Dodaj do ulubionych

flirt przez net?

23.09.04, 17:30
Czy tylko faceci są skłonni do szybkiego flirtu przez net?
Czy kobiet nie interesuje szybka znajomość przez internet, wymiana zdjęć,
flirt erotyczny?
Chyba naprawdę jesteśmy z innych planet...
Obserwuj wątek
    • Gość: dośka Re: flirt przez net? IP: *.chello.pl 23.09.04, 22:30
      nie!a kto Ci takich bzdur naopowiadał??
    • Gość: expert Re: flirt przez net? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:36
      idź spać, bo nudzisz strasznie :)
      • Gość: chris Re: flirt przez net? IP: 65.126.250.* 23.09.04, 22:57
        ja tez nudze sie
        • Gość: doti Re: flirt przez net? IP: *.chello.pl 23.09.04, 23:03
          to zapodaj temat--poklikamy!!
    • Gość: zojka Re: flirt przez net? IP: *.epsa.pl 24.09.04, 09:14
      mnie interesuje taki flirt, chociaz nie jestem facetem ))))
      może niech nie bedzie az tak szybki tylko raczej uroczy!!
      a to,że jesteśmy z innych planet w niczym nie przeszkadza /promy kosmiczne mile
      widziane/))))).
    • kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 09:24
      zależy co masz na myśli, używając pojęcia "szybki flirt" przez net ...
      • zabieganab Re: flirt przez net? 24.09.04, 10:31
        flirt... hymmm... mnie to nie ciągnie, bo się zbytnio angażuję i potem
        cierpie... :-(

Ale często poznaję róźnych ludzi poprzez net... i... niestety mam wrażenie, że
        chyba wszyscy , co są w necie, są żądni flirtu!... Pierwsze pytanie: o imię,
        drugie o wiek... trzecie: czy ma się partnera... a 4e: pokazać swoje zdjęcie...
        Ech... a ja lubie pozostawać anonimowa... Wtedy , jeśli ktoś jest tego wogóle
        wart, rozmowy z nim / nią są ciekawsze... Wiem to z własnego doswiadczenia! :-
        ))
        • md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 11:34
          Cześć !!

Flirt - też mnie nie ciągnie, ale pogadać zawsze można... Na Gadu-Gadu od czasu
          do czasu ktoś ciekawy mnie zaczepia (czyżbym wzbudzał zaufanie? :-) )...
          O wiek zapytać trzeba, bo można trafić np. na dziecko...
          Zdjęcia to może lepiej za wcześnie nie wysyłać (ze względu na własne
          bezpieczeństwo), a już broń Boże nie podawać adresu...
          • Gość: zojka Re: flirt przez net? IP: *.epsa.pl 24.09.04, 12:10
            flirt to też ciekawa rozmowa Panie md0512 a jak można wzbudzać zaufanie przez
            net? , mozna raczej uprawiać rozmowo/flirt i byc bardzo ostroznym ))
            i czasem flirt bez foto jest /hihihi/ przyjemniejszy.
            Pozdrawiam)))).
            • md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 12:14
              Cześć !!

Gość portalu: zojka napisał(a):

> flirt to też ciekawa rozmowa Panie md0512 a jak można wzbudzać zaufanie przez
              > net? ,
              Można... są na to sposoby :-)

> mozna raczej uprawiać rozmowo/flirt i byc bardzo ostroznym ))
              > i czasem flirt bez foto jest /hihihi/ przyjemniejszy.
              Nio... a czasem jak się pokaże foto, to cóż flirt i jakakolwiek inna rozmowa
              się bezpowrotnie kończy... :-)

> Pozdrawiam)))).
              Dzięki. Również pozdrawiam.
              • kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 13:55
                no nie, md0512 czyżbyś sugerował, że nie będąc do końca pewnym , chociażby płci
                drugiej strony można flirtować? nie mówię już o innych mniej lub bardziej
                potrzebnych "danych". A foto jest chyba konieczne. Ja lepiej zniosłabym
                informację, że flirtuję z kimś kto nie odpowiada moim gustom, ale jest mimo
                wszystko facetem, niż informację, że uprawiam amorki z kobietą. Pozdrawiam
                • md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:11
                  Cześć !!

kapkin napisała:

> no nie, md0512 czyżbyś sugerował, że nie będąc do końca pewnym , chociażby
                  > płci drugiej strony można flirtować? nie mówię już o innych mniej lub
                  > bardziej potrzebnych "danych". A foto jest chyba konieczne.
                  Takie oszustwo co do płci jest stosunkowo łatwe do wykrycia... :-)

> Ja lepiej zniosłabym informację, że flirtuję z kimś kto nie odpowiada moim
                  > gustom, ale jest mimo wszystko facetem, niż informację, że uprawiam amorki z
                  > kobietą. Pozdrawiam
                  Racja, nie było by to miłe...

OK. Mnie można zobaczyć w internecie ;-)
                  • kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:29
                    tylko jak poznać że to rzeczywiście Ty? I .... czy to nie jest prowokacja? :-
                    ))))
                    • md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:33
                      Cześć !!

kapkin napisała:

> tylko jak poznać że to rzeczywiście Ty? I .... czy to nie jest prowokacja? :-
                      > ))))
                      Nie jest prowokacja... i można poznać, że to ja ;-) . Ale szczegóły mogę podać
                      tylko na PRIV (e-mail)...
                      • kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:39
                        brzmi flirtowo ... prawda?
                      • kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 14:51
                        niemniej jednak fajnie byłoby posiąść wiedzę : jak rozpoznać incognito?
                        Nauczysz mnie?
                        • md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 16:16
                          Cześć !!

kapkin napisała:

> niemniej jednak fajnie byłoby posiąść wiedzę : jak rozpoznać incognito?
                          > Nauczysz mnie?
                          Podpowiem... Incognito, ale... korzysta z komputera i internetu. Te zabawki
                          odpowiednio zachęcone mogą duuuużo powiedzieć o tym incognito... szczególnie
                          adminowi ;-)
                          • kwiatuszkin1 Re: flirt przez net? 24.09.04, 16:25
                            skoro tak to kilka minut temu przesłałam ci maila, na adres który znalazłam na
                            forum, przeczytaj go , proszę
                          • kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 17:00
                            :-)))
                          • kapkin Re: flirt przez net? 24.09.04, 17:22
                            hmmmmm..... wiesz co? ja jestem prawnikiem czy prawniczką (jak kto woli) i
                            zastanawia mnie poważnie kwestia ochrony danycgh osobowych Szanowny Panie
                            Adminku.. po tym co piszesz widzę, że mój łebek jest zapchany teoriami co się
                            ma nijak do rzeczywistości... `
                            • md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 17:34
                              Witaj !!

Ja też do problemu ochrony danych osobowych i przestrzegania prawa w internecie
                              podchodzę bardzo poważnie. Nie dokonuję żadnych włamań i nigdy nie pozyskuję
                              danych osobowych. Także proszę się mnie nie obawiać :-)
                              Teraz pytanie. Co to są właściwie dane osobowe? Dla mnie to imię, nazwisko +
                              adres (ew. dodatkowo numer telefonu, itd.).
                              • Gość: kapkin Re: flirt przez net? IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.09.04, 17:38
                                tego typu rozmowę proponuję dokończyć bardziej kameralnie.. co ty na to?
                                • md0512 Re: flirt przez net? 24.09.04, 17:42
                                  Gość portalu: kapkin napisał(a):

> tego typu rozmowę proponuję dokończyć bardziej kameralnie.. co ty na to?

OK. OK :-)
    • Gość: tst Re: flirt przez net? IP: *.com.pl / 213.17.176.* 24.09.04, 11:16
      tst
    • Gość: kotka Re: flirt przez net? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:39
      kooba napisał:

> Czy tylko faceci są skłonni do szybkiego flirtu przez net?
      > Czy kobiet nie interesuje szybka znajomość przez internet, wymiana zdjęć,
      > flirt erotyczny?
      > Chyba naprawdę jesteśmy z innych planet...

A jeśli to kończy się w realu...spotkaniem...czy to nadal jest internetowy
      flirt? Jeśli nawet do niczego nie dojdzie oprócz uścisku rąk czy to nadal jest
      takie niewinne? Wszystko ma swoje konsekwencje...internetowy romans również

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka