Dodaj do ulubionych

Zaginieni psychopaci

16.04.02, 16:21
Od pewnego czasu niektore osoby albo sie ukrywaja,albo mają kłopoty,albo jedno
i drugie razem-diabli wiedzą co się z nimi dzieje.
W szczególnosci ciekaw byłbym co sie dzieje z:
1.Czortem,który tak bardzo potrafił się wymądrzać na forum a potem znikł i deko
pustawo bez tej gadziny
2.Onlyanią,któa według moich ostatnich informacji zajęta była organizowaniem
zakupu pewnej ilości marychy,aby,jak każe tradycja,wyglądać dla innych cały
czas na nagrzaną
3.Samantą-która pracowała na paru etatach jako nauczycielka w szkole
specjalnej,dziwka portowa,oraz operatorka wózka widłowego i dzwigu w stoczni
4.Miną,która miała zjawić się w kraju i nikt nie wie,co dalej z jej pojebanym
tokiem myslenia się stało
Innych nie pamietam,ale też pewnie byli,tylko że pamięć ostatnio nawala poprzez
wspominane już nadużywanie metanoli itp.
Gdyby ktos widział te elementy,proszony jest o zawiadomienie najbliższej
jednostki sanepidu w celu odłowienia niniejszych osobnikow.
5.
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Zaginieni psychopaci 16.04.02, 16:43
      dinozaury tez juz dawno wyginely:)
      • leziox Re: Zaginieni psychopaci 16.04.02, 16:48
        Po dinozaurach pozostaly chociaz kosci a po tych elementach nawet dyskietki brak
        • emperor samanta zyje!!!!! 16.04.02, 16:56
          slyszalem jak bajerowala ojca prowadzacego w radiu maryja! :)))
          dobra nowine kobitka glosi!
        • Gość: xp Re: Zaginieni psychopaci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 18:51
          mina bywa!
          dzisiaj też była na
          swoim urodzinowym wątku!
    • Gość: Pom Re: Zaginieni psychopaci IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 19:12
      Czuję się zdegradowana do młodszego szeregowego majtka i nie wymieniona...
      przez to wszystko to oko mi lata i muszę iść do psychoterapeuty. A może żem nie
      psychopatka w lezioksowym rozumieniu?
      • mario2 Re: Zaginieni psychopaci 16.04.02, 19:16
        Ty jestes zaklochana- wiec w/g Lezia stracona dla otoczenia! :o))
        • Gość: Pom Re: Zaginieni psychopaci IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 19:21
          Wiedziałam, że tu nic bezinteresownie sie nie dzieje.:) Lezio cholernik stracił
          okazję na bzykanko na swej trasie koncertowej.:) No cóż, przeboleję jakoś.:)
          • mario2 Re: Zaginieni psychopaci 16.04.02, 19:30
            Co przebolejesz- brak bzykanka z Leziem, czy to, ze nie zawalifikowal Cie do
            psycholi?
            • silverstone Re: Zaginieni psychopaci 16.04.02, 19:31
              to lezio to jest taki menel co jeszcze na dokladke bzyka?????? ale numer :))))

mario2 napisał(a):

> Co przebolejesz- brak bzykanka z Leziem, czy to, ze nie zawalifikowal Cie do
              > psycholi?

• mario2 Re: Zaginieni psychopaci 16.04.02, 19:33
                OOOO Nastepna co chciala, a sie nie zalapala! :o))
                • silverstone Re: Zaginieni psychopaci 16.04.02, 19:34
                  chciala???? a to ciekawe! bo jak do tej pory moje chcenie jakos nie skazywalo
                  mnie na slionotok do ekranu :))))

mario2 napisał(a):

> OOOO Nastepna co chciala, a sie nie zalapala! :o))

• mario2 Re: Zaginieni psychopaci 16.04.02, 19:37
                    do ekranu nie! Ale tarlas w Manianie udem o udo :o))
            • kitek1 ciekawe jak pomcia na bzykanko zareaguje....... 16.04.02, 19:32
              mnie kiedys za niewinne udko chciala zabic:)
              • silverstone Re: ciekawe jak pomcia na bzykanko zareaguje....... 16.04.02, 19:33
                a czyje to bylo udko kietk??

kitek1 napisał(a):

> mnie kiedys za niewinne udko chciala zabic:)

• kitek1 Re: ciekawe jak pomcia na bzykanko zareaguje....... 16.04.02, 19:34
                  w porywie romantyzmu,
                  pozwolilem bryzie odslonic pomciowe udka,
                  ale afera, byla:)
              • mario2 Re: ciekawe jak pomcia na bzykanko zareaguje....... 16.04.02, 19:33
                Ponoc od tego czasu juz cnote stracic zdarzyla !
                • silverstone Re: ciekawe jak pomcia na bzykanko zareaguje....... 16.04.02, 19:34
                  sprawdzales?

mario2 napisał(a):

> Ponoc od tego czasu juz cnote stracic zdarzyla !

• mario2 Re: ciekawe jak pomcia na bzykanko zareaguje....... 16.04.02, 19:36
                    Nie ale ostatnio miala odloty (fruwania) a od LSD sie nie fruwa!
                  • Gość: Pom Re: ciekawe jak pomcia na bzykanko zareaguje....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 19:41
                    Po pierwsze primo, na myśl o Leziowej chuci się nigdy nie śliniłam, co
                    uwiarygadnia moje postawa wobec udkowych fantazji Kitka:)
                    Na drugie primo zaś Marysiowi rzeknę, że psychpatką to być nie chcę i nie
                    jestem, tak sądzę. Boleję jedynie nad tym, że Lezio okazując dużą sympatię
                    wobec mojej osoby swego czasu kierował się, jak teraz widać, jedynie swymn
                    organem, co z myśleniem wspólnego wiele nie ma.
                    • kitek1 czulem ze reakcja mocna bedzie............. 16.04.02, 19:43
                      i bardzo pompatyczna:)
                      • Gość: Pom Re: czulem ze reakcja mocna bedzie............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 19:58
                        Eeee tam, zaraz mocna.:) I jaka tam pompatyczna. Szczera, po prostu. A mocno to
                        ja dopiero bym mogła... :) Ale ostatnio Ktoś na mnie działa bardzo łagodząco i
                        nie chowam pazurki... :)
                • kitek1 skad ty marys o tych wszystkich numerkach... 16.04.02, 19:36
                  zawsze wszystko wiesz:)
                  • mario2 Re: skad ty marys o tych wszystkich numerkach... 16.04.02, 19:37
                    jestem spowiednikiem. Lubia mnie, bo niskie pokuty zadaje :o))
                    • kitek1 i dajesz im kremoweczke... 16.04.02, 19:42
                      na pamiatke:)
                      • mario2 Re: i dajesz im kremoweczke... 16.04.02, 19:47
                        Lepsze to niz biskupi palec w tylku! :o))
                        • kitek1 ciesze sie, ze sie powoli przekonujesz............ 16.04.02, 19:49
                          do kremoweczki:)
                          • mario2 Re: ciesze sie, ze sie powoli przekonujesz............ 16.04.02, 19:51
                            Kitus juz napisalem co dla mnie jest lepsze.
                            Niestety nie jest to optymalne.
                            Dla mnie nawet pogrzeb Wielkiej Kremowki nie bylby optymalne.
                            Zakatowanoby mnie martyrologia Wielkokremowkowa w TV!
                            • bazooka Re: ciesze sie, ze sie powoli przekonujesz............ 16.04.02, 19:53
                              czy wy robicie taki balet z duza iloscia bitej smietany??? :o))

mario2 napisał(a):

> Kitus juz napisalem co dla mnie jest lepsze.
                              > Niestety nie jest to optymalne.
                              > Dla mnie nawet pogrzeb Wielkiej Kremowki nie bylby optymalne.
                              > Zakatowanoby mnie martyrologia Wielkokremowkowa w TV!

• kitek1 musialem, jakos zmienic znaczenie slowa......... 16.04.02, 19:54
                              kremowka,
                              zeby nasze numerantki,
                              za luznych skojarzen nie mialy:)
                              • bazooka Re: musialem, jakos zmienic znaczenie slowa......... 16.04.02, 19:56
                                Ty, kitek, wygladasz mi na luzaka! Kto kreci tym baletem?

kitek1 napisał(a):

> kremowka,
                                > zeby nasze numerantki,
                                > za luznych skojarzen nie mialy:)

• kitek1 nie zdazylem......................... 16.04.02, 19:59
                                  ci dam luzaka,
                                  flinto partyzancka,
                                  powazny czlowiek jestem:)
                                  • bazooka Re: nie zdazylem......................... 16.04.02, 20:49
                                    a tak powaznie - wpadam na ta wasza imprezke! szkoda, zeby sie zmarnowala.

kitek1 napisał(a):

> ci dam luzaka,
                                    > flinto partyzancka,
                                    > powazny czlowiek jestem:)

• mario2 Re: nie zdazylem......................... 16.04.02, 21:16
                                      Pros Mena na kolanach.
                                      Moze pozwoli Ci posprzatac :o))
                                      • leziox Pomcia mordo 17.04.02, 11:41
                                        Pooomcia!Myslac o tobie nie bralem raczej pod uwage bzykania cie,bom nie
                                        szerszen bzykajacy i nie osa jakas ze smietnika,natomiast niesmiale mysli o
                                        wydymaniu naturalnie chodzily mi po glowie,sklamalbym,jakbym zaprzeczyl,
                                        zwlaszcza biorac pod uwage twoja apetyczna figurke.Nie zaliczylem cie do grona
                                        psycholi,bo moze zaszkodziloby to na towja kariere,niemniej widaialem cie
                                        niedawno na forumie i nie wygladalas na zaginiona,tylko szczesliwie FURWAJACA.
                                        Ktos tu jednak mial racje,ze twoje radosne szczebiotanie zaklocilo nieco moj
                                        spokoj,bo wiem ze juz nie mam szans na razie przynajmniej,no ale moze chociaz
                                        wypijemy kiedys kwacha na wysypisku.A zreszta i tak cie lubie ryju
                                        kostropaty,krecie papierowy jeden.
                                        • krzysztof.r.m Re: I ja lubie to slowo 17.04.02, 11:50
                                          KOSTROPATY. Jakos tak wyszlo, ze lubie to slowo. Podoba mi sie brzmienie.
                                          zawsze mi sie podobalo, bo mimo chropowatosci jest pieszczotliwe.
                                          (Albo ja jestem nienormalny, czego i Panstwu zycze)
                                          krm
    • Gość: onlyania Re: Psychopatka odnaLEZIOna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 12:12
      cze ociec, jezdem....
      maryche zakupilam w ilosciach megahurtowych i w takiej samej ilosci ja
      spozywam, wiec siem nie martw, nie stracem wzroku urodzonej psychopatki ani tez
      takiego wygladu....
      :)))
    • Gość: samanta psychopaci-ciagle apele poleglych albo zaginionych IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 20:10
      ciekawe dlaczego zniknelo archiwum sprzed kwietnia 2002 .Listopad 2001 a potem
      juz kwiecien.kurcze...a ja chcialam wywlec watek gdzie leziowi zoperowalam
      narzady...rozne:)))
      • 0nly Re: psychopaci-ciagle apele poleglych albo zagini 27.11.02, 20:13
        sa nawet i z grudnia jeszcze, tylko trzeba szukac.....
        a wczesniejsze to chyba chuj strzelil i wspominek nie bedzie.....:(
        • Gość: czort Re: psychopaci-ciagle apele poleglych albo zagini IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 20:14
          szukaj, dziecko, szukaj:))
          • 0nly Re: psychopaci-ciagle apele poleglych albo zagini 27.11.02, 20:16
            no to szukam.....
        • Gość: samanta ja tam nie wiem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 20:16
          u mnie idzie do 31 i finito! listopad a potem juz wiosna:( zabic tych z gazety
          za niszczenie kurwa dokumentow wagi ......emocjonalnej,sercowej, ...i w ogole!:(
          • Gość: leziox Re: ja tam nie wiem IP: *.dialo.tiscali.de 27.11.02, 21:24
            Na temat zaginionego archiwum pisałem już dawniej i to w oficjalnym wątku
            skierowanym do Gazety,oczywiście odpowiedzi nie uzyskałem,bo kto by się tam
            nami maluczkimi przejmował na redakcji wyżynach.
            Ale to szkoda,rzeczywiście,też chciałem powyciągać różne obrzydlistwa,a już nie
            ma,a może to w płatnym archiwum redakcji się znajduje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka