arogancka_agrafka 16.05.15, 12:40 ugryziony w pół słowa owoc, upita między zdaniami woda w szklance.... opuszczone poduszki i pled.. Zatem co się stało z tym co się bujał ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witamina_b12 Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 12:47 Dziś w godzinach przedpołudniowych goście Zofi M., którzy przybyli świętować jej wczorajsze imieniny nie zastali jej w ogrodzie gdzie miało się odbyć grillowe przyjecie. Przywitał ich lekko rozkołysany hamak i napoczęte owoce... Jakby gospodyni przed chwilą tu była, nic jednak nie wskazywało gdzie może być teraz. Nigdzie też nie było widać jej ukochanego kota Mruczka... Goście rozglądali się i nawoływali Zofii zaniepokojeni. Wtem... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 13:11 ..zawyły syreny....zaniepokojeni rozglądali się wokół..... Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 13:20 Sprawa szybko się jednak wyjaśniła. Hamakowicz klnąc na czym świat stoi próbował uwolnić się z kolczastych krzaczorów, w których spędził kucając dłuższą chwilę. To co robił w krzaczorach zdradzał liść łopianu trzymany w prawej dłoni i brązowawe ślady w okolicy lewej kostki...:P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 13:38 próbował pewnie po cichu i w samotności zlizać ...czekoladę z kostki... oj wygimnastykowany...:P Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 13:48 A na gałęzi araukarii na lekkim wietrze od morza jak sztandar zwycięstwa powiewały gacie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 13:51 Wygląda na to, że na hamaku odpoczywał forumowicz znany z rozwieszania na drzewach gaci. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 14:02 ...czyzbyś chciał te gacie ubierać....i stąd ślady na kostce... :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 14:03 W cudzych gaciach nie chodzę.:P A bez gaci to już zupełnie mi się nie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 15:06 jovian napisał: > A na gałęzi araukarii na lekkim wietrze od morza jak sztandar zwycięstwa powiew > ały gacie. :) Jovian, Ty mnie zastrzeliłeś tym postem Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 15:12 oooo...to Ty znasz historię gaci? Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 13:31 Wlazł na tę araukarię w pobliżu? :O albo się gdzie stoczył.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 13:41 zamarzył o jednej rzeczy, który pieści zmysły w tak słoneczne południe.... ....o kawie mrożonej z lodami.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 14:10 a jeśli ..akurat .....to... ...śniła mi się łąka.... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Gdzie jest hamakowicz ? 18.05.15, 10:09 A te lody to przed kawą czy po?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 13:59 Odjechał do najbliższego szpitala po użarciu przez jadowitego pająka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 14:09 może leży w trawie.... w wersji dla panów: pogryziony przez pająka, w brudnych gaciach... w wersji dla pań:....zaspokaja pragnienie..... :P Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 14:11 A co myślałaś? Leży w hamaku leń. Nic nie robi cały dzień. Ogarnąłby się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 14:20 po trudzie i znoju całego tygodnia? pozwól mu poleniuchować.............. Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 23:15 Onyksowa się obruszyła że panowie tak mało romantycznie, bez jednorożców? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 14:40 Leży pod hamakiem upadłszy z nienacka pogrążony w hamakowym śnie bujanym :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 15:15 hamak kobiecym mi się wydaje, więc właścicielka poszła po lampkę chłodnego rieslinga i dobrą książkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 15:41 Raczej kobieta w takiej kolorystyce hamakowo-kocowej, ale ja odniosłam się do "hamakowicza". Nadal obstaję przy tym, że spadła rzysnąwszy sobie i poturlała się w krzaki, dlatego jej nie widać :P Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 15:31 Wcięło dziada już na dobre pół dnia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Gdzie jest hamakowicz ? 16.05.15, 19:43 Nienaturalnie duże te liście paproci. Albo... albo hamak należał do Calineczki :> Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Gdzie jest hamakowicz ? 18.05.15, 10:22 Po ilości poduszek i innych takich... wnioskuję, że to koci hamak. Gdzie by tam się ludzkich rozmiarów ludź miał zmieścić? A druga sprawa to te drinkusie, jedzonko itp... No jakoś nie wiem... kurde... ale wygląda mi to jak klasyczny przerost formy nad treścią. Jeszcze mi tam Pabla Koeło brakuje otwartego na jakimś banalnym banale...:). Więc jest też opcja, że hamakowicz szuka teraz tego ulubionego cytatu zamiast korzystać z hamaka. Odpowiedz Link Zgłoś