carol-jordan 25.03.15, 21:32 nie chwaliłaś się, że tak ładnie mieszkasz! :D A ja zwykły blok...... no boli normalnie, boli....... :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol-jordan Re: Onyksie....... 25.03.15, 21:39 A wiecie, że taka chatka to moje marzenie..... eh....... naprawdę. :) Tak z 20 latek temu, jak myślałam o przyszłości, to widywałam siebie w takich właśnie okolicznościach przyrody, ze sforą psów, krzakami malin i kawą pitą na tarasiku maleńkim, żeby nie zagracać widoku...... Rzeczywistość: mieszkanie w bloku (małe - to się zgadza :>)), jeden pies, kawa pita z widokiem na okna sąsiada, maliny w zamrażarce..... ;) A Wam jak wypadłaby taka konfrontacja rzeczywistości z marzeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Onyksie....... 25.03.15, 21:39 ..a co Ty w ogóle o mnie wiesz...Carola? ... to, co tu wkleję...napiszę...rzucę cytatem....może tworzyć zupełnie inny obraz prawdziwej mnie... wszak wszyscy tutaj tworzymy maski.... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Onyksie....... 25.03.15, 21:48 Ano nie wiem. Tak mi się wspomnienia o marzeniach uaktywniły. Urazić nie chciałam. Już milczę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Onyksie....... 25.03.15, 21:53 nie, nie...sory...nie uraziłaś...to ja raczej... pisz, pisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Onyksie....... 25.03.15, 21:53 Maski nie tworzę. Może dlatego, że nie znam tu nikogo osobiście. Nie mam potrzeby. Jak chcę pogadać, to gadam..... Może czasem niezręcznie. Może nie trafię w czyjś humor, ale tak to już jest na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś