Dodaj do ulubionych

Adoptuj pszczołę :)

10.09.15, 20:45
Jest taka akcja ---> www.adoptujpszczole.pl/

Wchodzicie w to? :D
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: Adoptuj pszczołę :) 10.09.15, 20:59
      To pewnie i potrzebne jest. Ale mnie z owadami nie po drodze.
      • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 19:23
        Znaczy się, że nie chcesz adoptować choćby jednaj malutkiej pszczółki? :>
    • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 19:29
      Czy ta akcja może dotyczy adopcji podstarzałych trutni przez atrakcyjne kobiety?;)
      • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 19:48
        A po co atrakcyjnym kobietom podstarzałe trutnie? ;p
        • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 19:59
          Ech... Wiedziałem, że nie ma dla mnie żadnej nadziei.
          • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:30
            Nadziei ni ma bo się Sil za atrakcyjnymi pszczołami rozgląda, zamiast szukać zwykłej szarej robotnicy :P
            • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:36
              A gdzie tam. Nie od dziś wiadomo, że te ładne to rozbestwione są ponad miarę i zepsute przez nadmierne powodzenie. Szara robotnica by wystarczyła. Ale nie od dziś wiadomo (że się powtórzę), że robotnice księciunia na białej chabecie wypatrują...
              • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:43
                No i widzi Sil, tak to jest, że podstarzałe trutnie się za atrakcyjnymi pszczołami oglądają, a szare robotnice marzą o księciuniach... dziwny jest ten świat ;p
                • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:46
                  Szarlotta to celowo ze zrozumieniem nie czyta...
                  • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:59
                    Bo mi się już, proszę Sila, rozumienie wyłączyło ;p
                    Zresztą ja nigdy za szybko nie rozumowałam :D
                    • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:03
                      Znaczy pewnie góral jaki ciachowaty rozumienie Szarlottcie wyłączył...
                      • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:11
                        A gdzież tam, o góralu to tylko pomarzyć można. Podręcznik przeglądam, a na widok podręczników mi się automatycznie rozumowanie wyłącza ;p
                        • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:12
                          A co to za podręcznik?
                          • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:18
                            Wyjątkowo nudny :D
                            • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:36
                              Aha.
                              • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:46
                                A widział kiedy Sil wciągający podręcznik? Bo ja jeszcze nie :D
                                • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:48
                                  Tak.
                                  • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:50
                                    A, to pogratulować i pozazdrościć :D
                                    • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:53
                                      Jeden na całe życie się trafił.
                                      • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 21:59
                                        Szczęściarz :D
                                        • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 22:06
                                          No nie wiem.
                                        • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 22:06
                                          A co to forum tak zdechło?
                                          • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 22:12
                                            Pszczoły zdychają, forum zdycha... nie wiem, ale podobno święto zmarłych coraz bliżej ;p
                                            • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 22:23
                                              Za niedługo to tylko stare trutnie zostaną.;)
                                              • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 22:29
                                                Może się tak zdarzyć :)
                                                Ja w każdym razie obiecałam sobie, że pójdę dzisiaj szybciej spać, także dobranoc :*
                                                • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 22:31
                                                  Znaczy zostaję tu sam?
                                                  Dobranoc
        • green.amber Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:02
          powiem Szarlocie, że jakoś tak niejednoznacznie mi to adoptowanie wygląda, to tak po pierwsze a po drugie, że w kwestii tych trutniów to pomyślałam sobie, że może chodzi o tylko i wyłącznie atrakcyjność fizyczną, no ale w opinii naszych forumowych kolegów to takie są w ino mig organizowane przez tzw. alfy... no i póki co jezdę w kropce ;)
          • szarlotka_ja Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:28
            Powiem Ci Amberku, że ja to już nawet w kropi jezdem, bo mnie konfitury co się za nic w świecie nie chciały otworzyć okropkowały :P
            • green.amber Re: Adoptuj pszczołę :) 12.09.15, 13:28
              się Szarlota zalała znaczy konfiturą... ładnie ładnie może chociaż szkło nie trzaskało...
              ;)
      • green.amber Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 19:58
        czyżby dla jakiegoś kolegi Sil szukał towarzyszki?? niezbyt koleżeński z Sila kolega chyba jednak, tak kogoś od trutniów...
        • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:00
          Ja tak dla siebie chciałem...
          • green.amber Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:04
            czyli, że ten podstarzały truteń to o sobie samym??
            a to w takim razie ma Sil jakby częściową odpowiedź...
            • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:08
              Nie widzę związku, nie widzę częściowej odpowiedzi, ciemność widzę.
              • green.amber Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:13
                czyli ani Sil przystojny, ani pracowity, ani bystry... hymmm jakby to tak delikatnie w miarę...
                • silencjariusz Re: Adoptuj pszczołę :) 11.09.15, 20:14
                  Na to wychodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka