danway1 20.09.04, 20:01 Dzisiaj ja zajmuję kanapę, znajdującą się w salonie, ale chyba już niedługo z niej zejdę, bo opuszczam domek!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniarka.stawowa Re: Kanapa!! 20.09.04, 20:22 danway1 napisał: > Dzisiaj ja zajmuję kanapę, znajdującą się w salonie... Ooooo, to kanapa salonowa, a ja juz myslalam, ze to taka u psychoanalityka, juz prawie zaczelam sie wywnetrzac... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 20.09.04, 20:27 Oj Błotniarka nie posądzałem Cię o taki rzeczy. Jestem troszkę zaskoczony. A tak na marginesie, widzę że nie odwiedziłaś wątku, w którym ludzie się przedstawiają. Zapraszam do tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Kanapa!! 20.09.04, 21:10 danway1 napisał: > tak na marginesie, widzę że nie odwiedziłaś wątku, w którym ludzie się > przedstawiają. Zapraszam do tego wątku. Dzieki za zaproszenie, przebrnelam przez 143 wpisy na tym watku, i zbyt mnie oniesmielilo by tam napisac.... wszyscy jestescie tacy mlodzi, piekni, wyksztalceni, a ja jestem od Was starsza (no nie, nie od Was wszystkich razem wzietych :-))), ale lata studenckie mam juz jednak tylko w pamieci :-( Tworzycie fajna grupe przyjaciol, pozwol wiec, ze posiedze na tej salonowej kanapie i popatrze sobie, jak sie bawicie! Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 21.09.04, 13:50 Powiedzmy, że masz moje osobiste pozwolenie na siedzenie na kanapie, ale pamiętaj telewizor to jest zarezerwowany dla mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Kanapa!! 21.09.04, 22:01 danway1 napisał: > Powiedzmy, że masz moje osobiste pozwolenie na siedzenie na kanapie, ale > pamiętaj telewizor to jest zarezerwowany dla mnie :P Telewizor mozesz miec Daniel, ale ja rezerwuje pilota... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Kanapa!! 22.09.04, 18:20 JA rezerwóje ciemny kacik w tym saloniku. Taki gdzie bede mogla sie ukryc przed ludzmi przed problemami przed swiatem. Gdzie bede ja i moje marzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 22.09.04, 23:15 Nawet jak bys siedziała w naciemniejszym z ciemnych katów to bedziesz i widoczna i bedziesz miała wiele do powiedzenia (pozytywne znaczenie:) a na Kanape zapraszamy jak naj naj bedzie miło nam z kobieta na jednym łozu ;-) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 25.09.04, 18:05 A tobie to tylko jedno w głowie. Oj nie ładnie Wojtuś <tyty> Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 25.09.04, 18:05 Rezerwacja została przyjęte, ale po co CI takie miejsce?? :o Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 25.09.04, 17:33 Ale ty jesteś dla mnie niedora. A z resztą ten telewizor można przełączać bez pilota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Kanapa!! 25.09.04, 22:11 danway1 napisał: > Ale ty jesteś dla mnie niedora. A z resztą ten telewizor można przełączać bez > pilota ;) To bylo do mnie, Danielu? A zreszta po co ten telewizor w ogole wlaczac? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 28.09.04, 19:44 Tak to było do Ciebie. A telewizor trzeba włączyć, żeby oglądać mecze Ligi Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 28.09.04, 20:04 Dzis jest ciekawy mecz wiec ja juz sie sadowie na kanapie z napojem bezalkocholowym;-) w rece Tylko komu tu kibicowac Real czy Roma <hmmm> Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Kanapa!! 30.09.04, 10:12 widziałam końcówkę tego mecza :P:P i nawet ostatnią bramkę widziałam :P a przedostatnią słyszałam :P W sumie to trochę chyba mi szkoda że nie mogłam obejżeć całego, no ale cóż - widać skończyły się chwilowo czasy wspólnego oglądania meczów :( Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 29.09.04, 00:27 ostatnio daniel zarzucil mi ze nie siedzialam jeszce na kanapie wiec teraz sie na niej rozkladam i prosze mi nie przeszkadzac. wlacze sobie swoja ulubiona ostatnio plyte i bede sluchala i sobie marzyla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 29.09.04, 00:55 poczekaj nie pchaj sie na kanape bo ja koncze piłke ogladac Chyba ze masz cos fajnego to polezymy razem:D Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 29.09.04, 01:03 ty sie juz wylezales na kanapie, teraz moja kolej :P. ja mam duuuzo fajnych plyt a teraz ze soba przynioslam muzyke do 'troi' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Kanapa!! 29.09.04, 02:13 No dobra, rozpychajcie sie na tej kanapie, zwalniam miejsce, bo nie ma co ogladac "w telewizorze". Pilka moze byc, ale krazek sie fajniej ogladalo, a teraz - mistrzostwa swiata zakonczone, NHL strajkuje - nie ma na co patrzec...:-(. Uzywajcie sobie na tej kanapie, ja oddaje Danielowi pilota, i biore psa na spacer! Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 30.09.04, 23:52 znowu ja rozkladam sie na kanapie, ale jeszcze jedno miejsce sie znajdzie :). Jest ktos chetny zeby dotrzymac mi towarzystwa?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Kanapa!! 01.10.04, 00:21 Miejsce leżące czy siedzące? ;) Dostane pilota?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 01.10.04, 00:22 wybor miejsca nalezy do ciebie :). pilota jak znajdziesz to dostaniesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 02.10.04, 22:27 Zimna noc sie zapowiada, poloze sie wiec na kanapie i przykryje cieplym kocykiem :). Wczesniej jednak zaparze sobie goraca herbatke i niestraszne mi juz chlody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 02.10.04, 22:43 Ok to ja tez tylko wezme te moje niebieskie tabletki (jak z matrixa) i cus do picia i sie pakuje koło ciebie;) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 02.10.04, 22:47 hehe a myslalam ze inne niebieskie :P. Swoj kocyk prosze przyniesc, bo ja swoim nie zamierzam sie z nikim dzielic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 02.10.04, 22:55 Jakie inne??nie wiem o czym mowisz ;-) Masz racje ze moze pod innymi nie chce cie dzis zarazic bo rpadkuje:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:09 :) To może wstrzymaj się z tymi tabletkami, moja elektryczna herbatka postawi cie na nogi (albo położy pod stołem ;)) Nie radze przepijać nią leków. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:06 To ja rozpale w kominku :) Może ja sie zajme herbatką? Ktos jeszcze chce elektryczną? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:12 A jak juz skonczysz to zapraszam obok siebie, mysle ze kocykiem sie jednak podziele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:24 A dzielcie sie tylko pozniej nie zwalajcie na mnie jak by co :P -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:29 Ciebie to zwalimy z kanapy :P Zresztą ty już swoje zrobiłeś :P Ale się nie przyznajesz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:13 Tylko ma byc z wysokim napieciem :) taka ze HEJ!!! -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:27 Mówiłem, żbyś nie przepijał tabletek moją herbatką!! Chociaż teraz jakby ci się lepiej zrobiło :) Chociaż lekarz pewnie pogorszenie stwierdzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:29 Boje sie ze to tylko chwilowe :( -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 02.10.04, 23:59 Tak milo i cieplutko jest w naszym saloniku...po prostu cudownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 03.10.04, 00:04 mnie sie nie chce wcale isc Moge tak jeszcze długo tu -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 03.10.04, 00:49 To zostałem sam chyba I dobrze moge sie rozłozyc i nie bede miał problemów z innymi -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa No i ... 03.10.04, 02:21 ...przysnelo sie wam w koncu na tej kanapie. Spijcie dzieciaki smacznie! Sweet Dreams... Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 04.10.04, 00:40 Znowu mi sie udalo ze kanapa jest wolna ;). ja uwielbiam to miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 04.10.04, 00:43 Nie rozczłakuj sie tak na niej Wez te rynce nie ma sensu;-) Seba moge prosci o herbate z pradem??:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Kanapa!! 04.10.04, 00:45 Dzisiaj to możesz dostać sam prąd bez herbaty, ale musisz się przejśc do sklepu, bo ja ci po to nie polece. Kasy też nie dam :P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Obierzyświat. 04.10.04, 15:03 Na godzinę położe się na kanapie, a potem ją zwolnie na bardzo, bardzo długi czas. Pozdrawiam was. Jak wrócę, to znowu sobie na niej spoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Obierzyświat. 05.10.04, 11:08 Tylko nie pobłądź nigdzie po drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka a po ciezkiej pracy odpoczynek 04.10.04, 23:28 i to zasluzony odpoczynek, jedna kupke lisci wynioslam i teraz bede sie relaksowac na naszej niezwykle wygodnej kanapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: a po ciezkiej pracy odpoczynek 04.10.04, 23:32 Ja to sobie odpoczne po miłym wieczorku i po tym jak dostałem w spadku forum musze troche przemyslec Moze jednak Daniel miał racje<hmmm> -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
nait ...odpoczynek... i do pracy 05.10.04, 15:28 Może miał, może nie. Przyszłość to pokaże. Jedno jest pewne - uciekł od nas i zostawił wszystko na twojej głowie. Nie dość, że zostawił stare obowiązki to jeszcze dorzucił ci kilka nowych. Taki już jest ten nasz daminek :) Wieczorek był miły, odpoczynek też, ale teraz to cie czeka ciężka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Kanapa!! 05.10.04, 15:56 Idę odpocząć, zmęczyło mnie to wszystko :| Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 05.10.04, 21:17 Chora jestem i dlatego nic mi sie dzis nie chce, rozkladam sie wiec na kanapie z herbatka z miety i prosze kogos o dolozenie drzewa do kominka bo sie zimno jakos zrobilo......brrrrr :( Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 05.10.04, 21:29 Wamin dokłada do pieca i chyba załozy sobie na głowe słuchawki bo musi odreagowac Nie ma mnie Tylko w waznych sprawach. -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Kanapa!! 06.10.04, 14:39 To ja kładę się na kanapie. Kupiłam marchewki, jak ktoś ma ochotę to proszę sobie pochrupać. Do czytania trochę mi jeszcze zostało, więc włączam sobie relaksującą muzykę i zabieram się do lektury. :) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Kanapa!! 06.10.04, 15:18 Gosia suń sie troszke na tej kanapie. Jestem tak zmeczona po pracy że nie wiem czy nawet dojde do tej kanapy :( . Można powiedzieć, że jestem przeciążona. Proszę żeby teraz nie chałasować bo chciałabym się zdrzemnąć. Zamykam oczy i odpływam. Gosia pilnuj mnie żeby mi chłopaki nic złego nie zrobiły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Kanapa!! 06.10.04, 16:17 Nie ma sprawy, dla ciebie zawsze się miejsce znajdzie :) A i ja potrzebuję ciszy i spokoju, więc do żadnego chaosu tu nie dopuszczę :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 07.10.04, 23:36 No rybki nakarmione i swiatlo w akwarium zgaszone wiec teraz mozna sie na kanapie wygodnie usadowic, goraca herbatke sobie zrobic i zrelaksowac sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 07.10.04, 23:47 Zostaw to zajecie Wojtkowi, co ty sie bedziesz meczyc?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 07.10.04, 23:58 Widze ze trzeba wam tu meskiej reki a nie ze sie bedzie meczyc Juz nam zapalam i sobie podspiewuje "Come on baby, light my fire" <nutki>:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 08.10.04, 00:05 Ale z czym z ta piosenka??chesz ja w zycie wprowadzic??:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 08.10.04, 00:12 o ogien w kominku mi chodzilo :P. A co do piosenki to nie lubie The Doors... Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 08.10.04, 00:18 co wy dzis tacy rozspiewani?? ;) ja do was nie dolacze bo obawiam sie ze moglibyscie ogluchnac... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 08.10.04, 00:18 Sebastian nie przyglad sie mi tak Zaczynam sie bac:P -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 09.10.04, 09:56 A ja dzis sie nie ruszam z domu Pada i ogolnie bez sensu No ale oczywiscie pozniej wyruszam :) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 10.10.04, 00:25 A teraz czas rozlozyc sie na kanapie po dniu pelnym wrazen ;). Nic juz nie pije i nic nie jem, tylko sobie wspominam wydarzenia dzisiejszego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko O jak cudownie :) 17.10.04, 10:27 Zajmuję kanapę :) Po wczorajszym i tak krótkiej, mimo wszystko nocy, wszystko mnie boli auć, :( i postanowiłam z tej racji ułożyć się wygodnie na naszej wygodnej kanapie i odpoczywać. Mam dużo czasu ;) więc nie łatwo się mnie pozbędziecie, a jak będziecie chcieli mnie wygonić to wyciągnę oszczędności i kupię drugą kanapę ;P I co wy na to <??> Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: O jak cudownie :) 17.10.04, 12:32 Dobrze ze wczoraj znowu przeciagnelam kanape z pokoju zwierzen ;) bo Daniel ja w piatek tam zabral... Nie ma tak dobrze, ta kanapa ma stac w salonie i basta! :P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: O jak cudownie :) 17.10.04, 12:38 Jak on tak bedzie taskał i przeciagał ta kanape po domu to sie za nie długo podloga porysuje i bedzie miał takie dołki jak na drodze przed domem po chamowaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: O jak cudownie :) 17.10.04, 12:43 To mu powiedz ze nie ma przeciagania kanapy, ta kanapa ma byc w salonie i koniec. Jak chce to niech sobie kupi kanape. Mnie w pokoju zwierzen wystarczy fotel, na ktorym siadam codziennie i przygladam sie jak rybki jedza :). Jak to niesamowicie uspakaja i wycisza czlowieka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: O jak cudownie :) 17.10.04, 12:58 a niechce dolac "oliwy do ognia" ale kanapke dobrze przesuwac, jak pod kazda noge podlozy sie kawalek jakiegos strzepa koca mowie wam leciutko "idzie" sposob wyprobowany:-)) bo tez ciagalam kanapy;-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: O jak cudownie :) 17.10.04, 13:44 a i podłoga się nie rysuje :) p.s tylko uprzedzajcie że kanapy nie ma jeśli jej nie będzie, bo na podłodze kłaść się nie będę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: O jak cudownie :) 17.10.04, 13:59 Chciałbym widziec Daniela jak sie greamoli z ta wielka kanapa do pokoju zwierzen :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: O jak cudownie :) 17.10.04, 14:02 O ty brutalu ;P Zachciało ci się oglądać męskich pośladków <??> ;P [hihi] Bo przy przesuwaniu tak dużej kanapy trzeba się schylić, stąd te pośladki oczywiście ;P jeśli niezrozumiałeś [hihi] p.s ja zwalniam na chwilę kanapę i idę do kuchni bo obiad na stole już stoi a zimny niedobry fuj Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Chwilowo moja :) 18.10.04, 11:39 Korzystam z pustek w domu :) i zasiadam na kanapie :) Jest tu naprawdę wygodnie i w sumie brakuje mi tylko jednego, ale to już pozostanie moją tajemnicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Chwilowo moja :) 18.10.04, 22:52 Kanapę zwolniłam :) teraz jestem w jacuzzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 18.10.04, 20:39 Nikogo poza mna w domku nie ma wiec moge sie rozlozyc na kanapie :). Przynioslam sobie koc i zaraz sie nim przykryje i poczytam sobie jakas ksiazke i wlacze sobie plyte Maroon 5 i bede sobie tak lezala, i lezala, i lezala... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 18.10.04, 20:49 Własnie ze bym nie chciał ale jak znow przyjedziesz do Warzyc to mozesz w lesie sie zgubic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 20.10.04, 11:36 Wlasnie mam przerwe miedzy zajeciami wiec wykorzystam ja na slodkie lenistwo na kanapie :). Do 13 nie przeszkadzac mi w lezeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Kanapa!! 28.05.05, 16:16 Teraz pewnie piknikujecie na sloneczku i zielonej trawce - kanapa pusta, nikt nie walczy o pilota i kocyk... A takie fajne przepychanki tu byly - na nastepne przyjdzie mi chyba poczekac do jesieni (no, chyba ze bedzie padal deszcz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 29.05.05, 10:01 A no nie ma juz tłoku na kanapce. choc to mi odpowiada. jako typowy jedynak, wychodzi ze mnie to jedynactwo i chce miec ja tylko dla siebie <LoL> :P Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Kanapa!! 29.05.05, 11:25 ales zachlany na miekie siedzenia;) dawaj wystawiamy kanapke pod jablon do cienia, piwko/soczki dostawie i mozna na maxa leniuchowac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: Kanapa!! 01.06.05, 21:15 jA byM mu PodstAwiLa takiE twardE loOzkO [:x][lol][:D]albO co bY lepiEj byLo.. poDloGa teZ wygOdna [lol][;)] Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Kanapa!! 02.06.05, 16:08 eeeeeeeeeeeee na kanapce duzo miejsca zmiesi sie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 03.06.05, 15:44 Jak tak dużo, to ja się przysiądę do was. A jak będzie trzeba to kanapę się wyciągnie na zewnątzrz, żeby było miło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Kanapa!! 03.06.05, 20:02 siadaj wygodnie....im nas wiecej tym bedzie weselej:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 03.06.05, 23:54 to ja tez sie dosiade ;) ciasno ale przyjemnie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Kanapa!! 05.06.05, 09:10 prosze bardzo sie dosiadac.... zmiescimy sie wszyscy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 05.06.05, 19:39 Jak to mówią. Ciasny, ale własny :D Tylko nie urządzać żadnych seksów grupowych na kanapie :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 05.06.05, 21:44 jaki znow grupowy co?? siedze z Kendo sam to nie grupowy ;P aaa wogole co ty masz za mysli hmmm?? zboczone jakiesik :) my sa tu grzeczni :D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 06.06.05, 16:17 Tak jesteście, grzeczni jak śpicie :D, i jak tylko z Kendo, jak jest Aga, ja jestem, Justyna, więc dla mnie to jest zorganizowana grupa, chociaż jeszcze nie przestępcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 06.06.05, 18:58 Żadna zorganizowana grupa!! Bredzisz coś ;P. Kanapa była wolna więc sobie usiadłam na niej w ciszy i spokoju :), no ale zacząłeś hałasować i mi przeszkadzasz w nauce :P. Dobrze, że przynajmniej będę miała na kogo zwalić jak obleję i nie dostanę zaliczenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 06.06.05, 19:39 A tam zaraz obleje. Jak się dobrze wyszalejesz to na egzaminie będzie nadawać jak najęta i w końcu zdasz egzamin, chociaż będzie nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 06.06.05, 09:58 Dziś ja zajmuję kanapę i rozkładam się z notatkami i wierszami i proszę bardzo o niehałasowanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Kanapa!! 06.06.05, 10:09 no wlasnie....my grzetniutkie sa, nawet zwolnili kanape dla kubatki,niech zakuwa, beda z "Niej ludzie";)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Kanapa!! 06.06.05, 21:18 a mnie nie było. i nie bedzie moja wina :p zwal na Daniela a co :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 06.06.05, 21:28 Co na Daniela. Nie macie się znów kogo czepić, to się Daniela czepiacie, oj nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: Kanapa!! 11.06.05, 17:17 yYyy Dan ZawsZe kOgoS tRZebA... NE dygAj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 14.06.05, 12:22 Niby ja?? Jak śmiesz tak o mnie powiedzieć. Ja jestem tak odważny jak Stefan Burczymucha (jakby ktoś nie wiedział, to jest szef bandy podwórkowej mojej). Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix07 Re: Kanapa!! 17.06.05, 17:27 Wrocilam po dlugiej nieobecnosci i juz z impetem laduje sie na kanape :) Nie wiem, kto ja zajmuje, ale co tam - za oknem pada (przynajmniej u mnie), wiec jak ktos jeszcze bedzie siedzial, to przynajmniej razniej bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 21.06.05, 17:15 Mogę się przyłączyć a tak w ogóle witaj ponownie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix07 Re: Kanapa!! 21.06.05, 19:12 Jasne, ze mozesz sie przylaczyc - miejsca nie brakuje. Troche sie porozwalalam z notatkami i ksiazkami, bo ucze sie pilnie, ale juz wszystko powoli zbieram. Jutro obrona, wiec trzymajcie kciuki!!!Milo powitac Cie ponownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 22.06.05, 18:24 I jak już się obroniłaś? Więc pochwal się jak Ci poszło. A jak już skończyłaś naukę to Ci prześlę nową lekturę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: Kanapa!! 11.06.05, 17:18 Dan Co Tak DygAsz.. kogoS zaWsze TrzebA:> ;) tO tyLko tYmCzaSoWe NApewNo :o:D:D;):* Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 06.06.05, 21:41 No oczywiście że na niego zwalę, bo hałasu narobił. Na kogoś trzeba :D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 06.06.05, 21:43 W którym momencie jak hałasowałem. Ja nic takiego nie pamiętam, a może to już pamięć nie ta :( Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 03.07.05, 03:21 Już noc, więc czas rozłożyć się w całości na kanapie może się zdrzemnę!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 11.07.05, 20:51 Pusto, więc sobie usiądę z książką i poczytam troszkę :). Miła lektura, lekka, łatwa i przyjemna (thriller) na dobranoc ;)...a do tego herbatka jaśminowa i można czytać :D Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: Kanapa!! 27.08.05, 22:24 Trzeba przyznać że kanapę macie wygodną :D, coś czuję że częściej będę na niej zasiadała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Kanapa!! 01.09.05, 11:18 To ja może się do siebie przysiądę, bo we dwójkę to zawsze raźniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Kanapa!! 01.09.05, 22:27 a to sobie siedźcie razem, tylko macie byc grzeczni ;P a ja sobie wygodnie w fotelu usiądę i porozmyślam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: Kanapa!! 02.09.05, 14:46 A proszę bardzo :), towarzystwo mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś