Dodaj do ulubionych

Starszy facet

13.04.17, 07:23
Poznałam super faceta , niestety jest aż 11 lat starszy... ja 24 on 35.. zeby tego bylo mało mamy 130 km do siebie, co o tym myślicie? Czy warto zacząć budować coś z takim facetem? Czy 11 lat to nie za duża różnica ?
Obserwuj wątek
    • obrotowy no i ? 15.04.17, 19:09
      ruda9933 napisał(a):
      Czy warto zacząć budować coś z takim facetem? Czy 11 lat to nie za duża różnica ?

No Romans na 3 miesiace, czy 3 lata... to napewno warto (jezeli Taki fajny...)
      - mozna sie czegos nauczyc...

A czy cos wiecej ? - To moze sie okazac tylko w "praniu" - a nie na nos...
    • lilomilo Re: Starszy facet 18.05.17, 13:33
      Moja dobra rada, nie trać czasu ;) Bo potem okaże się, że poza 130 km jest dodatkowo żona i dzieci w komplecie :)
    • xystos Re: Starszy facet 26.06.17, 11:01
      67 latek,asexuelt,kulturelt domator poszukuje nowej
      "Pani Zosi" o przyblizonym
      profilu,powinnas lubiec skandy awski klimat ,muzyke renesansu i baroque i spacery w parku zwlaszcza jesienia,powinnas lubiec duze Psy.
      tylko na priva

xystos@gazeta.pl
    • magdaw95 Re: Starszy facet 28.06.17, 01:31
      Hmm 11 lat to nie jest taka ogromna różnica ale co innego z odległością. Nigdy nie wierzyłam w związki na odległość, ale to zależy od ciebie. Ja spotykam się z 22 lata starszym facetem i jest wszystko w porządku. Owszem są sytuacje gdzie namawia mnie do skończenia tego ze względu na różnice wieku ale wie że jestem uparta i go kocham i to jest najważniejsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka