kooba 23.09.04, 17:30 Czy tylko faceci są skłonni do szybkiego flirtu przez net? Czy kobiet nie interesuje szybka znajomość przez internet, wymiana zdjęć, flirt erotyczny? Chyba naprawdę jesteśmy z innych planet... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dośka Re: flirt przez net? IP: *.chello.pl 23.09.04, 22:30 nie!a kto Ci takich bzdur naopowiadał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: flirt przez net? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:36 idź spać, bo nudzisz strasznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: flirt przez net? IP: 65.126.250.* 23.09.04, 22:57 ja tez nudze sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doti Re: flirt przez net? IP: *.chello.pl 23.09.04, 23:03 to zapodaj temat--poklikamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zojka Re: flirt przez net? IP: *.epsa.pl 24.09.04, 09:14 mnie interesuje taki flirt, chociaz nie jestem facetem )))) może niech nie bedzie az tak szybki tylko raczej uroczy!! a to,że jesteśmy z innych planet w niczym nie przeszkadza /promy kosmiczne mile widziane/))))). Odpowiedz Link Zgłoś
kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 09:24 zależy co masz na myśli, używając pojęcia "szybki flirt" przez net ... Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: flirt przez net? 24.09.04, 10:31 flirt... hymmm... mnie to nie ciągnie, bo się zbytnio angażuję i potem cierpie... :-( Ale często poznaję róźnych ludzi poprzez net... i... niestety mam wrażenie, że chyba wszyscy , co są w necie, są żądni flirtu!... Pierwsze pytanie: o imię, drugie o wiek... trzecie: czy ma się partnera... a 4e: pokazać swoje zdjęcie... Ech... a ja lubie pozostawać anonimowa... Wtedy , jeśli ktoś jest tego wogóle wart, rozmowy z nim / nią są ciekawsze... Wiem to z własnego doswiadczenia! :- )) Odpowiedz Link Zgłoś
md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 11:34 Cześć !! Flirt - też mnie nie ciągnie, ale pogadać zawsze można... Na Gadu-Gadu od czasu do czasu ktoś ciekawy mnie zaczepia (czyżbym wzbudzał zaufanie? :-) )... O wiek zapytać trzeba, bo można trafić np. na dziecko... Zdjęcia to może lepiej za wcześnie nie wysyłać (ze względu na własne bezpieczeństwo), a już broń Boże nie podawać adresu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zojka Re: flirt przez net? IP: *.epsa.pl 24.09.04, 12:10 flirt to też ciekawa rozmowa Panie md0512 a jak można wzbudzać zaufanie przez net? , mozna raczej uprawiać rozmowo/flirt i byc bardzo ostroznym )) i czasem flirt bez foto jest /hihihi/ przyjemniejszy. Pozdrawiam)))). Odpowiedz Link Zgłoś
md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 12:14 Cześć !! Gość portalu: zojka napisał(a): > flirt to też ciekawa rozmowa Panie md0512 a jak można wzbudzać zaufanie przez > net? , Można... są na to sposoby :-) > mozna raczej uprawiać rozmowo/flirt i byc bardzo ostroznym )) > i czasem flirt bez foto jest /hihihi/ przyjemniejszy. Nio... a czasem jak się pokaże foto, to cóż flirt i jakakolwiek inna rozmowa się bezpowrotnie kończy... :-) > Pozdrawiam)))). Dzięki. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 13:55 no nie, md0512 czyżbyś sugerował, że nie będąc do końca pewnym , chociażby płci drugiej strony można flirtować? nie mówię już o innych mniej lub bardziej potrzebnych "danych". A foto jest chyba konieczne. Ja lepiej zniosłabym informację, że flirtuję z kimś kto nie odpowiada moim gustom, ale jest mimo wszystko facetem, niż informację, że uprawiam amorki z kobietą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:11 Cześć !! kapkin napisała: > no nie, md0512 czyżbyś sugerował, że nie będąc do końca pewnym , chociażby > płci drugiej strony można flirtować? nie mówię już o innych mniej lub > bardziej potrzebnych "danych". A foto jest chyba konieczne. Takie oszustwo co do płci jest stosunkowo łatwe do wykrycia... :-) > Ja lepiej zniosłabym informację, że flirtuję z kimś kto nie odpowiada moim > gustom, ale jest mimo wszystko facetem, niż informację, że uprawiam amorki z > kobietą. Pozdrawiam Racja, nie było by to miłe... OK. Mnie można zobaczyć w internecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:29 tylko jak poznać że to rzeczywiście Ty? I .... czy to nie jest prowokacja? :- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:33 Cześć !! kapkin napisała: > tylko jak poznać że to rzeczywiście Ty? I .... czy to nie jest prowokacja? :- > )))) Nie jest prowokacja... i można poznać, że to ja ;-) . Ale szczegóły mogę podać tylko na PRIV (e-mail)... Odpowiedz Link Zgłoś
kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:51 niemniej jednak fajnie byłoby posiąść wiedzę : jak rozpoznać incognito? Nauczysz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 16:16 Cześć !! kapkin napisała: > niemniej jednak fajnie byłoby posiąść wiedzę : jak rozpoznać incognito? > Nauczysz mnie? Podpowiem... Incognito, ale... korzysta z komputera i internetu. Te zabawki odpowiednio zachęcone mogą duuuużo powiedzieć o tym incognito... szczególnie adminowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszkin1 Re: flirt przez net? 24.09.04, 16:25 skoro tak to kilka minut temu przesłałam ci maila, na adres który znalazłam na forum, przeczytaj go , proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 17:22 hmmmmm..... wiesz co? ja jestem prawnikiem czy prawniczką (jak kto woli) i zastanawia mnie poważnie kwestia ochrony danycgh osobowych Szanowny Panie Adminku.. po tym co piszesz widzę, że mój łebek jest zapchany teoriami co się ma nijak do rzeczywistości... ` Odpowiedz Link Zgłoś
md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 17:34 Witaj !! Ja też do problemu ochrony danych osobowych i przestrzegania prawa w internecie podchodzę bardzo poważnie. Nie dokonuję żadnych włamań i nigdy nie pozyskuję danych osobowych. Także proszę się mnie nie obawiać :-) Teraz pytanie. Co to są właściwie dane osobowe? Dla mnie to imię, nazwisko + adres (ew. dodatkowo numer telefonu, itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapkin Re: flirt przez net? IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.09.04, 17:38 tego typu rozmowę proponuję dokończyć bardziej kameralnie.. co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 17:42 Gość portalu: kapkin napisał(a): > tego typu rozmowę proponuję dokończyć bardziej kameralnie.. co ty na to? OK. OK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: flirt przez net? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:39 kooba napisał: > Czy tylko faceci są skłonni do szybkiego flirtu przez net? > Czy kobiet nie interesuje szybka znajomość przez internet, wymiana zdjęć, > flirt erotyczny? > Chyba naprawdę jesteśmy z innych planet... A jeśli to kończy się w realu...spotkaniem...czy to nadal jest internetowy flirt? Jeśli nawet do niczego nie dojdzie oprócz uścisku rąk czy to nadal jest takie niewinne? Wszystko ma swoje konsekwencje...internetowy romans również Odpowiedz Link Zgłoś