gero1 11.04.02, 10:04 ze jestes ponad rubiny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: Jezeli powiem Ci Saskia IP: *.turboline.skynet.be 11.04.02, 11:50 to sie obraze, sa drozsze kamienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Jezeli powiem Ci Saskia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 11:52 chodzi położenie Saskii po spadnięciu ich z serca Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 SASKIA 11.04.02, 12:35 Ojczyzną moją jest muzyka A Ty jesteś jak nuta rzewna Którą na ustach Po latach wraca się muzykę jak do domu I tylko nie trwóz sie Saskia Bo możesz mi być tak bardzo potrzebna Że chyba tylko śmierci Ale już Cię nie oddam nikomu Jeżeli wszystkie niebiosa I wszystkie w nich serafiny Przy tym tęsknoty wybłagam By się spełniła twa chwała Jeżeli powiem Ci więcej Że jesteś ponad rubiny O jedno proszę Cię Saskia Nie bądź zarozumiała Saskia, cokolwiek się stanie Złotą smugą zostaniesz w legendzie Bo wypisane jest ogniem na ścianie Że Cię nikt tak jak ja kochał nie będzie Sięgnij po nieśmiertelność Saskia Tak jak się sięga po szmaragd, gitarę Czy jabłko rumiane, ogromne Jabłko, szmaragd przeminą Jak komar brzęczy gitara Lecz ja to w książkę zamknę Saskia, USMIECHNIJ SIE DO MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: SASKIA IP: *.turboline.skynet.be 11.04.02, 12:39 nic z tego gero, kocham xp! Odpowiedz Link Zgłoś