Dodaj do ulubionych

Mam juz dosc samotnosci!!

IP: *.it-net.pl 08.10.04, 10:59
Jestem ladna dziewczyna(tak mi sie wydaje bo mam duze powodzenie u mezczyzn)
bardzo wesola i prawie zawsze usmiechniela,ale niestety jestem sama,zaden
facet nie podjal proby by byc ze mna dluzej.Bardzo chetnie sie ze mna
zapoznaja ale zazwyczaj na tym sie konczy.Czy ze mna cos moze byc nie tak???
Obserwuj wątek
    • md0512 Re: Mam juz dosc samotnosci!! 08.10.04, 11:26
      Cześć !!

Cóż, przykre to co Cię spotyka... Może w końcu trafisz na naprawdę bratnią
      duszę. Jednak nic na siłę... pozwól żeby życie samo się ułożyło... Uszy do góry.
      • Gość: alles_kla Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.volkswagen.de 09.10.04, 18:12
        Cóż nie dowiemy sie w czym problem dopóki nie sprawdzimy.Zapraszam do mnie na
        weekend do przeprowadzenia szerokich testów.
    • Gość: gość dar Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:41
      a może coś z sexem nie tak ??
    • Gość: Agata Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.tg / *.demon.co.uk 08.10.04, 13:42
      Magda,
      To prawda nie ma nic na sile. Ta druga osobe najczesciej poznaje sie w najmniej
      oczekiwanym momencie wiec sie nie przejmuj i nie probuj za wszelka cene kogos
      miec ja tak robilam i wiem ze na dluzsza mete to nie daje oczekiwanego
      rezultatu. Pozdrawiam sredecznie,
      A swoja droga zawsze mozesz sie z kims pospotykac w celach wylacznie
      towarzyskich.
      • eilysm Re: Mam juz dosc samotnosci!! 08.10.04, 14:41
        Na początek mogę Ci zaproponować kontakt mailem,może jak porozmawiamy lepiej
        się poczujesz.
        eilysm@gazeta.pl
    • jasmina_tdi Re: Mam juz dosc samotnosci!! 08.10.04, 15:12
      Moze jestes za wesoła?

Gość portalu: magda napisał(a):

> Jestem ladna dziewczyna(tak mi sie wydaje bo mam duze powodzenie u mezczyzn)
      > bardzo wesola i prawie zawsze usmiechniela,ale niestety jestem sama,zaden
      > facet nie podjal proby by byc ze mna dluzej.Bardzo chetnie sie ze mna
      > zapoznaja ale zazwyczaj na tym sie konczy.Czy ze mna cos moze byc nie tak???
    • Gość: oleyu Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:53
      Nie tylko Ty tak masz. Jedno pytanko, gdzie mieszkasz??
    • Gość: jak zapomniec1 8 L Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:59
      Po pierwsze nie napisalas na jakim etapie koncza sie te znajomosci ????????.
      Jako ze ogolnie podalas niewiele szczegulow nie wiem z ktorej strony
      mam "ugrysc " temat . Jezli napiszesz cos wiecej to postaram sie napisac cos
      dokladniej a narazie ......
      powody moga byc takie : moze szukasz w nieodpowiednich kandydatach albo masz
      zwyklego pecha albo poprostu twoj wyglad moze powodowac ze przyciagasz inny typ
      mezczyzn niz bys chciala dam Ci an to pewnien przyklad pozanlem na uczlni faja
      dziewczyne (twoja imienniczke :D:D a moze TY to ona :D:D:D) ale chodzi o to
      ze fajana z niej dziewczyna (opis podobny do twojego ) i przyciaga uwage
      chlopakow zwlaszcza wygladem chodzi mi o makijaz, ubranie i nie to zeby mi sie
      to nie podobalo wrecz przeciwnie ale przez to pozostawia wrazenie takiej do
      ktorej bez fajnego auta i kasy nie podchodz o nie chodzi mi tu o to ze wyglada
      na "blachare" ale o to ze poprostu ma taki tryb zycia drogie lokale drogie
      wakacje i wogole mzoe sie myle to pokaze czas ale narazie pozostawia takie
      wrazenie i dlatego dla mnie odpada moze Ty pozostawiasz podobne i czesc ludzi
      Cie "przekresla " tylko z takiego powodu bo uwazaja ze nie pasuja do Ciebie
      albo ze taka dziewczyna jak Ty to powienna miec nie wiadomo kogo iz neie nie
      zwroci nawet uwagi na "zwyklego " chlopaka /mezczyzne poslodzilem Ci troche a
      teraz cos z innej beczki mzoe byc rowniez tak ze przyciagasz tych chlopakow
      ktorch bys chciala ale moze jestes "przyslowiowa bladynka " i po blizszym
      poznaniu stwierdzaja ze nie ma o czym z toba rozmawiac i ze buzia ladna ale co
      z tego skoro nic wiecej to juz zostawiam twojej interpretacji .
      POWODZENIA
    • nowagwinea2 Re: Mam juz dosc samotnosci!! 09.10.04, 18:08
      Gość portalu: magda napisał(a):

> Jestem ladna dziewczyna(tak mi sie wydaje bo mam duze powodzenie u mezczyzn)
      > bardzo wesola i prawie zawsze usmiechniela,ale niestety jestem sama,zaden
      > facet nie podjal proby by byc ze mna dluzej.Bardzo chetnie sie ze mna
      > zapoznaja ale zazwyczaj na tym sie konczy.Czy ze mna cos moze byc nie tak???

wszystko jest z toba tak, pamietaj, faceci nie znosza kobiet mądrzejszych od
      siebie a ty pewnie taka jesteś. Glowa do góry, nie zrazaj się głupotą męzczyzn,
      cierpliwości!
      • Gość: mężczyzna Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.crowley.pl 09.10.04, 18:32
        Ciekawe:-))))))))
        Skąd u Ciebie taka pewność przewagi nad mężczyznami. Ciekawe w jakiej dziedzinie? Pewnie w nieróbstwie, ciągłym narzekaniu i zarozumialstwie.:)))
        Wiesz jedź nowagwino2 na tą swoją "nowągwinee" i nie wracaj, proszę! Takich femninistyczntch bredni nie sposób nawet czytać. Chętnie dorzucę ci na bilet, ale tylko w jedną stronę.:)))))))
      • nommo Re: Mam juz dosc samotnosci!! 11.10.04, 21:17
        A wlasnie ze ja na przyklad lubie inteligentne kobiety gdyz nie musze sie ograniczac w tematach tylko do tych z wagi lekkiej.
        Niestety wiekszosc dziewczyn wymieka przy konwersacji wymagajacej troche zastanowienia a szkoda.
    • Gość: Inna Bajka Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:20
      Wiesz, jeśli ktoś mówiąc osobie, wspomina że jest ładni i chłopaki się za nim
      uganiają, to widocznie jest nudny i powierzchowny. Sory, ale takie odniosłam
      wrażenie. Związek nie polega na tym, że ktoś jest ładny, bo za parę lat już
      taki może nie być. Bez urazy, ale może powinnaś zadbać o sferę duchową i
      umysłową.
      • Gość: meżczyzna Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.crowley.pl 09.10.04, 18:36
        O! proszę jaki mądry wpis.:-)
        Ucz się nowagwineo2 od swoich koleżanek.
      • szefu13 Re: Mam juz dosc samotnosci!! 12.10.04, 10:27
        Zaraz, zaraz, co? Co to znaczy, że za prę lat już ktoś nie będzie ładny? :)
        I jak tu potem się dziwić, że ludzie zamieniają partnerów na
        młodszych! :)))))))))))
        A dlaczego ktoś miałby zbrzydnąć z wiekiem? Co? Bo się zapuszcza! Bo o siebie
        nie dba! A tym samym oszukuje i lekceważy partnera! No i ryzykuje, oj,
        ryzykuje! :))))))) Marsz na siłownie, na basen, na rower, do masażysty,
        kosmetyczki, fryzjera, na solarium itd.! Precz z gnuśnością! Precz z
        tumiwisizmem! :)))))
        A wiecie jak to poprawia nastrój? Jak człowiek coś zrobi dla siebie, poświęci
        sobie chwilę np. na solarium albo u masażysty? A wiecie jak się poprawia
        samopoczucie po wysiłku fizycznym? No, to bez takich proszę! :)))))))

Z moich doświadczeń wynika, że dziewczyny są śliczne już od 18 roku życia
        (przedtem to troszkę nieokrzesane i niezgrabne towarzysko bywają, bo są jeszcze
        dziećmi :))) ). Potem cały czas się uczą jak o siebie zadbać, w czym im
        najlepiej i jak się "podać". I w ten sposób stają się coraz
        atrakcyjniejsze ..... moje doświadczenie doszło do 36-go roku życia, więc dalej
        nie wiem jeszcze jak będzie ..... ale nie zanosi się źle, co to, to nie :)))))
    • Gość: tg Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.lauderhill-fl.gov 12.10.04, 17:19
      Odkrylem samotnosc! tzn. zyc samym, bez zobowiazan i "bagazu" zyciowego. Po raz
      pierwszy w swoim zyciu czuje sie soba. Przez tyle dlugich lat zawsze ktos lub
      cos bylo wazniejsze niz ja sam. Odstawilem siebie na boczne tory. Rezygnacja ze
      swoich marzen i ambicji na rzecz innych ...20 lat plus wyrzeczen! Bylo ciezko
      sie pozbierac przez pierwszy rok a moze troche dluzej, za nim sie nie pozbylem
      tych starych nawykow (przyzwyczajen). Odnalazlem siebie na nowo. Musze
      powiedziec, ze jest mi z tym dobrze. Moj codzienny plan zajec jest wypelniony
      po brzegi. Nie ma czasu na nude. A wrecz przeciwnie, czuje, ze brakuje mi czasu
      na zycie. Samotnosc moze miec swoje uroki. Wszystko zalezy od nas samych.
    • Gość: man Re: Mam juz dosc samotnosci!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 02:29
      Moze zaryzykujemy i sie poznamy? -barthez32@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka