Dodaj do ulubionych

Trójką 2k 1m - ona tego chce

26.11.14, 18:09
Witam wszystkich! Wiem, że to nie jest często spotykana sytuacja, bo to najczęściej faceci marzą o takim układzie i to często na marzeniach się kończy. Natomiast moja partnerka podczas wspólnych fantazji sygnalizuje, że miło by było zaprosić jakąś dziewczynę do wspólnej zabawy. Nasz przedział wiekowy to 30-40, jesteśmy ze sobą prawie dziesięć lat, mamy doświadczenia z poprzednich związków, które miały wpływ ukształtowanie naszego. Kochamy się i szanujemy a zaufanie to priorytet. Partnerka jest moim ideałem także jeśli chodzi o fizyczność i nie wyobrażam sobie zdrady. Między nami oczywiście nie ma nieustannego miodu, ale związek mogę uznać za naprawdę udany.
Okazuje się, że tak naprawdę nie mam pojęcia jak się zabrać za szukanie kandydatki. Mamy chyba zbyt wiele wymagań, ponieważ nie chcemy nikogo z grona obecnych znajomych, nie szukamy napalonej nimfomanki i oczywiście kwestia bezpieczeństwa i zdrowia jest dla nas priorytetowa. Zdaję sobie sprawę, że w naszych głowach siedzi wiele obaw i stąd pewnie ta ostrożność. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w temacie?
Obserwuj wątek
    • kucurek Re: Trójką 2k 1m - ona tego chce 03.05.15, 21:46
      ja mam :)
      tyle że trza mieć kondycje :)
      • obrotowy z jakiego powodu ? 03.06.15, 05:15
        kucurek napisała:
        > tyle że trza mieć kondycje :)

z jakiego powodu ?
        ze wzgledu na podwojny czas akcji, czy ze wzgledu na podwojne tempo i brak przerw
        (da Ciebie) ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka