Dodaj do ulubionych

Chłopy do stukania........

25.01.15, 18:11
potrzebne nam na gwałt! :D
Okrągłą liczbę same mamy nabić?
Jak zwykle, jak kobiety w potrzebie to żadnego nie uświadczysz. Ale żeby i do stukania nie było?? :D
Obserwuj wątek
    • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 18:44
      No dobra, przegięłam. Kajam się. :(
      Nie na darmo mówią:
      lampka wina do biadu..... A nie trzy.
      To ja się odmeldowywuwuję.
      • facet699 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 20:51
        bo się języczek rozplątuje ;)
        a kajać to się w tym wypadku nie masz za co :)
    • arogancka_agrafka Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 19:23
      Ale żeby na taki apel nikt i nic ? Żaden chop ?
      Ło matko świat się kończy ;)
      • marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 19:31
        Nie się kończy, ale mam nadzieję, że zaczyna - nowy wspaniały genderowy świat, w którym również ja nie będę przedmiotowo traktowano. Np. jako narzędzie do zaspokajania jakiś wyuzdanych chuci wekslowanych na jakieś bicia i to rekordów na jakiś wirtualnych forach!
        • arogancka_agrafka Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 19:41
          Marek coś mnie się wydaje, żeś Tyś marudny dziś :P
          • marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:00
            To był długi i wcześnie rozpoczęty dzień. Nie tylko małe dzieci jak się nie wyśpią to są marudne ;)
            • arogancka_agrafka Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:20
              Dzień się już kończy możesz śmiało się rozchmurzyć ;)
              • marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:47
                A jutro nie dość, że nowy dzień, czyli nowe możliwości, to jeszcze nowy tydzień. Czyli tych możliwości razy osiem (efekty synergii + wymuszona umiejętność zaginania czasoprzestrzeni) ;)
                • arogancka_agrafka Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:54
                  marek-1002 napisał:

> A jutro nie dość, że nowy dzień, czyli nowe możliwości, to jeszcze nowy tydzień
                  > . Czyli tych możliwości razy osiem (efekty synergii + wymuszona umiejętność zag
                  > inania czasoprzestrzeni) ;)

Ty to umiesz się w życiu zabawić ;)
        • marisella Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 20:40
          A jesteś pewien, że "genderowy" to właśnie ten przymiotnik, którego chciałeś użyć? :)
          • marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:12
            Tak, bo w nowym wspaniałym genderowym świecie nie będę automatycznie jako chłop do stukania przypisany, jak nie przymierzając onegdaj chłop do ziemi, tylko dlatego, że ten ...eee...no... trzonek posiadam ;) Po upowszechnieniu się świadomości, że moja rola jest w zasadzie sprawą kultury, a więc niejako społecznej umowy. A umowę można renegocjować :)
            • witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:28
              znaczy się, że będziesz mógł stukać i być stukany? ;) no no :D
              • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:33
                coż za otwartość i odwaga w coming_oucie
                brawo :D
              • marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:44
                witamina_b12 napisała:

> znaczy się, że będziesz mógł stukać i być stukany? ;) no no :D

Naprawdę myślisz, że tylko Ty jesteś taka sprytna? Przecież tak samo jak Ty od bycia stukaną, ja bym się też z chęcią od obowiązku stukania wywinął. Bowiem nie bycia stukanym potrzebuje (co za pomysł, doprawdy fuj!), ale tego co każdy prawdziwy mężczyzna - świętego spokoju ;)
                • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:47
                  a ja myślałam że uśmiechu, bo dzień bez uśmiechu to dzień stracony .... ;)
                  i carpe diem :D
                  • witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:50
                    Wiem, że dzień bez uśmiechniętego carpia, dniem straconym i szukam świętego spokoju bo jestem jaki jestem ;)
                    • mayenna Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 12:04
                      albo napisz to się przekonasz...:)
                  • marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:57
                    No co Ty. To jedna z pierwszych rzeczy jakiej się uczysz na wiadomych portalach. Niejedna ma wpisane (oprócz pokaźnej listy oczywiście innych czynników), że facet nie może mieć motta o dniu i uśmiechu, carpe diem, zdjęcia: na tle swojej bryki (a takie pytanie o rzeczoną zawsze pada), z gołym torsem (a i tak jest potem skwapliwie oceniany, więc nie rozumiem dlaczego nie skrócić i uprościć procedury za pomocą zdjęcia), w koszulce bez rękawków (jw), podczas spożywania alkoholu, zrobionego w łazience (nie pytaj dlaczego, nie wiem, szybko odechciało mi się wnikać) itd. itp. ;)
                    • witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 22:03
                      kobiece profile rzadko oglądam ale powiem Ci, że mężczyźni też mają takie listy... i to jakie rozbudowane :D przewijam i przewijam :D
                    • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 22:14
                      nigdy nigdy nigdy nie pytałam nikogo o "brykę" - ani czy posiada, ani jaką posiada, ani mnie to ziębi ani grzeje, a Ty Wicia????
                      rozumiem, że Ty Marku oceniasz wyłącznie zalety intelektu / ducha kobiety, a nigdy przenigdy "torsu" ;)
                      • czarny.onyks Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 07:28
                        może dlatego, że macie? albo Was to zwyczajnie nie interesuje...
                        i co ważniejsze nie macie z tego powodu kompleksów.....

czasem panowie boją się, że nie dorównają kobietom.....
                        gdy tymczasem oczekiwania wielu kobiet sa zupełnie inne....
                        • facet699 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 18:20
                          nie tyle boją, chociaż i tak jest, ale jesteśmy weryfikowani pod różnymi kątami i sfera materialna jest tylko jedną z części układanki pt odpowiedni facet. Oczekiwania kobiet są oczywiste - mamy być jeśli nie lepsi to przynajmniej na równym poziomie. I to jest jak najbardziej słuszne!
                          • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 19:42
                            Sądzisz, że facet, który zarabia mniej od kobiety, nie ma u niej szans?
                            Czy że będzie na przegranej pozycji?
                            A chciałby być na wygranej.........
                            Nie pomyślałeś, że może mieć inne zalety. Być czułym i odpowiedzialnym partnerem. Pieniądze to nie wszystko. Im jestem starsza, tym częściej dochodzę do wniosku, że więcej odbierają niż dają. Nie mówię o mężczyźnie, który jest klasycznym nierobem, ale o takim, który zarabia może niezbyt dużo, ale za to lubi swoją pracę, nie przychodzi do domu sfrustrowany i w nerwach. A potem niejednokrotnie wyżywa się na najbliższych.
                            Wolę żyć skromnie, ale w zgodzie. Jestem minimalistką. Jedyne czego się boję, to poważnej choroby, która wymagałaby ode mnie jakichś dużych nakładów finansowych, których nie mam.
                            • to_ja_pisze Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 19:47
                              Ja za to myślę, że mogłabym się pławic w luksusie. No, ale jak nic z tego nie wyjdzie to też dobrze.
                              • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 19:53
                                Myślałam tak i nawet nieźle mi się powodziło.
                                Zrezygnowałam bez żalu.
                                Żadne luksusy bez miłości nie dają szczęścia, a nawet zwykłego zadowolenia.
                                Z metrażu 200 zeszłam na 40. Musiałam oddać sporo ciuchów, żeby w ogóle zmieścić się do szafy. Ale zabrałam większość swoich kwiatów, oprócz "drzew". ;)
                                To takie tylko kwestie techniczne. Mało ważne. Najważniejsze, że teraz cieszy mnie każdy powrót do mieszkania, a od kiedy jest sunia, to już w ogóle. Dom to nie są ściany, ale życie, które je wypełnia. A moje zmieniło się na lepsze.
                                • to_ja_pisze Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:03
                                  Nie można mieć dwa w jednym?
                                  Luksusy i szczęście?
                                  • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:11
                                    o - i to jest optymalna sytuacja :D
                                    <like it!>
                                    • to_ja_pisze Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:20
                                      Życ nie umierać.
                                    • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:20
                                      Mnie się nie udało.
                                      Ale życzę powodzenia. :)
                                      • to_ja_pisze Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:27
                                        Muszę się zacząć uwijać :)
                            • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 19:59
                              no najgorzej, jak mniej zarabia, co go frustruje i się wyżywa w domu ....
                              mi tam by nie przeszkadzało, że ja więcej zarabiam, ale zwykle facetom przeszkadza. Ale, żeby tak całkiem być szczera, to jakby zarabiał jakoś dramatycznie mniej i na przykład każdy wyjazd, wakacje byłyby problemem - no to byłby dla mnie jednak zgryz :-/
                              • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:01
                                Dla mnie nie.
                                Już się najeździłam.
                                Wolałabym mieć kochającego faceta przy boku i jeździć sobie za miasto na rowerze. Naprawdę. :)
                                • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:09
                                  ok, chodzi mi o taką różnicę, że nawet wyjazd za miasto na rowerze lub pizza są problemem. nie chciałabym utrzymywać dorosłego faceta - w sensie dlatego, że nie chce mu się znaleźć lepszej pracy - natomiast cały czas narzeka, że ta, którą ma jest słaba, bo w przypadku sytuacji losowych jak choroba czy krótkotrwałe bezrobocie to jasne, że bym pomogła
                                  • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:21
                                    Dlatego napisałam, że nie chodzi o klasycznego nieroba.
                                    Dokładnie tak, jak opisałaś.
                                    • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:23
                                      aaa to ok :)
                                      • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:26
                                        Jak się zgadzam z Tobą to ok? :D
                                        To ok. :)
                            • margott70 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:07
                              Wybaczcie, ale powiedzenie" pieniądze szczęścia nie dają" uważam za idiotyzm. A co dają? Nieszczęście?Z tym, że swoje własne.
                              • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:10
                                szczęścia nie dają, ale spróbuj być szczęśliwy bez nich, nie?
                                nikt się miłością nie najadł, a i problemów z braku jest więcej niż z nadmiaru ;)
                                • margott70 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:13
                                  Oczywiście, szczęścia nie dają, ale ułatwiają udrękę;-)
                                  • jovian Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:16
                                    No przecież pierwsza z pięciu wielkich mądrości życiowych głosi:
                                    - pieniądze szczęścia nie dają, ale wygodniej płacze się w Bentleyu niż na przystanku autobusowym. :>
                                    • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:21
                                      :)
                                    • margott70 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:25
                                      ;-)
                                    • witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:36
                                      jovian napisał:

