witamina_b12 17.11.15, 15:08 pomroczność jasna? :P Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak LoL Nastały piękne dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 15:50 Kalemu ukraść słonia - źleee Kali ukraść konia - SUPER! :D TKM Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 16:28 Ja bym raczej zapytała... Za kogo mają swoich wyborców... Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 16:31 eee tam Onyksie, wyborcy to akurat im przyklasną ;) dobrze rozpoznali swój target, a resztę mają w poważaniu. Taka strategia marketingowa, a poza tym winner takes all i za długo czekali, żeby się teraz ceregielić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:17 i bardzo kulwa dobrze zrobił! bardzo mądra decyzja pana prezydenta! a wy chyba macie totalnie zniszczone mózgi przez lemingozę... pan prezydent naprawia to, co zepsuł stronniczy pod platformę sąd. skazywać gościa za nadużycie władzy, bo chciał aferzystów sprowokować? Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:23 o widziałaś, Onyksie? mówiłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:31 nie jestem wyborcą pis ani pana prezydenta. to mi pozwala na obiektywny ogląd sytuacji. nasze sądy są upolitycznione, orzekają pod naciskami władzy. skazywać kamińskiego za takie coś, to jak by skazywać policjanta za użycie broni albo zwykłego kowalskiego za samoobronę. a mało takich wyroków? tak... tak to właśnie niestety było za platformy, sądy sądami a orzekamy, za co zostało zapłacone. Odpowiedz Link Zgłoś
flirting.shadow Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:42 Tak to było. Sawicka moralnie winna, ale ukarzemy Kamińskiego. Niech politycy wiedzą, że pierwszy raz łapówkę mogą brać śmiało i się niczego nie obawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:50 Flirtek, to jest portal dla Ciebie, polecam :) wpolityce.pl/spoleczenstwo/272158-prezydent-slusznie-ulaskawil-mariusza-kaminskiego-ale-zatrzymal-sie-wpol-drogi-powinien-od-razu-odznaczyc-tworce-cba-wysokim-odznaczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 23:12 Flirtek no przyznam, ze ciekawa koncepcja panstwa praworzadnego... najpierw kogos uwiesc a pozniej namawiac do popelnienia przestepstwa.... dobrze jednak ze samotna jestem :> Odpowiedz Link Zgłoś
flirting.shadow Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 23:53 A więc o to uwiedzenie chodzi? Zazdrośnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Amnezja, hipokryzja czy 18.11.15, 00:39 Tak chłopaki, tylko że nawet w ostoi prawicowości, wzoru niedoścignionego dla naszych obecnych elit czyli USA jest w orzecznictwie taka zasada: dowody zdobyte nielegalnie nie są dowodami w sądzie - nie ma ich po prostu. A za nielegalne działania (np. za wymuszenie zeznań, czy też właśnie nielegalną prowokację) można iść do pierdla. I to jest podręcznikowy przypadek pana Kamińskiego et consortes. Służy ta zasada m.in. ochronie obywateli przed instytucjami państwowymi które z definicji są silniejsze. Ale co tam Stany i ich pojebane prawo precedensowe, u nas dalej jak widać w narodzie pokutuje komunistyczne podejście: chuj ze środkami ważny jest skutek. Co w końcu przekłada się na "dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie". Ostatnio coraz częściej odczuwam absmak, nie to żebym miał jakieś wysokie mniemanie o ludziach, ale nawet mimo to. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Amnezja, hipokryzja czy 18.11.15, 07:30 Coż zrobic jak naszym forumowym Makiawelim marzą sie przesluchania z jadrami w szufladzie.... tylko zapominaja, ze ktoregos razu to ich nabialu moze dotyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:53 nie sądzisz się się nieco zagalopował i pospieszył, bez wzgledu na Twoje przekonanie o orzekaniu sądów pod naciskiem politycznym. powinien poczekać do prawomocnego wyroku, bo uniewinnił go od czego? Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:58 ło matko... ale się zapiekliłaś i powtarzasz, to co napisali na gazecinie... a pokaż paragraf, że nie mógł tak zrobić... mógł! a co będą gazeciane wielowieyskie i co. skamleć, że nie tak jak by one chciały... no mógł tak, gdyby nie mógł, to by nie zrobił. ułaskawił po pierwszym wyroku i pozamiatane. oszczędził kosztów posiedzeń sądów kolejnych instancji. i dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 22:11 weź Tadek bo mnie wkurzasz. Nie możesz tak bez ubliżania wszystkim dyskutować? Kamiński teraz powinien wycofać apelację. Ale wtedy będzie skazany wyrokiem prawomocnym i nie powinien być posłem ani dostać dostępu do informacji tajnych. Mimo ułaskawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 22:13 i ubliżasz mojej inteligencji. umiem samodzielnie wyciągac wnioski, wiem wiem, może to się wydać nieosiągalne dla niektórych, ale jednak :-P Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 22:23 weź się skup i odpisz raz a dobrze, bo tak jak teraz raz po raz i kolejny pode mną na to samo, to widać, żeś się zacietrzewiła i nie możesz zebrać wszystkich myśli... pisałaś, że jesteś ochłonięta... :P a nie widać tego po takich wpisach na raty, w których wyrzucasz co i raz po kolei następne mądrości z gazeciny, jak już doczytasz :P prawda jest taka, że oboje bazujemy na tym, co nam dziennikarzyny napiszą, i ja też czytam z gazeciny, ale różnica jest taka, że ja mam swój rozum i potrafię to zanegować (i obiektywnie uznać, że pan prezydent dobrze zrobił) a ty łykasz ich wybiórcze kruczki jak typowy leming :( Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 22:28 dobra, dla mnie EOT jestem lemingiem, nic nie kumam, za to Ty Tadek masz umysł ostry niczym brzytwa. btw co to znaczy być lemingiem? Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 23:23 > btw co to znaczy być lemingiem? To proste... to znaczy miec odmienne zdanie od Tadeusza :> Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 22:57 A Ty chyba miales nie pisac? Zmieniasz zdanie szybciej niz p. Pawlowska :> kekekeke Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:25 i czytać nie potrafisz? odpowiadasz nie na temat Tadek, ochłoń, bo z tej radości Cię zamroczyło :> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:40 czytać nie potrafię? odpowiadam nie na temat? z radości zamroczyło? coś jeszcze? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:49 odpowiadasz na post dot. zmian w regulaminie komisji służb specjalnych a piszesz o ułaskawieniu Kamińskiego. Na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:51 znasz kejs ame-belge? jest precedens? jest. tak że odpowiadałem na post o ułaskawieniu kamińskiego. ochłonęłaś już? :D peace.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 21:54 cały czas jestem ochłonięta :-P Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 19:14 muehehe www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/prezydent-duda-ulaskawil-mariusza-kaminskiego,595299.html Nastepny krok to akty ułaskawienia in blanco :D Prawo i Sprawiedliwosc! Muehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 20:39 Dubieniecki czeka, wspominał przecież, że pobyt w areszcie mu nie służy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Amnezja, hipokryzja czy 17.11.15, 23:41 Nie wiem, jak to robicie....ale Tadeusz nie może bez Was wytrzymać... ;) I łamie swoje obietnice.... Odpowiedz Link Zgłoś