schizoo 01.10.04, 19:43 drzewa na opał.............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: szukam..... IP: *.tinet / *.tinet.pl 01.10.04, 19:49 schizoo napisała: > drzewa na opał.............. Chyba do cięcia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinaik. Re: szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:50 masz mnie, dam sie porabac i przerznac, wez mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam..... 01.10.04, 23:51 z cygarami też przesadzasz............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. Re: szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 01:18 tak bardzo chce byc z Toba schizoo tak jakbysmy byli jednoscia jestem twoim drugim ja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crirnen Re: szukam..... 02.10.04, 12:51 trudno mu bedzie znalesc druga libresse:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. żalosny jestes substytucie, podroba to tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:56 podroba do tego nedzna, ale jak cie to dowartosciuje, uczyni z ciebie płeć okreslona baw sie ROTFL tak jak i ja sie bawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crirnen Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko 02.10.04, 13:06 oryginalnosc inaczej jest twoja cecha i trudno jest mi sie znizyc do tego poziomu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:10 to prawda, nizej juz nie dam rady bo to miejsce zajmujesz ty Odpowiedz Link Zgłoś
crirnen Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko 02.10.04, 13:18 idz leczyc zylaki na nogach bo twoja glowa to opuszczony organ nie umiejacy nawet czytac ze zrozumieniem:( widac nadmiar rotlflow swoje zrobil:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:27 jestes moim miszczem, wszystko zawdzienczam tobie o wielki onanisto monitorowy Odpowiedz Link Zgłoś
crirnen Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko 02.10.04, 14:19 moje onanizowanie jest odwrotnie proporcjonalnie do twojej mastrurbacji monitorowej i boje sie ze wkrotce zostane onanista monitorowym w stanie spoczynku:( Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo ja w przeciwieństwie do Ciebie szanowny crimeniku 02.10.04, 17:00 rozumu nie muszę szukać...pewne rzeczy, pewnym ludziom przychodzą same! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja w przeciwieństwie do Ciebie szanowny crime 02.10.04, 21:13 Bardzo dobrze ukryłeś ten swój skarb.Jak dotąd nikt go nie widział:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crirnen Re: ja w przeciwieństwie do Ciebie szanowny crime 02.10.04, 22:18 wiagra nie rozwiaze waszych problemow z glowa radze laksygen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. ty to chyba cały vzas łykach laksygen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:23 a tak goowno przez ciebnie mowi heheeheehe Odpowiedz Link Zgłoś
crirnen Re: ty to chyba cały vzas łykach laksygen 02.10.04, 22:29 zamierzasz bekac czy pisac, bo wolalbym wiedziec co masz do powiedzenia a nie to co jadlas:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak chyba pierdne albo zwymiotuje lubisz przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:33 jak cie mgli Odpowiedz Link Zgłoś
crirnen Re: chyba pierdne albo zwymiotuje lubisz przecież 02.10.04, 22:38 przejawiasz ludzkie cechy? a to ciekawe, myslalem zes ulotnym stworzeniem nieziemskim:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. schizoo zrob cos z tym maliniakiem i criRNenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:53 jak mozesz dopuscic,żeby taki dobry watek ci psuli buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś