Dodaj do ulubionych

Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18.04.02, 09:57
Kto to widział, żeby taki marazm panował na forum - nic sie nie dzieje - nuda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magnol,i Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.73.* 18.04.02, 09:58
      motor napisał(a):
      kto późno przychodzi, sam sobie szkodzi...juz skończylismy...na razie...
      PA!
      > Kto to widział, żeby taki marazm panował na forum - nic sie nie dzieje - nuda.

• mario2 Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 09:58
      W jak zwykle optymistycznym nastroju powital nas Motorek.
      Witaj i dolacz sie do ogolnego pierdzenia :o))
      • Gość: tygrysek Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:00
        ..he he...cześć Wam chopy!!:)
        ..Mario usunąłeś juz ten "problem techniczny"??

tygrys...
        • mario2 Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 10:02
          Niestety nie. Musze nowt program- do obrobki zdjec zdobyc!
          • Gość: tygrysek Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:05
            dobra, ale spróbój jak najszybciej!!!
            ..a teraz gadaj co tam u Ciebie!!!??:)

tygrys...
            • mario2 Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 10:06
              Smaki sa dalej. Na hot-dogi tez :o))

Jak tam te Twoje znajome z parku? :o))
          • motor Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 10:05
            No to pierdzę z całych sił niech sie wreszcie to gówno rozniesie szerokim
            rozlewistym kałem na całą tą beznadzieję
            • mario2 Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 10:07
              skad dzisiaj u ciebie tyle optymizmu Motorek?
              Trzezwiejesz? :o))
            • Gość: tygrysek Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:09
              ..ja tez bym cos wyhlał!!!:))),...może spotkanie znowu???
              ..a znajome z parku...jakie???:))

motor,..zaraz cos tu wymyslimy!!

tygrys...
              • mario2 Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 10:19
                Mowie o tych Bulgarkach. Nawet fajne byly :o))
                A jakie chetne :o))
                • Gość: tygrysek Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:32
                  ..a wiesz,..ostatnio ta jedna znowu o Ciebie pytała!!!
                  ..chyba ja zadowoliłes jak nikt dotychczas!!!:))

tygrys...
                  • mario2 Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 10:53
                    Dzieki za pozdrowienia.
                    Te Twoja tez mozesz mi nastepnym razem oddac :o))
                    Sam sobie poradzisz z tymi innymi :o))
                    • Gość: tygrysek Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:56
                      ..czekaj ...założe dla Nas watek...co sie bedziemy na obcym rozpychac!!
    • saqqara Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 10:07
      chcesz burze siac?;)
      • motor Re: Ale straszna kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 10:13
        Niech szaleje jakiś zajebisty sztorm - tczas się przebudzić - a trzeźwy do
        końca nie jestem - zawartość alkoholu w krwi jest starannie kontrolowana
      • mathildae Re: zacznie chyba od puszczania wiatrow:) 18.04.02, 10:15
        a w ogole to sie wszystkich uprasza o zalatwianie tego rodzaju potrzeb
        fizjologicznych w bardziej ustronnym miejscu!
        • motor Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:17
          Nawet nie można się spokojnie zesrać - licho nie spi
          • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:20
            Zesrac sie mozesz, ale kto to bedzie chcial wachac?
            • mathildae Re: jak Was czytam, to.... 18.04.02, 10:21
              tesknie za blondi_z_klopa
              ;)
              • mario2 Re: jak Was czytam, to.... 18.04.02, 10:23
                Nie tylko Ty.
                Ale zdjecia z Blondi (Samcia robila)
                pozwalaja przetrwac mi trudne chwile :o)
          • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:20
            fakt, nie spi ;) zatem uwazaj jak bedziesz spodnie podciagal..
            • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:23
              Myslisz, ze on w pracy z opuszczonymi spodniami gania?
              • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:25
                nie, ale mam nadzieje ze jak chcial wykonac czynnosc ww to te spodnie sciagnal.
                • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:27
                  To nie jest tak do konca pewne!
                  Przeciez mowi, ze nie za bardzo trzezwy jeszcze jest!
                  • motor Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:31
                    Piję jak na przyzwoitego patriotę wspierającego krajowy przemysł monopolowy
                    przystało ile się da
                    • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:33
                      dowiemy sie jak bylo ze sciagnaiem spodni u Motora kiedy w koncu usiadzie.

Motor, dostaniesz nagrode za ciagle podwyzszanie sredniej krajowej w kwestii
                      przypadajacych litorw czystej na lba.
                      • motor Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:44
                        Bardzo sie staram, ale jednak czasami jakieś dziwne i zbyteczne obowiązki nie
                        pozwalają mi wytrwać w staraniach i zdarza mi się przetrzeźwieć - czego sie
                        bardzo wstydzę - a majtków juz mam tam gdzie trzeba - skucha
                        • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:56
                          doceniamy Twe starania. Polmos ufundowal Ci wycieczke do zakladow na 2 tygodnie,
                          wszystko Twoje.

tak niepolitycznie zapytam, majtki tam gdzie trzeba to znaczy gdzie?
                          • motor Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:59
                            W towarzystwie tak podniecajacych kobiet naturalnie w szafce
                            • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 11:51
                              podniecajace kobiety? ktore to sa?
                              • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 11:54
                                To takie kobiety, ktore potrafia dzialac na zysly. U mnie dzialaja na zmysl
                                smaku! :o)
                                • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 11:56
                                  ja raczej dzialam na zmysl sluchu, wszysyc maja problemy z uszami;))
                                  • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 11:58
                                    lubisz szeptac do uszka i przygryzac malzowine przy tym? :o))
                                    • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 12:00
                                      i drapie delikatnie paznokciami za uszkami tuz u nasady wlosow.
                                      • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 12:06
                                        Przy okazji dobierasz sie do tetnicy szyjnej i wysysasz krew :o((
                                        • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 12:17
                                          cos za cos:)robie to bardzo delikatnie, sama rozkosz.

• mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 12:20
                                            wole inny rodzaj pieszczot.!
                                            Kleszczow nie uzywasz? :o)
                                            • saqqara Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 12:53
                                              nie boj sie, niesmiertelnosc niose w darze, Ty mi sie inaczej odwdzieczysz:)
            • motor Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:24
              To były czasy - blondi z klopa - i Chudyy w roli Donżuana - marza mi się takie
              akcje.
              • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:52
                Motor. A co za problem to powtorzyc.?! Dni cieple ida - moze jakas impreza
                plenerowa?
                Wiesz- ognisko, kielbaski, wodeczka, piffko....
                • motor Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 10:54
                  Było by rewelacyjnie - może w przyszłym tygodniu?
                  Ten już mam zabity od dechy do dechy - ale teraz już nie wymigam się niczym -
                  słowo
                  • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 11:48
                    Wymysl jeszcze miejsce. Ja na razie nie wiem, gdzie mozna w Wa-wie
                    pogrilowac! :o((
                    • motor Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 12:49
                      Pewnie zaraz ruszą parasole nad Wisłą - będzie muzyczka, chmiel i żarcie z grila
                      • mario2 Re: Nalot babki klozetowej - w nogi!!!!! 18.04.02, 12:52
                        Nie o to chodzi, tylko o impreze plenerowa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka