Dodaj do ulubionych

matura 2005 ...ho ho ho..

01.10.04, 22:11
czy ktoś oprócz mnie uważa ze to wszystko co jest zwiazane z tą "cudowną"
nową maturą jest poronione???? do wczoraj trzeba było zadeklarować jakie
przedmioty się zdaje i na jakim poziomie..a juz dzisiaj po kolejnych lekcjach
z tego przedmiotu który wiele osób wybrało wszyscy żałowali że nie wzieli
czegoś innego! po prostu paranoja!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: uczeń Re: matura 2005 ...ho ho ho.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:18
      No cóż w MEN są ludzie , którzy najlepiej wiedzą co jest najlepsze dla
      uczniów:)) A że często nie idzie to w parze z logiką to inna sprawa!!! Ale co
      to kogo obchodzi! Oni biorą swoje pensyjki i żeby się wykazać że coś robią
      kombinują jak mogą:(
      • anna-orlowska Re: matura 2005 ...ho ho ho.. 01.10.04, 22:28
        niestety... zrobili sobie z rocznika 86` króliczki doświadczalne to teraz będą
        mieli cudowne statystyki jak ise wszystcy na ich wynalazku zwanym "MATURA 2005"
        po prostu posypią!
        -ot co...-
        • Gość: uczeń Beż paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:32
          Nie posypią, nie posypią. Każda zmiana niesie z sobą wielką niewiadomą, a potem
          się okazuje, że nie taki diabeł straszny jak go malują:)) Nie będzie tak źle!
          • anna-orlowska Re: Beż paniki 01.10.04, 22:34

mam nadzieje bo matura juz za 7 miesięcy...i cóz jakos ja musze zdać..choc tak
            naprawde..nie bardzo mam na to ochote..
            -ot co ...-
            • Gość: uczeń ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:35
              Nie bardzo rozumiem! Nie bardzo masz ochotę zdać maturę czy zdawać "Nową
              Maturę"? Bo to zasadnicza różnica:))
              • anna-orlowska Re: ??????????? 01.10.04, 22:37
                nie bardzo mam ochotę ja zdawać..ale zdać bym mogła..wcale bym się nie
                obraziła..wybaczcie ludziska..zmykam spac..ukochany czeka ... jutro dokończę
                wątek..

-ot co ...-
                • Gość: uczeń Re: ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:39
                  "Zmykam spać ukochany czeka" To jak pódziesz spać to ukochany nie będzie miał z
                  Ciebie pożytku:)) Chyba że to jakiś inny ukochany niż ten o którym myślę:)))??
                  • anna-orlowska Re: ??????????? 01.10.04, 22:41
                    kiedys usłyszałam od kogoś że śpi się z kimś ,a odpoczywa sie samemu...wiec ja
                    idę hm.."spać"....

-ot co ...-
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka