Dodaj do ulubionych

Co robita?

30.04.15, 20:08
W ten piękny wiosenny wieczór? :>
Boszesz....... normalnie herbatę z sokiem malinowym piję zamiast zimne piwo......
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Co robita? 30.04.15, 20:18
      Trawę kosiłem. Sąsiad działkowiec ognisko palił i cały jestem uwędzony w dymie.
      • carol-jordan Re: Co robita? 30.04.15, 20:43
        Wędzonek nie lubię.... :P
        • silencjariusz Re: Co robita? 30.04.15, 20:47
          Żałuj.:P Bo jestem szalenie dziś romantyczny... znaczy aromatyczny.:P
          • carol-jordan Re: Co robita? 30.04.15, 20:49
            Już żałuję..... :P
            • silencjariusz Re: Co robita? 30.04.15, 20:59
              No myślę.:P
              • carol-jordan Re: Co robita? 30.04.15, 21:01
                Nudzi mię się....... :>
                • silencjariusz Re: Co robita? 30.04.15, 21:17
                  Ja w sumie też bym coś porobił. We dwoje na ten przykład.;)
                  • carol-jordan Re: Co robita? 30.04.15, 21:41
                    No pewnie...... nawet film przyjemniej we dwoje..... ;)
                    • czarny.onyks Re: Co robita? 30.04.15, 21:45
                      a już miłosne igraszki to zdecydowanie we dwoje:P
                      • silencjariusz Re: Co robita? 30.04.15, 21:47
                        Ino skąd chętną wytrzasnąć?
                        • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 12:44
                          :>:>

trzeba było rzucić zaproszenie...i kto wie...może las rąk....
                          • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 13:36
                            No właśnie........ :>
                          • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 16:25
                            Las rąk??? Dobre.;)
                            • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 16:33
                              Twoje niedowiarstwo może być zaraźliwe przecież..... :P :>
                              • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 16:41
                                No co?:P Gdybym był kobietą to w ten las męskich rąk bym uwierzył.
                                • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 18:21
                                  Taaaak....... taki las, że aż przebić się przez niego nie mogę....... :>
                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 18:54
                                    Kobieta zawsze chętnego znajdzie.
                                    • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 18:58
                                      Bardzo mnie to dziwi..... że taki inteligentny facet powtarza takie wytarte frazesy.....
                                      • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 19:00
                                        Swoje wiem.
                                        • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 19:03
                                          Co takiego wiesz?
                                          Że kobieta wyjdzie na ulicę i zgarnie pierwszego lepszego faceta, bo napalona?
                                          Myślisz, że nawet gdybym chciała tylko seksu, to jest to takie proste i oczywiste? Że mogę sobie pstryknąć i już mam? No powiem Ci....... żyjesz w wielkim błędzie stereotypów..... :P
                                          • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 19:07
                                            Stereotypy, stereotypy...:> O dobre wino mogę się założyć, że gdybyśmy startowali w konkursie kto szybciej znajdzie kogoś do seksu to Ty byś wygrała.
                                            • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 19:15
                                              wiesz Silu.....żebyś się nie zdziwił....

bo może by więcej się znalazło chętnych facetów dla Carol...
                                              ale może Twoja grupa kobiet byłaby mała, ale jakościowo...,,lepsza''...ciekawsza...

i Ty miałbyś ochotę, a Ona nie umiałaby wybrać nikogo dla siebie....
                                            • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 19:24
                                              A jaki to zaszczyt, że kobieta szybciej znajdzie kogoś do seksu?
                                              • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 19:31
                                                Czy zaszczyt to nie wiem. Szybciej=łatwiej. O to mi chodzi.
                                                • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 19:39
                                                  to Ci powiem...żaden zaszczyt

a wyciąganie tego "argumentu" w każdej rozmowie jest już lekko nie na miejscu i dość nudne
                                                  czas zmienić płytę
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 19:44
                                                    Sztorcowania to ja nie lubię, proszę Bejki.:>
                                              • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 19:58
                                                nie zaszczyt, ale z pewnością przywilej <w rozumieniu Sila> :>
                                                • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 20:05
                                                  taaa...

że propozycje śle każdy...stary, młody, gruby, chudy, prostak i pan....
                                                  też mi ku... przywilej....
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 20:06
                                                    no ja wiem, ale Sil może nie wie ;)
                                                    :D
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 20:14
                                                    A nie wiem.
                                                  • facet699 Re: Co robita? 01.05.15, 20:07
                                                    na 60 żab znajdzie się i królewicz ;)
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 20:16
                                                    ale ile cierpliwości trzeba mieć do tego odsiewania ;)
                                                  • facet699 Re: Co robita? 01.05.15, 20:19
                                                    a biedne wy ;)
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 20:22
                                                    no biedne biedne :D
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 20:22
                                                    Jakie tam biedne. Rozkapryszone od nadmiaru absztyfikantów.
                                                  • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 20:23
                                                    ??

Sil...naprawde tak myślisz?
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 20:29
                                                    Nie wierzę, że wśród tych, z którymi się kobiety spotykają nie ma normalnych mężczyzn nadających się do czegoś więcej niż jednorazowe spotkanie. Wydaje mi się natomiast, że kobiety ciągle czekają na kogoś lepszego niż poprzedni/obecny absztyfikant.
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 20:34
                                                    dobrze napisałeś - wydaje Ci się. Szkoda, że to, że Ci się wydaje mylisz z rzeczywistością i te wydające się fakty - pzyjmujesz jako oczywistość dotyczącą całej populacji kobiet.
                                                    A nie logiczniej byłoby założyć, że skoro brak zwycięstw u Ciebie - znaczy - coś robisz nie tak?
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 20:41
                                                    Nie, bo ja nic nie robię. Nie rywalizuję, nie walczę, nie skaczę na dwóch łapkach itp. itd. I nie zamierzam tego robić.
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:00
                                                    co to znaczy: nie skaczę na dwóch łapkach? bo nie łapię??? czy zrobienie kobiecie kolacji to już skakanie, czy jeszcze nie? albo przyjechanie po nią gdzieś? co?
                                                    podanie kawy do łóżka to skakanie? a podanie torebki z przedpokoju? tak czy nie? pocałowanie w rękę to skakanie? a odsunięcie krzesła?
                                                  • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 21:02
                                                    tylko zapominasz o jednym....

pomiędzy rywalizacją.....a skakaniem na łapkach jest ogromna przepaść...a może raczej mnóstwo innych możliwości pomiędzy...
                                                    a Ty widzisz tylko te dwie...

no chyba, że to dlatego, że pan i władca nie walczy...on tylko czeka i lekką dłonią machnie...ta się nada...ta nie...:>
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:10
                                                    Żaden pan i władca. Nie uczestniczę w tej Waszej zabawie i nie oczekuję, że się któraś zainteresuje.
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:13
                                                    w jakiej naszej zabawie???? boszesz Silu, Ty w jakiejś równoległej zeczywistości żyjesz...
                                                    albo nie, wiem - zainteresuj się dla odmiany kobietą a nie dziewczynką ... o! :>
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:21
                                                    I jak zwykle wszystko wiecie lepiej... Dobra, kończę, bo ta rozmowa nie ma sensu.
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:23
                                                    nie ma sensu, bo nie potrafisz uargumentować ani nawet wyjaśnieć o co Ci chodzi konkretnie
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:24
                                                    Tak, masz rację.:P
                                                  • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 21:29
                                                    Silu nie bawię się z Tobą...ani Tobą....:>

raczej tylko zwracam uwagę na pewne rzeczy, które mogą kobiety odpychać...
                                                    bo czasem nieświadomie popełniamy ciagle te same błędy....
                                                    albo nie dostrzegamy tego i owego...

nie odbieraj tego jak ataku..choć czasem w dyskusji poniesie jedną lub drugą osobę...
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:31
                                                    Ależ ja nie odbieram tego jako ataku. No ale całusków na zgodę nie odmówię.;)
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:03
                                                    i jak ma się domyslić ta hipotetyczna kobieta że jesteś w ogóle nią zainteresowany? ma to wyczytać z głębiny twego spojrzenia czy jak? skoro nie robisz nic - i to nie działa - to może w końcu zrób coś :>
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:12
                                                    Nie spotykam kobiet, które by mnie zainteresowały.:P
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:15
                                                    czyli czekasz, aż ona wykona pierwsza ruch, tak? ma się Tobą, takim obojętnym i ostentacyjnie niezainteresowanym - pierwsza zainteresować? i ba, okazać to zainteresowanie, ale też w jakiś delikatny sposób, nienachalny, no bo Ty jestes przecież zadeklarowanym tradycjonalistą ....
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:24
                                                    Jak Ty wszystko doskonale o mnie wiesz.:P
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:26
                                                    no nie wiem, ale wyciągam wnioski z tego, co piszesz, bo nie doczekałąm się konkretnej odpowiedzi, jak ta laska ma się domyślić, że jesteś zainteresowany :-P
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:29
                                                    Może spróbuj czytać ze zrozumieniem.:P Napisałem przecież, że nie spotykam kobiet, które mnie by zainteresowały.
                                                  • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 21:31
                                                    nie zamachały warkoczem :D
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:33
                                                    Która dziewczyna teraz proszę Bejki warkocze nosi...
                                                  • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 21:33
                                                    ja teraz mam 7 :D
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:38
                                                    Chętnie bym zobaczył.;)
                                                  • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 21:40
                                                    eee tam, nic ciekawego
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:46
                                                    Tak tylko Bejka mówi.;) No ale nie naciskam.
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:32
                                                    ale skąd ta dziewczyna ma wiedzieć że Ty jesteś zainteresowany? może ona tez gra w grę - nie dam za skarby poznać po sobie, że mi się ktoś podoba, bo to poniżej mej godności :-P
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:34
                                                    Sprawiasz, że mi łapki opadają. NIE SPOTYKAM INTERESUJĄCYCH KOBIET.
                                                  • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 21:38
                                                    rozkapryszony jak nic....:>
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:45
                                                    A miały być całuski na zgodę.:P
                                                  • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 21:47
                                                    drzewko się splatało...kto ma całuski dawać na zgodę?:>
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:50
                                                    No Ty się wyżej zadeklarowałaś. Ale tego wpisu możesz nie znaleźć bo drzewko jest splątane.;)
                                                  • witamina_b12 Re: Co robita? 01.05.15, 21:47
                                                    > rozkapryszony jak nic....

i wybredny :D na księżniczkę czeka ;)
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:55
                                                    To moja wina, że spotykam kobiety, które w neandertalczykach gustują? To raczej pokazuje preferencje kobiet, a nie moje rozkapryszenie.:P
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 22:39
                                                    nie no pewnie, że tak
                                                    a skąd wiesz, że w neandertalczykach? nie sądzisz, że poprawiasz sobie w ten sposób humor i zawyżasz samoocenę? ;)
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 02.05.15, 12:01
                                                    Chutor to nie Warszawa. Tu wszyscy wszystko o wszystkich wiedzą. Kto pije, kto bije, kto w kryminale siedział, kto kochanek ma na pęczki itp. itd. Humoru nie mam, więc go sobie nie poprawię. Samooceny nie zawyżę bo znam swoje miejsce w szeregu.
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:34
                                                    aaaaaaaaaaaaaa
                                                    nie spotkałes nigdy kobiety, którą byłbyś zainteresowany?
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:37
                                                    A gdzie ja pisałem, że nigdy nie spotkałem. Nie spotykam to czas teraźniejszy.
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 21:35
                                                    no to już Ci powiem jest księciunio level hard
                                                    nie wiem, co Ci poradzić w takim razie :-P
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 21:42
                                                    Tak, tak, masz rację.
                                                  • maruda2 Re: Co robita? 01.05.15, 23:52
                                                    Silu jeśli są, to się bardzo starannie ukrywają :-> Jak sam powiedziałeś, że kobieta prędzej znajdzie faceta do seksu. Tylko zwróć uwagę, że to właśnie faceci kobietom takie propozycje składają. Czyli to oni traktują nas jak jednorazową przygodę. Więc nie oskarżaj, że jesteśmy rozkapryszone. My po prostu próbujemy uniknąć bycia traktowaną przedmiotowo.
                                                    Ja właśnie dziś zawiesiłam swoje konto w jednym z popularnych portali randkowych, bo po 11 dniach bytności tam miałam serdecznie dość. Każdy pisał co chciał i jak chciał, zero hamulców...
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 02.05.15, 11:55
                                                    Nie każdy, nie każdy.:>
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 20:29
                                                    aha. rozkapryszone, bo na widok pierwszego nie zemdlałyśmy z wrażenia i wiemy, czego chcemy?
                                                  • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 20:32
                                                    I nie zdjęłyśmy majtek........ :> :> :>
                                                  • margott70 Re: Co robita? 01.05.15, 20:33
                                                    I ile trzeba się tych żab nacałować...
                                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 20:39
                                                    No mówię właśnie. Od dobrobytu w głowach się przewraca.:P
                                                  • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 20:19
                                                    tylko że...po 25 można już mieć dość....

ba...po 12....
                                                • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 20:15
                                                  Zaszczyty, przywileje... Co jeszcze mi w usta włożycie?:>
                                        • facet699 Re: Co robita? 01.05.15, 19:44
                                          i rację masz. I żeby nie było nie mówię tylko o seksie ale i związku
                                          • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 19:59
                                            tia, ale z kimś te kobiety są - więc chyba po równo jest?
                                            • facet699 Re: Co robita? 01.05.15, 20:01
                                              albo z wyboru same i czekają na księcia ;)
                                              • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 20:08
                                                ze z wyboru to się zgodzę...ale że na księcia? nie...

na normalnego faceta czekają...
                                                • facet699 Re: Co robita? 01.05.15, 20:14
                                                  może tak a może takiego co mu tylko korony brakuje ;)
                                            • tdf-888 Re: Co robita? 01.05.15, 20:01
                                              jak to z kim? na jednego alfa przypada kilka chętnych ;)
                                              a biedne misie się muszą oblizywać :)
                                              • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 20:06
                                                no już dawno o alfie nie było :>
                                                • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 20:09
                                                  bo to najprościej.....
                                                  jest samiec i nie trzeba się starać...dbać o siebie...można szukać ukojenia w nałogach....itd...
                                              • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 20:07
                                                to niech się misie wezmą w garść...i zaczną walczyć,....rywalizować o kobietę..
                                                a nie stoją z boku i chlipią...

nie każda szuka samca alfa...ale i tez nie każda chce sierotke bożą...
                                                • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 20:10
                                                  Że niby rywalizować jak psy o kość?:P Dziękuję. Niech alfiki skaczą na dwóch łapkach.
                                                  • kama265 Re: Co robita? 01.05.15, 20:13
                                                    nie no pewnie. Nie daj po sobie poznać Sil że Ci zależy. za nic na świecie. Mówię Ci, to najbadziej działa na kobiety. Siłą rażenia takiej obojetności jest wielka. Ty rywalizować nie masz zamiaru, to jest poniżej Twojej godności - czyli ona ma się domyślić? w fusów wywóżyć? czy jak?
                                                  • margott70 Re: Co robita? 01.05.15, 20:38
                                                    kama265 napisała:

Siłą rażenia takiej obojetności jest wielka.

:D:D
                                                  • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 20:13
                                                    o to to to!!!!!...to jest to m.in. .....zniechęcanie.....
                                                    po raz kolejny zresztą;)
                                                    jakie psy, jaka kość...:>
                                                    skąd masz tak dziwne podejście do rywalizacji??

skąd patrzenie na związek i podrywanie kobiety jak podskakiwanie na łapkach wokół niej..
                                                    nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka z kilkoma, które pewnie tak robiły....??
                                • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 18:28
                                  bo Ty chyba podświadomie nie chcesz....

spotkać...uwierzyć....itd....i wszystko co dobre...sie odwraca....
                                  zniechęcasz zanim rękę wyciągną ;)
                                  • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 18:50
                                    Wiem czego nie chcę. I świadomie do tego nie dążę.
                                    • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 19:16
                                      ok, nie drążę...

ale aż mnie kroci by napisać..że może podświadomie przy okazji odrzuczasz, nie dostrzegasz innych opcji....
                                      • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 19:34
                                        Ok, podrążmy...
                                        "zniechęcasz zanim rękę wyciągną"
                                        Rozwiniesz?
                                        • czarny.onyks Re: Co robita? 01.05.15, 19:59
                                          ...no nie wiem...mam dobry humor...a potem mogą pojawić się złośliwości;)
                                          • silencjariusz Re: Co robita? 01.05.15, 20:25
                                            Dawaj. Postaram się nie być złośliwy.
    • jovian Re: Co robita? 30.04.15, 20:19
      Winka? :>
      • carol-jordan Re: Co robita? 30.04.15, 20:43
        Poproszę... ;)
        • jovian Re: Co robita? 30.04.15, 22:32
          Proszę uprzejmie. ;)

https://www.superwinewarehouse.com/userfiles/Image/german_riesling_1.jpg
          • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 10:09
            Chciałam nadmienić, że winko było bardzo smaczne i nawet głowa mnie dziś nie boli..... ;)
            Chyba z serca dane..... :P
    • czarny.onyks Re: Co robita? 30.04.15, 21:44
      zaczynam cudowny długi weekend :D :D
    • arogancka_agrafka Re: Co robita? 30.04.15, 22:38
      carol-jordan napisała:

> Co robita?

Nic. Wstąpił we mnie kompletny bezruch :P ;)
    • witrood Re: Co robita? 30.04.15, 22:45
      W kinie bylim i właśnie wrócilim. ;)
    • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 10:01
      Dzisiaj święto pracy więc chałupę ogarnę........ :D
      Mój psies już swoje łoże wylizał, wyścielał i chrapie... :D Jakie piękne to psie życie..... takie proste..... :P
      • maruda2 Re: Co robita? 01.05.15, 12:38
        Ja wczoraj ogarniałam, dziś nic mi się nie chce. Mogłabym kapustę pokroić, bo młodą na obiad kupiłam. Ale też mi się nie chce.
        • tdf-888 Re: Co robita? 01.05.15, 12:40
          o to i tu zapytam. są już nowalijki? a konkretnie młoda marchewka?
          • maruda2 Re: Co robita? 01.05.15, 12:46
            ja mam jeszcze botwinkę, a czy marchewka jest - nie wiem
        • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 14:05
          a więc nie tylko mnie się nic nie chce :)
          • tdf-888 Re: Co robita? 01.05.15, 14:09
            a mnie się chce...
            tylko nie wiem co :D
            • carol-jordan Re: Co robita? 01.05.15, 14:10
              A Ty jak zwykle na przekór ogólnym tryndom...... :>
              • tdf-888 Re: Co robita? 01.05.15, 14:18
                aaa no i co? nawet nie wiedziałem, co bym zjadł.
                nie wkręciłem się na obiad... bo sam krupnik mnie nie zachęcił, a dowiedziałem się, że łososia z wczoraj dla mnie nie wystarczy :(
                no to nie iiideee...
                zjadłszy 2 puszki rybek w tomacie.
            • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 14:16
              zmarnowany dzień
              • tdf-888 Re: Co robita? 01.05.15, 14:36
                tak to oceniasz?
                • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 14:40
                  tak oceniam swój
                  • tdf-888 Re: Co robita? 01.05.15, 14:46
                    domyślam się, że nie podjęłabyś się oceniania mojego ;)
                    a tu musisz każdego wolnego dnia coś robić?
                    • beja_81 Re: Co robita? 01.05.15, 14:59
                      > a tu musisz każdego wolnego dnia coś robić?
                      nie, ale lubię mieć zaplanowane, że będę robić nic :D
    • witrood Re: Co robita? 02.05.15, 10:21
      Sprzątam koło chałupy. A reszta albo śpi albo o tych biseksach rozważa. :P
      • czarny.onyks Re: Co robita? 02.05.15, 10:23
        a nie....wstała już:P

ale rzeczywiście rozważam pomiędzy jednym łykiem kawy to i owo:D
        • tdf-888 Re: Co robita? 02.05.15, 11:01
          a ja do...
          hypermarkieta! :D
      • beja_81 Re: Co robita? 02.05.15, 22:37
        a ja właśnie wróciła z miasta
        • witrood Re: Co robita? 02.05.15, 22:45
          Ja też. Z teatru. Wszystko cacy poza debilem/ką, co po ekspresówce pruł/a pod prąd. Pierwszy raz z czymś takim się zetknąłem. :O
          • beja_81 Re: Co robita? 02.05.15, 23:01
            wariatów nie brakuje...:/
    • silencjariusz Re: Co robita? 02.05.15, 22:47
      Kudły ścinałem.
    • maruda2 Re: Co robita? 02.05.15, 22:56
      ciasto upiekłam , właśnie stygnie
      • beja_81 Re: Co robita? 02.05.15, 22:59
        smacznie

ale gdybyś chciała częstować, to dziękuję, na dziś jak dla mnie za dużo już słodyczy ;)
        • maruda2 Re: Co robita? 02.05.15, 23:20
          i słusznie, na noc i ciepłym nie ma ci się objadać ;-)
          na jutro zapraszam :-)
          • beja_81 Re: Co robita? 02.05.15, 23:24
            tylko schowaj dobrze, żeby się jaki łasuch w nocy nie zaczaił i mojej porcji nie pożarł :D
      • jovian Re: Co robita? 02.05.15, 23:55
        Dlaczego stygnie? Gorące jest najlepsze, oczywiście jeśli pominiemy w rozważaniach surowe. :D
    • witrood Re: Co robita? 03.05.15, 11:26
      Teraz rower.
      • beja_81 Re: Co robita? 03.05.15, 18:11
        usuwanie profili na pewnych portalach jest znacznie prostsze niż ich zakładanie ;)... zrobione
        • silencjariusz Re: Co robita? 03.05.15, 20:14
          Znaczy Bejka znalazła kandydata na kandydata?
          • beja_81 Re: Co robita? 04.05.15, 17:44
            ;)
            • maruda2 Re: Co robita? 04.05.15, 17:46
              to znaczy tak ? uchyl rąbka tajemnicy ;-)
              • beja_81 Re: Co robita? 04.05.15, 17:49
                wyjdzie w praniu ;)
                • silencjariusz Re: Co robita? 04.05.15, 17:50
                  Czyli jednak? Gratulacje.
                  • beja_81 Re: Co robita? 04.05.15, 17:58
                    gratulacje?
                    ale nie ma jeszcze czego gratulować... ;)
                    • silencjariusz Re: Co robita? 04.05.15, 18:53
                      To tak na zapas w takim razie.;)
                      • beja_81 Re: Co robita? 04.05.15, 20:33
                        no to jakby co, to podziękuję później ;)
                        • silencjariusz Re: Co robita? 04.05.15, 21:17
                          Na wesele Bejka zaprosi.;)
                          • beja_81 Re: Co robita? 04.05.15, 21:40
                            :/ !?!?!?!?
                            • silencjariusz Re: Co robita? 04.05.15, 21:48
                              Coś chlapnąłem głupiego?
                              • beja_81 Re: Co robita? 04.05.15, 22:15
                                zdecydowanie rozpędzony jesteś...ja tylko hamulec wcisnęłam :)
                                • silencjariusz Re: Co robita? 04.05.15, 22:23
                                  A nie, nie. Ja to z tych co raczej w tempie ślimaka działają.;)
                                  • beja_81 Re: Co robita? 04.05.15, 22:46
                                    no właśnie widzę :>
                                    człowiek ledwo twarz pamięta, a Sil już na weselu miejsce grzeje :D
                                    • silencjariusz Re: Co robita? 04.05.15, 22:48
                                      Do żarełka to ja pierwszy.:P
                                      • beja_81 Re: Co robita? 04.05.15, 22:50
                                        aaa... to u mnie byś się nie najadł ;)
                                        • silencjariusz Re: Co robita? 04.05.15, 22:55
                                          Nic to. Zabrałbym ze sobą bochenek chleba i słoik ze smalcem i skwarkami.;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka