carol-jordan 25.01.15, 18:11 potrzebne nam na gwałt! :D Okrągłą liczbę same mamy nabić? Jak zwykle, jak kobiety w potrzebie to żadnego nie uświadczysz. Ale żeby i do stukania nie było?? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 18:44 No dobra, przegięłam. Kajam się. :( Nie na darmo mówią: lampka wina do biadu..... A nie trzy. To ja się odmeldowywuwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 20:51 bo się języczek rozplątuje ;) a kajać to się w tym wypadku nie masz za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 19:23 Ale żeby na taki apel nikt i nic ? Żaden chop ? Ło matko świat się kończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 19:31 Nie się kończy, ale mam nadzieję, że zaczyna - nowy wspaniały genderowy świat, w którym również ja nie będę przedmiotowo traktowano. Np. jako narzędzie do zaspokajania jakiś wyuzdanych chuci wekslowanych na jakieś bicia i to rekordów na jakiś wirtualnych forach! Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 19:41 Marek coś mnie się wydaje, żeś Tyś marudny dziś :P Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:00 To był długi i wcześnie rozpoczęty dzień. Nie tylko małe dzieci jak się nie wyśpią to są marudne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:20 Dzień się już kończy możesz śmiało się rozchmurzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:47 A jutro nie dość, że nowy dzień, czyli nowe możliwości, to jeszcze nowy tydzień. Czyli tych możliwości razy osiem (efekty synergii + wymuszona umiejętność zaginania czasoprzestrzeni) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:54 marek-1002 napisał: > A jutro nie dość, że nowy dzień, czyli nowe możliwości, to jeszcze nowy tydzień > . Czyli tych możliwości razy osiem (efekty synergii + wymuszona umiejętność zag > inania czasoprzestrzeni) ;) Ty to umiesz się w życiu zabawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 20:40 A jesteś pewien, że "genderowy" to właśnie ten przymiotnik, którego chciałeś użyć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:12 Tak, bo w nowym wspaniałym genderowym świecie nie będę automatycznie jako chłop do stukania przypisany, jak nie przymierzając onegdaj chłop do ziemi, tylko dlatego, że ten ...eee...no... trzonek posiadam ;) Po upowszechnieniu się świadomości, że moja rola jest w zasadzie sprawą kultury, a więc niejako społecznej umowy. A umowę można renegocjować :) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:28 znaczy się, że będziesz mógł stukać i być stukany? ;) no no :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:33 coż za otwartość i odwaga w coming_oucie brawo :D Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:44 witamina_b12 napisała: > znaczy się, że będziesz mógł stukać i być stukany? ;) no no :D Naprawdę myślisz, że tylko Ty jesteś taka sprytna? Przecież tak samo jak Ty od bycia stukaną, ja bym się też z chęcią od obowiązku stukania wywinął. Bowiem nie bycia stukanym potrzebuje (co za pomysł, doprawdy fuj!), ale tego co każdy prawdziwy mężczyzna - świętego spokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:47 a ja myślałam że uśmiechu, bo dzień bez uśmiechu to dzień stracony .... ;) i carpe diem :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:50 Wiem, że dzień bez uśmiechniętego carpia, dniem straconym i szukam świętego spokoju bo jestem jaki jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 12:04 albo napisz to się przekonasz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:57 No co Ty. To jedna z pierwszych rzeczy jakiej się uczysz na wiadomych portalach. Niejedna ma wpisane (oprócz pokaźnej listy oczywiście innych czynników), że facet nie może mieć motta o dniu i uśmiechu, carpe diem, zdjęcia: na tle swojej bryki (a takie pytanie o rzeczoną zawsze pada), z gołym torsem (a i tak jest potem skwapliwie oceniany, więc nie rozumiem dlaczego nie skrócić i uprościć procedury za pomocą zdjęcia), w koszulce bez rękawków (jw), podczas spożywania alkoholu, zrobionego w łazience (nie pytaj dlaczego, nie wiem, szybko odechciało mi się wnikać) itd. itp. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 22:03 kobiece profile rzadko oglądam ale powiem Ci, że mężczyźni też mają takie listy... i to jakie rozbudowane :D przewijam i przewijam :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 22:14 nigdy nigdy nigdy nie pytałam nikogo o "brykę" - ani czy posiada, ani jaką posiada, ani mnie to ziębi ani grzeje, a Ty Wicia???? rozumiem, że Ty Marku oceniasz wyłącznie zalety intelektu / ducha kobiety, a nigdy przenigdy "torsu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 07:28 może dlatego, że macie? albo Was to zwyczajnie nie interesuje... i co ważniejsze nie macie z tego powodu kompleksów..... czasem panowie boją się, że nie dorównają kobietom..... gdy tymczasem oczekiwania wielu kobiet sa zupełnie inne.... Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 18:20 nie tyle boją, chociaż i tak jest, ale jesteśmy weryfikowani pod różnymi kątami i sfera materialna jest tylko jedną z części układanki pt odpowiedni facet. Oczekiwania kobiet są oczywiste - mamy być jeśli nie lepsi to przynajmniej na równym poziomie. I to jest jak najbardziej słuszne! Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 19:42 Sądzisz, że facet, który zarabia mniej od kobiety, nie ma u niej szans? Czy że będzie na przegranej pozycji? A chciałby być na wygranej......... Nie pomyślałeś, że może mieć inne zalety. Być czułym i odpowiedzialnym partnerem. Pieniądze to nie wszystko. Im jestem starsza, tym częściej dochodzę do wniosku, że więcej odbierają niż dają. Nie mówię o mężczyźnie, który jest klasycznym nierobem, ale o takim, który zarabia może niezbyt dużo, ale za to lubi swoją pracę, nie przychodzi do domu sfrustrowany i w nerwach. A potem niejednokrotnie wyżywa się na najbliższych. Wolę żyć skromnie, ale w zgodzie. Jestem minimalistką. Jedyne czego się boję, to poważnej choroby, która wymagałaby ode mnie jakichś dużych nakładów finansowych, których nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 19:47 Ja za to myślę, że mogłabym się pławic w luksusie. No, ale jak nic z tego nie wyjdzie to też dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 19:53 Myślałam tak i nawet nieźle mi się powodziło. Zrezygnowałam bez żalu. Żadne luksusy bez miłości nie dają szczęścia, a nawet zwykłego zadowolenia. Z metrażu 200 zeszłam na 40. Musiałam oddać sporo ciuchów, żeby w ogóle zmieścić się do szafy. Ale zabrałam większość swoich kwiatów, oprócz "drzew". ;) To takie tylko kwestie techniczne. Mało ważne. Najważniejsze, że teraz cieszy mnie każdy powrót do mieszkania, a od kiedy jest sunia, to już w ogóle. Dom to nie są ściany, ale życie, które je wypełnia. A moje zmieniło się na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:03 Nie można mieć dwa w jednym? Luksusy i szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:11 o - i to jest optymalna sytuacja :D <like it!> Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:20 Mnie się nie udało. Ale życzę powodzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:27 Muszę się zacząć uwijać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 19:59 no najgorzej, jak mniej zarabia, co go frustruje i się wyżywa w domu .... mi tam by nie przeszkadzało, że ja więcej zarabiam, ale zwykle facetom przeszkadza. Ale, żeby tak całkiem być szczera, to jakby zarabiał jakoś dramatycznie mniej i na przykład każdy wyjazd, wakacje byłyby problemem - no to byłby dla mnie jednak zgryz :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:01 Dla mnie nie. Już się najeździłam. Wolałabym mieć kochającego faceta przy boku i jeździć sobie za miasto na rowerze. Naprawdę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:09 ok, chodzi mi o taką różnicę, że nawet wyjazd za miasto na rowerze lub pizza są problemem. nie chciałabym utrzymywać dorosłego faceta - w sensie dlatego, że nie chce mu się znaleźć lepszej pracy - natomiast cały czas narzeka, że ta, którą ma jest słaba, bo w przypadku sytuacji losowych jak choroba czy krótkotrwałe bezrobocie to jasne, że bym pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:21 Dlatego napisałam, że nie chodzi o klasycznego nieroba. Dokładnie tak, jak opisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:26 Jak się zgadzam z Tobą to ok? :D To ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
margott70 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:07 Wybaczcie, ale powiedzenie" pieniądze szczęścia nie dają" uważam za idiotyzm. A co dają? Nieszczęście?Z tym, że swoje własne. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:10 szczęścia nie dają, ale spróbuj być szczęśliwy bez nich, nie? nikt się miłością nie najadł, a i problemów z braku jest więcej niż z nadmiaru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margott70 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:13 Oczywiście, szczęścia nie dają, ale ułatwiają udrękę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:16 No przecież pierwsza z pięciu wielkich mądrości życiowych głosi: - pieniądze szczęścia nie dają, ale wygodniej płacze się w Bentleyu niż na przystanku autobusowym. :> Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:36 jovian napisał: > No przecież pierwsza z pięciu wielkich mądrości życiowych głosi: > - pieniądze szczęścia nie dają, ale wygodniej płacze się w Bentleyu niż na przy > stanku autobusowym. :> > a pozostałe cztery, co mówią? Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:45 powiem Ci, odważna jesteś Wiciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 27.01.15, 10:32 kama265 napisała: > powiem Ci, odważna jesteś Wiciu :) nieustanny głód wiedzy mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Chłopy do stukania........ 27.01.15, 00:14 Mówią one, te pozostałe cztery, że: - wybacz wrogowi, ale dobrze zapamietaj jego twarz - pomóż potrzebującemu, a na pewno wspomni twoje imię, gdy znów będzie czegoś potrzebował - mnóstwo osób żyje tylko dlatego, że zabójstwo jest karalne - alkohol nie rozwiązuje problemów, ale mleko tym bardziej nie Takie tam ogólne wskazówki w celu odnalezienia drogi do oświecenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 27.01.15, 10:50 no to teraz jestem na dobrej drodze... do oświecenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:21 zwróć uwagę, że pisałem o poziomie nie opierając się przy tym tylko i wyłącznie na finansach bo oprócz nich jest jeszcze parę innych płaszczyzn. W życiu i związkach wszystko jest możliwe, ale mało prawdopodobny jest np związek inteligentnej kobiety z trochę mniej lotnym mężczyzną. Podobnie będzie w wypadku różnic w aktywnym życiu i o ile aktywny facet może tworzyć dobry związek z lubiącą spokój kobietą to odwrotna sytuacja jest już mało realna. Pan nie będący w tej samej klasie traci, gdy to pani jest trochę niżej jest już ok.... i żeby nie było nie patrzę na to z punktu widzenia faceta tylko staram się wejść w skórę płci pięknej Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:22 muszę się z Tobą Facecie zgodzić .... Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:06 ale powiedzcie tak szczerze - różnice w wykształceniu jednak są trudne do przekroczenia, w sensie wyższe - zawodowe. Zdarzają się oczywiście wyjątki, ale jednak en masse ... byłby problem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:25 Znam mężczyznę, który ma średnie wykształcenie. I jest to najinteligentniejszy i najbardziej interesujący facet, jakiego poznałam. Nigdy z nikim tak mi się nie gadało. :) Chyba w skrytości się w nim podkochiwałam. A może nadal się podkochuję? Sama nie wiem. Gwoli ścisłości: ja mam wyższe razy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:28 napisałam, że się zdarzają wyjątki :) też znam takich ze średnim inteligentnych, oczytanych, i takich z wyższym, z którymi nie ma o czym gadać. ale w większości ...? Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:31 Większość mnie nie interesuje! :D A poza wszystkim "większość nie ma takich wielkich szarych ocz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:34 ócz :D szarych nie polecam, nacięłam się kiedyś srodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:37 Ja tam nie mam wobec niego niecnych zamiarów...... ;) Ale mówię Ci: piękneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 20:44 wiem wiem, stalowe - zimne - przeszywające spojrzenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Chłopy do stukania........ 25.01.15, 21:51 ja to jednak inaczej niż ty seks postrzegam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 07:23 ...nie tylko Ty;) ale przychodzi taki czas, że część panów wybiera rzeczywiście święty spokój...a seks.....seks jest dla nich miłym wspomnieniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 09:59 żeby chociaż miłym ... może być, że jakąś traumę przeszli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 07:25 a może trzeba wolniej dochodzić do celu;) ...i tak jestem w szoku, że forum sie kręci;) myślałam, że po 100 postach za parę miesięcy umrze śmiercią naturalną..... a tu zaskoczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Chłopy do stukania........ 26.01.15, 12:10 czasem wolniej, czasem szybciej .... w zależności od potrzeb :-P Odpowiedz Link Zgłoś