> No przecież pierwsza z pięciu wielkich mądrości życiowych głosi:
                                      > - pieniądze szczęścia nie dają, ale wygodniej płacze się w Bentleyu niż na przy
                                      > stanku autobusowym. :>
                                      >
                                      a pozostałe cztery, co mówią?
                                      • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:45
                                        powiem Ci, odważna jesteś Wiciu :)
                                        • witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 27.01.15, 10:32
                                          kama265 napisała:

> powiem Ci, odważna jesteś Wiciu :)

nieustanny głód wiedzy mam ;)
                                      • jovian Re: Chłopy do stukania........ 27.01.15, 00:14
                                        Mówią one, te pozostałe cztery, że:
                                        - wybacz wrogowi, ale dobrze zapamietaj jego twarz
                                        - pomóż potrzebującemu, a na pewno wspomni twoje imię, gdy znów będzie czegoś potrzebował
                                        - mnóstwo osób żyje tylko dlatego, że zabójstwo jest karalne
                                        - alkohol nie rozwiązuje problemów, ale mleko tym bardziej nie

Takie tam ogólne wskazówki w celu odnalezienia drogi do oświecenia. :)
                                        • maruda2 Re: Chłopy do stukania........ 27.01.15, 00:18
                                          :-D
                                        • witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 27.01.15, 10:50
                                          no to teraz jestem na dobrej drodze... do oświecenia ;)
                            • facet699 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:21
                              zwróć uwagę, że pisałem o poziomie nie opierając się przy tym tylko i wyłącznie na finansach bo oprócz nich jest jeszcze parę innych płaszczyzn. W życiu i związkach wszystko jest możliwe, ale mało prawdopodobny jest np związek inteligentnej kobiety z trochę mniej lotnym mężczyzną. Podobnie będzie w wypadku różnic w aktywnym życiu i o ile aktywny facet może tworzyć dobry związek z lubiącą spokój kobietą to odwrotna sytuacja jest już mało realna.
                              Pan nie będący w tej samej klasie traci, gdy to pani jest trochę niżej jest już ok.... i żeby nie było nie patrzę na to z punktu widzenia faceta tylko staram się wejść w skórę płci pięknej
                              • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:22
                                muszę się z Tobą Facecie zgodzić ....
                          • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:06
                            ale powiedzcie tak szczerze - różnice w wykształceniu jednak są trudne do przekroczenia, w sensie wyższe - zawodowe. Zdarzają się oczywiście wyjątki, ale jednak en masse ... byłby problem czy nie?
                            • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:25
                              Znam mężczyznę, który ma średnie wykształcenie.
                              I jest to najinteligentniejszy i najbardziej interesujący facet, jakiego poznałam.
                              Nigdy z nikim tak mi się nie gadało. :)
                              Chyba w skrytości się w nim podkochiwałam. A może nadal się podkochuję?
                              Sama nie wiem.
                              Gwoli ścisłości:
                              ja mam wyższe razy dwa.
                              • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:28
                                napisałam, że się zdarzają wyjątki :) też znam takich ze średnim inteligentnych, oczytanych, i takich z wyższym, z którymi nie ma o czym gadać.
                                ale w większości ...?
                                • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:31
                                  Większość mnie nie interesuje! :D
                                  A poza wszystkim "większość nie ma takich wielkich szarych ocz. :D
                                  • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:34
                                    ócz :D
                                    szarych nie polecam, nacięłam się kiedyś srodze ;)
                                    • carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:37
                                      Ja tam nie mam wobec niego niecnych zamiarów...... ;)
                                      Ale mówię Ci:
                                      piękneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D
                                      • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:44
                                        wiem wiem, stalowe - zimne - przeszywające spojrzenie :D
                • witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:51
                  ja to jednak inaczej niż ty seks postrzegam ;)
                  • czarny.onyks Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 07:23
                    ...nie tylko Ty;)

ale przychodzi taki czas, że część panów wybiera rzeczywiście święty spokój...a seks.....seks jest dla nich miłym wspomnieniem;)
                    • kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 09:59
                      żeby chociaż miłym ... może być, że jakąś traumę przeszli ;)
    • czarny.onyks Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 07:25
      a może trzeba wolniej dochodzić do celu;)

...i tak jestem w szoku, że forum sie kręci;)
      myślałam, że po 100 postach za parę miesięcy umrze śmiercią naturalną.....
      a tu zaskoczenie....
      • maruda2 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 12:10
        czasem wolniej, czasem szybciej .... w zależności od potrzeb :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka