carol-jordan 23.03.15, 07:44 Jako nadworna pogodynka stwierdzam: zima już była bedzie wiosna! :D Dzień dobry Państwu....... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Słońce! :D 23.03.15, 08:11 Jeśli się Twoja przepowiednia nie spełni, to ja Cię znajdę :P Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 08:17 Spełni się. :D Ale jak mnie znajdziesz, to będę się cieszyć.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Słońce! :D 23.03.15, 08:21 łeee to groźba miała być ;), a ta się cieszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 08:22 Twoje groźby są dla mnie radością, Kochanie..... :P Jak tam Twój nowy facet? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Słońce! :D 23.03.15, 08:28 Jedno wielkie szaleństwo, czasami marzę o tym żeby poszedł wreszcie spać hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 08:38 :D Moja suńka za to (ale to już stateczna dama... ;)) idealnie wkomponowała się w moje pory czuwania i odpoczynku. Czasami zastanawiam się, jak to możliwe, że praktycznie budzi się wtedy, kiedy ja i zasypia razem ze mną..... Całe życie miałam psy, ale ona jest pod tym względem wyjątkowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Słońce! :D 23.03.15, 09:00 Może z czasem, mam nadzieję też doczekam się stateczności. Bo jak nie wariuje, to je, jak nie je to śpi jak nie śpi to gapi się na monitor i poluje na kursor myszy i łazi po klawiaturze i nigdy nie usiedzi normalnie. :D Dlatego nawet trudno zrobić mu zdjęcie, łapałam ostatnio w biegu kadr jak na sekundę przysiadł, niewyraźne ale jest. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 09:12 Osz boszesz, jaki śliczny jestem! :D Ale sama powiedz, ile to radości daje obcowanie z takim stworzeniem! :) Ja już sobie nie wyobrażam, żeby syśki miało nie być........ nie wiem, jak bez niej żyłam! :D Najlepsze: właściwie, od kiedy ze mną mieszka, nie wiem, co to zły humor, nawet jak się pojawi, to suńka przylezie, położy łeb na kolanach, popatrzy i weź się tu smuć albo wkurzaj.... nie da się normalnie.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Słońce! :D 23.03.15, 09:21 No właśnie coś w tym jest, zwierzątka świetnie łagodzą wszelkie bolączki :) Nie wyobrażam sobie już, że miałoby nie być tego mojego małego dziada :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 09:46 Ostatnio gadam coś do mojej, gadam, bo coś mi się tam nie podobało w jej zachowaniu.... a tak po prawdzie to ponarzekać potrzebowałam. :P A ona siedzi na swoim posłaniu, patrzy tymi mądrymi oczami, patrzy...... w końcu nie wytrzymała, podeszła do mnie, usiadła i położyła łeb na kolanach..... No pomyślałam: i kto tu kogo adoptował? :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Słońce! :D 23.03.15, 11:07 carol-jordan napisała: > Ostatnio gadam coś do mojej, gadam, bo coś mi się tam nie podobało w jej zachow > aniu.... a tak po prawdzie to ponarzekać potrzebowałam. :P A ona siedzi na swoi > m posłaniu, patrzy tymi mądrymi oczami, patrzy...... w końcu nie wytrzymała, po > deszła do mnie, usiadła i położyła łeb na kolanach..... > No pomyślałam: > i kto tu kogo adoptował? :D No widzisz jak mądra psina, pewnie już nie mogła wytrzymać Twojego ględzenia, pomyślała sobie pójdę uciszę ją :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Słońce! :D 23.03.15, 18:21 >w końcu nie wytrzymała, po > deszła do mnie, usiadła i położyła łeb na kolanach..... o a ja myślałam ,ze masz takiego małego pieska wielkości ratlerka a to prawi bestia jak moja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 18:24 Nie, ona jest średnia, raczej niskopodwoziowa, ale jak siedzę na kanapie, a ona zadrze łepek, to na kolanach ma akurat wyciągnięty pyszczek. Inna sprawa, że długo wyciągać się nie musi, bo zazwyczaj schodze do niej na dywan. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Słońce! :D 23.03.15, 10:41 żeby tylko nie miał charakteru mojej kotki ;/ nie chce ze mną leżeć i spać :(:( towarzystwa dotrzymuje ale bez czułości :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 10:47 "Bez czułości" Cóż, zwierzęta podobno upodabniają się do właściciela.......... :P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Słońce! :D 23.03.15, 11:04 Jest przytulaśny i w ciągu dnia właściwie cały czas blisko mnie, ale w nocy śpi z synem. Wybrał sobie w pierwszym dniu jego łóżko i tak już zostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Słońce! :D 23.03.15, 09:49 fakt słońce jest... pięknie eksponuje kurz na moich meblach i brud na oknach... :P może zorganizujemy forumowe mycie okien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Słońce! :D 23.03.15, 10:21 ja tez odpadam w sobotę umyłam, ale mam za swoje, katar mam dzis jak stąd do Kielc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 10:30 Bo się porozbierałaś za bardzo pewnie..... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Słońce! :D 23.03.15, 11:17 polar miałam na grzbiecie, ale ciut wiało. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Słońce! :D 23.03.15, 11:08 boszesz, jednak jesteś moją zagonioną siostrą....:D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Słońce! :D 23.03.15, 13:51 uff uff bo już chciałam ankietę robić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Słońce! :D 23.03.15, 18:43 kama265 napisała: > boszesz, jednak jesteś moją zagonioną siostrą....:D A dokąd zagonioną? Do sprzątania? :> Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Słońce! :D 23.03.15, 19:27 ha! tłumacz się Kama gdzie mnie chciałaś zagonić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Słońce! :D 24.03.15, 08:25 zaginioną :D ale do mycia okien, jakbyś chciała Wicia, to ja Ci bronić nie będę.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 19:07 A jaka świetna pogodynka ze mnie! :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Słońce! :D 23.03.15, 19:12 No czad normalnie, zaraz będą za tobą biegać paparazzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 23.03.15, 19:22 Osz...... a ja taka nieuczesana..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Słońce! :D 24.03.15, 16:06 to słońce powoduje, że mam ochotę ...iść spać.....:> Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Słońce! :D 24.03.15, 18:30 Się cieszy a nie marudzi. :> Przecież to można nazwać osłabieniem.... :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Słońce! :D 25.03.15, 08:39 ,,A na razie fruwają motyle, Tyle tego, tamtego też tyle, A na razie wierzymy w baśnie I jaśniej, i jaśniej... Maryla Rodowicz - Jest cudnie Odpowiedz Link Zgłoś