urszulka_ma 18.07.14, 14:51 jadę w niedzielę, na tydzień, odebrać od lata, trochę słońca :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: zamkniete z powodu odbioru lata 18.07.14, 14:53 a i jeszcze...mam nadzieję, że gdy wrócę - Was tu zastanę:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zamkniete z powodu odbioru lata 18.07.14, 21:59 Jedź i wypoczywaj.I łap ....co da się złapać:) Bądź spokojna.Nigdzie się stąd nie ruszę. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zamkniete z powodu odbioru lata 30.07.14, 11:16 Złapałaś coś?;) Oprócz promieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zamkniete z powodu odbioru lata 01.08.14, 10:52 złapałam dużo pięknych widoków sami (Polacy) nie doceniamy tego co posiadamy... jest tyle miejsc, takich zwyczajnych a jednocześnie pięknych. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zamkniete z powodu odbioru lata 02.08.14, 11:12 To prawda. Widoki,zapachy.To nasz świat Urszulko.Najpiękniejszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zamkniete z powodu odbioru lata 04.08.14, 11:41 poszukam jeszcze bursztynowego lata nad naszym, polskim morzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zamkniete z powodu odbioru lata 08.08.14, 09:34 Tak sobie leżeć i słuchać jak szumią fale... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zamkniete z powodu odbioru lata 14.08.14, 13:28 jadę w poniedziałek nie wiem czy uda mnie się poleżeć zapowiadają pogorszenie pogody:( ale obowiązkowo pospaceruję i popatrzę na fale piękny jest wschód słońca nad morzem może mnie się uda wstać przed świtem, żeby go znowu zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zamkniete z powodu odbioru lata 15.08.14, 09:18 ..i zrobić zdjęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma zamkniete z powodu odbioru lata 15.08.14, 15:16 halina501 napisała: > ..i zrobić zdjęcie:) Taaa zdjęcie:) Nie opowiadałam... gdy kiedyś wschód słońca pstrykałam? Piękne to zjawisko było, bardzo mnie zauroczyło z aparatem ruszyłam na brzeg morza gdy zaczynała się piękna zorza tak się na nią zapatrzyłam, aż aparat zgubiłam… wszystko przez fale przypływu które mnie zaskoczyły i do wody przewróciły tak się zagapiłam, wysokich fal nie zauważyłam wraz z przypływem nadpłynęły tak szybko i zmoczyły dosłownie na mnie wszystko aparat polecał na dno morza i nie została pstryknięta zorza…:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zamkniete z powodu odbioru lata 18.08.14, 09:06 Być może Posejdon robi nim zdjęcia swoim Syrenom:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: zamkniete z powodu odbioru lata 27.08.14, 06:01 nie wiem ,kto chce nam odebrac lato. ale to chyba musi byc ktos, kto lubi chodzic przez park. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zamkniete z powodu odbioru lata 01.09.14, 08:15 www.youtube.com/watch?v=e-SShLxpOKg Czyżby jesień ?....:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zamkniete z powodu odbioru lata 02.09.14, 09:08 ale dlaczego taka ona dziś deszczowa?:( Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zamkniete z powodu odbioru lata 12.10.14, 08:45 Przepiękne dni babiego lata...jesienią.Od tygodnia nie mogę uwierzyć, że to jesień. Jest tak łagodnie,spokojnie,ciepło i leniwie. Letargu trwaj... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re:Otwarte, bo jesień. 14.10.14, 10:48 A jesienią,wiadomo. Wiadomo ,że,tak jak dzisiaj, ale nie od dzisiaj wiadomo,że jesień to chmury,deszcz i nastrój ponury. Wiadomo,przez ten deszcz i przez te chmury:) Otwierać zatem szeroko wrota potrzeba, w piecu napalić i na zmarzniętych czekać gości. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re:Otwarte, bo jesień. 14.10.14, 12:56 nieuniknione. w piecu napalone. to i goscie sie napalo i dlatego niezbedne sa czujniki tlenku wegla. zeby nam nie posneli snem sprawiedliwym. i pokotem. niech wracaja do siebie z powrotem. w zdrowiu aby. do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma do ...wiosny:) 14.10.14, 23:15 kanuk napisał: > nieuniknione. w piecu > napalone. to i goscie > sie napalo i dlatego > niezbedne sa czujniki > tlenku wegla. zeby nam > nie posneli snem sprawiedliwym. > i pokotem. niech wracaja do > siebie z powrotem. > w zdrowiu aby. > do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: do ...wiosny:) 15.10.14, 10:52 Ooo,Kanuk gawrę wyszykował,gości odprawił ,wiosny będzie czekał. Nieuchronnie zima przed nami.Ze swoimi urokami.Czapami śnieżnymi,dującymi wichrami co to i zawieją i pozamiatają. Wyściubnięcie nosa odmrożeniem zagrozi.Ale to jeszcze nie pora.Jeszcze na to nie czas. Teraz jest pora na grabienie i grzybów zbieranie.Na promieni słonecznych wykorzystywanie i podziwianie. Piękna jesteś Jesienna Pani :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: do ...wiosny:) 19.10.14, 13:24 halina501 napisała: > Ooo,Kanuk gawrę wyszykował,gości odprawił ,wiosny będzie czekał. > Nieuchronnie zima przed nami.Ze swoimi urokami.Czapami śnieżnymi,dującymi wichr > ami co to i zawieją i pozamiatają. > Wyściubnięcie nosa odmrożeniem zagrozi.Ale to jeszcze nie pora.Jeszcze na to ni > e czas. > Teraz jest pora na grabienie i grzybów zbieranie.Na promieni słonecznych wykor > zystywanie i podziwianie. > Piękna jesteś Jesienna Pani :) byłam niedawno w Cieplicach... Parkiem szła i złociła liście...cudna:) Odpowiedz Link Zgłoś