urszulka_ma 03.11.15, 10:12 W zeszłym tygodniu pięknie wyglądało w tym, już liści jest bardzo mało... króluje list opad... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: balkonowe wieści 12.11.15, 10:40 Drzewa są już nagie.Dostaliśmy dawkę złotej jesieni i nawet(wydaje mi się)babie lato widziałam:)a teraz nadszedł czas na drugą ,trochę smutną jej twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: balkonowe wieści 29.11.15, 14:16 muszę pstryknąć to samo miejsce, rzeczywiście już jest nagie:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: balkonowe wieści 30.11.15, 21:41 Zaraz będą Święta.Białe ?Czarne?Nieważne. Jest mi dobrze.Czuję się dobrze. Wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: balkonowe wieści 17.12.15, 10:05 Mam na nim jeszcze skrzynki z kwiatami i o dziwo, liście surfinii są nadal zielone... Zabieram się za ich posprzątanie i ciągle nie mogę znaleźć na to czasu ...słaba organizacja dnia!:) Bieli nie widać i podobno nie można liczyć na jej pojawienie się Teraz, jedynym barwnym, balkonowym akcentem,... są pojawiające się sikorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: balkonowe wieści 20.12.15, 20:10 Sikorki z racji powinności bycia zimy szukają karmników a tu ani zimy ani słoninki:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: balkonowe wieści 07.02.16, 11:57 Ostatnio zdecydowanie rzadziej odwiedzam balkon :) Cieszy mnie to ogromnie, ... ponieważ wstyd było się przyznać, ale w ostatnim roku zniszczyłam moje największe osiągnięcie ostatnich pięciu lat i ....przesiadywałam na balkonie bardzo często... ale już dobrze, już miesiąc mija gdy znowu mogę z dumą powiedzieć... ja nie palę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: balkonowe wieści 27.03.16, 18:43 Urszulka ma 1. ladny widok z balkonu. 2. nie palic. 3. miec spokojne swieta ,aby moc spokojnie sie zajadac smakolykami. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: balkonowe wieści 03.04.16, 14:54 Dziękuję bardzo :) Czas tak szybko płynie, niedawno składaliśmy sobie życzenia gwiazdkowe a tu już po świętach wielkanocnych... ta nie palę od stycznia :) a święta urszulce upłynęły spokojnie, zajadająco, strach na wagę wchodzić...:) Cieszę się, że Kanuk pamięta o naszym zerowym forum martwi mnie cisza Halinki, mam nadzieję, że to jakaś cisza niegroźna Pozdrawiam bardzo serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: balkonowe wieści 03.04.16, 16:05 Rowniez serdecznie pozdrawiam i dziekuje. Wlasnie ,Halinka i Old. Co z nimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: balkonowe wieści 06.04.16, 23:03 Niestety nie mam żadnych informacji na temat obojga, gdzieś przepadli... Nareszcie mamy Wiosnę!:) A u Kanuka fiołki kwitną ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: balkonowe wieści 08.04.16, 02:15 mrozno i snieznie conieco. troche fiolkow wyszlo z ziemi omylkowo. Wpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: balkonowe wieści 30.09.17, 08:29 Na balkonie znowu Jesień jesienny malarz rozpoczął swoje dzieło z wielkim rozmachem chlapie żółtą farbą... nad balkonem zbierające się stada ptaków z wielkim hałasem przysiadają w pobliżu, objadając resztki jarzębinowych korali szykują się do drogi,... Balkon rozwesela czerwień uparcie kwitnących pelargonii... Odpowiedz Link Zgłoś