witamina_b12 Re: Nudyyy 15.11.15, 19:25 Bo Was to ciagle zabawiac trzeba ;) jak przebodźcowane dzieciaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Nudyyy 15.11.15, 21:50 Tak już chyba będzie tu coraz częściej. Może czas poszukać żywszego forum?;). Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Nudyyy 15.11.15, 21:56 Jak taki zombi tam przyjdzie to ja nie wiem czy ono długo żywsze pozostanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Nudyyy 15.11.15, 22:17 tak sie konczy rozbijanie zgranej paczki. bylo zostac na samotnych i nie balkanizowac forum. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Nudyyy 15.11.15, 22:25 Ja w każdym razie znikam. Na jakiś czas.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Nudyyy 15.11.15, 22:27 i ja... nie bede nic pisal tylko czytal z partyzanta jak bedzie co. no to ciao tu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Nudyyy 15.11.15, 22:43 I słusznie. Bo ja to tylko na chwilę znikam.:P Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Nudyyy 16.11.15, 21:34 czarny.onyks napisała: > uff... > > poszło? faaajne uczucie :D David O'Dowda - All Alone Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Nudyyy 16.11.15, 11:33 silencjariusz napisał: > Ja w każdym razie znikam. Na jakiś czas.;) a ja myślałam, że już wróciłeś z tego zniknięcia ;-) nawet miałam pytać jak było Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 15.11.15, 22:47 Łeee, no zaś bez przesady, wcale tak pusto nie jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Nudyyy 15.11.15, 22:55 Nikt nic nie pisze, nie ma co czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 15.11.15, 23:00 Jak ja zacznę pisać to Sil będzie błagał żebym już skończyła :D Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 15.11.15, 23:04 Zatoki mam zapchane, proszę Sila, nażarłam się różnych różności, które były w apteczce i teraz mnie ogarnia senność. Znaczy się chyba coś zjadłam nie na temat. W sensie, że męczy mnie spanie, a zatoki jak były zapchane, tak są :> I tak siedzę łeb mi leci, oczy się kleją, a jak się kładę do łóżka to natychmiast senność mija. Chyba zacznę sypiać na siedząco hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Nudyyy 15.11.15, 23:11 Szarlotta jakiś podręcznik poczyta. Ja zasypiam po niecałej stronie takiej lektury.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 15.11.15, 23:12 Otóż właśnie przytargałam sobie pod rękę jeden taki co mnie dawniej już na samej okładce usypiał skutecznie :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Nudyyy 15.11.15, 23:18 I to jest to. ;) Za chwilę Szarlotta będzie chrapać. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 15.11.15, 23:23 O, chrapać to na pewno, bo mam nos wyłączony z oddychania :D No nic idę, może w końcu zasnę. A jutro będzie trudne siedem i pół godziny w robocie, a potem już będzie łatwo. Chociaż właściwie przy dobrych wiatrach to będzie tylko sześć i pół godziny trudnych do przeżycia. I potem powtórka we wtorek. Więc pewnie nie zasnę bo będę rozmyślać, jak przeżyć. Ale jak już przeżyję poniedziałek i wtorek to już w zasadzie jakby łikend był. P.S. A nie mówiłam, że jak zacznę pisać to Sil będzie miał dość? :P Dobranoc! :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 14:59 a szukaj..... jak dzieci jesteście...marudne, jęczące ciągle...:>:> a sami od siebie może by coś? jak Ty tak do kobiety jęczeć będziesz, że nudno....to szybko zobaczysz efekty...:> Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Nudyyy 16.11.15, 11:44 a Ty nie marudziłeś ? bo jeszcze nie sprawdziłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Nudyyy 16.11.15, 19:45 pewnie już sprawdziłaś ;) nie chcę marudzić jeśli tego mogę uniknąć :) .... no i z życia staram się wyciągać plusy i ignorować minusy.... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Nudyyy 16.11.15, 16:24 I może wreszcie jakaś kolejna fotorelacja........ :P Ech.... marzenia...... :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 16:55 i jeszcze jedno... forum nie ma być panaceum na wszystko.... nie chciałam by zabierało czas, ograniczało kontakty...sprawiało, że tu łatwiej, bezpieczniej w ciepełku posiedzieć i podyskutować... miało być odskocznią chwilową od życia, problemów....miejscem pogaduch...a nie miejscem, gdzie ciągle siedzimy;) życie toczy się poza netem...;) pamiętajmy o tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 17:19 no! i nie ryczeć mi tu, ze rzadko bywam.....:> zerkam czasem,co ,,dzieciaki,, poczynają..... jak tylko możliwości pozwalają:);) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Nudyyy 16.11.15, 17:51 Lubisz ekstremalne doznania? Fju fju........ :P Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Nudyyy 16.11.15, 17:54 Zza monitora to każdy odważny ;) Przyjdź poryczeć jak Onyks przyjedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 19:39 No to rycz mały, rycz...płacz maleńki płacz.. Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Nudyyy 16.11.15, 17:34 Pamiętamy. ;) Ja aktualnie leżę w ramach odpoczynku popracowego i poobiedniego. Jakie tam znowu panaceum? Szarlotcie zatok nie wyleczyło. :P Ja w zeszłym tygodniu miałem grypę żołądkową. Też nie pomogło. :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 16.11.15, 19:07 Czuję się pouczona... P.S. Naprawdę traktujecie wszystkie tematy serio? Bo ten na przykład serio nie był i w założeniu raczej nie marudny. Bardziej zaczepny, do pogaduch... No ale, wyszło jak wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Nudyyy 16.11.15, 19:28 Onyks dziś nie w sosie i tyle. I nie pisz do niej per Wy, bo się jeszcze bardziej rozeźli. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 19:35 Ty mnie nie w sosie nie widziałeś... I lepiej byś nie widział :>:D Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 16.11.15, 19:35 Znaczy się tylko onyksowi wolno być nie w sosie? :> Innym już nie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 19:42 Wiesz,jak jest.władzy więcej wolno ;)... W dodatku odrobinę chorej... Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Nudyyy 16.11.15, 19:28 PS 2 Naprawdę traktujecie wszystkie odpowiedzi serio? Bo moze ta to bardziej zaczepna i do pogaduch była :> No ale, wyszło jak wyszło... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 16.11.15, 19:51 Nie, nie wszystkie, ale akurat ta wyjątkowo serio brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 19:34 ? Nie powinnaś.. Nawet nie wiem, skąd Ci to przyszło do głowy... Ale jak ciągle pewne osobniki marudzą to czuję się zmuszona odpowiedzieć :) Załóż parę tematów... Od razu coś drgnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 16.11.15, 21:02 Aha, czyli marudzenie pewnych osobników wymaga interwencji. Inne osobniki mogą jęczeć i narzekać na swój los w niemalże każdym wątku. Znaczy się, że są osobniki i osobniki. Trochę to trwało, ale jednak zajarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 21:14 matko.... wmawiasz mi jakieś intencje.... a to zwykła reakcja na kolejny wątek o nudzie... i piszę w liczbie mnogiej... nie wyróżniam nikogo... ...proszę...wyluzuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Nudyyy 16.11.15, 21:22 ?? ale to Ty się jeżysz...ja po prostu prowadzę rozmowę.... Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Nudyyy 16.11.15, 20:30 ech a ja właśnie chętnie bym serio porozmawiała, to właśnie wtedy chętnych brak... jak nie urok to... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Nudyyy 16.11.15, 21:03 No widzisz, ja wolę serio rozmawiać w realu ;p Odpowiedz Link Zgłoś