Dodaj do ulubionych

Małe kobietki

25.08.04, 02:21
Chciałabym wiedzieć czy faceci bardziej zwracają uwagę na filigranowe
kobietki (czyli niedużo wzrostu i wagi) czy wolą większe przedstawicielki
płci pięknej, takie powyżej 165 cm.

"Mam serce ale chowam je na lepszą okazje.
Kto zbyt chojnie szafuje tym bogactwem, tyle go roztrwoni wówczas, gdy trzeba
było oszczędzać, że mu go braknie w porze gdy trzeba być rozrzutnym..."
Obserwuj wątek
    • Gość: wysoki Re: Małe kobietki IP: *.wma.east.verizon.net 25.08.04, 04:00
      devilsine napisała:
      > Chciałabym wiedzieć czy faceci bardziej zwracają uwagę na filigranowe
      > kobietki (czyli niedużo wzrostu i wagi) czy wolą większe przedstawicielki
      > płci pięknej, takie powyżej 165 cm.

Mnie takie małe kobietki bardziej kręcą, a mam 192cm wzrostu.
      Mężczyźni przeważnie posiadają wrodzony instynkt opiekuńczy w stosunku do
      kobiet i pewnie dlatego małe i drobne kobietki lepiej im odpowiadają, gdyż
      sprawiają one wrażenie takich bezbronnych istot którymi trzeba się zaopiekować.
      Niektórzy faceci typu maczo, odczuwają potrzebę dominowania nad kobietą, a
      jeśli dominacja intelektualna jest niemożliwa, to pozostaje jeszcze dominacja
      fizyczna i dlatego wybierają te małe filigranowe kobietki jako swoje partnerki
      życiowe.
      • libressa Re: Małe kobietki 25.08.04, 06:22
        ... nigdy nie nalezy zapominać o jednym "najgorsze trucizny są w małych
        opakowaniach" ;)

Pozdrawiam
        Libressa/160 cm
        ---
        Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
        • Gość: Wysoki Re: Małe kobietki IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 25.08.04, 07:20
          Swieta prawda. Dlatego wole wysokie pow. 175 cm:o)))
          R
          • libressa Re: Małe kobietki 25.08.04, 07:45
            ...Jednym słowem lubisz "powolną śmierć" :DDDDD
            ---
            Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
        • andulka7 Re: Małe kobietki 27.08.04, 18:32
          libressa napisała:

>najgorsze trucizny są w małych
          > opakowaniach" ;)

Libresko. Jakże wysoko mnie cenisz :-D
          Andulka (155 cm)
    • nive79 Re: Małe kobietki 25.08.04, 08:08
      ja 164/50 moja mezczyzna 195- zdecydowanie woli male kobietki (ja tez;)
      • the_elviz Powyżej 175 choć... 26.08.04, 08:56
        myszki też nie są złe. Generalnie lubię wysokie kobiety.
        • eilysm Re: Powyżej 175 choć... 26.08.04, 09:46
          nie mam pojęcia jak można określać coś czego się nie zna. Generalnie chciałbym
          abyście spróbowali mi odpowiedzieć na jedno zasadnicze pytanie - jak się ma do
          waszych założeń w preferencjach co do "przyszłych" partnerów rzeczywistość. Ja
          zwykle się spotykam z takim okreśłeniem - "zawsze lubiłem/am wysokich/kie i
          zobacz mam męża/żonę o całkiem innej posturze."
          Reasumując - możemy sobie ustalać swoje ideały a w życiu okazuje się zwykle, że
          nie ma to żadnego znaczenia. Jeśli jesteś nniewielką dziewczynką to i tak
          większe znaczenie ma to czy masz w sobie to coś.
          A dalej to już jak w życiu. Teoria sobie - a praktyka....
    • Gość: lea Re: Małe kobietki IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 26.08.04, 14:39
      Z tego co ja zauwazylam to wysocy faceci faktycznie wola niskie. Ja mam 178 cm
      i cale zycie " szczescie" do ciut nizszych i takich troszeczke wyzszych, ale mi
      to nie przeszkadza ( tez mi sie tacy podobaja). Moze to jakies zboczenie a moze
      to ja mam za duzo, wspomnianych wczesniej instynktow opiekunczych.
      Po prosty nie podobaja mi sie ZA wysocy i dlatego nie przeszkadze mi, ze wola
      malenstwa.
    • fiona12345 Re: Małe kobietki 26.08.04, 15:23
      Ja mam tylko 161 cm i 50 kg i jest mi z tym dobrze. I powiem Ci ze wielu
      facetow zwraca na mnie uwage... A poza tym to nie wiem dlaczego napisales 'czy
      wola wieksze przedstawicielki plci pieknej'. Czy masz jakies ale do malych
      kobiet?! Po tym co napisales to chyba tak... Nie tylko wysokie modelki sa
      piekne i nie wiem dlaczego miss swiata musi miec ok 180 cm. To jest totalna
      olewka mniejszych m.in. mnie... A na koniec powiem ze ; MALE JEST PIEKNE i
      czasem moze wiecej niz to duze. Nie licza sie rozmiary ale mozliwosci... Pa
      • Gość: wysoki Re: Małe kobietki IP: *.wma.east.verizon.net 26.08.04, 15:35
        fiona12345 napisała:
        > Ja mam tylko 161 cm i 50 kg i jest mi z tym dobrze. I powiem Ci ze wielu
        > facetow zwraca na mnie uwage...

Ja też na Ciebie zwróciłem uwagę :-)

> ... MALE JEST PIEKNE i czasem moze wiecej niz to duze. Nie licza sie rozmiary
        > ale mozliwosci...

Nic dodać nic ująć :-)

Pozdrawiam :-)
        • fiona12345 Re: Małe kobietki 26.08.04, 15:39
          Gość portalu: wysoki napisał(a):

> Ja też na Ciebie zwróciłem uwagę :-)

> Nic dodać nic ująć :-)

> Pozdrawiam :-)

No spoko... A jak masz na imie?
          • Gość: wysoki Re: Małe kobietki IP: *.wma.east.verizon.net 27.08.04, 03:35
            fiona12345 napisała:
            > No spoko... A jak masz na imie?

Ja mam Krzysztof na imię a Ty?
            Fiona?
            • Gość: Fiona12345 Re: Małe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 11:32
              Ja mam na imie Marysia... Milo mi Cie poznac Krzysiu...
              • Gość: wysoki Re: Małe kobietki IP: *.wma.east.verizon.net 28.08.04, 21:15
                Gość portalu: Fiona12345 napisał(a):
                > Ja mam na imie Marysia... Milo mi Cie poznac Krzysiu...

Cała przyjemność po mojej stronie Marysiu...
                Bardzo fajne masz imię, bo pasuje ono drobnej kobietce :-)
                Pewnie jesteś bardzo sexy i lubisz się przytulać...

• Gość: Fiona12345 Re: Małe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:01
                  Cała przyjemność po mojej stronie Marysiu...
                  Bardzo fajne masz imię, bo pasuje ono drobnej kobietce :-)
                  Pewnie jesteś bardzo sexy i lubisz się przytulać...

Podoba Ci sie moje imie?! No spoczko. Wiesz od jakiegos czasu mi sie tez
                  zaczyna podobac... A to ostatnie zdanie to strzal w 10!!!
                  Papatki ;)
                  • Gość: wysoki Re: Małe kobietki IP: *.wma.east.verizon.net 31.08.04, 19:05
                    Gość portalu: Fiona12345 napisał(a):
                    > ... Wiesz od jakiegos czasu mi sie tez zaczyna podobac...

Ciekawe dlaczego od jakiegoś czasu podoba Ci się Twoje imię?
                    Mnie się ono zawsze podobało i nadal mi się podoba.
                    A jeśli nosi je filigranowa kobietka która jest sexy i lubi się przytulać, to
                    już sam miodzio :-)
                    Papatki :-)
      • devilsine Re: Małe kobietki 30.08.04, 00:56
        Dla twojej informacji to nic nie mam do niedużych kobietek. Sama jestem jeszcze
        mniejsza od ciebie, choć pewnie cię to zaskoczy. Na dodatek mam wygląd 14- sto
        latki, przez co jak kupuje piwo to muszę dowodzik pokazywać. Ech...
        • runo Re: Małe kobietki 31.08.04, 22:30
          No super,moja Pani też wygląda dużo młodziej choć ma juz ponad 30 .Ale ostatnio
          opowiedziała mi że kiedy w ostatniej chwili wpadła do windy w jakimś budynku
          blisko szkoły to jakis gosciu w windzie zapytał"No i co , uciekło sie z
          lekcji,co?"Teraz wszystkim to opowiada.Dodam że ma 158/48 tylko biuścik tak
          akurat pomiędzy B a C.Ja jestem ciut wiekszy 185/88, jak się przytulamy to
          wszędzie blisko :)))
    • Gość: amator Re: Małe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:26
      Te wysokie mają najczęściej baaaardzo długie nóżki - a te nóżki fajnie się
      zarzuca na pagony........:)
    • Gość: Moni Re: Małe kobietki IP: *.crowley.pl 27.08.04, 11:24
      1,60 i 48 kilo wagi - mój facet równe 2 metry i waży prawie 100 kilo. Mówi, że
      mnie kocha właśnie dlatego, że jestem taką jego maleńką dziewczynką. Cieszę
      się, że Bóg mnie wzrostem nie obdarzył...

• j_cage Re: Małe kobietki 30.08.04, 19:20
      Duzi wolą małe - to pewne :)
      Devilsine jeśli naprawdę jesteś malutka i wyglądasz na 14 lat to jesteś
      dokładnie w moim typie (a jeśli masz jeszcze małe piersi, to już w ogóle
      odjazd :) Sam mam 192cm. i wyglądam na 26, pomimo, że mam mniej ;)
      Pozdrawiam serdecznie :)
      • devilsine Re: Małe kobietki 30.08.04, 23:27
        Co znaczy jeśli? Ja na prwde jestem mała. Znaczy, mała to jest walizka a ja
        jestem po prostu niska. I wyglądam na 14-16 lat mimo że mam "deczko" więcej. A
        skoro ty masz 1,92 to sięgałabym ci gdzieś pod pachę...Pozdrawiam
        • Gość: Fiona12345 Re: Małe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:56
          Wiesz co nie martw sie. Jestem dokladnie taka sama jak Ty. Jak spotkam kogos
          nowego to zawsze mysli ze mam 14 albo 15 lat a tak naprawde w tym roku mam 18!
          Czasem mnie juz to dobija... Czesto zarywaja do mnie kolesie ktorzy maja 15
          albo 16 lat. Co to ma byc wogole?! No ale walic to... Plusem tego jest to ze
          jak bede miala 40 lat to bede wygladala na jakies 30 albo 32. Wiecznie mloda ;)
          A wiec nie przejmoj sie . Swiat tez jest piekny z niskiego pola widzenia ;)
          Pozdrawiam...
          • Gość: misiaczek Re: Małe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:27
            ja lubie niskie dziewczynki bo są one bardzo slodziutkie i usmiechniete :)
            dziewczyna o wzroscie 160-165 to jest to :)
            • j_cage Re: Małe kobietki 31.08.04, 16:30
              Oczywiście, że TO JEST TO! :)
              Małe są uśmiechnięte, wyglądają młodziej i są - uogólniając - miłe.
              Potwierdzam, że wyzwalają odruchy opiekuńcze, ale potrafią też być full
              perwersja jeśli chodzi o seks :) Takie mam doświadczenia :)

Devilsline - 160 to jest idealnie pod pache :) Lubiłem sobie chodzić z moją ex-
              takiego wzrostu kiedy mogłem sobie oprzeć rękę na Jej ramieniu :) Bardzo mi
              tego brakuje :)

Pozdrawiam!
              • Gość: nunila Re: Małe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:05
                a ja jestem duża... 172 cm heh:/
          • devilsine Re: Małe kobietki 02.09.04, 23:09
            Hi hi Fiona. To muszę ci powiedzieć że aż tak dużo to ci nie odejmują. Co to
            jest 2 lata? Ja mam już powyżej 20... Boże jaka ja stara jestem...
    • Gość: piecyk gazowy Re: Małe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:40
      Ja generalnie wolę małe. :-)))
    • loser13 Re: Małe kobietki 04.09.04, 13:48
      Male sa chyba fajniejsze. JA jestem dosc wysoki (182) i niby taka co ma 160 do
      mnie nie pasuje ale .. male sa takie milusie, jak taka widze to zaraz mam
      ochote sie nia zaopiekowac - bez podtekstow -. Po prostu zapewnic jej
      bezpieczenstwo i w ogole.
    • Gość: rytas Re: Małe kobietki IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 23:46
      Nie rozumiem tego typu klasyfikowania. Jeśli osoba jest zbudowana
      proporcjonalnie, to kompletnie (dla optyki)nie ma znaczenia jaki wzrostem może
      się pochwalić. Przecież kobiecość, to nie są centymetry czy kilogramy. To COŚ
      się ma... lub nie bardzo. Pozdrawiam wszystkie filigranowe oraz nieco wyższe
      i/lub tęższe od nich KOBIETY i życzę aby spotykały na swoich ścieżkach panów,
      którzy jak zaczarowane lustro będą im powtarzali: Ty jesteś tą jedyną,
      najpięknijszą i niepowtarzalną kobietą, która sprawia, że czuję się jedynym
      mężczyzną na świecie.
      Miłości i pragnienia nie da się zmierzyć centymetrem ani na wadze postawić (na
      szęście):-)
      • Gość: agulka Re: Małe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:39
        a ja chcę, żebyście woleli ostatecznie te małe. Małe!Małe!Małe!...Bo ja też
        jestem mała. Małe na wierzchu i jus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka