pieszczoszka13 01.10.04, 14:05 Z czystej ciekawosci zagladnelam na to forum i zastanawiam sie o czym wlasciwie mozna tu podyskutowac, co?? Moze sam admin mi odpowie?? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: A tak sobie weszłam.... 01.10.04, 14:17 Chodziłaś (a może chodzisz jeszcze) do szkoły, być może jeszcze pamiętasz wypracowania które pisało się na języku polskim. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie nauczycielka często dawała boczna furtkę dla kreatywnych (mniej wykutych :D) uczniów. Tym kołem ratunkowym był tak zwany temat wolny ... i to forum też takie jest. Nie narzucam tematów ... a i miano administratora tego forum jest chyba zbytnio na wyrost. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: A tak sobie weszłam.... 01.10.04, 17:11 O dupie Maryny można sobie uciąć bardzo pouczającą pogawędke na ten przykład...' Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: A tak sobie weszłam.... 02.10.04, 06:47 Nareszcie jakas nowa twarz!!Witaj! Co oznacza to 13?? Twoj wiek?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: A tak sobie weszłam.... 02.10.04, 07:22 Ja Ci się już opatrzyłem, Koko? Odpowiedz Link Zgłoś
pieszczoszka13 Re: A tak sobie weszłam.... 02.10.04, 15:55 Odpowiadam na pytanie---> 13 przy moim nicku nie oznacza mojego wieku, to tak po prostu zostalo dodane, gdyz sam nick "pieszczoszka" byl juz niestety zajety:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: A tak sobie weszłam.... 02.10.04, 16:18 No to skoro padło pytanie o 13 to ja zapytam o to co jest przed tą cyfrą ... oczywiście jeśli to nie tajemnica ;). Odpowiedz Link Zgłoś
pieszczoszka13 Re: A tak sobie weszłam.... 04.10.04, 14:44 To co jest przed 13-stka mozna powiedziec ze odzwierciedla w pewnym stopniu moja osobowosc... :) Wiecej nie powiem... :P Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: A tak sobie weszłam.... 04.10.04, 15:57 hehehehe...Ja też nic nie powiem w tej kwestyji....:P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: A tak sobie weszłam.... 04.10.04, 18:55 swojadroga napisał: > hehehehe...Ja też nic nie powiem w tej kwestyji....:P > Na szczęcie na razie nikt się nie pyta Ciebie o zdanie w tej kwestii :P ... a ja pytałem, bo byłem najzwyczajniej w świecie ciekawski. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: A tak sobie weszłam.... 13.10.04, 22:29 Ja sobie na forum weszlam glownie dlatego ze nazwa mi sie spodobala i po przeczytaniu kilku postow mysle ze tu zostane na chwile ;). Czy moge?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: A tak sobie weszłam.... 13.10.04, 22:45 Tak ,tak!! Ja pod nieobecosc SZEFA witam Cie w naszym malutkim gronie!! Napisz cos o sobie!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka o sobie ;) 13.10.04, 22:54 Na imie mam Justyna, studiuje angielski i podobnie jak pieszczoszka13 pochodze z podkarpacia :) hehe i jestem sztuczna blondynka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: o sobie ;) 13.10.04, 23:00 Uff, dobrze ,ze umiesz tez po polsku,bo po angielsku to sobie nie pogadamy!!! :) Podkarpacie??A bardziej szczegolowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: o sobie ;) 13.10.04, 23:02 No ładnie nie wiesz gdzie Podkrpacie hehe :) taki cos na koncu POlski:) Ja tez sie przyłacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: o sobie ;) 13.10.04, 23:27 Wiem ,wiem ,ale ja z tych ciekawskich i chcialam wiedziec z jakiego miasta!! :) Ciekawe czy ty znasz miasto ,z ktorego ja pisze,he?? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: o sobie ;) 13.10.04, 23:34 Absolutnie nie znam takiego :) Moze podpowiesz mi?? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: o sobie ;) 13.10.04, 23:42 Zgaduje ze to gdzies we Francji?:)? A wiesz gdzie jest Jasło??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: o sobie ;) 13.10.04, 23:49 Pomoge Ci! Najbardziej znienawidzony kraj w Europie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: o sobie ;) 13.10.04, 23:59 Twoja pierwsza odpowiedz byla zla!! Ja mieszkam w najbardziej znienawidzonym kraju w Europie! Czy ty jestes blondyn(ka)?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: o sobie ;) 14.10.04, 00:03 Gorzej rudy jestem:) dobra myslenie sie mi powoli wyłancza wiec mi powiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: o sobie ;) 14.10.04, 00:04 Jaja sobie robisz??? Niemcy!! Nie powiesz mi ,ze znasz kogos kto ich lubi!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: o sobie ;) 14.10.04, 00:10 Ja mam do nich ambiwalentny stosunek Nie mam w sumie nic do nich a ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: o sobie ;) 14.10.04, 00:14 Do niektorych wybranych owszem,ale to raczej prywatne antypatie!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: o sobie ;) 14.10.04, 00:18 Moj dziadek do tej pory mowi szfaby Chodz to w sumie mało obraziliwe bo w Niemczech jest Szwabia. MIło sie pisalo ale ja ide spac (miałem dzis za duzo stresów i mi włosy wypadaja) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: A tak sobie weszłam.... 20.10.04, 15:24 Weszłam, wsadziłam głowę przez lekko rozwarte drzwi przywitałam się i już mnie nie ma. Epizod ... i tak bywa :D. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: A tak sobie weszłam.... 20.10.04, 22:39 No wlasnie!! Gdzie Ci "nowi" i "starzy" sie podziewaja?? Zoh nie sprawdzasz listy obecnosci?? Odpowiedz Link Zgłoś