Dodaj do ulubionych

szukam.....

01.10.04, 19:43
drzewa na opał..............
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: szukam..... IP: *.tinet / *.tinet.pl 01.10.04, 19:49
      schizoo napisała:

> drzewa na opał..............

Chyba do cięcia.....
    • Gość: malinaik. Re: szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:50
      masz mnie, dam sie porabac i przerznac, wez mnie :))
      • schizoo Re: szukam..... 01.10.04, 23:51
        z cygarami też przesadzasz...............
        • Gość: maliniak.. Re: szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 01:18
          tak bardzo chce byc z Toba schizoo tak jakbysmy byli jednoscia jestem twoim
          drugim ja:))
    • crimen Re: szukam..... 02.10.04, 11:43
      Lepiej poszukaj rozumu.
      • crirnen Re: szukam..... 02.10.04, 12:51
        trudno mu bedzie znalesc druga libresse:(
        • Gość: maliniak.. żalosny jestes substytucie, podroba to tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:56
          podroba do tego nedzna, ale jak cie to dowartosciuje, uczyni z ciebie
          płeć okreslona baw sie ROTFL
          tak jak i ja sie bawie!!!
          • crirnen Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko 02.10.04, 13:06
            oryginalnosc inaczej jest twoja cecha i trudno jest mi sie znizyc do tego
            poziomu:(
            • Gość: maliniak.. Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:10
              to prawda, nizej juz nie dam rady bo to miejsce zajmujesz ty
              • crirnen Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko 02.10.04, 13:18
                idz leczyc zylaki na nogach bo twoja glowa to opuszczony organ nie umiejacy
                nawet czytac ze zrozumieniem:(
                widac nadmiar rotlflow swoje zrobil:(
                • Gość: maliniak.. Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:27
                  jestes moim miszczem, wszystko zawdzienczam tobie o wielki onanisto monitorowy
                  • crirnen Re: żalosny jestes substytucie, podroba to tylko 02.10.04, 14:19
                    moje onanizowanie jest odwrotnie proporcjonalnie do twojej mastrurbacji
                    monitorowej i boje sie ze wkrotce zostane onanista monitorowym w stanie
                    spoczynku:(
      • schizoo ja w przeciwieństwie do Ciebie szanowny crimeniku 02.10.04, 17:00
        rozumu nie muszę szukać...pewne rzeczy, pewnym ludziom przychodzą same!
        • crimen Re: ja w przeciwieństwie do Ciebie szanowny crime 02.10.04, 21:13
          Bardzo dobrze ukryłeś ten swój skarb.Jak dotąd nikt go nie widział:)))
          • crirnen Re: ja w przeciwieństwie do Ciebie szanowny crime 02.10.04, 22:18
            wiagra nie rozwiaze waszych problemow z glowa
            radze laksygen:)
            • Gość: maliniak.. ty to chyba cały vzas łykach laksygen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:23
              a tak goowno przez ciebnie mowi heheeheehe
              • crirnen Re: ty to chyba cały vzas łykach laksygen 02.10.04, 22:29
                zamierzasz bekac czy pisac,
                bo wolalbym wiedziec co masz do powiedzenia
                a nie to co jadlas:(
                • Gość: maliniak chyba pierdne albo zwymiotuje lubisz przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:33
                  jak cie mgli
                  • crirnen Re: chyba pierdne albo zwymiotuje lubisz przecież 02.10.04, 22:38
                    przejawiasz ludzkie cechy?
                    a to ciekawe, myslalem zes ulotnym stworzeniem nieziemskim:(
    • Gość: maliniak.. schizoo zrob cos z tym maliniakiem i criRNenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:53
      jak mozesz dopuscic,żeby taki dobry watek ci psuli buhahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka