Dodaj do ulubionych

poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi....!

IP: *.pl 22.08.01, 17:46
mam 14lat i chce poznac fajne dziewczyny piszcie mskonecki@poczta.wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 17:56
      Gość portalu: skona napisał(a):

> mam 14lat i chce poznac fajne dziewczyny piszcie mskonecki@poczta.wp.pl

słodkie :)
      wyjrzyj przez okno, może na osiedlu bawią się jakieś fajne dziewczyny...

buziaczek
      • mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 18:01
        Maxi- myslisz, ze Ciebie tam dostrzeze?
        • Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 18:04
          mario2 napisał(a):

> Maxi- myslisz, ze Ciebie tam dostrzeze?

nawet mam pewność, że nie...
          nie jestem "fajna"

• mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 18:11
            Ale moze sie bawisz w piaskownicy!
            Aha- nie jestes fajna-tylko bardzo fajna?
            • Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 18:20
              mario2 napisał(a):

> Ale moze sie bawisz w piaskownicy!
              > Aha- nie jestes fajna-tylko bardzo fajna?

bingo! ogromna piaskownica tyle, że nie na ochocie
              bardzo fajna? nie - jeszcze bardziej

• mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 18:51
                Wiedzialem, ze nie na ochocie sie skonczy. A swoja droga, to moze i w lekarza
                mozna sie pobawic?

• Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 18:59
                  mario2 napisał(a):

> Wiedzialem, ze nie na ochocie sie skonczy. A swoja droga, to moze i w lekarza
                  > mozna sie pobawic?
                  >

nie bardzo, wszystkie zabawki(przyrządy)zostawiłam w innej piaskownicy
                  • mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 19:01
                    To w ilu piaskownicach Ty sie bawisz?
                    Poza tym czy misio nie czuje sie zaniedbywany?
                    • Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 19:04
                      mario2 napisał(a):

> To w ilu piaskownicach Ty sie bawisz?
                      > Poza tym czy misio nie czuje sie zaniedbywany?

no i wydało się...straszna ze mnie latawica :)
                      który misio? jest kilku :))

• mario2 Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 19:08
                        Nie spodziewalem sie , ze mozna Cie tak szybko zdemaskowac :o((((
                        A mialem na mysli misia pluszowego. Pozatym-dlaczego nie jestes z nimi, tylko
                        bezcenna mlodosc w necie spedzasz?
                        • Gość: maxi Re: poznam fajna dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 19:16
                          mario2 napisał(a):

> Nie spodziewalem sie , ze mozna Cie tak szybko zdemaskowac :o((((
                          > A mialem na mysli misia pluszowego. Pozatym-dlaczego nie jestes z nimi, tylko
                          > bezcenna mlodosc w necie spedzasz?

ja też o pluszakach :)
                          "bezcenna młodość" daje poczucie, że masz jeszcze dużo czasu - na wszystko...
                          ...na net, na misie..

• mario2 Re: poznam dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 19:19
                            Pamietaj, ze po misiach przyjdzie czas na niedzzwiedzie. Ale gdy ten moment
                            przegapisz- moga zapasc w sen zimowy! Wtedy bedzie dla Ciebie za pozno :o(((
                            • Gość: maxi Re: poznam dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. IP: *.easynet.pl 22.08.01, 19:29
                              mario2 napisał(a):

> Pamietaj, ze po misiach przyjdzie czas na niedzzwiedzie. Ale gdy ten moment
                              > przegapisz- moga zapasc w sen zimowy! Wtedy bedzie dla Ciebie za pozno :o(((

tak się o mnie martwisz, mario? :)
                              obiecuję uważać
                              miś misiowi tudzież niedźwiedź niedźwiedziowi nierówny
                              poczekam, aż nadejdzie wiosna i mój miś/niedźwiedź obudzi się

• mario2 Re: poznam dziewczyne z ochoty zeby sie zaprzyjaznic lub cos wi. 22.08.01, 20:42
                                Pamietaj tez ze niedzwiedzie spia w gawrach i sa raczej monogamiczne i
                                strasznie wierne. Radze poszukac wiec jakiegos przed zima
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka