rower.Ukradli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka