carol-jordan 04.10.15, 19:53 by zapiał...... jutro trza do roboty..... :> Czy ktoś się ze mną połączy w bólu? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Kur.......... 04.10.15, 20:13 No i wykrakałaś.:P Zostaliśmy tu sami.;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kur.......... 04.10.15, 22:24 Azaliż idealnie do nastroju, że jutro trza bladym świtem do kombinatu gnać, wyświetlają mi się jeszcze te słit reklamy z panienkami co to schudły raz na zawsze.... :> Nosz cholera, a jak przeżyć taką niedzielną irytację bez czekolady??? :> :P I tym optymistycznym akcentem się pożegnam.... A jeszcze..... bo przypomniało mi się piękne powiedzenie: Lepszy cellulit w garści niż silikon na obrazku.... :D I tego się trzymam. :P Pytanie, czy są jeszcze faceci, którym owo powiedzenie również się podoba.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kur.......... 04.10.15, 22:25 są :P :D ....zresztą któż z nas jest idealny?... a czasem to my kobiety za bardzo skupiamy sie na pewnych rzeczach, gdy tymczasem liczy się wiele innych rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kur.......... 05.10.15, 16:21 Oj tam oj tam..... :P A mnie wyszło, że jak się wczoraj nastawiłam, tako i było...... tzn. jako pierwsza podlazłam pod nogi mojej szefuńci i dostałam opierdziel.... nie pytaj dlaczego albo za co, bo za cholerę nie wiem.... :> :D Ja Wam mówię, że kiedyś ją zamorduję... tylko w głowie brzęczą mi słowa... zabijesz świnię a pójdziesz do paki jak za człowieka.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Kur.......... 05.10.15, 10:03 jak się kocha to pierdoły sie wcale nie liczą. Powiem więcej, takie pierdoły nawet bez uczucia też się nie liczą, nikt nie jest idealny. Liczy się całokształt i to nie tylko ten wizualny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Kur.......... 05.10.15, 15:57 ech czy ja wiem .... pierdoły rzutują jednak na całokształt. bez uczucia rzutują bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kur.......... 05.10.15, 16:08 Kama, ale może zacznijcie od zdefiniowania pierdół.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Kur.......... 05.10.15, 16:16 ok, wszystko rzutuje na całokształt, zwłaszcza, jak nie ma uczucia :D lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kur.......... 05.10.15, 16:18 Lepiej..... :D Ale jak nie ma uczucia, to co mi po takim opiniotwórczym panu..... :P Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Kur.......... 05.10.15, 18:14 że prawdę gada i do tego nie zmąconą? ( no prawie prawdę bo może coś chcieć ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kur.......... 05.10.15, 18:21 Wiesz co? My mówimy chyba nie całkiem o tym samym.... :D Odpowiedz Link Zgłoś