ruda9933 13.04.17, 07:23 Poznałam super faceta , niestety jest aż 11 lat starszy... ja 24 on 35.. zeby tego bylo mało mamy 130 km do siebie, co o tym myślicie? Czy warto zacząć budować coś z takim facetem? Czy 11 lat to nie za duża różnica ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy no i ? 15.04.17, 19:09 ruda9933 napisał(a): Czy warto zacząć budować coś z takim facetem? Czy 11 lat to nie za duża różnica ? No Romans na 3 miesiace, czy 3 lata... to napewno warto (jezeli Taki fajny...) - mozna sie czegos nauczyc... A czy cos wiecej ? - To moze sie okazac tylko w "praniu" - a nie na nos... Odpowiedz Link Zgłoś
lilomilo Re: Starszy facet 18.05.17, 13:33 Moja dobra rada, nie trać czasu ;) Bo potem okaże się, że poza 130 km jest dodatkowo żona i dzieci w komplecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Starszy facet 26.06.17, 11:01 67 latek,asexuelt,kulturelt domator poszukuje nowej "Pani Zosi" o przyblizonym profilu,powinnas lubiec skandy awski klimat ,muzyke renesansu i baroque i spacery w parku zwlaszcza jesienia,powinnas lubiec duze Psy. tylko na priva xystos@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdaw95 Re: Starszy facet 28.06.17, 01:31 Hmm 11 lat to nie jest taka ogromna różnica ale co innego z odległością. Nigdy nie wierzyłam w związki na odległość, ale to zależy od ciebie. Ja spotykam się z 22 lata starszym facetem i jest wszystko w porządku. Owszem są sytuacje gdzie namawia mnie do skończenia tego ze względu na różnice wieku ale wie że jestem uparta i go kocham i to jest najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś