Gość: skona IP: *.pl 22.08.01, 17:46 mam 14lat i chce poznac fajne dziewczyny piszcie mskonecki@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 17:56 Gość portalu: skona napisał(a): > mam 14lat i chce poznac fajne dziewczyny piszcie mskonecki@poczta.wp.pl słodkie :) wyjrzyj przez okno, może na osiedlu bawią się jakieś fajne dziewczyny... buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 18:01 Maxi- myslisz, ze Ciebie tam dostrzeze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 18:04 mario2 napisał(a): > Maxi- myslisz, ze Ciebie tam dostrzeze? nawet mam pewność, że nie... nie jestem "fajna" Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 18:11 Ale moze sie bawisz w piaskownicy! Aha- nie jestes fajna-tylko bardzo fajna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 18:20 mario2 napisał(a): > Ale moze sie bawisz w piaskownicy! > Aha- nie jestes fajna-tylko bardzo fajna? bingo! ogromna piaskownica tyle, że nie na ochocie bardzo fajna? nie - jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 18:51 Wiedzialem, ze nie na ochocie sie skonczy. A swoja droga, to moze i w lekarza mozna sie pobawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 18:59 mario2 napisał(a): > Wiedzialem, ze nie na ochocie sie skonczy. A swoja droga, to moze i w lekarza > mozna sie pobawic? > nie bardzo, wszystkie zabawki(przyrządy)zostawiłam w innej piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 19:01 To w ilu piaskownicach Ty sie bawisz? Poza tym czy misio nie czuje sie zaniedbywany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 19:04 mario2 napisał(a): > To w ilu piaskownicach Ty sie bawisz? > Poza tym czy misio nie czuje sie zaniedbywany? no i wydało się...straszna ze mnie latawica :) który misio? jest kilku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 19:08 Nie spodziewalem sie , ze mozna Cie tak szybko zdemaskowac :o(((( A mialem na mysli misia pluszowego. Pozatym-dlaczego nie jestes z nimi, tylko bezcenna mlodosc w necie spedzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 19:16 mario2 napisał(a): > Nie spodziewalem sie , ze mozna Cie tak szybko zdemaskowac :o(((( > A mialem na mysli misia pluszowego. Pozatym-dlaczego nie jestes z nimi, tylko > bezcenna mlodosc w necie spedzasz? ja też o pluszakach :) "bezcenna młodość" daje poczucie, że masz jeszcze dużo czasu - na wszystko... ...na net, na misie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 19:19 Pamietaj, ze po misiach przyjdzie czas na niedzzwiedzie. Ale gdy ten moment przegapisz- moga zapasc w sen zimowy! Wtedy bedzie dla Ciebie za pozno :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: poznam dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 19:29 mario2 napisał(a): > Pamietaj, ze po misiach przyjdzie czas na niedzzwiedzie. Ale gdy ten moment > przegapisz- moga zapasc w sen zimowy! Wtedy bedzie dla Ciebie za pozno :o((( tak się o mnie martwisz, mario? :) obiecuję uważać miś misiowi tudzież niedźwiedź niedźwiedziowi nierówny poczekam, aż nadejdzie wiosna i mój miś/niedźwiedź obudzi się Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 20:42 Pamietaj tez ze niedzwiedzie spia w gawrach i sa raczej monogamiczne i strasznie wierne. Radze poszukac wiec jakiegos przed zima Odpowiedz Link Zgłoś